PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 11-08-2008   #2831 (mesaj-linki)
BuRaK74 - avatarı
PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

atif adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İşletim sistemim lisanslı VİSTA HOME PİREMİUM 32 bit KB938371 nolu güncelleştirmeyi microsoftun sitesinden bilgisayarıma kurmaya çalışıyorum,kurulmaya başlanıyor kurulurken güncelleştirme bu sistem için geçerli değil diyor. Güncelleştirme geçmişine baktığım zaman 938371 başarısız olarak gözüküyor.SP1 yüklemeye çalıştım bazı bileşenler yüklenemedi diye hata verdi bu yüzden birkaç kez format atmak zorunda kaldım.
BİLGİSAYARIM ACPI X86 tabanlı bilgisayar, windows update yazılımı 7.0.6000.381 bir türlü KB938371 İ VE SP1 İ yüklemeyi başaramadım.

İşletim sisteminizi kullanıcı lisansını girdiniz mi windowsun sitesinden.Key kodunu girmediyseniz kabul etmeyebilir..

Lover_Man adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar bi sorum var yardımcı olurmusunuz??
pc ye format attım sonra bütün sürücüleri yükledm ama ses alamıyorum. 5+1 ses sistemi kullanıyorum kabloları çıkarıp tekrar taktım kontrol ettim ama yok. ses kartı onboard ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz??
Driver CD nizde 1 den fazla ses driveri vardır büyük ihtimal bazı anakartlarınki böyle çünki yanlış olanı kurmusunuzdur.kaldırıp tekrar kurunuz sırayla deneyiniz.Ev arkadşımın bilgisayarında aynı sorun olmustu bu yöntemle düzeltmiştim ses sorununu..Yine düzelmezse anakart marka modeli ile bana ulaşınız yardımcı olurum.Kolay gelsin..

Son Düzenleyen ahmetgns; 11-08-2008 @ 22:15. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa bir zaman içinde peşpeşe gönderilmesi.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 11-08-2008   #2832 (mesaj-linki)
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

Hiphop Ejay 6 full surumu kurulu pcde ...Beat çalışmalarım oluo amator olarak ...Bunları pc ye mp3 formatında kaydedemiyorum nasıl kayıt edebilirm bilen varmı ???
Eski 11-08-2008   #2833 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

RiTeam adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Hiphop Ejay 6 full surumu kurulu pcde ...Beat çalışmalarım oluo amator olarak ...Bunları pc ye mp3 formatında kaydedemiyorum nasıl kayıt edebilirm bilen varmı ???
Programı hiç kullanmadım ancak en baştaki başlıklardan File bölümünde Save As yazısının yer alması gereklidir. Bu bölüme tıkladığınızda yeni pencere açılarak sizden nereye ve hangi formatta kaydedilmesini istediğinizi sorar. Müziğin ismini yazdığınız yerde format değişiklikleri yapabilirsiniz. Ancak sadece tek bir seçim hakkı veriyor ise; bu formatta kaydedin ve ses çevirme (audio converter) programıyla .mp3 e dönüştürebilirsiniz.

Converter programı olarak size önerebileceğim (birçok formatı desteklemesinden dolayı) Total Video Converter.
Eski 12-08-2008   #2834 (mesaj-linki)
hiaxisheytann
PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

selamün aleyküm

seğerli forum yöneticileri bana yardımcı olursunuz diye geldim
benim toshiba L10 notbukum war canawar gibi çıktı maşş. ama bi sorun war tab tuşu yanlız bozuldu garantiye gönderdim serwis kabul etmedi yeni bir klawyede 100 ytlden fazlaya patlıyor
benim yapmak istediğim tab tuşunu tab tuşunuun altındaki shift tuşuna taşımak acaba bu mümkünmü nede olsa 2 tane şift tuşu war ben tab tuşunu çok kullanıyorum benim için büyük bir eksikli eğer yardımcı olabilirseniz çok sewinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler beni hi_axi_sheytann hotmail adresinden bilgilendirirseniz sevinirim

tab tuşunun işlevini shift tuşuna taşıyabilirmiyim nasıl yapabilirim pc im toshiba L 10
en kısa zamanda cewap bekliyorum

Son Düzenleyen ahmetgns; 12-08-2008 @ 20:38. Sebep: Cevap almak için sabırlı olun, peşpeşe gönderi göndermeyin lütfen.
Eski 13-08-2008   #2835 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

hiaxisheytann adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selamün aleyküm

seğerli forum yöneticileri bana yardımcı olursunuz diye geldim
benim toshiba L10 notbukum war canawar gibi çıktı maşş. ama bi sorun war tab tuşu yanlız bozuldu garantiye gönderdim serwis kabul etmedi yeni bir klawyede 100 ytlden fazlaya patlıyor
benim yapmak istediğim tab tuşunu tab tuşunuun altındaki shift tuşuna taşımak acaba bu mümkünmü nede olsa 2 tane şift tuşu war ben tab tuşunu çok kullanıyorum benim için büyük bir eksikli eğer yardımcı olabilirseniz çok sewinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler beni hi_axi_sheytann hotmail adresinden bilgilendirirseniz sevinirim

tab tuşunun işlevini shift tuşuna taşıyabilirmiyim nasıl yapabilirim pc im toshiba L 10
en kısa zamanda cewap bekliyorum
Tab'ı kullanma amacınız metinlerde bir sekme aralığı bırakmaksa (programcılar bunu çok kullanıyor) Ctrl+I kullanmaya ne dersiniz? Bu birleşimin bazı programlarda böyle bir sekme aralığı bıraktığını tesadüfen keşfettim. Her programda çalışmıyor.

Yok eğer Sekme tuşunun geçiş işlevini çok kullanıyorsanız Google'da bir arama yaptım:

Change Keyboard Layout - Customize keyboard layout Change key shortcut Customize keyb
keyboard capture - Customize keyboard layout Change keyboard key Customize keyboard l

Yukarıdaki sayfalarda ücretli ve ücretsiz programlar bulabilirsiniz sanırım.
Eski 14-08-2008   #2836 (mesaj-linki)
shekil_87 - avatarı
gizli dosyalarımı göremiyorum

pc de gizli dosyalarım war fakat gizli dosyaları göster butonuna basiıp onaylıyorum aktif olmuyo:s smdiden tşk.
Eski 14-08-2008   #2837 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı
Cvp: gizli dosyalarımı göremiyorum

shekil_87 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
pc de gizli dosyalarım war fakat gizli dosyaları göster butonuna basiıp onaylıyorum aktif olmuyo:s smdiden tşk.
Altta vereceğim alıntılardaki adımları takip edin.

asla_asla_deme adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Xp de Gizli dosyaları göster yapmanıza rağmen tekrar gösterme seçeneği aktifse başlat -çalıştır dan REGEDIT yazıp aşağıdaki değeri 1 yapın

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL
checkedValue = 1

Bu değer yok ise
Yeni 'den DWORD değeri oluşturun
isim olarak CheckedValue
ve değer olarak 1 girin
MFSOS adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Buyrun arkadaşlar ... çözüm burada ...

RapidShare Webhosting + Webspace

ispanyolca hazırlanmış bir script ... gelen uyarılara enter diyerek bitmesini bekleyin ve sonucunu görün ... ben kurtuldum
Bu programı kendim kullanmadım ancak bunu da buradan alıntı yaparak veriyorum, her ihtimale karşı güvenlik taratmasından geçiriniz.

Eski 14-08-2008   #2838 (mesaj-linki)

selam arkadaşlar bilgisayarııma pardus2008 yüklemiştim ve xp birlikte kullanıyordum ve pc açılışında pardus öntanımlı ekranı gelip işletim sistemelrinden birini seçip pc mi açıyorum.....daha sonra pardus2008 kaldırmaya karar verdim ve Paragon_Partition_Manager_9.0_Professional pro. kullanarak hem böldüğüm diskleri birleştirip hemde pardusu kaldırdım.....buraya kadar herşey normaldi ama sorun şimdi pardus öntanımlı ekranın kalkması yerine Paragon_Partition_Manager_9.0_Professional pro. kendi reklamını koymuş ve ben şimdi tek işletim sistemi olan pc'imde xp okeyleyipte giriyorum...şimdi ben sorunu nasıl çözerim.....arkadaşlar yardımlrınızı bekliyorum
Eski 14-08-2008   #2839 (mesaj-linki)
tekinfsm - avatarı

desperado64 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam arkadaşlar bilgisayarııma pardus2008 yüklemiştim ve xp birlikte kullanıyordum ve pc açılışında pardus öntanımlı ekranı gelip işletim sistemelrinden birini seçip pc mi açıyorum.....daha sonra pardus2008 kaldırmaya karar verdim ve Paragon_Partition_Manager_9.0_Professional pro. kullanarak hem böldüğüm diskleri birleştirip hemde pardusu kaldırdım.....buraya kadar herşey normaldi ama sorun şimdi pardus öntanımlı ekranın kalkması yerine Paragon_Partition_Manager_9.0_Professional pro. kendi reklamını koymuş ve ben şimdi tek işletim sistemi olan pc'imde xp okeyleyipte giriyorum...şimdi ben sorunu nasıl çözerim.....arkadaşlar yardımlrınızı bekliyorum
aynı sorunla benle karşılaşmıştım çok uzun süre uğraştım tüm çözüm yolları istediğim sonucu vermedi bende bilgisayara tümden format attım rahatladım tavsiyem tümden bir format atmandır
Eski 14-08-2008   #2840 (mesaj-linki)
BuRaK74 - avatarı

tekinfsm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
aynı sorunla benle karşılaşmıştım çok uzun süre uğraştım tüm çözüm yolları istediğim sonucu vermedi bende bilgisayara tümden format attım rahatladım tavsiyem tümden bir format atmandır
Evt düzeltmesi baya bi karısık arkadaslar en mantıklısı baştan format atmaktır..
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
cevap, destek, soru, teknik
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 5 2 Saat Önce 20:55
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 113 1 Hafta Önce 14:20
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 2 Hafta Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53