| | #2831 (mesaj-linki) | |
| PC Teknik Destek (Soru - Cevap)İşletim sisteminizi kullanıcı lisansını girdiniz mi windowsun sitesinden.Key kodunu girmediyseniz kabul etmeyebilir.. Son Düzenleyen ahmetgns; 11-08-2008 @ 22:15. Sebep: Gönderilerin aynı kişiden kısa bir zaman içinde peşpeşe gönderilmesi. | |
|
| | #2832 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
Hiphop Ejay 6 full surumu kurulu pcde ...Beat çalışmalarım oluo amator olarak ...Bunları pc ye mp3 formatında kaydedemiyorum nasıl kayıt edebilirm bilen varmı ???
| |
|
| | #2833 (mesaj-linki) | |||||
Converter programı olarak size önerebileceğim (birçok formatı desteklemesinden dolayı) Total Video Converter. | |||||
|
| | #2834 (mesaj-linki) | |
| PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
selamün aleyküm seğerli forum yöneticileri bana yardımcı olursunuz diye geldim benim toshiba L10 notbukum war canawar gibi çıktı maşş. ama bi sorun war tab tuşu yanlız bozuldu garantiye gönderdim serwis kabul etmedi yeni bir klawyede 100 ytlden fazlaya patlıyor benim yapmak istediğim tab tuşunu tab tuşunuun altındaki shift tuşuna taşımak acaba bu mümkünmü nede olsa 2 tane şift tuşu war ben tab tuşunu çok kullanıyorum benim için büyük bir eksikli eğer yardımcı olabilirseniz çok sewinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler beni hi_axi_sheytann hotmail adresinden bilgilendirirseniz sevinirim tab tuşunun işlevini shift tuşuna taşıyabilirmiyim nasıl yapabilirim pc im toshiba L 10 en kısa zamanda cewap bekliyorum Son Düzenleyen ahmetgns; 12-08-2008 @ 20:38. Sebep: Cevap almak için sabırlı olun, peşpeşe gönderi göndermeyin lütfen. | |
|
| | #2835 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Yok eğer Sekme tuşunun geçiş işlevini çok kullanıyorsanız Google'da bir arama yaptım: Change Keyboard Layout - Customize keyboard layout Change key shortcut Customize keyb keyboard capture - Customize keyboard layout Change keyboard key Customize keyboard l Yukarıdaki sayfalarda ücretli ve ücretsiz programlar bulabilirsiniz sanırım. | |
|
| | #2836 (mesaj-linki) | |
| gizli dosyalarımı göremiyorum pc de gizli dosyalarım war fakat gizli dosyaları göster butonuna basiıp onaylıyorum aktif olmuyo:s smdiden tşk. | |
|
| | #2837 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: gizli dosyalarımı göremiyorum
| |||||||||
|
| | #2838 (mesaj-linki) | |
selam arkadaşlar bilgisayarııma pardus2008 yüklemiştim ve xp birlikte kullanıyordum ve pc açılışında pardus öntanımlı ekranı gelip işletim sistemelrinden birini seçip pc mi açıyorum.....daha sonra pardus2008 kaldırmaya karar verdim ve Paragon_Partition_Manager_9.0_Professional pro. kullanarak hem böldüğüm diskleri birleştirip hemde pardusu kaldırdım.....buraya kadar herşey normaldi ama sorun şimdi pardus öntanımlı ekranın kalkması yerine Paragon_Partition_Manager_9.0_Professional pro. kendi reklamını koymuş ve ben şimdi tek işletim sistemi olan pc'imde xp okeyleyipte giriyorum...şimdi ben sorunu nasıl çözerim.....arkadaşlar yardımlrınızı bekliyorum
| |
|
| | #2839 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #2840 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| cevap, destek, soru, teknik |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 2 Saat Önce 20:55 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 1 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |