| | #2911 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
Bilgisayarın içindende bakabilirsin fakat zahmetli iş... Burayı tıkla Buradaki proğramı bilgisayarına kur... Proğram bilgisayarının tüm özelliklerini gösterebiliyor...İçeride proğram hakkında bilgi mevcuttur...sorun olursa Özel mesaj atabilirsin... | |||||
|
| | #2912 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Son Düzenleyen tropik; 06-09-2008 @ 20:06. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #2913 (mesaj-linki) | |
ss ----> Screenshot = Ekran Görüntüsü ... PrintScreenSysRq Tuşuna basıp Paint ' te ctrl+v ( yapıştır ) yapıp kaydettiğiniz zaman ss almış olursunuz.. | |
|
| | #2914 (mesaj-linki) | |
ya arkadaşlar bir şeyi nasıl win32'ye uygun yapabilirim
| |
|
| | #2915 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) | |
|
| | #2916 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar geçenlerde bir görünüm paketi yükledim ; kaldırmama rağmen simgeler hala eskisi gibi değil.. Yani paket tam olarak silinmedi.. Simge dosyaları hala duruyor ... Nasıl silebilirim
| |
|
| | #2917 (mesaj-linki) | |
|
| | #2918 (mesaj-linki) | |
AsssLaaa .!!! Başka bir çözümü yok mudur ?
| |
|
| | #2919 (mesaj-linki) | |
meraba arkadaşlar.benim masaüstü bilgisayarımda xp yüklü pc yi açınca masaüstü ekranına geliyor ama fareyle başlat tuşunun üstüne gelince kum saati çıkıyor işlem yapıyor gösteriyo.hiç bir işleme izin vermiyor.oturumu kapatıp açtığımda sorun düzeliyo.geçenlerde yeni bir laptop aldım onda vista yüklüydü.vistayı kaldırıp xp yüklettim aynı sorun ondada ortaya çıkmaya başladı.sorunun nedeni nedir sizce yardımcı olabilirseniz sevinirim.iki aletede yüklediğim bir oyun veya program neden olmuş olabilirmi? yardımınızı bekliyorum.
| |
|
| | #2920 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| cevap, destek, soru, teknik |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 1 Gün Önce 20:55 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 2 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |