| | #2921 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
Ayrıca görünüm değiştirme veya entegre (görünüm ile ilgili olanları) programlarını kaldırırken Güvenli Mod'a geçerek kaldırmayı deneyin. Normal modda kaldırdığınızda bu tarz sorunlar çıkabilir ya da sistem simgelerini değişirken bu dosyalara zarar verebilir. | |||||
|
| | #2922 (mesaj-linki) | |
yaa ben format atarken ilk başta cd ön yukleme için bir tusa basın yerine "disk boot failure, insert system disk and press enter" diyor ne yapmalıyım
| |
|
| | #2923 (mesaj-linki) | |||||
Bilgisayarını yeniden başlat Dos ekranı çıkar çıkmaz F8 tuşuna bir kaç defa bas.. Seçenekler çıkacak oradan işletim sisteminin bulunduğu diski seç!... Son Düzenleyen AngelFRANTIX; 08-09-2008 @ 04:28. | |||||
|
| | #2924 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Oturumu kapatıp acıldıktan sonra; 1-Bilgisayara bir antivirüs Yükle (avas 4.8 pro önerimdir.) yeniden başlatmadan önce sistem önbelleği ve başlangıç dosyalarını tarat 2-başlat+çalıstır "msconfig" ten başlangıçtaki tüm herşeyi kaldır. 3-Yeniden başlat sorun halledilecektir. | |
|
| | #2925 (mesaj-linki) | |||||
Bios tan first boot device yi cdrom yapmanız çünki hdd niz ya sıfır yada tamamen boot sectoru çöktüğünden sistem gerekli olan sistem dosyalarını okuyamamıyor ve size sistem içerikli disket yada sürücüyü koymanızı söylüyor. Şimdi sisteminizi acarken bilgisayarın donanımlarını gösteren bios dökümü sırasında "DEL" tusuna basıp Biosa girin Bioslar farklı olsada sanırım eski sistem bioslarda 2.ci sırada bios özelliklerine yada boot menusune girerek first device cdrom yapın f10 yapıp kaydedin. Daha sonra xp cd sini cdromda olduğuna emin olarak sistemi açın artık cd den okuyup işletim sistemini kurmaya başlayacaktır. Yok eğer bende bunlar zaten ayarlı diyorsanız. O zaman xp kopyanız hatalı .. Son Düzenleyen kompetankedi; 08-09-2008 @ 06:18. | |||||
|
| | #2926 (mesaj-linki) | |
kod:C:\windows\MS32DLL.dll.vbs satır:13 karakter:32480 hata:sonlandırılmamış dize sabiti kod:800A0409 kaynak:microsoft VBScript derleme hatası bilgisayarım her açıldığında bu mesajı veriyor..bu mesajdan sonra msn deki mesajlarım açılmıyor..mozillada açılıyor..bu sorunu nasıl çözebilirim.. | |
|
| | #2927 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)Biraz araştırma yaptım ve virüs olma olasılığı varmış... Ekteki dosya sorununu çözecektir.(galiba) | |
|
| | #2928 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar benim bilgisayarımdaki nero programı şöyle bir hata veriyor: error-code:1 / -3 / 10900 see doc#5305 bu mesaj çıktığı için program çalışmıyor ne yapabiliriz | |
|
| | #2929 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Ben size çok önemli bir tüyo vereyim sizin önünüze herhangi bir hata kodu çıktığı zaman bunu google a aynen yapıştırın illaki bir yerlerde bu hata yazılmıştır ok hadi kolay gelsin ;] Bu sayede araştırma kabiliyetinizide geliştirirsiniz | |
|
| | #2930 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bunun googlede aratıyorum fakat bütün siteler ingilizce yok mu yardım edicek ... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| cevap, destek, soru, teknik |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 1 Gün Önce 20:55 |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 113 | 2 Hafta Önce 14:20 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 30-12-2008 22:51 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |