Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Sayfa 4

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 316.976 Cevap: 1.757
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
18 Şubat 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın. Her zaman bir açık kapı bırakın. Hayatta herşey olabilir, unutmayın. Sosyal hayatınız çok renklenecek. Yeni kişilerle tanışacaksınız. Yeni imkanlar ve fırsatlar doğabilir. Gözünüzü dört açın. Bundan yararlanmayı bilin. Sağlık yönünden hiçbir sorun görünmüyor.

the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #32
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
19 Şubat 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, çevrenizle aranızdaki bütünleşme duygunuzda terslikler yaşayabilirsiniz. Kendinizi bir kurban olarak görebilir ve her tersliğin sizi bulduğunu düşünebilirsiniz. Aslında kendi içinizde derin ve duyarlı biri olduğunuz halde çevrenizdeki insanların aşırı şekilde çıkarcı davranmaları sizi rahatsız edebilir. Temel görüşünüz herşeyi herkes adına yapmaktan yana olduğu halde maddiyata dönük konularda insanların çok basit düşündüğünü farkedebilirsiniz. Siz ihtiyacı olanlara anında yardımcı olduğunuz halde, sizin desteğe ihtiyacınız olduğu bugün, kimseyi yanınızda göremezsiniz. Oysaki ne kadar güçlü dursanız da sizin de çaresiz kaldığınız durumlar vardır. Bunu düşünmemeleri sizi üzebilir.

Bugün, doğal olarak bütünleşme duygunuz yüksek olacaktır. Tek başına hareket etmektense birlik ve beraberlik içinde olmanın hazzını yaşamak istersiniz. Bu gerçekleşmediğinde içinize kapanarak garip bir isyanlık sizi sarabilir. Bir çocuk kadar masum olan fikirlerinizi özellikle çok sevdiğiniz insanların görmemesi ve algılamamasının tuhaf sancısını içinizde hissedebilirsiniz. Yoğun bir koşuşturmanın getirdiği yorgunluk olsa dahi yine de elinizden geldiğince çabucak hareket etmeye özen gösterirsiniz. Başkalarının parası ile ilgili konularda dikkatli olmaya özellikle bugün önem veriniz. Hiç ummadığınız insanlar tarafından kandırabilir ve zor durumda kalabilirsiniz.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 20.02.2007 , Salı


Bugün, yaşamınızı yönlendirme adına daha fazla istekli olduğunuz enerjiler altındasınız. Yanlız dikkat etmeniz gereken konu bu isteklerin sizi aşırı derecede gerilim altına almaması olmalıdır. Gerçekten olumlu olarak kullanabilirseniz size cesaret ve kendinizi gösterme gücü verecektir. Tam tersi durumda ise düşünmeden taşınmadan sonunu tam göremeden adım attığınız için elinizdekilerden de olabilirsiniz. Çünkü bazen inandıklarımız yaşadığımız gerçekle çakışabilir. Ve biz yarıyolda umutsuz kalarak eli boş dönebiliriz. Bunları gözönünde tutarak girişimlerinizde, başarı şansınızın yüksek olacağı işlere yöneliniz. Bugün uzun yolculuklarımızı ileriye dönük amaçlarımız adına yapabilir ve güzel sonuçlar alabiliriz.

Bugün, ileriye dönük projeleriniz adına yüksek eğitiminizle ilgili bir karar alabilirsiniz. Her ne kadar bunun için engelleriniz olsa da, siz yine de adım atmaktan yana olabilirsiniz. Kendinize olan inancınız o denli yüksektir ki, herşeyi yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Kendinizi gösterme gücünüzle çevrenizdeki insanları da amacınız için yönlendirebilir destek bulabilirsiniz. Araştırmacı ve keşifci yanınızla bulunduğunuz ortam dışındaki yerler hakkında bilgi toplar yada buralara yerleşim adına yeni kararlar alabilirsiniz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #34
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Aslan

aslan


21 Şubat 2007 - Bugün

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın. Bol paralı ve başarılı günler yakında. Duygusal alanda biraz sakinlik gerekiyor size. Bir süre yalnızlığı deneyin. Gezin, dolaşın, spor yapın ve sağlıklı yiyeceklere yönelin.



damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #35
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
22 Şubat 2007, Perşembe
Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos)
aslan
Sevgilinizin ilişkinizle ilgili rahatsızlıkları var. Uzun süren suskunluğunu bugün bozabilir. Duyacaklarınız keyfinizi kaçıracağından, görüşmeye hazırlıklı gidin. İşinize müdahale eden biri var var, özgürlüğünüzü kısıtlanmış gibi hissediyorsunuz. İş ortamınızda güvensizlik kaynağınız olarak gördüğünüz bu kişiyi dikkatle izlemeniz yararlı olabilir. Harcamalarınızda yapacağınız küçük bazı fedakarlıklar olumlu sonuçlar doğuracak. Gün içinde kendinize zaman ayırıp dinlenmeye özen göstermelisiniz.
M.u.R.a.T - avatarı
M.u.R.a.T
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #36
M.u.R.a.T - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Aslan
aslan


22 Şubat 2007 - Bugün
Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz, gelecekte daha da güzel günler sizi bekliyor. Yeter ki azimli ve çalışkan olun. Sevdiğinizle birkaç gün görüşemeyebilirsiniz. Bu özlemin ilişkiniz için de yararlı olabileceğini unutmayın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 24.02.2007 , Cumartesi


Bugün, dostlarınızla keyifli birgün geçirebilirsiniz. Çok aktif enerjilere sahipsiniz ve aynı görüşte olduğunuz kişilerle iletişiminiz de gayet olumlu olacaktır. bugün kendinizden daha genç kişilerle anlaşma gücünüz yüksek olacaktır. Gireceğiniz bir ortamda karşılaştığınız bir kişi dikkatinizi çekebilir. Bugün dostane ilişkilere ve ruhsal olarak yakınlığa ihtiyacınız olacaktır. Arkadaş çevrenizde olmak isteğiniz yoğundur. Onlarla aktivite içinde olmak, eğlenmek ve kısa bir seyahat gündeme gelebilir. Hareketli ve canlı, enerjik konuşmalarınızla herkesi güldüreceksiniz. Sizinle aynı görüşten olan kişilerle biraraya gelmeye özen göstereceksiniz.

Bugün, arkadaşlarınızla ileriye dönük bir konuda konuşabilirsiniz. Önceden planlanmış bir yolculuğa çıkabilir duygusal ilişkilerden ziyade oluşturduğunuz bir grupla birlikte olabilirsiniz. Arkadaşlık kurmaya gönüllü olduğunuz için yeni arkadaşlarla tanışabilir ve onları yakından gözlemleyebilirsiniz. Bugün dostlarınıza yardımcı olma enerjiniz de yüksektir. Sizin liderliğinizde ve desteğinizle biraraya gelerek oldukça neşeli birgün geçirebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 25.02.2007 , Pazar


Bugün, keyfinize diyecek yok doğrusu. Moraliniz gayet yerinde, içinizdeki herşeyi paylaşmaktan yanasınız.
İyimserliğiniz yüksek ve kimseyle görüş ayrılığınız yok. Olgunlukla herşeyi kendi içinizde kabullenerek hayatın tadını çıkarmak istiyorsunuz. Sözel olarak ta güçlü bir gün. Yazışmalar, telefon konuşmaları, arkadaşlarla her konuda muhabbet etmek niyetindesiniz. Onlara gidebilir yada evinize çağırabilirsiniz. Kendinizden küçüklerle konuşmak bugün sizin için keyifli olacaktır. yargılama yeteneğinizle kim haklı kim haksız kolaylıkla bulabilirsiniz. Ayrıca yeme ve içme konularında da bugün ağzınızın tadı yerinde. Sohbet etmek ayaküstü biryerlerde atıştırmak size iyi gelebilir.


Bugün, dostlarınızla oyun oynamak yada birlikte sinemaya gitmek için uygun. Ne zamandır birlikte olmadığınız yada sesini dahi duymadığınız kişiler sizi arayabilir. Bir yerlerde buluşabilir hasret giderebilirsiniz. Bireysel olmaktan ziyade sevdiklerinizle günü geçirmekten yanasınız. bütünleşme duygunuz gayet yüksek. Elele vererek birçok işin altından kalkabilmenin ne kadar güzel bir duygu olduğunu düşünüyorsunuz. Bugün bir arkadaşınızı yolculuğa uğurlayabilirsiniz. Böyle bir zamanda onun yanında size olan sevgisini arttıracaktır. Bugün duygusal ilişkilerden ziyade daha arkadaşça olan herşey adına uygun enerjiler mevcut olacaktır.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
26 Şubat 2007       Mesaj #39
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Aslan- 26.02.2007 , Pazartesi



Bugün, sahip olduğunuz değerlerinizi, koruyucu ve kollayıcı tarzda düşüneceksiniz. Bugüne kadar oluşturduğunuz yaşam tarzınız ve fikirleriniz sizin için değerli olduğunu biliyorsunuz. Her ne kadar kuşkucu ve kuruntulu bir yapınız olsa da, bugün daha rahat davranacaksınız. Çevrenizde çok iyi tanıdığınız insanları ilgili bir şekilde dinleyecek ve size verdikleri öğütleri sıkılmadan dikkatle özümseyeceksiniz.

Bugün, vaadlere aldırmamayı, iç sesinizi dinlemeyi ve görünmeyen herşeyin arkasında duran gerçeklerin araştırılması gerektiğie bir kez daha karar vereceksiniz. Ne ekilirse onun biçileceğini biliyorsunuz, size zararı olan kişiler nedeniyle duygusal güveninizin kimi anlarda hiç kalmadığını da geçmişi düşündüğünüzde hatırlıyorsunuz. Bugün içe yönelerek inancınızı kuvvetli tutmalı ve ne olursa olsun bağışlamalısınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 27.02.2007 , Salı


Bugün, sorumlu olduğunuz herşeyden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Kaygılarınız nedeniyle iç dünyanıza sığınarak duygularınızla başbaşa olmak sizi rahatlatabilir. Çünkü bugün, başka insanların sizden beklediklerini yapmaktansa kendinizi mutlu etmek niyetindesiniz. Parasal sorunlarınızın çözümsüz kalışı sinir gerginliklerine neden olmakta ve sizin gibi her zaman çevresine yardımcı olmak isteyen birinin durumunu belli etmemek için çaba sarfetmek zorunda kalışı da sizi doğal olarak üzmekte. Bazı kişilerin umudunu size bağlaması ve destek olmanızı beklemesi de ayrı bir sıkıntı oluşturuyor. Oysaki şimdi sizin ihtiyacınız var tabii gururunuz yardım istemenize engel teşkil ediyor.

Bugün, kendiniz adına sınırlar çizmekten yanasınız. hiçkimsenin sizin sakinliğinizin sebebini sorması hoşunuza gitmeyecektir. Ayaklarınızın altındaki zeminin sağlam olmayışını hissetme duygusu sizi sarabilir. Bugünkü enerjiler altında hassas olmanız çok doğal. Bırakın her zaman güçlü görünmek yada olmak zorunda değilsiniz. Siz de bir insansınız ve sizin de güçsüz olduğunuz zamanlar olacaktır. herşeyi doğal akışına bırakın. Eğer yanlız kalmak istiyorsanız bunu yapın, kendinize yüklenmeyin. Ayrıca yarın başlayacak etkili enerjileriniz için bugün sakin kalmanız yerinde olacaktır. şimdiden hazırlanın hareketli günler başlıyor.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar