Arama

Astroloji - Fallar - Aslan - Sayfa 2

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 315.279 Cevap: 1.757
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2006       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 25.12.2006 , Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, yaşamla ilgili maddi güvenlik duygunuz, başka insanlardan elde edeceğiniz desteğe bağlı olarak büyüyecektir. Duygusal konularda ise kendinizle ilgili şüpheleriniz var ve bu durum sizi karamsar hale getiriyor. Kendinizi farklı hissediyor olmanız dolayısıyla özgür kararlar vermekten yanasınız. Bugün kimi anlarda duygularınızı karşınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Fakat çoğunlukta sessiz kalmayı tercih edeceksiniz. Bu arada size yakın olan insanlar sizi sinirlendirebilir. Yada siz onları farkında olmadan sinirlendiriyor olabilirsiniz.

Birlikte olduğunuz kişinin küçük alışkanlıkları bile bugün sizi kızdırmaya yetebilir. Lütfen gevşeyin ve bu durumun sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Nasılsa geçecektir diye düşünmeye çalışın. Kimseye acı söz söylememeye çalışınız. Bugün size çok yakın olan insanlar duygusal karışıklığa neden olacak sözler söylenebilir ve olaylar geçebilir. Öncelikle kendi yolunuzda ilerleyin ve insanlarla iyi temas içinde olmaya çalışın. Özellikle kadınlarla olan ilişkilerde veya olaylarda dikkatli olunuz. Onları kızdırabilirsiniz. Başka insanların da duyguları olabileceğini hatırlayın ve olayları bu yönden almaya çalışın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2006       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
27.12.2006
Akşama doğru yapacağınız program üzüntünüzü bir kenara atmanıza vesile olacak. Yakın arkadaşlarınızdan birinin iş değişikliğini kalabalık bir grupla kutlayabilirsiniz. İçinizdeki sevinç ve hüzün gün boyu yer değiştirecek. Bir yakınınızla ilgili duyduğunuz endişe sizi üzüyor. Yeni yaşadığınız ilişki ise ayaklarınızı yerden kesiyor.
Sponsorlu Bağlantılar

Aşk Yaşamı: Hissettiklerinizi onunla paylaşmanız onu şımartmıyor aksine bundan biraz da mahcup oluyor. Çoktandır aradığınız kişiyi nihayet bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Çarpıcı bir zaman girdabına hızla giriyorsunuz.

İş Yaşamı: Size bir takım konularda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler. İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşma işi sizin üzerinize kalacak.

Para Durumu: Bir kaç kez, üstü kapalı sözlerinizin anlamazlıktan gelinmesi sizi bir para ilişkinizde cesaretsizliğe sokmuş gibi. Bu konularda, bugünlerde büyük bir hassasiyet içinde görünüyorsunuz. Kırılmaya açıksınız.

Dikkat: Bu kadar hareketli gelişmelere alışık olmadığınız için zorlanıyorsunuz. Ruhunuzdaki yorgunluğu, elde edeceğiniz sonuçlarla dinlendirebileceksiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ocak 2007       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kendini ifade etmek - Aslan'in hedefi budur.

Icsel durumunun dissal sembollerini yaratmak. Sicak, ozguvenli ve Kendini ifade Eden bir tarzda dunyaya ait oldugunu hissetmek
Aslan'in konularidir. Yaraticilik, tiyatrosallik, yasam sevki: sevgi ve begeni toplayan
Bir performansin tum unsurlari Aslan'in kaynaklarini olusturur. Butun geleneksel yaraticilik alanlari Aslan'in icsel dunyasini
Disari cikarma kanallaridir. Oyunculuk, dans, hikaye anlatma, ovgu Alisverisi, hepsi de Aslan'in patikasinda bulunur. Aslan dolaysiz
bir yaratici kulvar sectiginde daha iyi parlar. Sahnede olmak, Dikkat cekmek icin guclu bir istek soz konusudur.
Stratejisi ictenlik ve risk alabilmektir. Kendimizi bu stratejilere Gore ortaya koyar -ve bunun icin alkislanirsak- kendimizi guvenli,
Dunyadaki yerimiz konusunda olumlu hissederiz. Hayat bize daha dostca ve zevkli gelir. Bu Aslan'in gelisimidir.
Aslan'in golgesi riski goze alip kendini ortaya koydugunda ve Alkislanmadiginda ortaya cikar.
Bu durumda Aslan icine kapanir ve bir daha asla riske girmez. Insanlarin onayini alma arzusuyla kendisine ters dusse de
"insanlari memnun etme" ve gosteri krizine kapilabilir. Icine kapanma, genellikle kibire ve egomaniye yol acar. Ikinci durumda
ise gosteri hicbir amaca hizmet etmeyen bir patirtiya donusur. Duygusal iliskilerinde gururu onu basit bir sekilde sevgiyi
Istemekten alikoyabilir. Arzuladigi ilgi ve onayi gormezse kalbi Kadar gururu da yaralanir.

Ogrenmesi gereken; kendi ic surecleriyle ilgili somut kanitlari, Durust, yaratici, hesapsiz bir sekilde ortaya koymak. Onaylanmaktan
Bagimsiz guven duygusunu gelistirmektir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ocak 2007       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan YAslan
TAslan
Aslan - 08.01.2007 , Pazartesi

Bugün, kendinizi olduğunuzdan daha fazla önemli görmeniz nedeniyle, herkesin size ilgi göstermesini beklersiniz. Hayata karşı sahte bir kayıtsızlık havası taşıyan tavırlarınızla itici bir insan olabilirsiniz. Parasal konularda sanki herşey yolundaymış gibi tavırlar içinde olduğunuz için durumunuzu gözden geçirme gereği duymazsınız. Oysaki bugün maddi konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Eski bir hatanız nedeniyle ödemeler konusunda terslikler çıkabilir. Dikkatli olmanızda fayda var.

Bugün, hedefinize varma konusunda güvendiğiniz insanlar tarafından aldatılabilir ve gerilim altında kalabilirsiniz. Kendinize bile fazlasıyla samimiyetsiz oluşunuz gerçekler konusunda kulak arkası davranışlara sebebiyet verebilir. Tembellik, üşengeçlik ve rahatınıza düşkünlük nedeniyle maddi kayıplara uğrayabilirsiniz. Spekülasyon ve fazla eğlence temalarına yönelişiniz size ciddi paralar kaybettirebilir. Elinizdekileri iyi değerlendirmeyi, ajandanızı kontrol etmeyi ve yapacaklarınız konusunda fazla rahat davranmamayı ihmal etmeyiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2007       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YAslan
TAslan

Aslan - 03.02.2007 , Cumartesi

Bugün, kendinizden emin, kararlı ve güvenli bir duruşa sahip olacaksınız. Kendi görünüşünüze özellikle önem vereceksiniz. Hiçbir konuda eminsizlik yada güvensizlik söz konusu olmayacaktır. Çevrenizdeki insanlar sizdeki ışığın ve gücün farkında olacaklardır. Bu durum size oldukça keyifli birgün yaşatacaktır. Zaten yapı olarak kendinizi ifade etmekten son derece hoşlandığınız bir gerçektir. Bugünkü etkiler de size sunulmuş ayrı bir jokerdir. Aşk ve ilişkiler konusunda yaratıcı ifadeniz sevdiğiniz kişinin de sizinle mutlu olmasına sağlayacaktır. Girdiğiniz her ortamda düşüncelerinizi coşkunlukla ifade edeceğiniz enerjiler mevcut olacaktır.

Bugün, sizden yardım isteyen herkese karşı cömert davranırsınız. Çevrenizde olan bitene duyarsız kalmaz, haksızlıklar karşısında tepkinizi verirsiniz. Gerekirse kaba kuvvete bile başvurabilirsiniz. Çünkü adil olmayan herşey bugün canınızı sıkabilir. Giyiminizde A dan Z ye itina gösterir ve renk uyumunuza dikkat edersiniz. Ayrıca birlikte olacağınız kişilerin de buna dikkat etmesini beklersiniz. Renkli giysiler, parıltılar ve özellikle kırmızı renk bugün sizin için özel anlam ifade edecektir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Şubat 2007       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aslan - 04.02.2007 , Pazar

Bugün, çelişkili duygularınızla gerginliklere müsait bir durumdasınız. Çevrenizdeki insanlara karşı aşırı bir eleştiri ve alaycı durumlar içine girmeniz, onların da sizden uzak durmalarına neden olabilir. Hemence tedirgin olmak, kendinizi baskı altında hissetmek, kısıtlanmak gibi ruh halleri görülebilir. Ne olursa olsun yada yapılsın beğenmemeniz, ufacıcık problemleri büyültmeniz gün içindeki tüm eylemlerinizde görülecektir. Aşırı bir değişkenlik hali tam bir konsantrasyon kurmanıza da engel olabilir. Böylece kısa sürede bitirilecek çoğu iş zaman alır ve siz bundan dolayı da kendinizi suçlayabilirsiniz.

Bugün, alınganlık göstermeniz nedeniyle insanlar size birşey söylemek istemezler. Etrafınızdaki genç insanlarla aranızda bir köprü kurulsa da bir anda ters etkilerle yıkılabilir. Yine sizden ufak yaşta olan kişilerin yapmış olduğu hatalar işinizle ilgili konularda size yoğun bir gün yaşatabilir. Beklenmeyen tersliklere şimdiden açık olarak gerekli önlemleri alınız. Elinizden geldiğince sakinliğinizi koruyun ve hiç kimsenin mükemmel olmasını beklemeyin.
battalyon - avatarı
battalyon
Ziyaretçi
4 Şubat 2007       Mesaj #18
battalyon - avatarı
Ziyaretçi
burçların kralı aslan!!!!!
tek kötü yanı yazın arkadaşlarını toplayıp da eğlenmek
M.u.R.a.T - avatarı
M.u.R.a.T
Ziyaretçi
4 Şubat 2007       Mesaj #19
M.u.R.a.T - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Aslan
aslan



4 Şubat 2007 - Pazar
Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerek iş gerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin. Yoksa gereksiz kıskançlıklarla herşeyi bir anda mahvetmeniz işten bile değil. Mali konularda tahminleriniz iyi. Yatırım yapmaya bakın. Sağlığınız iyi.
MysTT - avatarı
MysTT
Ziyaretçi
5 Şubat 2007       Mesaj #20
MysTT - avatarı
Ziyaretçi
paylaşım için tşkrler

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar