Arama

Astroloji - Fallar - Başak - Sayfa 10

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 326.587 Cevap: 1.750
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
24 Mart 2008       Mesaj #91
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Sponsorlu Bağlantılar
Başak - 24.03.2008 , Pazartesi
burcOzellik

Sevgili Başaklar haftanın ilk iş gününe Ay Akrep burcunun güç ve kontrol içeren enerjisiyle başlamaktasınız. Bugün çevrenizle olan her türlü irtibatınızda yeniliklere açık, yeni insanlar tanımaya yönelik tavırlar içinde olabilirsiniz. Sağlam ve dürüst kimliğiniz sizi diğerlerinden ayıran en önemli özelliğiniz olduğu için doğal olarak kendinizi en iyi şeylere layık görmektesiniz. Üretkenliğinizi daha verimli hale getirecek ve sizi büyütecek girişimlere bugün daha cesur bir şekilde adım atabilecek gücü içinizde hissedebilirsiniz. Etrafınızda olan biten ne varsa veya yaşamınızı yakından ilgilendiren hangi konuda olursa olsun herşeye farklı bir şekilde bakmanızı sağlayacak bu enerjilerin desteğiyle korkularınızı yenmeniz gayet kolay olabilir. İçinizdeki potansiyel gücü açığa çıkaracak fırsatlarla karşılaşabileceğiniz gün içinde özgürce kararlar verirken, istediğiniz herhangi bir konuda iş veya özel olsun kendinizi odaklayarak daha gerçekçi bir şekilde düşünebilirsiniz. Siz yükselmek istiyorsunuz fakat bunun tek sebebi, içinizde bir yerlerde saklı duran sırlarınız ve affedemediğiniz bazı insanların yarattığı sıkıntıların acısını çıkarmak için. Her ne kadar dışarıdan bakıldığında bir kurban gibi gözükseniz de, insanlara hizmet veren ve hep ikinci plana bir kişi olduğunuzu düşünseniz de aslında potansiyel gücünüzün yarısını bile kullanıyor değilsiniz. Tümünü hayata geçirdiğinizde biliyorsunuz ki, size yanlış yapanlar bunun bir gün bedelini ödeyeceklerdir.


Ay Akrep burcu süreçleri daima böyle dürtüsel imgeler taşıyıcıdır. Aslında son derece sakıncalı olmasına rağmen insan bu enerjiyi kullanırken yarattığı gerilimin veya vereceği zararın farkında bile olmaz. Fakat bugün, bu enerjinin hırs dolu etkisini yumuşatacak bir başka etki, saat 15:27 itibariyle ikili ilişkilerle ilgili yaşam alanında kendini gösterebilir. Gün boyu beraberliğinizle ilgili konularda, iki farklı, bakış açısı altında düşünmeniz mümkündür. Bir yandan Ay akrep burcunun hissettirdiği ve gayet doğal bir şekilde akıp giden hırs duygusu ikincisi ise, karşınızdaki insanın iletişimsel açıdan her sözden etkilenir halidir. Fakat bugün nasıl davranırsa davransın veya ne söz söylerse söylesin sizin düşünceniz sadece susmak olacaktır. Siz ne yapmaya çalıştığınızı veya ne yaptığınızı en yakınlarınızdan bile gizlemek gereği duyacağınız için birbirinizle fikirsel anlamda bağ kurmanız birkaç gün boyunca oldukça zor görünmektedir. Aslında bugün hissettiğiniz bu duygular neredeyse tüm hafta boyunca bilinçaltınızın meşgul olacağını göstermektedir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
25 Mart 2008       Mesaj #92
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Sponsorlu Bağlantılar
Başak - 25.03.2008 , Salı
burcOzellik

Sevgili Başaklar bugün, toplum içindeki davranışlarınız hoş ve pozitif etkiler altında olacaktır. Çevrenizdeki yabancı insanlar dahi sizin popülerliğinizi farkedeceklerdir. Siz de onlara kendinizi en olumlu şekilde göstermek niyetinde olacaksınız. Dostça ve sevgi dolu tavırlarınızda iyimserlik hakim olacaktır. Sözel iletişiminizde güç sahibi oluşunuz, girdiğiniz ortamlarda fikirlerinizin kabulünü sağlayabilir. Toplum önündeki tüm işler için gayet olumlu enerjiniz var. Görüşmelerinizden faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz. Çalışmayan burç mensubu iseniz veya özellikle genç yaştaki kardeşlerimiz için bu enerjinin anlamı, ilk kez bir araya gelecekleri özel kişiyle, hava şartları müsaitse, dışarıda olmazsa şöyle romantik bir ortamda güzel bir gün geçirmelerini ve birbirlerinden kolayca etkilenmeleri sağlayacıdır.

Hayırseverlik duygunuz bugün gayet yüksek. Çevrenizde yardıma ihtiyacı olan kişilere işinizle ilgili yapmanız gereken görevler olmasına rağmen, elinizden geldiğince destek olacaksınız. Sevdiğiniz kişiye karşı bugün çekiciliğinizi kullanmanız kolay olacaktır. Bakışlarınız ve sözlerinizle onu etkileyecek ve kendi isteklerinizi rahatlıkla kabul ettireceksiniz. Sanat alanında faaliyet gösteren burç mensupları için olumlu enerjiler mevcut olduğundan sergi yada buna benzer aktiviteler açısından başarılı bir gün olabilir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
7 Nisan 2008       Mesaj #93
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Başak - Pazartesi , 07.04.2008
burcOzellik

Sevgili Başaklar günlük enerjiniz Ay gezegeninin boğa burcunda oluşu nedeniyle ruhsal yönden kendinizi sakinleştirmeniz adına gayet olumludur. Bilinçaltınızda size rahatsızlık veren değişken düşüncelerinizi bir noktada toparlamanızı sağlayabilir. Bu toparlanış özellikle eğitim hayatında olanlar için ideallerine sahip çıkmalarını sağlarken, iş hayatında olanlar için sağlam adımlar atmaları adına teşvik edicidir. Çevrenizde bulunan insanlarla fikirlerinizi paylaşım açısından da sizi destekleyicidir. Gün içindeki diğer etkilere bir göz atarsak, maddi konularda yaratıcı ve güçlü girişimlerde bulunmak için gerginliğe düşmemek, agresif tepkiler vermemek gerekebilir. Ayrıca bağlantıda bulunduğunuz insanlarla çıkarlarınızı ön plana alarak ve ileriyi düşünerek kontrollü davranabilirseniz belirsizliklerin canınızı sıkmasına izin vermemiş olursunuz. Bazen köprüyü geçmek için birilerine ihtiyaç duyarız ya ve işte böyle durumlarda susmak zorundayızdır ya. İşte bugünkü etkiler altında amaçlarınıza erişmek adına agresif davranmamak, acil hareket etmemek lazımdır. Sakin son derece akıllı bir şekilde ilerlemek çok önemlidir. Bu durum aşk hayatınızla ilgili konularda da böyle olmalı. Öncelikle zaman önemli. siz bilinçaltınızdaki doymamış arzularınızın gerginliği altında yanlış kararlar vermeyin. Herşeyin olgunlaşması adına sabırlı davranın.

Yine bugünkü etkiler altında çevrenizdeki insanlarla iyi diyalog içinde olmaya özen gösterin. İş hayatınızla ilgili konularda gelişmek adına olabilecek yanlış durumlarda siz mantıklı bir şekilde hareket etmeye devam edin, belki haklısınız bazı insanlarla anlaşmak zor, ama siz de üstüne gidecek olursanız bu enerji altında haklıyken haksız olmanız mümkündür.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #94
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Başak - Çarşamba , 09.04.2008
burcOzellik

Sevgili Başaklar bugün Ay ikizler burcu sürecine girmiş bulunmaktayız. Bu enerjinin sizler için anlamı, mesleki konulardaki becerikliliğinizi ortaya sermeniz ve dile getirmeniz açısından son derece önemli oluşudur. Ay gezegeni Merkür idaresindeki bir burçta ilerlediğinden ve Merkür sizin yönetici gezegeniniz olduğundan dikkatli kullanılması halinde size iş hayatınızda oldukça aktif bir gün geçirmeniz için fayda sağlayacaktır. Bu etkili gücü irtibatta bulunmak ve işlerinizi yaparken daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak yönünde kullanırsanız hakikaten içinden kolay kolay çıkamadığınız görevleri bile rahatlıkla başarabilirsiniz. Ayrıca mantık gücünüz ve analiz kabiliyetiniz iş alanında size apayrı bir hava getirebilir. Otorite konumundaki patron kişilerle hem sorunlarınızı paylaşabilir hem de kendinizce uygun gördüğünüz plan ve projelerden bahsedebilirsiniz. Bu enerji sizin hem iş hayatınız hem de toplum yaşamı içindeki öneminizi ortaya koyabilmenizi sağlayacak etkili bir güç olabilir. Yalnız dikkat edilmesi gereken konu dağılmamak, aynı anda birden fazla işle uğraşarak yorulmamak olmalıdır. Çünkü öyle bir yoğunluk ve iletişim trafiği içinde olursunuz ki, farkında bile olmadan dağılmak mümkündür.

Gün içindeki bu gücü, yetenekli olduğunuz alanlarda kendinizi geliştirmeniz ve topluma tanıtmanız açısından kullanabilirsiniz. İş başvurusunda bulunmak istiyorsanız bugün gayet olumludur. İletişimde bulunacağınız insanlarla sözel açıdan anlaşma sağlamak için biraz daha sıcakkanlı davranmanız ve ayrıca kendinize olan güvenli duruşu muhafaza etmeniz etkili olabilir. Çevrenizdeki insanlarla da yakından ilgilenmeniz size faydası dokunabilecek kişilerle tanışmanız, işinizle alakalı seminer, toplantı veya etkinliklerde boy göstermeniz bugünkü enerjiler sayesinde ilerisi adına size yardımcı olacaktır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
12 Nisan 2008       Mesaj #95
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Başak - Cumartesi , 12.04.2008
burcOzellik

Sevgili Başaklar bugün, sağlıklı ve canlı enerjilerle dolu bir güne adım atmaktasınız. Kendinizden emin, duygusal olarak güven dolusunuz. Sizi, gün boyu her konuda ilerlemenizi sağlayacak etkiler mevcut. Dış dünyaya gösterdiğiniz yüzünüzle bilinçli kararlarınız uyum içinde. Mutlu ve huzurlu olduğunuz her halinizden belli olacaktır. Ne düşünüyorsanız onu gerçekleştirmek adına adımlar atabilirsiniz. Aile yaşamınız açısından da aktif enerjileriniz mevcut. Kendinizi ve onları mutlu edecek desteği sunabilir huzurlu bir ortamda keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Ruh ve beden sağlığınızın güçlü oluşu yaşama pozitif olarak bakmanızı sağlayacaktır. Genel olarak olumlu bir gün demek doğru olacaktır.

Kendiniz adına yeni bir karar alabilirsiniz ve bu yeni adımla yaşamınız için yeni bir sayfa açabilirsiniz. Çekindiğiniz için cesaret edemediğiniz ne varsa bugün onu gerçekleştirebilirsiniz. Çünkü enerjileriniz size ışık olacak ve yolunuzu aydınlatacaktır. İç sezilerinize güveniniz. O sizi asla yanıltmayacaktır. Görünüşünüzdeki hoşluk ve kendinize olan güveniniz ilişkinizle alakalı kafanızı kurcalayan tüm sorulara bugün cevap bulmanızda etkin rol oynayacaktır. Saat 20:32-Pazar 08:29 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, sosyal hayatınız açısından problem yoktur, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, rutin programınızı uygulayabilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
13 Nisan 2008       Mesaj #96
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Başak - Pazar , 13.04.2008
burcOzellik

Sevgili Başaklar gün, Aslan burcundaki Ay enerjisiyle başlayacağından sizler için bunun anlamı, güven duygunuzu sağlamlaştırmak ve birkaç gün sonraki hızlı tempoya hazırlanmak adına geriye çekilmek olabilir. Aslında kafanızın içindeki tek hedef dış dünyada kendinizi göstermek ve ispat etmek için çok çalışmak ve güçlü olmaktır. Bugün içsel dürtüleriniz nedeniyle size ters bir şey söylendiğinde birdenbire tepki vermeniz mümkündür. İçinizde kopan fırtınaları kimseye sezdirmek niyetinde değilsiniz. Sırlarınız ve siz ayrıca yapmak istedikleriniz ve önünüzdeki yolun ne kadar önemli olduğunun farkındasınız. Kendi içinizde karmaşaya düştüğünüz anlarda bile kendinizi yine de göstermek arzusu içindesinizdir sadece nasıl bir yol izlemek gerektiğine tam olarak karar veremiyorsunuz. Bugün içten içe hayatınızdaki önemli insanları düşünebilir ve bu duygular altında kimi anlarda garip bir yalnızlık hissedebilirsiniz. Saat 09:30 itibariyle başlayan etkiler altında ise, başka biriyle bütünleşme arzunuzda tutkularınız önemli bir rol oynayabilir.

Öyle bir aşk arzuluyorsunuz ki, sizi delice sarmalı, sarsmalı ve kendinize getirmelidir. Sevilmek ihtiyacınız yoğun. Ama bunu kolayca elde edebileceğiniz bir kişiyle yaşamaktan ziyade daha delice bir heyecan peşindesiniz. Böylesi bir şey yaşamadığınız için doğal olarak boşalamayan enerjinizi tamamıyla iş hayatınıza yöneltmekte ve tüm sinirinizi buradan çıkarmak isteğiyle deli gibi çalışmaktasınız. Fakat işin ilginç yanı bu alanda da bir takım nedenlerle sınırlanmak zorunda kaldığınızdan gerçek anlamda tatmin olamamaktasınız. Yani hem farklı bir ilişki yaşamak hem de kendi bildiğiniz yöntemlerle çalışmak taraflısısınız. En azından yaptığınız iş, sizi maddi ve manevi anlamda tatmin etmeli ve özverili çalışmanız diğer insanlar tarafından takdir görmelidir. Böyle olması halinde kendinizi daha hırslı bir şekilde ifade edebilir, aşk hayatınızda arzuladığınız düzenli, güvenilir bir ilişkinin tadına varabilirsiniz. Ayrıca yeteneklerinizi gösterebilir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
14 Nisan 2008       Mesaj #97
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Başak - Pazartesi , 14.04.2008
burcOzellik

Sevgili Başaklar dünden bu yana Aslan burcunda seyreden Ay, sizin geri plana çekilerek kendinizi ifade edecek bazı çalışmalarda bulunmanızı sağladığı gibi, eğer dikkat edilmezse kendi içinizde abartılı tepkiler vermenize de neden olabilir demiştim. İşte bugün yine bu pozisyonda olacak Ay enerjisini zayıf etkili olan bazı alanlara yöneltebilirseniz, bu konularda girişimde bulunmanız kolaylaşır ve olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz. Belirli bir hedefe varmak ve umutlarınızı gerçekleştirmek istiyorsanız her şeyden önce dikkat etmeniz gereken konu sosyal ilişkilerinizi ön plana almanızdır. Bu son derece önemli. Bazen kişi tek başına yol almak isterken önüne birçok engel çıkabilir, aynı bugün olduğu gibi çekingenlik duyabilir, eski mevzular ve yaşanmışlıklar kişiyi tedirgin edebilir ve bu yüzden de korkup sinebilir. Bazen de bir Başak fazlasıyla mükemmeli ararken kendisine sunulan fırsatları kaçırabilir.

İşte böyle bir duruma düşmemek için öncelikle geçmişle alakalı zorlukları, yaşanan acı günleri, yoklukları veya engellemeleri bir kenara koyunuz. Hiçbir şeyin mükemmel olmadığını önemli olanın fırsat yaratmak veya fırsatları değerlendirmek olduğunu ve sizin mükemmel özelliklerinizle herkesin ihtiyaç duyacağı kadar sağlam, titiz bir çalışan olduğunuzu bilmeniz gerekiyor. Ama bunu yaparken de kesinlikle canlı olmalı, girişimde bulunmaya çalışmalı ve asla ağırkanlı davranmamalısınız. Çünkü bugünkü etkiler bazı nedenlerin üzerinizde baskı yaratabileceğini ve sizin de bunlar karşısında çekimser kalacağınızı göstermekte. O nedenle önerdiğim şekilde davranabilirseniz bu etkiyi devredışı bırakmanız mümkündür.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
18 Nisan 2008       Mesaj #98
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Başak - Cuma , 18.04.2008
burcOzellik

Sevgili Başaklar günlük enerjiler altında parasal konularda ilerlemenin yolu, dengeli hareket etmek ve ortaklaşa konular üzerinde yoğunlaşmaktır. Size her ne kadar uymasa da, huzurunuzun sağlanması adına hiç kimseyle tartışmaya girmeden yapılacakları uygun bir şekilde düzenlemek gerekliliğiniz var. Öğleden sonra ise farklı alanlarda farklı enerjilerin etkisi altındasınız. Bunları birlikte gözden geçirelim. Öncelikle dikkat etmeniz gereken konu kendinize güveniniz olan konularda, fikirlerinizi ifade etmekten kaçınmamanızdır. Siz her zaman pratik hareket edebilen, çalışkan insanlarsınız. Kimseye boyun eğmek veya geleneksel metotlar içinde yeteneklerinizi köreltmek zorunda değilsiniz. İçinde bulunduğunuz sistem sizi her ne kadar belirli kalıplar içine sokmaya çalışsanız da, modern hayatın gereği olan yenilikleri kendi yaşamınıza uygulamak zorundasınız. Bu her konuda böyle olmalı. ilişkiler, otorite konumundaki insanlar veya diğerleri hep sizi kendi isteklerine göre şekillendirmeye çalışacaklardır. Çünkü onlar sizden olabildiğince istifade etmeye çalışırlar.

Gerek eğitim, sosyal, çalışma hayatı veya hangi konuda olursa olsun siz bulunduğunuz alana sistem, dürüstlük ve yön kazandıran kişilersiniz. Bu kadar çalışmanıza rağmen her zaman ikinci planda kalmanıza neden olan şartlara artık dur deme zamanınız. Mantıklı bir şekilde planlarınızı gözden geçirerek, yenileşmeye ve cesaretle öne atılmaya hazır olmalısınız. öncelikle kararsız olmayın, ürkmeyin ve hamlede bulunmaktan çekinmeyin. Çünkü ne kadar susarsanız, başkalarının sesi daha fazla çıkacaktır. Güçlü olmanın yolu, atak olmaktan ve sorumluluklarınızın üstesinden gelmenize bağlı. Bütün bunları yapabilmenin yolu ise değişim ve dönüşümde yatmakta. Siz çıkarlarınızı düşünerek hareket edeceksiniz ki, kimse sizin hakkınızı elinizden almasın.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
19 Nisan 2008       Mesaj #99
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Başak - Cumartesi , 19.04.2008
burcOzellik

Sevgili Başaklar 20 Mayıs tarihine kadar devam edecek Güneş Boğa burcu sürecine adım atmış durumdasınız. Bu enerjinin siz Başaklar için anlamı düşüncelerinizi belirli bir amaç çerçevesi içinde sabitleyerek başarılı olmak adına çaba sarfetmektir. Bildiğiniz gibi birçok kardeşimiz için bu dönem gerek okullarını bitirmek gerekse öğrenci seçme sınavı için yoğun bir şekilde çalışmak anlamı taşıyor. Çünkü yaşamları açısından bu son derece önemli. İşte sizler Güneşin bu konsantrasyon sağlayıcı Boğa burcu sürecinde kendinizi hırsla ve azimle çalışmaya yönlendirirseniz başarıyı yakalamanız mümkün olabilir. Kimileriniz için bu dönem maddi ve manevi anlamda kazanç sağlamak için yurtdışını düşünmek anlamı taşıyabilir. insan ekmeğini kazanabilmek için tabi ki alternatif yollar ve alanlar denemek isteyebilir. Fakat Boğa burcu süreci yolculuklar ve radikal kararlar verebilmek açısından etkili değildir. Kişi güvenliğini yuvasında veya aşina olduğu ortamlarda sürdürmeyi, oluşturmayı daha fazla tercih edecektir. Fakat çok önemli bir etkisi vardır. Bu süreçte güvencenizi sağlamlaştırmak adına şu andaki pozisyonunuzu güçlendirmek için çaba sarfedeceğiniz aşikardır. Ayrıca bu süreçte kişi, dinlenmek, gücünüz toplamak ve inandığı tüm değerlerine sahip çıkmaktan hoşlanır. Onu aşırı uçlarda hareket ederken görmek mümkün değildir. Risk almak istemediğiniz için, bastığınız her adıma son derece dikkat edebilirsiniz. Kaldı ki bir Başak için plansızca hareket etmek ölüm gibi bir şeydir. Ben bu dönemde sizlerin çalışkanlığınız, pratikliğiniz ve verimliliğinizle, içinde bulunduğunuz durumu güçlendirmek adına, çok çaba sarfedeceğinize ve başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum.

Akşam saatlerinde parasal konularda sıradışı ve orijinal fikirler içinde yeni çözüm yolları bulmaya gayret gösterebilirsiniz. Ayrıca ilişkinizle alakalı konularda kendinizi gözden geçirerek değişimde bulunmaya kararlı olabilirsiniz. Ani ilginç durumlar yaşayabilirsiniz. Saat 22:55 itibariyle Ay gezegeninin boşluğa girmesiyle daha sakin ve huzur bulmak adına dinlenmeye öncelik tanıyacağınız bir süreç başlayacaktır. Bu etki Pazar saat 11:00 de sona erecektir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #100
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Basak YBasak
TBasak
Başak - Pazar , 20.04.2008
burcOzellik

Sevgili Başaklar saat 12:25 de Boğa ve Akrep burçlarında oluşacak Dolunay etkisinin sizlere olan yansımasını birlikte gözden geçirelim. Öncelikle dünya görüşünüz, hayata yaklaşım ve mücadele tarzınızda son derece önemli bir yer tutan, eğitim, ticari ve ihtisaslaşma konularında başarılı ve güçlü bir kişi olarak kendinizi ifade edebilmek için, dikkat edilmesi gereken en önemli konu kararlılık içinde sağlam adımlar atabilmektir. Bu sizi kimsenin boyunduruğu altına girmemeniz, yenilikte ve değişimde bulunabilmeniz için destekleyici olacaktır. Sabırlılık ve işini bilmek artık günümüz dünyasında oyunun en başlıca kuralıdır. Bir şeye karar verdiğiniz zaman sizi bundan hiç kimse geri döndüremeyecek şekilde kuvvetli ve sağlam bir halde hayata tutunmalısınız. Bu azgın sular ve fırtınalara rağmen, gideceği rotayı çok iyi bilen bir kaptanın durumuna benzer. O, gemisini ve kendini iyi tanımaktadır. Bilir ki, doğru yoldadır, sağlam bir zeminde durmaktadır ve herşeyi önceden hesaplamış ve bir amaçla, aşkla yola çıkmıştır. O yüzden korkmaz, ürkmez ve dimdik bir kararlılıkla yoluna devam eder. İşte siz de aynı böyle kararlı ve sabırlı olabilmek için herşeyden önce kendini doğanıza ve yeteneklerinize uygun seçimlerde bulunmalısınız.

Duygu dünyanız açısından bu dolunayı ele alırsak, girişimler ve iletişim konusunda en başta yakın çevrenizden başlamak üzere dönüşümde bulunmaya hazır olmalısınız. İçinizde sizi rahatsız eden, karmaşık ve şiddete meyilli hale getiren ne kadar duygunuz varsa bunları kesinlikle bir düzene sokmanız gerekmekte. Çünkü kin, nefret ve intikam duygusu insanı amaçlarından ve kendinden uzaklaştıran son derece zorlu olgulardır. Saplantılı ve takıntılı durumları sürdürmeniz halinde acımasız ve güvenilmez bir insan haline gelebilirsiniz. oysaki yapmanız gereken kendinize bir yön çizmek, eskiyi eskide bırakmak, yeniye yer açmak, başka insanlarla paylaşım içinde olmaya çalışarak girişimci davranmaktır. Bugüne dek başarısız olduğunuz herşeyi unutun, siz gücünüzü yeniden ayağa kaldırmak için yeni düşüncelere ve yeni insanlara şans tanıyın. Duygularınızı göstermekten sakınmayın. Kıskançlık ve dürtüsel tepkilere hayatınızda yer vermeyin. Kendinizle barışın. İşte o zaman gücün anahtarıyla açamayacağınız kilit kalmayacaktır.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar