Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Sayfa 4

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 353.483 Cevap: 1.843
GozDemNur - avatarı
GozDemNur
Ziyaretçi
12 Şubat 2007       Mesaj #31
GozDemNur - avatarı
Ziyaretçi
12 ŞUBAT 2007 PAZARTESİ
Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz. Size türlü yerlerden irili ufaklı paralar gelecek. İyi bir yatırım yapabileceksiniz. Sevdiğinize uymaya çalışın, anlamsız kıskançlıklarla onu üzmeyin. Şu sıralar kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler. Bunlardan uzak durmaya çalışın.
Sponsorlu Bağlantılar


AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #32
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
13-02-2007 Salı

Sponsorlu Bağlantılar


İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz. Israr ve inat hiç de iyi sonuç vermeyecek. Onun için tatlı sözler söylemelisiniz. Sevdiğinizi hoş tutmalısınız. Son günlerde yemekleri biraz fazla kaçırdınız. Rejime başlamak için uygun bir gün.

AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
14 Şubat 2007       Mesaj #33
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
14-02-2007 Çarşamba


Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız. Fakat kalbiniz boşsa zevkli ve anlamlı bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Başbaşa kalacağınız yerlere gitmelisiniz. Bu da sağlığınıza iyi gelecek.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #34
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
16 Şubat 2007 - Bugün

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişi iş yerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var. Çevrenizde yeni yeni kimseler belirmekte. Sevdiğinizle ölçülü ilişkiler içinde olmalısınız. Sevdiğiniz yoksa bir yakınınız sayesinde tanışacağınız biriyle aranızda yakınlaşma olacak. Talih oyunları oynayıp moralinizi bozmayın. Şu sıralar şans oyunlarında kısmetiniz yok.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #35
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
17 Şubat 2007 - Bugün



Bugün, yuvanızla alakalı konularda sıradışı birgün olacaktır. Beklenmedik süprizler canınızı sıkabilir. İç dünyanızdaki karamsarlık ve korkular sonucu kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Eğer bekarsanız annenizle, evliyseniz eşinizle alakalı konularda sıradışı durumlar yaşanabilir, aranızdaki fikirsel uyumsuzluk mesafe duygusu yaratabilir ve siz bu sorunları konuşup halletmek yerine uzak durmanın daha doğru olacağına kanaat getirebilirsiniz. Her yönüyle özgürlüğünüz baskın gelecek ve kim olursa olsun sizin üzerinizde hakimiyet kurmasına izin vermeyeceksiniz.

Bugün, koşullanmaların yarattığı her tür baskı sizi gergileştirebilir. İçinizdeki duygularınız ile ruh haliniz birbiriyle uyum içinde olmadığından sizi yönlendirecek hiç kimseye de tahammülünüz yoktur. Köklerinizle olan bağlantınızdaki kopukluklar gerek aile gerekse yuvanızla ilgili meselelerde vurdumduymaz tavırlar içine girmenize neden olacaktır. bugünlük enerjilerin yarattığı bu durum yarından itibaren düzelmeye başlayacak ve siz yine eskisi gibi duyarlı davranabileceksiniz.
.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
18 Şubat 2007 - Bugün

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz. Cinsellik ön planda. Sevdiğinizle bu konuda anlaşacak ve birlikte hoş vakit geçireceksiniz. Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #37
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
19 Şubat 2007 - Bugün

Bugün, duygu dünyanız ile ruhsal tepkileriniz aynı doğrultuda olacaktır. Başta dostlarınız olmak üzere sizinle aynı düşüncede olan kişilere karşı da sevgi dolu hislerle yaklaşacaksınız. Bu durum sizi rahatlatacak ve gevşetecektir. Sinirli olmaktan ziyade sıcak ilişkiler kurmaya özen gösterecek ve böyle davranmanın hazzını içinizde hissedeceksiniz.Özellikle sizin için arkadaşlarınız bugün odak noktanızdır. Onlara her konuda yardım eli uzatarak destek vermeye ve yüreklendirmeye özen gösterebilirsiniz. Kendinize düşkünlükten ziyade başkaları adına hareket ederek ortak bir amaç adına haraket etme şeklini benimseyebilirsiniz.

Bugün, eskilerin deyimiyle ağzınızın tadı yerindedir. Çevrenizi güzelleştirmek, pozitif insanlarla biraraya gelmek ve onlarla güzel diyologlar kurmak sizi huzursuzluktan yada gerilimden uzak tutacaktır. Görüş ayrılıklarınız olan insanlara bile sevgiyle yaklaşır ve böyle davranmanın hazzını onlara da hissettirebilirsiniz. Duygusal önyargılardan uzak gerçek doğruları görme adına olumlu birgündür. Her fikrin zorla kabul ettirilmesi için baskı uygulanması yerine, anlayışlı ve hoşgörülü olmanın önemi üzerinde durabilirsiniz. Sert tepkilere sahip insanlar bile, sizin yanınızda sakinleşir ve uyumlu hale gelebilir. Sorunlarınızı bugün ele alırken asıl amacınız, hoşgörülü ve olgun davranmaktır. Olumlu enerjilerinizle mükemmel bir gün sizi bekliyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - 20.02.2007 , Salı


Bugün, şiddetli duygusal tepkilerinizi kendinize yöneltmeniz sonucu gergin birgün geçirebilirsiniz. Durup dururken ani tepkiler verebilir ve hiç yok yere ufacıcık şeyleri gözünüzde büyütebilirsiniz. İç dünyanızda hareketlilik isteğiniz yoğundur ama bu dışarıya aksetmez. Böylece güçlü olarak depolanan enerji agresiflik olarak yine size geri döner. Gerçekleştirmek istediğiniz işlerdeki yavaşlığınız zamanı da iyi kullanmamanıza yol açacaktır. Herşeyi kafanızda kurgularsınız ama elde ettikleriniz planlarınızdaki gibi olmadığı için kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Kimi zaman içinize kapanır, kimi zaman da etrafınızdaki insanlara sert bakışlar atarsınız. Sanki birşeye öfkelisinizdir ama sebebini siz bile bilmezsiniz.

Bugün, enerjinizi doğru anlamda kullanmanıza engel olan dürtülerinize dur demelisiniz. Bunu yapmadığınız takdirde bu duyarlılık haliniz size zarar verecektir. Sırtınızdaki sorumlulukların farkında olmayan insanlar sakinliğinizden yararlanarak size baskı uygulayabilirler ve her zaman sabırlı olan siz, bugün onlara karşı sert sözler kullanabilirsiniz. Bu durumda insanlar size anlayış göstererek hak verecekleri yerde daha çok üzerinize gelebilirler. Sağlık olarak ta keyifsiz olacağınızdan çabucak hastalanabilirsiniz. Gizli gizli sizi kıskanan insanlar bu zayıf halinizden yararlanarak sizin hakkınızda konuşabilir ve etrafınızdaki insanları kendilerine çevirmeye kalkışabilirler. Bu durumda yapmanız gereken bu etkinin bilincinde olarak her zamanki sakinliğiniz korumanız ve aşırı tepkilerden uzak kalmanızdır.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #39
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Boğa

boga


21 Şubat 2007 - Bugün

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmez olmuş. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Neyseki duygusal bağlamda aklınızı alacak gelişmeler olacak. Siz de cazibenizin farkına varacaksınız. Kontrolünüzü kaybetmemeye bakın. Aradığınız huzuru ergeç bulacaksınız.



damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #40
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
22 Şubat 2007, Perşembe
BOĞA BURCU (20 Nisan - 20 Mayıs)
boga
Sevdiğiniz kişiye karşı daha sevecen bir tutum takınmalısınız. Onunla bazı konularda uzlaşmakta zorluk çekiyorsunuz. Gergin haliniz ve sinirli tavırlarınız iş arkadaşlarınızla aranızda gerginlik yaratıyor. Özellikle bugün biraz daha sakin olmaya çalışın. Düşüncelerinizi sakin bir dille ifade etmelisiniz. Alacaklarınızı zamanında tahsil edemeyebilirsiniz. Ödemelerinizi dengelemeye çalışın. Sağlığınız iyi durumda. Siz yine de egzersiz yapmayı ihmal etmeyin.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar