Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Sayfa 3

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 351.848 Cevap: 1.843
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ocak 2007       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boga YBoga
TBoga
Sponsorlu Bağlantılar
Boğa - 08.01.2007 , Pazartesi

Bugün, ruh ve beden sağlığınız gayet olumlu olacaktır. Sevdiğiniz insana dengeli, doyumlu ve iyimser bir şekilde davranacak ve aynı karşılığı göreceksiniz. Duygusal yönden istikrarlı, neşeli ve enerjik olacaksınız. Bugün birlikte olduğu insanla sorunları olan boğalar herşeyin düzelmeye başladığını göreceklerdir. Kendinize yakışan olgunlukta davranacak, yeri geldiğinde susmanın birçok şeyi güzellikle hallettiğini anlayacaksınız. Bunun sonucunda da ilişkinizde uyum ve denge yeniden kurulacaktır.

Bugün, dişi veya erkek özelliklerinizi yaşam karşısında sergilemeniz kolay olacaktır. Bayan boğalar yine güzellikleriyle, erkek boğalar karizmatik duruşlarıyla göz dolduracaklar. Nezaket ve saygılı halleriniz herkes tarafından beğenilecek ve siz takdir edilmenin mutluluğunu yaşayacaksınız. Bulunduğunuz ortama denge ve huzur getirecek, her sorunun kolayca cevabını bulacaksınız. İlişkisi olmayan boğalar, fazla hayalci davranmaktan uzak dururlarsa ve mantıklı davranırlarsa kendilerine uzanan sevgi elini hissedebilirler. Bugün boğalar için şans oyunlarında da olumlu enerjiler mevcut olacaktır.
Son Osmanlı - avatarı
Son Osmanlı
Ziyaretçi
16 Ocak 2007       Mesaj #22
Son Osmanlı - avatarı
Ziyaretçi
S.A. Ya ben de boğayım ama ne kadar yesem de aynı kilomdayım bir de zayıfım.....
Msn Sad 1.85 boy 70 civarında kilom var...Nasıl alacağız kilo bilen var mı Msn Happy Varsa söyleyiversin :'''(
Sponsorlu Bağlantılar
gizEMM - avatarı
gizEMM
Ziyaretçi
24 Ocak 2007       Mesaj #23
gizEMM - avatarı
Ziyaretçi
gayet ii kilon...Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2007       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YBoga
TBoga

Boğa - 03.02.2007 , Cumartesi

Bugün, kendinizi duygusal olarak güvende hissetmek istersiniz. Bu durum dolayısıyla herhangi birşeye ait olma isteğiniz de güçlü olabilir. Bilinçaltınız ve geçmiş ve köklerinizle güçlü bağlarınız olacaktır. duygusal gelgitlerin görüleceği bugün, yuvanız sizin için güvenlik alanı oluşturacaktır. Aile, yurt ve eviniz konularında coşkun ifadelere sahip olacaksınız. Aile bağlarınız o kadar kuvvetlidir ki, onları rahat ettirmek ve mutlu görmek istersiniz. Uyumlu aile duygunuz size kendinizi gösterebilme fırsatı da sunar. Evli olanlar çocuklarının iyi bir yetişme ortamında büyümesi adına bir ev sahibi sahibi olmayı düşenebilirler.

Bugün, temel ihtiyacınız kendi duygularınızı yuvanızda bulunan herkese göstermek istersiniz. Bu ihtiyacınızın doyurulması sizin de bağımsızlığınız adına gereklidir. Sizi takdir etmelerini ve yuvanızdaki öneminizi belirlemeleri beklersiniz. Evinizde sevdiğinizi kişileri ağırlamak, davetler vermek ve ne kadar huzur dolu bir ortamda yaşadığınızı anlamaları sizi gururlandırır. Yanlız burda dikkat etmeniz gereken konu aile bireyleri üzerinde abartılı bir hakimiyet kurmamaya çalışmak olmalıdır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Şubat 2007       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - 04.02.2007 , Pazar

Bugün, olumlu enerjiler ve moral yüksekliği içinde işlerinizi kolaylıkla halledecek ve duygu dünyanızı güçlendirici etkiler altında olumlu kararlar alacaksınız. Sevdiğiniz kişi başta olmak üzere çevrenizdeki herkese karşı duygularınızı kolaylıkla dile getirecek ve girdiğiniz ortamı neşelendireceksiniz. Sağduyunuz size birçok işte kolaylıklar getirecektir. alçakgönüllü oluşunuz nedeniyle gün içinde sizden yardım isteyen kişilere cömertce davranacak ve onların da sizdeki enerjiyi hissetmelerinizi sağlayacaksınız.

Bugün, dini ve ahlaki konulardaki görüşlerinizden yararlanılacak ve diğer insanların problemlerinde adaleti sağlayacaksınız. İçinizdeki güven duygusu, herşeyin iyi olacağı yönündeki hayat görüşünüzü perçinleyecek ve hiç ummadığınız yerlerden destek göreceksiniz. Geçmişle alakalı bir konudaki dileğiniz bugün gerçekleşebilir. Ve siz çok sevdiğiniz kişiden ilgi, nezaket ve sevgi görebilirsiniz. Onunla daha önceden planladığınız bir şekilde buluşabilir ve güzel bir günü keyifle karşılayabilirsiniz. Bu enerjinin ne olursa olsun sizi çok fazla abartılı hale getirmesine izin vermeden mutlu olmaya bakınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - 06.02.2007 , Salı

Bugün, fiziksel sağlığınız ve hayatın zorluklarına karşı olan yaklaşımınızı tekrar gözden geçirecek etkiler altındasınız. Bu kendinizi güvende hissetmek için gerekli olan bir yaklaşım tarzıdır. İç huzurunuz için çalışma hayatına daha çok önem verebilir, işinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Eğer geleceğe dönükse ve tüm dengelerinizi kurduğunuz bir işe sahipseniz, kişinin mutlu olmaması için bir sebep yoktur diye de düşünebilirsiniz. Doğal olarak bugünkü etkiler sonucu, işinize dört elle sarılır, görevinizi tüm samimiyetinizle kolayca yerine getirebilirsiniz. Sırf kendiniz adına değil, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla da gayet olumlu duygularla davranırsınız.

Bugün, sağlıklı formda yaşamanın önemli olduğunu düşünerek, kontroller yaptırabilir ve yiyeceklere düşkünlüğünüzü biraz olsun frenleyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınız, duygularınızla birebir etkili olduğundan, ne kadar huzurlu bir ortamda yaşarsanız, kendinizi o kadar mutlu hissettiğinizi düşünürsünüz. Ortaklık kurmak isteyenler için, bugün biraraya gelerek anlaşma zemini hazırlamak daha rahat olacaktır. herkesin kendi çıkarını değil, işin geleceği açısından düşünerek bir plan yapmaları gerekir. Bireysel tatminden ziyade bütünlük içinde olmak, işin de verimini yükseltecektir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - 07.02.2007 , Çarşamba


Bugün, kendinizi ortaya koyma gücünüz gerçekten çok yüksek olacaktır. İçinizdeki yaşam hevesi ve inancınız size kontrollü olma enerjisi de getirdiği için doğal olarak huzurunuz yerinde güzel bir gün geçireceksiniz. Bugünkü enerjiler sizin karakter yapınızla birebir uyumlu etkiler taşımakta. Siz sağlam durmaktan yana olan ve adımlarınızı da düşünerek atabilen bir kişisiniz. Yaşamınızla ilgili kurguladığınız işler için bugünkü enerjilerden yararlanarak ne istiyorsanız harekete geçebilirsiniz. Sizi arkanızdan bir rüzgar gibi itekleyecek enerjiniz yanıbaşınızda olacaktır.

Bugün, sizi ileriye doğru hamlede bulunmanıza neden olan statü ve güç hırsınız için gerekirse yüksek eğitim, gerekirse inancınıza uygun bir ortam yada araştırma, uzun yolculuklar farketmez hangisi olduğuna siz karar vereceksiniz. Belki uzun yolculuklara çıkabilir yeni bir dünya keşfedebilirsiniz. Yada yüksek eğitim konularında daha çok hırslanarak bu sefer kesinlikle başarabilirsiniz. Yada inancınızı körükleyecek yeni bir ortama adapte olarak güç bulabilirsiniz. Bu istek ve azim sizin yüreğinizde bulunmakta. Sadece uzanın ve almaya çalışın.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #28
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
08.02.2007 Perşembe
Bugün, çalışma hayatının koşuşturması, günlük hayatın zorunlulukları sizi rahatsız edebilir. Zihninizde durgunluklar ve hafızanızda yorgunluk görülebilir. Sorumlulukların fazlasıyla üzerinize gelmesi iş randımanınızı da etkileyebilir. Konuşmanızdaki yavaşlık, karşınızdaki insanlarla iletişiminizde zorluk yaratabilir. Kendinizi beğenme konusunda düne nazaran zorluk çekebilirsiniz. Bilinçaltı ve sağduyunuzun dengesinde karmaşık bir durum oluşabilir. Bu hafta ortası yorgunluğunun neticesidir. Bu durum karşısında çok önemli işler yarını beklemenizde fayda var. yarınki enerjiler daha rahatlamanızı sağlayarak size olumlu anlamda etkiler getirebilir.

Bugün, duygusal derinliklerinizde bazı olayları değerlendirmeniz güç olabilir. Değişim konusundaki düşüncelerinizi hayata geçirememek ve engellenmek te canınızı sıkabilir. Duyarlılık ve hayal gücünüzün yüksekliği nedeniyle dinlenme isteği fazladır. Kendinize ufak molalar yaratarak dinlendirmeyi ihmal etmeyiniz. Sağlığınızın herşeyden daha mühim olduğunu asla unutmayınız. Uyum sağlamakta zorlanacağınız bugünü, çok önemli olmayan işlerle uğraşarak geçiriniz. Ve yarınki yüksek enerjilerinizi bekleyiniz.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
9 Şubat 2007       Mesaj #29
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
09-02-2007 Cuma
Bugün, işle ilgili konularda güç isteğiniz kuvvetli olacaktır. Araştırmalar yapmak, derinlikli düşünmek ve mesleki konularda daha üst seviyelerde bulunmak arzunuz olacaktır. Yaşam standardınız açısından düşündüğünüzde iyi bir mevkide olmanın getireceği maddi koşullara fazlasıyla ihtiyacınız olduğu aşikardır. Ele avuca sığmaz bir insan olarak, herkesten daha çabuk algıladığınız ve daha kıvrak bir zekaya sahip olduğunuz için, değerinizin anlaşılmasını istiyorsunuz. Birbaşka kişinin daha uzun sürede yapacağı işi, en kısa sürede ve hatasız gerçekleştiren bir kişi olduğunuzu biliyorsunuz. Ve bunun da karşılığının en iyisi olmasını istiyorsunuz. Bugünkü enerjiler işte bu konulara odak oluşturmakta ve sizi düşündürmekte.

Bugün, doğal bir takıntı duygusu sizde hakim olabilir. Kafanızın içinde ters gittiğini düşündüğünüz olaylar, işinizle alakalı mevzularda daha fazla yoğunlaşacaktır. Üzerinizdeki bu ruh hali size gerginlik yaşatabilir. Dışardaki insanlar bunu pek farketmezler ama siz mesleğinizi ilgilendiren konularda agresif tepkiler gösterebilirsiniz. Ve bunu en çok ta ruhsal tepkilerinizde görebilmek mümkün olacaktır. Yeteneklerinizin fazlalığının önündeki tek engel, sizin gibi düşünmeyen kişilerle çalışmak zorunluluğunuz. Bu sizi fazlasıyla rahatsız etmekte. Sözel ifadenizle bağlamayacağınız iş ve insan yok. Ama işinizle ilgili konularda genelde klasik yöntemler uygulandığından, bu durum sizi sinirlendirmekte. Bugün sakin olmanız gerekiyor. Siz yine çalışkanlığınızla görevlerinizi yapınız ve sizi gerebilecek konulardan uzak durmaya çalışınız.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
11 Şubat 2007       Mesaj #30
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
110-2-2007 Pazar


Bugün, mesleğinizle alakalı bir karar aşamasına gelmiş olmanın düşüncesi içindesiniz. Değişim isteğiniz nedeniyle gelen bu teklif hakkında önümüzdeki hafta için cevap vermeniz gerekebilir. Fakat teklifi kabul etmeniz halinde, yaşamınızla ilgili yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Başka bir şehir yada şu an çalıştığınız yerden daha farklı bir alanda oluşu da sizi düşündürebilir. Her türlü şartta reddedemeyeceğiniz kadar önemli bir durumdur. Bu konuda ailenizden biri yada çok sevdiğiniz bir bayan arkadaşınızdan destek bekleyebilirsiniz.

Bugün, ailenizle ilgili de bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Son zamanlarda gelişen olaylar nedeniyle bir değişim isteği sizi sarmış olabilir. Ama bunun için aşmanız gereken engeller olabilir. Özellikle ailenizden biri size karşı çıkıyor olabilir. Onunla konuşmak için bir tanıdığınızdan yardım isteyebilirsiniz. Bu durum ne olursa olsun yeni bir oluşumla karşı karşıya kalacağınız birgün sizi bekliyor.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar