Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Sayfa 5

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 353.900 Cevap: 1.843
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - 24.02.2007 , Cumartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, parasal konularda isteklerinizi elde etmenizi sağlayacak sözel gücünüz olacaktır. Başarılı ifadenizle, yeteneğiniz olan bir konuda maddi gelir elde edebilirsiniz. Pazarlama konusundaki başarınız sayesinde bir satış işlemini kolayca gerçekleştirirsiniz. Arabulucuk yaptığınız bir konuyla ilgili bir komisyon alabilirsiniz. Karar vermek ve kararlarınıza sadık kalma konusundaki sözleriniz taahhüt yerine geçebilir ve karşınızdaki insan size inanabilir. Güven duygusu yaratan güzel bir sözünüz sevdiğiniz kişiyi mutlu etmenizi sağlayabilir. Her türlü kişisel ilişkilerinizin güce dönüşeceği bugün parasal bir konuda görüştüğünüz bir insanı ikna edebilir ve beklediğiniz maddi desteği görebilirsiniz.

Bugün, genç insanlarla aranızda güçlü bir iletişim gerçekleşecektir. Meraklılığınız sayesinde elde ettiğiniz bir bilgi başkalarının da güçlenmesini sağlayabilir. Bugün, yaşamınızı maddi açıdan daha güçlü kılacak ikinci bir iş için görüşme yapabilirsiniz. Ve bu görüşme güçlü duruşunuz ve güven verici konuşmalarınızla sizin lehinize gerçekleşebilir. Duygusal konularda fazla hassasiyet yerine bugün daha mantıklı bir şekilde düşünmeyi tercih edebilirsiniz. Para kazanmak amacıyla bir seyahate çıkabilirsiniz. Ve yolculuk sonunda elinize beklediğinizden fazla para geçebilir.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #42
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Boğa (Taurus) 21 Nisan - 20 Mayıs

Sponsorlu Bağlantılar
GENEL ÖZELLİKLERİ
Yıldızınız : Venüs (Güzellik, sevgi ve güzel sanatların temsilcisi)
Gurubunuz: Toprak, negatif
Burcunuzun cinsiyeti : Dişi
Üstün Yeteneğiniz : Sıcakkanlı olmak ve istediğini bilmek
Özelliğiniz: Dost ruh ve koruyuculuk. Astrologlar Boğa için "Zenginlik Burcu" olarak söz eder.
Emeliniz : Devamlı ileri atılım
Amacınız : Mal, mülk, lüks ve büyük servet sahibi olmak
Anahtar sözcüğünüz : Süreklilik
Yenmeniz gereken huyunuz: Alınganlık, kuşku, lüks özlemi ve bencillik Kozu : Karşısındakinin düşüncesini okuyabilme yeteneği
Aradığı şey : Sağlam temeli olan her şey
Gitmeyi sevdiği yerler : Doğa, kırlar
Eğlencesi: Bahçe işleri, yemek zevki
Uğurlu Gününüz : Cuma
Uğurlu taşınız : Zümrüt
Uğurlu renkleriniz : Pembe, gök mavisi, krem ve koyu yeşil
Uğurlu çiçekleriniz : Kırmızı gül, pembe karanfil
Uğurlu müziğiniz : Senfoniler
Muhtemel hastalıklarınız : Boğaz, boyun ve hormon hastalıkları
Uygun olan eş : Yengeç , Başak , Oğlak ve Balık
Başarılı olacağınız meslekler : Hemen hemen her mesleğe yeteneğiniz var. Askerlik doktorluk, kimya alanı, dişçilik, demir çelik işleri, ticaret, mühendislik, endüstri dalları, pratik meslekler
Olumlu yönleri : Sabit ve dürüst. Aşırı duygusal ve anlayışlı. Kendi halinde gayet sakin. Şefkatli ve cömert. Pratik ve metin. Çok üretken ve verimli. Soğukkanlı, paniksiz.
Olumsuz yönleri : Gereksiz yere inatçı. Mesafeli, kati. Duygusal zevklere karşı aşırı hoşgörülü.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - 25.02.2007 , Pazar


Bugün, kendinizi iki farklı duygunun ortasında kalmış gibi hissedebilirsiniz. Bir yandan bilinçaltınızdaki düşüncelerinizi dışarıya yansıtmak, bir yandan da aşkı doyasıya yaşamak istiyorsunuz. Oysaki tedbirsizlik yada düşünmeden karar vermekten hoşlanmaz biriydiniz. Bugün nedense ateşli bir ifade gücüne sahipsiniz. Enerjiniz sizi aktif olmaya ve öncü bir enerjiyle hareket etmeye zorluyor. Gizli saklı ama bir o kadarda size haz duygusu yaşatan bu kişinin diğerlerinden farkı olduğunu biliyorsunuz. Fakat yine de sanki daha çok erken gibi düşünebilirsiniz. Ama içiniz içinize sığmıyor. Sanki bir rüzgar sizi biryerlere doğru sürüklüyor gibi.


Bugün, içinizdeki yasak duyguların yarattığı heyecana isteseniz de dur diyebilmek mümkün değil. Her ne kadar herşeyi köşelemeye yada sağlam zemine oturtmaya çalışan biri de olsanız, sizin de yaşamak eğlenmek hakkınız. Ve son günlerdeki gerilimleri biraz olsun üzerinizden atacak ve rahatlamanızı sağlayacak bu kişiyle duygularınızı paylaşabilirsiniz. Sahip olma güdünüz size enerji veriyor. Ve onun duygularına her ne kadar tam güvenmiyorsanız da, ondaki sıradışılığın ve çekiciliğin büyüsüne kapılmamak mümkün değil. İki arada bir derede kalmadan seçiminizi yapmalısınız.
noname511 - avatarı
noname511
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #44
noname511 - avatarı
Ziyaretçi
Ve onun duygularına her ne kadar tam güvenmiyorsanız da, ondaki sıradışılığın ve çekiciliğin büyüsüne kapılmamak mümkün değil.


hani nerdeymiş bu adam yafss ben nie göremiom Msn Grin
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
26 Şubat 2007       Mesaj #45
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - 26.02.2007 , Pazartesi



Bugün, sağlığınızın iş gücünüze olacak etkisi üzerinde düşüneceksiniz. Eğer siz canlı ve sıhhatli değilseniz çalışma hayatınız da bundan etkilenecektir. Çalıştığınız sektör, sizin arzularınıza uygun olmalı, iş ortamı veya patronlarınız çalışmanızla gurur duymalı ve sizi koruyarak sahiplenmeli. Eğer bir işverenseniz iyi bir ekiple çalışmalısınız ve siz bütün bunların iyi bir iş çıkması için gerekli olduğuna bugün kanaat getireceksiniz.

İlişkinizde aksayan yönleri sürekli onarmak zorunda kalmak istemiyorsunuz. Gerçekler ne ise ortada olduğu için karşınızdaki kişinin de aynı şekilde fedakarlıkta bulunması gerektiğini söylemelisiniz. Kimsenin kimseye aşırı fedarkarlık yaptığı bir ilişki istemiyorsunuz. Durum böyle olmadığında hastalanıyor ve yıpranıyorsunuz. Mesafe duygunuzu yeniden ortaya koyunuz ve ilişkinizi kendinizi düşünerek yeniden ele alınız. Geçmişle alakalı konular bugün üzülmenize neden olabilir. Lütfen sakin olunuz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - 27.02.2007 , Salı


Bugün, yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz gayet olumlu enerjiler altında olacaktır. Herşeye olumlu bir gözle bakmak gerektiğini düşüneceksiniz. Yakınlarınız özellikle kardeşlerinizle aranızdaki sevgi bağını güçlendirmek taraftarısınız. Sizinle olan insanlar da bugün, size karşı anlayışlı ve iyi niyetli yaklaşacaklardır. Çalışkanlığınız ve aktif girişimlerinizle işlerinizi kolaylıkla yapacaksınız. Arta kalan zamanda da elinizden geldiğince yardıma ihtiyacı olan kişilere destek sunacaksınız. Bugün sizin için sevdiğiniz her kişinin önemi büyük. Sahip olduğunuz herşeye karşı anaç tavırlar içindesiniz. Koruyucu ve kollayıcı davranmak niyetiyle hareket edeceksiniz.

Bugün, sizin her tavrınız diğer kişiler tarafından takdir görmenize neden olacaktır. içinizdeki duygular ile karakterinize uyan davranışlarınız arasında hiçbir zıtlık olmayacaktır. Ne hissediyorsanız onu gerçek kılacak enerjiye sahipsiniz. Mutsuzluk ya da olumsuzluk haliniz yok. Dışa dönük ve neşelisiniz. Para konularında son zamanlarda oluşan sorunları bile bugün dert etmeden çözümlemekten yanasınız. İyi bir planla bunların üstesinden geleceğinizi düşünüyorsunuz. Akılsız harcamalardan uzak duruşunuz her zamanki gibi sorunların da büyümeden halledilmesini sağlayacaktır. Duygusal güvence konusunda çevrenizdeki dostların ve ailenizin varlığı size sıcak duygular hissettirmekte. Bugün herşey yolunda ve herşey kendi akışında düzenli bir şekilde gidecektir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Şubat 2007       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
28 Şubat 2007 - Bugün
Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve bol bol hareket yapın. Aşkın sihirli gücü size bu konuda destek verecek. Kısa bir yolculuk görünüyor. Bu yolculuk sırasında rahatladığınızı hissedeceksiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1 Mart 2007 - Bugün

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin. İşleriniz sizi yoracak ama başarının tadını çıkaracaksınız. Beklediğiniz para dışında ummadığınız bir kısmet olacak. Sevgiliniz varsa veya evliyseniz başbaşa kalacağınız yerlere gitmeli sorunları çözmelisiniz. Ruhsal durumunuza dikkat edin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2007       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - 02.03.2007 , Cuma


Bugün, duygusal tepkilerinizi insanlara göstermek yerine daha geri planda kalmak isteyeceksiniz. Dünyadan bir tür soyutlanmak isteği sizi sarabilir. Gizli duygularınız yada yasak olan herşeye karşı ilginiz çok yüksek olacaktır. Yasak ilişki yaşayan kişiler, bugün gözlerden uzak kalmanın önemli olduğunu düşünebilirler. Utangaçlık yada çekingenlik ruhsal olarak tepkilerinizi de yavaşlatacaktır. Yaşamla ilgili bu gözden uzak kalış sırasında çok güçlü duygusal tepkileriniz olacaktır. Sizin için önemli olan konularda şüphe içinde olabilirsiniz. Bazı gerçekler canınızı sıkabilir fakat bu konuda konuşmak istemezsiniz.

Bugün, çevrenizle iletişim yerine, iç dünyanıza çekilme isteğiniz ruhunuzu güçlendirebilir. Empati gücünüz artacağından ilişkinizde aksayan yönleri daha net görebilirsiniz. Şefkat duygunuz artar ve yardımseverlik hisleriniz güçlenir. Alacak yada borçlarla ilgili bir konuda aile desteği görebilirsiniz. Özellikle babanız iç dünyanızdaki hassasiyetinizi farkedebilir ve size yardımcı olabilir. Eşinize karşı daha cömert ve sıcak davranabilirsiniz. O da sizinle daha fazla ilgilenme gereği duyacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - 03.03.2007 , Cumartesi


Bugün, sevdiğiniz kişiye hizmet etme duygunuz çok yüksek olacaktır. O birşey istemeden siz neye ihtiyacı olduğunu bildiğinizden gerekli girişimde bulunacaksınız. Hesabını bilen bir kişi olarak, bugün sevdiklerinize destek olsanız da bunun hesabını bile yapmak istemeyeceksiniz. İçinizden gelen bu duygu sizin de doğal olarak takdir edilmenizi ve sevgi görmenizi sağlayacaktır. Düşüncelerinizi güzel sözlerle ve jestlerle göstermekten yana olduğunuz için, gün içinde gayet keyifli anlar geçirmeniz mümkün olacaktır. Ara sıra yaptığınız espriler çevrenizdeki insanların eğlenmesini ve gülmesini sağlayacaktır. Kendinizden küçüklere karşı, bir büyük edasıyla akıllar verecek ve ufak tefek de olsa maddi olarak yardım edeceksiniz.

Bugün, hiçkimsenin sizi yönlendirmesine ya da birşey istemesine gerek kalmadan siz, gereken herşeyi planlayarak sırayla yerine getireceksiniz. Akıllı ve hünerli oluşunuz, başka insanların da işlerini kolayca bitirmelerini sağlayacaktır. Bildiğiniz konularda engin tecrübenizi sevdiğiniz kişilerle paylaşmak size haz duygusu yaşatacaktır. Sevdiğiniz kişi için ne zamandır düşündüğünüz bir sürprizi bu akşam gerçekleştireceksiniz. Ve hiç beklemediği bir anda alacağı bu hediye, size karşı olan sevgisini güçlendirecektir. Heyecan yapmadan sakin ve kontrollü bir şekilde ona olan duygularınızı bugün dile getirebilirsiniz. Karşılıksız kalmayacağını biliniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar