Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Sayfa 7

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 353.503 Cevap: 1.843
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
18 Mart 2007       Mesaj #61
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - 18.03.2007 , PAZAR

Sponsorlu Bağlantılar
Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin. Ona sevgisini istediği gibi gösterme fırsatı tanıyın. Kendi koşullarınızda diretmeyin. Daha erken yatın. Zira uykunuzu alamıyorsunuz. Yatmadan önce bitkisel çaylar içmeyi deneyin.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #62
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - 19.03.2007 , PAZARTESİ

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, amaçlarınızı hayata geçirmenizi sağlayacak kişisel moral gücüne sahipsiniz. Yapınız gereği sabit bir görüş açısını benimsediğiniz için, bugünkü etkiler altında bu ruh halini sürdürmeniz daha da kolay olacaktır. Sakin ve sessiz davranışlar içinde hareket ederek hedeflediğiniz amaca yavaş yavaş ulaşabilirsiniz. Girişimler açısından dostlarınız veya sizinle aynı görüşe sahip olan kişilerin destek bulmanız gayet kolay olacaktır. Görüşlerinizi yada yapmak istediklerinizi onlarla paylaşabilir ve ne düşündüklerini öğrenebilirsiniz. Göreceksiniz ki, kabul etmeleri daha kolay olacak hatta birlikte hareket etmeyi de teklif edeceklerdir. Sizden yaşça büyük veya kendi alanında tecrübe sahibi olmuş kişilerin deneyimlerinden yararlanmanız ilerisini düşündüğünüzde çok işinize yarayacaktır.

Duygusal konularda ise mutluluğun zirvesine çıkabilirsiniz. İlişkisi olanlar için harika enerjiler mevcut olacaktır. Sevdiğiniz kişiyle uyum duygunuzun yükselişi sayesinde yaşamın güzelliklerini birlikte paylaşma isteğiniz artacağı gibi birbirinizin kıymetini daha fazla anlamanız mümkün olacaktır. Aradaki pürüzlerin hepsi yavaş yavaş yoluna girecek ve belki de ciddi bir karar alarak bunu herkese duyurmak isteyeceksiniz. Sevmek, ilgi göstermek, sevilmek, herşeyin güzel yanını görmek gayet kolay olacaktır. Alışkanlıklarınıza olan düşkünlüğünüzün yükselmesi sayesinde bir arada yaşamakta olduğunuz kişilerle aranızdaki tatsız durumları daha toleranslı bir şekilde ele alacak ve çözümleme yoluna gideceksiniz.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
20 Mart 2007       Mesaj #63
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
20 Mart 2007, Salı
BOĞA BURCU (20 Nisan - 20 Mayıs)
boga
Özel hayatınızda çok esnek olduğunuz için partnerinizin çıkarmaya çalıştığı bütün sorunları görmezliğe geliyorsunuz. Onun en büyük sorunu da sizin karşı cinsle samimiyetiniz. İşinizde geçmişteki hataları tekrarlamamaya çalışıyorsunuz. Fakat bazı konularda hakkınızın yendiğini düşünüyorsunuz. Çelişkili konularda haklılığınızı ispat etmek biraz zor olabilir. Bazı harcamaları yapmamanız gerektiğini daha harcama yaparken fark ediyor ama yine de kendinizi alamıyorsunuz. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #64
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - 21.03.2007 , ÇARŞAMBA

Bugün, sizin için son derece pozitif etkiler mevcut olacaktır. Dilediğiniz her şey kendiliğinden gerçekleşecek ve siz inanılmayacak kadar mutlu olacaksınız. Çevrenizdeki insanlara yardım için kendinizden fedakarlıkta bulunabilir ve onları sımsıcak kucaklayabilirsiniz. Lüks ve konfor isteğiniz yüksektir. Ağzınızın tadı gayet yerindedir, nereye gitseniz ne yapsanız heryerde güzellikler sizi bulacaktır. Her girdiğiniz ortamda gözler üzerinize çevrilecek ve her dediğiniz dikkatle dinlenecektir. Sevdiğiniz kişinin yakın ilgisi ve söyleyeceği güzel sözler yüreğinizin ferahlamasını sağlayacaktır. İlişkinizin birdenbire güçlendiğini hissedecek ve her türlü kötülükten uzak kalacaksınız.

Sahip olduğunuz maddi ve manevi kaynaklarınızın çoğalması yolunda adımlar atabilir, yeni bir iş girişiminde bulunabilir ve yaşamınıza yeni bir sayfa açabilirsiniz. Sevginizi gösterebilme ve yüreğinizin içinde hissedebilme gücünüzün yüksekliği kendinize olan güveninizi de çoğaltacaktır. Şüphe duyduğunuz konularda alacağınız müjdeli haberlerle içiniz rahatlayacak ve artık kuşku dolu düşünmeyeceksiniz. Evinizle ve sosyal hayatınızla ilgili yenilikler yapabilir, iş görüşmeleri için girişimde bulunabilir ve yarım kalmış tüm işlerinizi bugün kolaylıkla bitirebilirsiniz. Ne zamandır bir türlü içinizdeki duyguları açıklayamadığınız kişiyle bir araya gelerek yüreğinizdekileri onunla paylaşabilir ve olumlu bir cevap alabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
JÜPİTER GENEL ETKİLERİNİZ:
Genişleme ve şans getirici etkilere sahip Jüpiter gezegeni, 2007 yılı boyunca, sizlere, başkalarından elde edeceğiniz her türlü para veya kaynak kullanımı konusunda destek vermeye başlayacak. İyimserliğiniz ve inancınızın bu konularla alakalı artışına tanık olacaksınız. Evlilik, ortaklık veya miras kanalıyla maddi refah elde edebileceğiniz etkiler sunacaktır. Paylaşım konusunda daha olumlu etkiler altında olacaksınız. Hiç aklınızda olmayan yerlerden parasal destek görebilirsiniz. Çok güçlü duygusallığınızla çevrenizdeki insanlara olgunlaşmaları ve gelişmelerinde destek olacaksınız. Başkalarının paralarını idare ederek, onların kazanç ve gelişme elde etmelerine yardımcı olacaksınız. Gizli bilgiler, ruhunuzun derinlikleri, ölüm, tabular, mistizm, astroloji gibi konular dikkatinizi çekecek ve bu konularda bilgi sahibi olmak isteyeceksiniz. Öz saygınızı daha da güçlendirerek başkalarının da size saygı duymasını sağlayacaksınız.

SATÜRN GENEL ETKİLERİNİZ:
Satürn gezegeninin engeller, kısıtlamalar getirerek öğretici olan enerjisi, 2007 Eylül ayına kadar, duygusal güvenlik ve yuva evinizdeki seyrini sürdürecektir. Bunun anlamı, temel ihtiyaçlarınızla uyumlu yaşamayı öğrenmenin zamanı geldiği konusudur. Bulunduğunuz toplum içindeki kimliğinizi çok daha fazla ciddi bir şekilde ele alacak ve yaşadığınız yerin düzenini yeniden gözden geçirmek ve sağlam şekilde oluşturmak yönünde hareket edeceksiniz. Aileniz karşı olan sorumluluklarınızın artışı nedeniyle kendinizi kısıtlanmış ve baskı altında hissedebilirsiniz. Ve bu nedenle yaşadığınız ortamı değiştirme veya kendi kararlarınızı uygulayacağınız bir ortamda bulunma isteğiniz olabilir.

Satürn gezegeninin Temmuz 2005 yılından beri devam eden Aslan burcu süreci nedeniyle bizi isteğimiz dışında gelişen olaylar neticesinde kararlarınızı uygulamanız son bir yıldır zor olmakta . Her ne kadar Jüpiterin desteği maddi anlamda sizi rahatlatsa da, satürn enerjisinin ağırlığı altında tamamen radikal bir değişim yapabilmeniz mümkün olmayabilir.

Siz toplum içindeki yerinizi belirlemeye çalışırken, ailenizdeki bireylerin size olan ihtiyaçları daha fazla yorulmanıza ve kendinizi tam anlamıyla dış dünyada gösterecek gücü bulamamanıza da sebep olabilir. Aile büyüklerinizden birinin sağlık durumu yada sizinle yaşamak zorunluluğu nedeniyle, başka bir eve taşınarak yeni bir yaşam kurmanız zorlaşabilir. Bekar boğalar, evlilik yoluyla yeni bir yuva kurmaya çalışsalar da, iç dünyalarındaki baskı ve ailesel faktörler nedeniyle son anda vazgeçebilirler, yada ebeveynlerinden birine bakmak zorunluluğu nedeniyle evlendikleri halde birarada yaşayabilirler. Yeni bir şehre taşınma işiniz son anda ertelenebilir. Anneniz yada babanızın bir sorunu nedeniyle onlarla tüm yıl ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Geçmişte yaşadığınız bir ilişki tekrar gündeme gelerek, bir başlangıç daha yapmanıza neden olabilir. Fakat temeli güçlü olmayan bu bağlantı, yine eski hataların tekrarı neticesinde bir bedel ödemenize neden olabilir. Yada sizin fazlasıyla üzüntü çektiğiniz o ilişkinizle alakalı kişinin büyük bir sağlık problemi ortaya çıkar ve siz bu problem nedeniyle üzülebilirsiniz. Evliliğinde sorun olup, yuvasından ayrılan bazı boğalar, tekrar bir şans daha vermek ihtiyacı duyabilirler. Fakat her iki kişi de kendi paylarına düşen hatalardan ders alıp olgunlaşmamışlarsa, aynı sorunlar tekrarlanır ve sonuç yine aynı olabilir.

Size tavsiyem, Yaşamdaki hedeflerinizi gerçekçi bir şekilde ele alarak düzenlemenizdir. Acele kararlar ve çok iyimser bakış açılarıyla yapacağınız düzenlemeler size yine sorun olarak dönebilir. Jüpiterin fazla abartıcı enerjisi maddi anlamda size rahatlık getirerek herşeyi halledebileceğinizi düşündürebilir. Oysaki detaylar gözden kaçırılarak ve sorumluluğunuz olan herşeyi ihmal ettiğiniz sürece, başarılı adımlar atmanız güç olacaktır.

URANÜS GENEL ETKİLERİNİZ:
Uranüs gezegeni, tüm yıl boyunca sezgileriniz, özgünlüğünüz, keşifci ve yaratıcılık enerjileriyle sizi desteklemeye devam edecek. Gruplar, sıradışı arkadaşlıklar ve bugüne dek alışık olduğunuz özelliklerin dışında ilginç insanlarla tanışacaksınız. Aniden kurulan birçok arkadaşlığa rağmen, gerçek dost edinmek zorlaşabilir. Dostlarınız size karşı belirli bir mesafede durabilirler. Hiç alışık olmadığınız asi davranışlarınız görülebilir. Bu enerjileri idealleriniz için kullandığınızda mükemmel bir güç elde edebilirsiniz. Bu yıl, alışılmadık tavırlarınızla insanlar üzerinde fazlasıyla etkin olacaksınız. Bireyselliğinizi koruyacak, hedeflerinize özgürce yaklaşmak isteyeceksiniz. Bu yıl uranüs enerjisinden yararlanmak için öncelikle uyumsuzluktan, dostlarınıza karşı duyarsızlıktan, aklınıza eseni yapmaktan uzak durarak, hedeflerinize kitlenin ve yaşamınıza yön vermek için çabalayın. Uranüs enerjisi bu yolu denediğinizde size büyük fırsatlar sunacaktır.

Neptün gezegeni, kariyeriniz ve başarıya ulaşmanız konusunda güçlü bir idealizm olgusunu size yaşatabilir. İlginç ve açıklanması zor olan yollardan size zirve için şans verebilir. Sanatkarlık, hayal gücünüzü kullanabileceğiniz meslekler, tiyatro, tüm sahne sanatları, sinema, fotoğrafçılık, ruhsal konular, reklamcılık, psikoloji, eczacılık, uzak deniz yolculuğunu ilgilendiren tüm mesleklerde başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Yakın aile üyelerinizle aranızda gerginlikler çıkabilir. İşinizle alakalı net bir pozisyon elde etmeniz zorlaşabilir. Kimi aylarda neptün etkisiyle, herşeyi oluruna bırakmak isteğiniz yoğun olabilir. İdealizm güçlendiği halde, sorumluluk almaktan korkabilirsiniz. Bu etkilerin genel olduğunu bilerek yine de tedbirli davranmanızı öneriyorum.

Sabır, sağlamlık ve güvenliğin uygulayıcısı siz Sevgili Boğalar, 2007 yılında Mutlu, başarılı ve esenlik dolu bir yıl dilerim.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #66
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
boga


22 Mart 2007 - Bugün

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız. Dostlarınızı kırdığınızı bildiğiniz için arayamıyorsunuz. Siz yalnız kalmayı hakeden bir insan değilsiniz. Yakınlarınızdan yardım isteyin. Bu dar günler geçici, ileride bol kazançlı ve mutlu günler sizi bekliyor. Kalbinizi koruyun. Çünkü o en hassas noktanız.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BOGA BURCU GENELBoğa, varlığıyla dünyaya renk ve zenginlik katan, umudun burcudur. Boğasız bir burçlar çemberi düşünülemez. Sabırlı, sorumluluk sahibi Boğa, burçlar içinde en insancıl ve sıcakkanlı olanıdır. Doğa ona bütün insancıl davranışları bahşetmiştir. Boğa insanı, ruhsal varlığına olduğu kadar, maddesel varlığına da bağlıdır. Burç, aşkın yıldızı olan Venüs tarafından yönetilir.

Gezegenin etkisi, onun sanatsal başarılarından çok, sanat eserlerinin hem maddi hem manevi değerlerini tahmin ve takdir edebilme gücünde görülür. Sanatla sadece manevi olarak ilgilenmekle kalmaz, herhangi bir sanat eserini kendi koleksiyonunda görmekten büyük zevk alır.

Doğayı seversiniz; boş zamanlarınızı balık avlayarak veya dolaşarak geçirirsiniz. Bu sizin doğaya ve toprağa bağlılığınızı gösterir.

Bu yüzden ani değişikliklerin meslek ve özel yaşamınızda dengenizi bozması şaşırtıcı değildir. Yer değiştirdikten sonra kendinizi yeniden huzurlu hissetmeniz zaman alır. Kendinizi her şeyin sonsuza kadar süreceğine inandırırsınız. Bunun sebebi ise, güven ve dayanışma isteğinizdir. Size göre bunlar her değişimde tehdit altındadır. Siz bir sabır, istikrar ve dayanıklılık örneğisiniz. Başkaları bir şeyden uçar gibi kaçarken, siz dayanırsınız ve ellerinizdekileri koruyup saklarsınız. Etrafınızdakileri her şey tuz buz olsa bile, siz onları toplayıp tekrar bir araya getirebilecek yapıda bir insansınız.

Diğer yandan da dış çevreye çok zor uyum sağlarsınız ve bundan dolayı kuralları kesin olan işleri seversiniz. Ama bu, çeşitli teşebbüslerde bulunmayacağınız anlamına gelmez. Kritik durumlarda cesaretini ilk kaybeden siz olmazsınız. Koruma iç güdünüzün güçlü olduğu aşikardır.

Böyle durumlarda varlığınızı ve malınızı korumak için alışılmadık ölçüde güç ve irade gösterebilirsiniz.

Boğa insanı, mantığından çok duyguları tarafından yönetilir. Bu nedenle tahminen okulda “ezber dersleri”nde diğerlerine yetişmek için zorluk çekmiştiniz. Büyük başarıları, sadece kendinizi bir şeye duygusal olarak bağlı hissettiğinizde kazanırsınız. Bu duygu eksik olursa, konuya olan ilginiz de hemen dağılır.

Çocukluktan itibaren sevgi ve aşırı ilgiye ihtiyacınız vardır. Bu yetişkin olduğunuz zaman bile bastıramadığınız bir içgüdüdür. Bu karşı cinse olan bağlılığınız için de geçerlidir. Onlar sizi çeker, ama yine de ilk adımı atan siz olmazsınız. Kendinizi hareketli bir dış dünyaya bırakırsınız. Buda sizi çoğunlukla istenen başarıya götürür.

Ara sıra arkadaşlarınızı beklenmedik ataklarla şaşırtmanız, şimdiye kadar söylenenlerin bir inkarı değildir. Bu sadece duygularınız incindiğinde geçerli olur. O zaman hayvanlar alemindeki akrabalarınız gibi şiddetle hücuma geçebilirsiniz.

Doğrusu, kontrolünüzü kaybedip adeta yolunuza çıkan her şeye toslayacak hale gelmeniz, uzun zaman alır. Bunda zarar görmek istemeyen kişiler, bu konuda uyarılmalıdır. Boğa insanının krizleri korkunç olabilir ve bunun sonuçlarını hiç düşünmez. Böyle durumlarda sakin kalmayı becermesinin tek sebebi, dik kafalılığıdır. Çünkü damarına basıp, sinirlendirmek uzun zaman alır.

Boğa genelde sabit fikirlileri temsil eder ve hayatı değişmez bir siyah beyaz resim gibi görür. Aynı zamanda yakın çevresindeki insanlarla birlikteyken anlaşmaya daha yatkındır. Siyah ve beyazın yanı sıra gri tonlarında olduğunu görmeye çalışmalısınız. Eğer ara sıra pes etmeyi öğrenirseniz, hayatınız kolaylaşacaktır.


Bunun yanında dayanıklılık ve sabrınız, başarınızın temelidir. “Devamlı akan damlalar taşı deler.” Atasözünde olduğu gibi, başarılı olmanız, yükselmenizin anlık olmamasına bağlıdır.

Finansal kararlarda çok dikkatlisinizdir ve her riski önceden hesaplarsınız. Sizi sevmeyen biri, size cimri bile diyebilir. Bunun sebebi hayatın her döneminde, biriktirdiklerinizle ayakta kalmayı istemenizdir.

Boğa erkeği, manevi olan her şeye bağlı olmasına rağmen, bir kadının bütün entelektüel yanını ortaya koymasına çok da değer vermez. Bu durumda kadın erkeğin kayıtsızlığını ifade eden soğuk bakışlara maruz kalır. Bu noktada, Boğa kadını da Boğa erkeğine çok benzer.

Akıllı insanlarla sohbet etmeyi sevmesine rağmen, filozofu oynayan bir adamın Boğa kadını karşısında hiç şansı yoktur. Kadın ya da erkek olsun, bir Boğa bütün insanlara, istediklerini yapma hakkı tanır, karşısındaki insanın bir serseri, bilim adamı veya çöpçü olması fark etmez.

Kendisine de kendini ortaya koyma hakkı tanır ve çok belirgin olan eşitlik sayesinde diğerlerine de bu hakkı verir. Bu bazen garip tiplerle arkadaş olmanıza yol açar. Beraber olmaya katlanamadığınız kişiye bunu hissettirir ve onu aranıza almazsınız. Buradan da dürüst yapınız anlaşılabilir.

Boğalar fiziksel olarak çok çekicidirler ve doğanın bu hediyesinin bilincindedirler. Bakımlı görünmeye büyük özen gösterirsiniz. Sizin için kendinize bakmak çok anlamlı bir iştir. Anlamlılık ve anlamlı ifade, size başkalarından daha çok şey ifade eder. Kendinizi göstermek için yaptığınız hareketlerin hepsi çevrenizin -en çok da onları kıskandırarak- dikkatini çekmek içindir ve bunu genelde başarırsınız. Söylediğimiz gibi Boğa, Venüs tarafından yönetilir. Özlem ve duygu yoğunluğuyla çok sıkı ilişkili olan Ay’ın etkisi altındadır. Duygularınızı ifade etmek size zor gelse de özlem ve hislerin tadını çıkarmayı istersiniz.

Kesinlikle konuşkan, çok sesli ve düşüncelerini açıkça belirten iyi bir dinleyicisiniz.

Boğa insanlarının yaşam boyu savaşacakları bir eğilimleri vardır; zevkle ve çok fazla yerler. Bu yüzden de fazla kilolarına karşı devamlı bir savaş içindedirler. Üstüne üstlük zaten iri vücut yapıları vardır. Bazıları, bir bira reklamını seyrederken bile kilo aldıklarını söylerler. Eğer dünyevi zevklerden diğer ölümlülere göre daha fazla zevk alıyorsa, bunda Boğa insanının ne suçu olabilir ki?

Boğa insanları insiyatifi ele almazlar. Onlara göre, önemli bir karar, Getireceği zarar ve yararları düşünerek ya da ölçüp biçerek sakin bir şekilde vermek daha iyidir. Kararı veren Boğa harekete geçer. Artık onu durdurmak mümkün değildir.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
24 Mart 2007       Mesaj #68
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Boğa
boga

24 Mart 2007 - Bugün

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın. Her zaman bir açık kapı bırakın. Hayatta herşey olabilir, unutmayın. Sosyal hayatınız çok renklenecek. Yeni kişilerle tanışacaksınız. Yeni imkanlar ve fırsatlar doğabilir. Gözünüzü dört açın. Bundan yararlanmayı bilin. Sağlık yönünden hiçbir sorun görünmüyor.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #69
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - 30.03.2007 - CUMA

Bugün, mesleki konularda, çevreyle olan iletişiminizde gerginlikler görülebilir. Aşırı hassas oluşunuz hissi sorunlara neden olabilir. Bilinçaltınızdaki isteklerinizi gerçekleştirmek zor olabilir. İnancınızın gücü sayesinde bunları atlatmanız kolay olacaktır. Duygusal konularda bugün ruh halinizde dalgalanmalar görülebilir. Sevdiğiniz kişiyle alakalı yada yaşamınızda birinin olmayışı size kendinizi boşlukta hissettirebilir. Geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin üzerinizde yarattığı gerilim, anılarınızda canlanarak sizi tedirgin edebilir.

Boşlukta olduğunuz duygusu ile yaşamınıza yeniden birini almaya düşünebilirsiniz. Uzak bir şehirde yaşayan bir kişiyle tanışabilirsiniz. Bu kişi sizi duygusal yönde etkileyebilir. Aradaki mesafe her ne kadar sizi rahatsız etse de tanımaya değer bulabilirsiniz. İlişkisi olan burç mensupları bugün duygusal olarak kendilerini güvende hissetmek isterler. Mükemmeli isteme duygunuz nedeniyle ilişkinizi güçlü kılmak isteğiniz yoğun olabilir. Öğrenim gören burç mensupları, bugün pozitif enerjileriyle derslerinde başarılı olurlar. Özellikle yabancı dille ilgili konularda bugün pozitif bir gün olacaktır.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #70
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Boğa
boga


30 Mart 2007 - Bugün

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak. İhtiyacınız olan desteği hem sevdiğiniz kişiden hem de yakınlarınızdan göreceksiniz. Şu günlerde ailenizle birlikte bir akşam yemeğine çıkın. Bu onları çok mutlu edecek. Yaratıcılığınızı kullanarak daha çok para kazanabilirsiniz. Zira paraya olan ihtiyacınız daha çok artacak.


Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar