Arama

Astroloji - Fallar - Boğa - Sayfa 8

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 354.541 Cevap: 1.843
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
1 Nisan 2007       Mesaj #71
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
1 Nisan 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak. Ama seviyor ve seviliyorsanız bu ilişkiyi sınırlandırmalısınız. Bu insanla iş ilişkisine de girebilirsiniz. Bunda da olumlu sonuç alma ihtimaliniz var. Sinirlerinizi fazla yıpratmayın.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #72
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
2 Nisan 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir. Ailenizin sözlerini ona nakletmeyin. Bu sorun yaratabilir. Sevdiğiniz yoksa kendinden emin çekici biriyle tanışacaksınız. Spor yapmayı ve diyet uygulamayı ihmal etmeyin.


damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #73
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
3 Nisan 2007 - Bugün

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak. Seviyor ve seviliyorsanız aranızdaki bütün sorunları halledebilirsiniz. Güçlü cinselliğinizle onu tam anlamıyla kendinize bağlayabilirsiniz. Sevdiğiniz yoksa sizi çok beğenen iki kişi arasında kalabilirsiniz. Seçiminizi yapmanız epey güç olabilir. Sağlığınız şu sıralar gayet iyi.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
5 Nisan 2007       Mesaj #74
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
5 Nisan 2007 - Bugün

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelin. Olumlu düşünen insanlarla beraber olmaya çalışın. Bunun faydasını göreceksiniz. Fazla ağır yükler taşımayın kollarınızda problem yaratabilir
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2007       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - 30.04.2007 , Pazartesi


Bugün, duygusal dünyanızı kimseye açmak istemezsiniz. İlişkinizle alakalı konular sizi düşündürebilir. Gözlerden uzak ve kimsenin bilmesini istemediğiniz düşünceleriniz vardır. Ciddi duygularınızı yada içinizdeki niyeti en yakınınızdaki kişilere dahi açmazsınız. Sanki anlatırsanız büyüsü bozulacak gibi gelebilir size. Oysaki bugün dostlarınız sizinle birlikte olmak ve birarada aktivitede bulunmak isteyecekler. Ayrıca bugün hızlı düşünme kabiliyetiniz çok yüksek.

Bugün ayrıca herhangi bir konuda zihinsel aktivitenizi kullanma beceriniz yüksek olacaktır. Tartışmaktan hoşlanma ve daha fazla öğrenmek için araştırmada bulunmak doğal gücünüz olacaktır. Kültürel konulara merakınızı bol bol okuyarak giderebilirsiniz. İçinizdeki duyguları yazıya dökmek kolaylaşır. Ellerinizi ustalıkla kullanabilir ve hızlı bir şekilde işlerinizi bitirebilirsiniz. Özellikle edebiyatla uğraşanlar için bu enerji son derece faydalı olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - 01.05.2007 , Salı


Bugün, sosyal yönden hareketli, arkadaşlık ilişkilerinde güçlü enerjilerle dolu olacaksınız. Nazik, ince ve arkadaş canlısı oluşunuz size neşe ve keyif getirecektir. Yaşamınızda önemli bir yeri bulunan candan bir dostunuzla bugün biraraya gelebilir ve gün boyu sohbet edebilirsiniz. Kendinize aşırı düşkünlük göstereceğiniz bugün arkadaşlarınız da size destek verecektir. Popülerliğiniz yükselmesi girdiğiniz her ortamda size artılar kazandıracaktır.

Bugün, çevrenizdeki insanlarda rahatlık uyandıracak etkilere de sahipsiniz. Çevrenizde sorunları olan insanlar sizin fikirleriniz ve desteğinizle toparlanacaklar. Kültürel faaliyetlerle dolu bugün, hedefleriniz için yeni adımlar atabilirsiniz. Zevk ve konfora değer verdiğiniz için, gün içinde elit ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Bugün ilişkisi olmayan burç mensupları, yeni biriyle tanışabilirler. İçgüdünüz kuvvetli ve tensel duygularınız gayet yüksek olacaktır. Bahar mevsiminin bu ilk gününün size taptaze enerjiler getirmesini diliyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2007       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Boğa - 02.05.2007 , Çarşamba


Bugün, hayatınıza heyecan ve değişiklik katabilecek herşey size keyif verecektir. Cazibeniz ve çekiciliğinizle girdiğiniz ortamlarda dikkat çekeceksiniz. Her zaman belirli bir mesafede durmayı seven siz, bugünkü enerjiniz nedeniyle daha rahat davranışlar gösterecek, ince eleyip sık dokumaktan uzak duracaksınız. Beklenmedik sürprizler yaşayacak ve çok etkileneceksiniz. Özgürlük duygunuzun da yüksek olduğu bugün üzerinizde hakimiyet kuracak insanlara kibar davranışlarla mesafe koyabilirsiniz. İlişkisi olan burç mensupları bugün sevdiğiniz kişiyle değişik ve orijinal olan herşeyi denemek isteyebilirsiniz.


Kısa süreli seyahatlerin de gündeme geleceği bugün, yakın bulduğunuz kişilerle bir yolculuğa çıkabilir yada başka şehirden gelen dostlarınızı evinizde ağırlayabilirsiniz. Bazılarınız ise habersiz oldukları bir anda evlerine gelen dostlarıyla ilginç birgün geçirebilirler. Bugün müzik ve diğer sanat alanlarına duyduğunuz ilgi nedeniyle eğleneceğiniz etkinlikler düzenleyebilir ve dostlarınızla birlikte vakit geçirebilirsiniz.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
7 Mayıs 2007       Mesaj #78
nünü - avatarı
Ziyaretçi
07/05/07

BOĞA - Gücünüzü gösterebileceğiniz ve ilerleme kaydedebileceğiniz bir dönemdesiniz. Burcunuzdaki Güneş size kişisel konularda daha bilinçli hareket etme ve kendine güven getiriyor. Başkalarını etkileyebilir ve bu yönde kazançlı da çıkabilirsiniz. Alışverişler ve anlaşmalar yoluyla yeni maddi imkanlar elde edebilirsiniz. Özellikle ayın 8'inden itibaren yakın çevrenizde duygularınızı paylaşabileceğiniz kişilerin desteği söz konusu.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #79
nünü - avatarı
Ziyaretçi
2007 Mayıs Ayı Burç Yorumu
Boğa

Birlikte olduğunuz kişi sizi duygusal anlamda zorlayabilir ve küçük nedenlere dayalı sorunları büyütebilir. Onu ikna etmek için olağanüstü bir çaba sarfetmek zorunda kalabilirsiniz. Oysa bu ay aşk konusunda her şeyin olumlu gitmesi sizin en büyük arzunuz. Sevdiğiniz kişiye duyduğunuz bu özel duygular sizi farklı kılcaktır. Bu ay hassasiyetiniz çok yüksek.
Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Özellikle yaşadığınız aşk varsa, bir çok zorluklara maruz kalacaktır. Deneyimler ve testlerden geçiyorsunuz. Aşkınızın sadakat derecesini ölçmek için önünüze çıkacak olan bir kaç olay karşısında kişiselliğinizden ödün vermezseniz siz kazanacaksınız. Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecektir.
Belki onun isteklerini önemsemeyerek, ilişkinizi rutin bir hale getirmiştiniz. Artık sorunlarınızı karşılıklı konuşmalı ve aksayan olayları yeniden gözden geçirmelisiniz. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız.
Boğalar için mutlu ve başarılı bir dönem. İstediğiniz koşulları yaratmaya devam edin. Geçmişte üzerinde çalıştığınız ve size ödül getirmesini beklediğiniz tüm konular sizi destekleyecek. Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve bir çok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. On iki yıldan sonra kariyerinizle ilgili muhteşem bir destek alıyorsunuz.
İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir ay olacağından emin olabilirsiniz. Kişisel değer kavramlarınız önemli ve bu nedenle, kararsız ortalıkta dolaşan kişilikleri sevmiyorsunuz. Sizden yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız. Bu ortak organizasyon çalışmaları içinde olacağınız biri olabilir.
Kendinizde yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin.
Sağlık gezgeniniz Venüs bu ay oldukça hızlı hareket edecek. Sağlık Gezegeniniz Venüs’ün dişlerinize ve iskelet sisteminize özen göstermenizi gündeme getiriyor. Meditasyon ve hobi niteliğindeki çalışmalar sizi rahatlatan terapisel konular olacak. Sizi çok yüklemeyecek sportif faaliyetler, yürüyüşler ve dinlendirici kısa yolculuklar doğal ilaçlarınızdır.
Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Ayaklarınızı ve bileklerinizi korumalı ve bacaklarınızı hareket ettirmelisiniz. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz. Soğuk ve tuzlu su kompresleri size iyi gelecektir. Uzun süre ayakta kalmamalı ve hafif sizi dinlendiren sporları tercih etmelisiniz. Katılacağınız davetlerde farklı kişilerle konuşmak, motivasyon açısından sizi olumlu etkileyecektir. Ortak hobiler geliştirerek, ufkunuzu genişleteceksiniz.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
14 Mayıs 2007       Mesaj #80
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bu Da Başka Bir Yorum

Boğa (Mayıs 2007)

Sevgili Boğa, bu doğum günü ayında üzerinizdeki ışıltıları hemen fark ediyor olabilirsiniz. Güneş’in burcunuza dönmesi hep çok şanslı sayılır, tıpkı şu anda olduğu gibi. Bu ayın ilk üç haftasında Güneş tüm çıkarlarınızı çok güçlü bir şekilde koruyacak, ayrıca sağlığınıza ve dış görünümünüze iyi etkiler yapacak.

Etkili kişiler size yardımcı olmak için ellerinden geleni yapabilir ve bu dönemde karizmanız artabilir. Bunun nedeni sadece Güneş’in yanınızda olması değil, aynı zamanda yönetici gezegeniniz Venüs’ün de ayın ilk on gününde burcunuzda bulunmasından kaynaklanacak. Güzel bir ay!

Ayın önemli günlerinden biri burcunuzda yeniayın oluşacağı 8 Mayıs olacak. Bu yeniayla birlikte önünüze birçok fırsat çıkabilir ve içinizden gelen bir plan üzerinde çalışma olanağı bulabilirsiniz. İstikrar gezegeni Satürn de, çok olumlu bir konumda bulunarak tüm girişimlerinizde size destek olacak ve projelerinize istikrar ve sağlamlık getirecek. Eğer yeniayı takip eden iki hafta içinde yeni bir işe veya ilişkiye başlarsanız, bunun kalıcı olma ihtimali çok güçlü.

Girişimde bulunduğunuz konu her ne olursa olsun biraz yavaştan alın. Bu yeniay Satürn’e güzel bir açı yapmasına rağmen, Neptün o kadar iyi bir açıda değil, özellikle de 7-9 Mayıs günlerinde. Neptün’ün bu etkisi olayları net görmenizi engelleyebilir ve önemli noktaların gözünüzden kaçmasına neden olabilir. (Gördüğünüz gibi bu ay Neptün çok aktif olacak, ender görülen bir durum!)

Bu, ilerlemeyin anlamına gelmiyor. İlerlerken ayağınızı sağlam basın ve olayları yavaştan alın. Zaten bir Boğa burcu olarak bu davranış biçimi sizin doğal özelliklerinizden biridir. Onun için belki de bu uyarıyı boşuna yapıyoruz!

Tüm yeniaylar iki hafta boyunca iyi bir enerji yaratırlar ama en güçlü etki ilk hafta içinde olur. Bu yeniay için bu dönem 8-14 Mayıs tarihleri arasına düşüyor. İster iş, ister özel hayatınızla ilgili önemli toplantılarınızı bu tarihler arasına denk getirmeye çalışın.

Eğer 8 Mayıs veya beş gün yakınında doğduysanız bu yeniayın etkilerini en fazla hisseden siz olacaksınız.

Eğer doğum gününüz Nisan ayına veya 8 Mayıs’tan öncesine düşüyorsa (1-7 Mayıs) bu yeniay sonucunda birçok yeni gelişme yaşayabilirsiniz.

Doğum gününüz 8 Mayıs’tan sonra ise, önceden başlamış olduğunuz -ve belki de durdurduğunuz-bir mesele yeni bir gelişme göstererek farklı bir boyuta geçebilir, hatta meyve vermeye bile başlayabilir. Belki de bu meseleyi tamamiyle durdurmamış, pişmesi için zamana bırakmıştınız.

Yeni girişimleriniz arasında kariyerinizle ilgili girişimler varsa, bu ay Neptün’ü hesaba katmalısınız. Kova burcunda bulunan ilham, yaratıcılık ve taze fikirler gezegeni Neptün, 19 Mayıs’ta ile 26 Ekim arasında geriliyor olacak. Bir gezegen gerilediği zaman, onun yönettiği alanlarda gecikmeler ve aksamalarla karşılaşırız. Onun için yaptığımız planların üstünden bir daha geçerek gerekli yerleri düzeltmek ve yeniden şekillendirmek zorunda kalabiliriz.

Bunu öğrendiğiniz için moraliniz bozulmasın zaten tüm hayat düzenlemelerle doludur. Biz insanlar geri dönerek aynı şeyleri bir daha yapmak zorunda kalmayı sevmeyiz, onun yerine hep yeni şeyler üzerinde çalışmayı severiz! Ama mükemmelliğe kolayca ulaşamayız. Mükemmelliğe ulaşmak için hem zaman hem de çaba gereklidir!

Neptün gerilemeye başlamadan evvel çok sıradışı bir gün var; 17 Mayıs. Bu tarih kariyer ve para konularında inanılmaz olumlu bir gün olabilir. Koruyucu gezegeniniz Venüs, Jüpiter ile birlikte çalışarak, yaratıcı fikirlerinizi önemli kişilere sunmanız ve onlardan onay alabilmeniz için fırsatlar yaratacak. Fikirleriniz istediğiniz kadar garip olabilir! Fikirlerinizde ne kadar alışılagelmişin dışına çıkarsanız sonuç da o kadar iyi olacaktır. Bu tarihte yeni bir işe girebilir ve bu işten çok memnun kalabilirsiniz.

Para konusunda bir önemli gün daha ise 30 Mayıs ve yakınları olabilir. Bugün İkizler’de ve sizin ikinci gelir evinizde bulunan Güneş, Terazi burcunda bulunan Jüpiter’e sinyaller gönderecek. Eğer kendi işiniz varsa bugünde verimli bir müşteri yakalayabilir ya da eğer başkaları için çalışıyorsanız bir projeden dolayı ödül veya iyi bir prim alabilirsiniz.

Kariyeriniz açısından şanslı olabilecek bir gün daha var. aslında bugün biraz joker gibi, çok iyi şeyler de olabilir, hiç birşey olmayabilir de. 15 Mayıs Pazar günü Mars, onuncu şöhret evinizin yöneticisi ve sağı solu belli olmayan Uranüs ile kavuşum yapacak. Bu kavuşumun etkilerini 13 Mayıs ve 16 Mayıs’ta da görebilirsiniz.

İşin içinde Uranüs olduğu zaman ortaya ne çıkacağı hiç belli olmaz. Genelde Uranüs aşırı ortamlar yaratır. Bu ortamlar çok heyecan verici de olabilir, şok edici de. Yıldız haritanızın tümünü göremediğimiz için etkilerinden tam emin olamıyoruz.

Tahminimize göre bu etki olumlu sonuçlanacak, çünkü Mars ile Uranüs, sizinle uyumlu olan Balık burcundan geçiyor olacak. Eğer 30 Nisan veya beş gün yakınlarında doğduysanız kendinizi doğru zamanda doğru yerde bulacaksınız. Bir arkadaşınız bu şansınıza olumlu etki ediyor olabilir.

Eğer 30 Nisan yakınlarında doğmadıysanız bile bugün enteresan gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

23 Mayıs tarihinde Yay burcunda oluşacak dolunay sırasında ortak para konularını düşünüyor olacaksınız. Para konusuyla ilgili büyük bir anlaşma yapabilir, banka kredisi alabilir, vergi dairesi ile ilgili bir meseleyi çözebilir veya işvereninizle sosyal haklar konusunda anlaşmaya varabilirsiniz. Sigorta şirketinden bir alacağınızı tahsil edebilir, boşanma veya nafaka konusunda anlaşma sağlayabilirsiniz. Bunlar size fikir verebilmek için verdiğimiz sadece birkaç örnek. Bu dolunay kredi, vergi, miras, komisyon ve satış primleri gibi konularla ilgili olacak. Eğer kendinize bir yatırımcı veya bir sponsor arıyorsanız bu dolunay uzun zamandır beklediğiniz iyi haberleri getirebilir.

Şimdi de hayatın daha yumuşak yanlarına değinelim. Biraz arkadaşlarınız ve çevrenizle olan ilişkilerinizden bahsedelim.

Kızıl Gezegen Mars, Nisan ayının sonunda on birinci ümitler ve arzular evinize girdi ve 12 Haziran’a kadar burada kalacak. Bu birkaç yönden çok iyi bir gelişme. Mars ilk olarak, uzun zamandır arzuladığınız bir şeyin gerçekleşmesine yardımcı olacak. Bu rüyanız manevi (bebek sahibi olmak veya yazdığınız kitap yayınlamak istiyorsunuz gibi) veya maddi (yeni bir bilgisayar veya ev satın almak istiyorsunuz gibi) olabilir. Bu konu her neyse düşüncesi bile sizi mutlu ediyor! Günler veya haftalar içinde bu amacınız yönünde önemli ilerlemeler sağlayacak, belki de elde etmeyi garantileyeceksiniz.

On birinci ev, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi ve yeni tanıdığınız kişileri de simgeler. Sosyal hayatınızın parlamaya başlamasına hazır olun! Kıyafet dolabınızı zenginleştirin sevgili Boğa! Hem kişisel hem de mesleki yönden yukarıya doğru tırmanıyorsunuz! Partilere, sosyal toplantılara ve davetlere katılmaya hazır olun.

Gelecek haftalarda tanıdığınız ve tanımadığınız birçok kişiyle omuz omuza olacaksınız. Bu kişilerin bazılarını daha iyi tanımak isteyebilirsiniz. On birinci ev, başkaları üzerine yoğunlaşmamızı sağlayan ve kendi hayatımızda karşılaştığımız meselelerden daha büyüklerine odaklanmamızı sağlayan evdir. Bu ev ayrıca yıldız haritamızın insancıl konularını içeren bölgesidir. Yaşadığımız dünyayı daha iyi bir hale getirmek için gösterdiğimiz tüm çabaları simgeleyen ev burasıdır.

Aşk hayatınız da Mars’ın on birinci evinize verdiği enerjiden faydalanacak. Birçok yeni yüzle karşılaşabilir ve böylece eğer istiyorsanız kendinize bir sevgili bulabilirsiniz. Boğa burcu olarak genelde eve gidip, kanapeye yayılarak televizyon seyretmekten çok hoşlanırsınız ama görünüşe göre evren sizin gezinmenizi ve ortalarda görünmenizi istiyor. Eğer biriyle beraberliğiniz varsa birlikte ortalıklarda gezmek ikiniz içinde ferahlatıcı olacak ve bu sayede arkadaş çevresini genişletme şansını yakalayabilirsiniz.

Aşk konusunda ayın ilk on günü burcunuzda bulunacak Venüs’den de yardım alacaksınız. Muhteşem! Venüs’ün desteğiyle çekiciliğiniz dayanılmaz olacak ve ayrıca bu etki sayesinde dış görünümünüz de olumlu olarak etkilenecek. Kendinize yeni kıyafetler almanız için ideal zaman! Unutmayın bunları yapmak için en iyi zaman 1-9 Mayıs tarihleri.

En iyi buluşma akşamları: 3 Mayıs Salı, 7 Mayıs Cumartesi, 8 Mayıs Pazar, 17 Mayıs Salı, 24 Mayıs Salı.

Özet:

Bu ay çok havalısınız! Bu doğum günü ayınızda aşkı bulmak her zamankinden daha kolay olacak! Sosyal evinizi ziyaret eden Mars sayesinde her türlü davete çağırılacaksınız. Ayın ilk on günü Venüs burcunuzda bulunacağı için kendinizi fazla zorlamayacak ve insanları kendinize adeta bir mıknatıs gibi çekeceksiniz.

Venüs, 1-9 Mayıs tarihleri arasında burcunuzu ziyaret ederken dış görünümünüzü düşünmenizin tam zamanı. Bu zaman üstünüze yeni bir şeyler almak veya stilinizi değiştirmek açısından ideal. Yapacağınız her şey beğeni toplayacak!

Ayın en önemli dönemi Boğa burcunda yeniayın oluşacağı 8 Mayıs. Bu kozmik destek sırasında yeni fikirlerinizi duyurabilir ve planlarınızı etrafınıza açabilirsiniz. Bu zaman hedeflerinize doğru ilerlemek veya yeni ilişkilere girmek için de çok uygun. Satürn de tüm bu gelişmeleri yakından izleyeceği için başlayacağınız her şey gelecek aylar hatta yıllar boyu kalıcı olabilir.

Bu yeniay sırasında Neptün’ün gerginliği bazı önemli noktaları bulanıklaştırabilir. Mantıklı ve dikkatli bir şekilde ilerlediğiniz sürece bir sorun olmayacaktır. Güç sizinle!

İş ve para şansınız oldukça yüksek görünüyor. İyi bir iş görüşmesi yapmak için 17 ve 30 Mayıs tarihleri çok olumlu görünüyor. Bu iki günde de talih gezegeni Jüpiter önünüze fırsatlar çıkartacak. Bu iki tarih yeteneklerinizi göstermek açısından da çok önemli.

Neptün’ün 19 Mayıs’ta gerilemeye başlamasıyla kariyerinizde geçici gecikmeler veya aksamalar yaşayabilirsiniz. Eğer bu gerçekleşirse yöntemlerinizi değiştirmek veya üstünden geçmek için 26 Ekim’e kadar vaktiniz olacak. Bu olağan bir durum onun için moralinizi bozmayın! Yolunuzda ilerlemeye devam edin. Fikirleriniz doğru fakat zamanlamanız yanlış olabilir. Gerekiyorsa bugünkü ihtiyaçlara göre onları revize edin ve yine gösterin - göreceksiniz sonuç daha da iyi olacak!

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar