| | #91 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi
benim msn uzantisi @fenerbahce.com.tr nasıl yapcağım bursa sadece msn hotmail ve passport uznatıları var | |
|
| | #92 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi | |
|
| | #93 (mesaj-linki) |
arkadaşlar ben programı indirdim ama kurarken ya da çalıştırırken .ocx hatası veriyo. ikinci mesajda da ocx dosyasını indirin filan diyo ama orda dosya yok. metin görüntüleyicisiyle açıyor dosyayı. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler | |
|
| | #94 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Alıntı:
O bağlantının üzerinde sağ tıklayın, "Bağlantı konumunu kopyala (Firefox'ta)" ya da "Kısayolu kopyala (Internet Explorer'da)" seçin. O bağlantıyı tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırın. Adresin başındaki, forumumuza ait olan başvuru URL'sini, http://'ye kadar silin (yani ref='e kadar). Sonra o kalan adrese gidin. Yine düz metin gibi bir sayfa görmelisiniz. Onu görünce tarayıcınızın Dosya menüsünden "Farklı kaydet"i seçin. Kaydederken dosya türü olarak Tüm dosyaları, dosya adı olarak sizden istenen dosyanın adını girin ve kaydedin. Şimdi dosyayı edinmiş oldunuz, gereken adımları tamamlayın (dosya 106 KB boyutunda olmalı). Google'da da ararsanız muhtemelen bulabilirsiniz. | ||
|
| | #95 (mesaj-linki) |
tamam teşekkürler google da buldum gerek kalmadı bunları yapmaya | |
|
![]() |
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? | virtuecat | Bunları biliyor musunuz? | 112 | 21 Saat Önce 16:12 |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 506 | 3 Gün Önce 22:39 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 4 Hafta Önce 20:13 |
| Arka Planlar - Messenger Kişi Listesi Penceresi İçin Hareketli Arka Planlar | Morrigan | Dinamik Arka Planlar | 99 | 05-09-2008 18:13 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||