Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 10

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 308.022 Cevap: 1.773
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
23 Şubat 2008       Mesaj #91
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
Sponsorlu Bağlantılar
İkizler - 23.02.2008 , Cumartesi
burcOzellik

Sevgili İkizler saat 09:45 den itibaren Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, günün sizler için olumlu, keyifli geçeceğinin bir işareti gibidir. Sosyal ilişkiler, sevdiklerinizle bir araya gelecek şekilde plan yapmak hoşunuza gidebilir. İyimser, uyumlu, huzurlu bir gün olması adına olumludur. İlk buluşmalar, tanışmalar, karşılaşmalar adına etkilidir. Kimi anlarda bazı önemli konularda kararsızlık veren bir etkisi olsa da, kendinizi ayarlamanız halinde büyük bir sorun çıkması nadirdir. Sevdiğiniz kişilerle ilgilenmeniz, ortak fikirlerde buluşmanız, genel anlamda huzur bulmanız adına etkilidir. Herşey kendiliğinden akışkandır, zorlanmadan her arzunuzu bir şekilde gerçek kılabilirsiniz. Duygularınızda kimi anlarda iniş ve çıkışlar görülebilir fakat zarar verici bir yanı yoktur. Sevmek sevilmek, çekici ve güzel bulunmak gurunuzu okşayabilir. İletişim konularında karşınızdaki kişinin fikirlerine önemsemenizi, sorunlarınızda sevdiklerinizle birlikte çözüm yolu bulmanızı sağlayıcı bir yanı da vardır.

Bu enerjinin güzel etkisi sayesinde eğlence hayatının keyif veren temaları öne çıkabilir. Sinema, tiyatro, müzik yada herhangi bir etkinlikte bulunmak haftanın yorgunluğunu üzerinizden atabilmenizi sağlayabilir. çok ciddi işlerle ya da problemlerle uğraşmak yerine daha kafanıza uygun bir şekilde günü geçirmekten yana olabilirsiniz. Hatta sorun çıkartabilecek kişilerden uzak durmaya çalışabilirsiniz. Görev yada sorumluluklar yerine sizi eğlendirecek şeylere yönelmeniz yine bu enerjinin size hissettirdiği duyarlılık olabilir.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
17 Mart 2008       Mesaj #92
nünü - avatarı
Ziyaretçi
İKİZLER BURCU AYLIK YORUMU
Aşk ve İlişkiler
Sponsorlu Bağlantılar
Mart ayı Aşk hayatınız açısından 17 Şubat -12 Mart dönemi renkli ve aktif görünmekte. Venüs ve yönetici gezegeniniz Merkürün kavuşum halinde olduğu bu tarihler arasında özellikle iletişim ve sosyal ilişkiler açısından gayet aktif günler geçirebilirsiniz. Duygularınız geleneklere uymayan tarzda son derece açık, oldukça tarafsız bir şekilde ifade edebilirsiniz. Sosyal ilişkiler, insanlarla bir araya gelmek, bir çok arkadaşlıklar kurabilmek, gerek eğitim hayatının içinde gerekse yolculuklar yaparak, yurtdışıyla bağlantılar kurabilmek yeni yerler keşfetmek için son derece olumlu bir süreç. Dostluk ilişkileri bu süreçte güçlendiği gibi, yeni edineceğiniz arkadaşlarınızla görüş birliğinde bulunabilir, ortak hedefler için uygun bir platformda görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Eğer yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa, bu dönemde girişimci olmanız halinde size yardımcı olacak kişileri yanınızda bulabilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi yaşama şansınız yüksek olduğu gibi, aynı ideali paylaşmanız da mümkündür. Devam eden bir ilişkiniz varsa bu dönemde aynı doğrultuda kararlar alabilir, uygulamaya koyabilirsiniz. Aşırı duygusallık yerine mantıklı bir görüş açısıyla hareket etmekten yana olacağınız için, hissi problemlerle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Zaten sizin aşka bakış açınız her zaman bu doğrultuda olduğundan ben bu dönemi gayet keyifli geçireceğinizi düşünüyorum.

Özgürlük dürtünüz yine bu dönemde ön planda olacak, sahiplenmek yerine karşılıklı olarak birbirinizin haklarına saygı gösterebilir, eğer birlikte olduğunuz kişiyle sorunlarınız varsa bu enerji altında kolaylıkla çözüme kavuşturabilirsiniz. Objektif değer yargılarınız ortak bir nokta oluşturmanızı sağlayacaktır. Hiçbirşey için kendinizi koşullanmış yada zorlanmış hissetmeden sadece özgür iradenizle hareket edebileceğiniz bir tarih aralığı.
Tabi ki yine bu enerjiyi belirli bir dozda kullanmanızı gerektiren önemli noktalardan söz etmek isterim. İçinizden geldiği gibi davranmak kısaca özgürlük dürtüsü içinde hareket etmenizden söz etmiştim. İlişki denilen karşılıklı güven, saygı, sevgi birliği, ne olursa olsun ilgi ve sevgiyle beslenmediğinde azalmaya başlar. Siz de beraberliğinizde veya yeni başlayabilecek ilişkinizde özellikle bu tarih aralığında daha dikkatli davranmaya, sıcak ve sempatik yaklaşımlarda bulunmaya dikkat ediniz. Tutkunuzu kaybetmemek için paylaşımlarda bulunmayı ihmal etmeyiniz, yüzeysel davranmamaya çalışınız. Kayıtsız tavırlar içinde olmanız sizin güvenilmez görünmenize neden olabilir. Eğer problemleriniz varsa çözmek adına uygun bir zamandır. Gerek Merkür gerekse Venüs gezegeninin bu süreçte burcunuzla oluşturacağı olumlu görünüm çevrenizle ve doğal olarak sevdiğiniz insanla uyum sağlamanız için enerjilerin kolayca aktığı bir süreçtir.
12 Mart-6 Nisan tarih aralığı ise Venüs gezegeninin Balık burcu sürecini tüm burçlar gibi siz de deneyimlemeye başlayacaksınız. Gizlilik ve aşk evinizin yönetici gezegeni olan Venüs doğal olarak akla gizlilik gerektiren ilişkiler konusunu getirmekte. Venüs Balık burcunda gayet güçlü bir enerji olduğundan sizin hem manevi duygularınız üzerinde etkili olabilir hem de şefkat hislerinizin yoğunlaşmasını sağlayabilir. bu süreçte yaşadığınız beraberlikte empati gücü kazanabilir, karşınızdaki insanın yerine kendinizi koyarak düşünebilir, hareket edebilirsiniz. Tutkulu ve sevecen davranışlar, ılımlı ve hoşgörülü tavırlarınızla sevdiklerinizi kucaklayabilir onlara yardımcı olabilirsiniz. Bu süreç yeni bir aşk ve dikkat edilmesi gereken bazı özel durumların da göstergesi olabilir. Belki de ilişkide bulunduğunuz insan evli veya bulunduğunuz çevrede tanınan biridir yada siz şimdilik kimsenin pek duyması taraflısı değilsinizdir. Erotizm ve fanteziler yaşama, aşkı sınırsızca hissetme duygunuz da bu dönemde yükselebilir.
İş ve Kariyer
Astrolojik açıdan ise bireylik duygunuzu, canlılığınızı dış dünyada ifade etmenizi sağlayan Güneş, Balık burcundaki seyrine 19 Şubat tarihinde başlamış bulunuyor. Sizler 20 Mart Güneşin Koç burcu seyrine başlayana kadar ve yönetici gezegeniniz Merkürün geri hareket ve gölgeli günlerinin bitmesini de hesaba katarsak daha aktif olmaya çalışmak gerekiyor. Hedefleriniz için iletişimde bulunmaya çalışırken, Güneşin bu pozisyonu nedeniyle, kendinizi olayların akışına bırakma ve öncü olmanız gerektiği halde esnek davranmaya çalışmak gibi tavırlar içinde olabilirsiniz. Bu durum yaratıcılık gerektiren meslek sahipleri için gayet iyi bir dönem olabilir ama eğer işiniz aktif olmayı, insanlarla irtibatta bulunmayı ve mücadele etmeyi gerektiriyorsa size zaman kaybettirebilir. Burada yapmanız gereken ne olursa olsun, yolunuza çıkabilecek ve sizi pasifleştirecek duygulardan, kişilerden, ortamlardan uzak durmaktır. Hedeflerinize ulaşmaya çalışırken tabi ki dikkatli olunuz ama hiçbir şey yapmadan herşeyi oluruna bırakarak bir şeylerin kendiliğinden çözüme kavuşmasını beklemeyiniz. Hedefinize varma yolunda cesur davranırsanız bu enerji size çok büyük faydalar sağlayabilir.

12 Mart-6 Nisan tarihinde meslek evinizden transit geçecek Venüs Balık burcu süreci gayet olumlu bir enerji gibi dursa da, bu yaşam alanında dikkat edilmezse aşk hayatınız açısından yapacağı olumlu tesir gibi olmayabilir. Çünkü iş hayatı mücadeleyi, kontrollü olmayı, sabırlı davranmayı ama bir o kadar da girişimci olmayı gerektirmektedir. Sorumluluk almaya istekli ve kendinizi olumlu yönde ifade etmeniz halinde güç kazanabilir ve hedefinize zamanında ulaşabilirsiniz. Bu dönemde Venüs Balık sürecinin etkilerini ve bu enerjide dikkat etmeniz gereken noktaları size açıklamak isterim. Öncelikle bu enerji başkalarıyla olan ilişkiniz açısından olumludur. Yani siz patronunuzla, iş yaptığınız insanlarla ve çevrenizle daha ılımlı bağ kurmaya dönüksünüzdür. Yalnız ikizler için sıcakkanlılığın her zaman bir dozu vardır. İşte siz bu enerjinin etkisi altındayken olumsuz bir durumla karşılaştığınızda gereksiz bir öfkeyi içinizde depolayabilirsiniz. Ne böyle yaparak kendinizi gerginleştirin ne de çevrenizdeki insanların yaptıkları haksızlık karşısında susun. Olayları büyütmeden sıcağı sıcağına ılımlı bir şekilde çözmeye çalışmanız hem size rahatlık hissi verin hem de karşınızdaki insanın bir daha böyle bir duruma kalkışmamasına neden olur. İşte o zaman balık sürecindeki enerji olumlu yönde kullanılmış olur. Yine bu etki altında o meşhur hızlılığınız biraz düşebilir. Aslında bu etki belki de sizi hata yapmaktan koruyacaktır. Hani bazen acele davranmaktan dolayı insan yanlış yaptığının farkına varmaz ya. Tabi bu hız düşüşünü de kontrol etmeniz gerekebilir, çok fazlası da sizin doğanıza aykırı olacağından sorun çıkarabilir.
Yine bu tarih aralığında lütfen çevrenizdeki yabancı insanlara dikkat ediniz .tanımadığınız insanlarla iş yaparken yada bir konuda anlaşmaya varırken öncelikle yanılmamak, aldanmamak için herşeyi kontrol etmeyi unutmayın. Mesleği sanatkarlık, müzisyenlik, roman yazarlığı olanlar için bu süreç hakikaten olumludur. Ortaya birçok eser çıkabilir, çevrenizdeki insanlarla olan paylaşımınızda güç kazanabilir, ilgi odağı olabilir, bir ödül alabilir veya yeni bir iş teklifi ile karşılaşabilirsiniz. Bu dönemin sanatkarlar açısından ilham verici olacağını söyleyebilirim. Ruhsal psikoloji, eğitimci, güzelleştirici, hayal gücüne dayalı işler yapan kişiler için de bu dönem olumlu geçebilir.
Bu süreçte yine dikkat edilecek bir başka konu, beraber iş yaptığınız kişilerin sizin iyi niyetinizden yararlanmalarına izin vermemek, çıkarlarınızı iyi korumaktır. Çünkü bu etki altında kişi farkında bile olmadan kurban durumuna düşebilir. Hayalcilik bu dönemde artabilir, sonu olmayan projelere kalkışabilir veya güvenli olduğunu sandığınız bazı konularda yanılabilirsiniz. Size verilen sözlerin yerine getirilmediği durumlarda haklarınızı kimseye
çiğnetmemek için gözünüzü açmalısınız. Siz ikizler her zaman cin gibi zekisinizdir. Yalnız geçmekte olduğunuz sürecin kendi özelliği nedeniyle bir şey mutluluk verirken, haz yaşatırken başka bir olgu geri planda çalışmakta olabilir. bu nedenle kolayca istismar edilmemek için de dikkatli olmak ön şarttır.


20 Mart tarihinden sonra ise sizler için bireysel kimliğinizi dış dünyada ifade edebilmek, isteklerinizin peşinde gidebilmek adına güçlü bir enerji devreye girmekte. Güneş Koç burcu süreci İkizler mensupları için oldukça aktif bir dönem anlamı taşımaktadır. Her yıl bu dönemde sizler gerek yakın çevreniz gerekse ileriye yönelik hedefleriniz adına ivme kazanmaktasınız. Koç burcundaki Güneş kişinin içindeki tüm güçlerin uyanışı ve bireysel kimliğinin her anlamda çevresine gösterilmesi dönemidir. Dünyayı fethetmek, gücünü kabul ettirebilmek adına oldukça güçlü bir etkidir. Bu süreçte güçlü ama sabırsız bir telaş içinde öne fırlayarak hedeflerinizi bir an önce gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bir önceki Balık sürecinde oldukça içe kapanan ve gerginleşen sizler, bu dönemde baharın getirdiği coşkunluğu da düşündüğümüzde kafanızın içindeki hedefe varmak, idealleriniz doğrultusunda kendi gerçeğinizi yaratmak taraflısı olabilirsiniz. Bu dönemde sosyal ilişkiler özellikle gündeminizdedir. Sizinle aynı doğrultuda olan, aynı amaç için bir araya gelen kişilere ulaşabilir yada kendinize çizdiğiniz yönde sosyal ilişkiler ağı kurabilirsiniz. Bir amaçtan diğerine bilinçsizce koşmamak için ve sonuç elde edebilmek için bu enerjiyi sizin için en gerekli alanlara yönlendirdiğiniz takdirde son derece olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Diğer insanlarla dürüst, açık ve yalın bir iletişimde bulunmak, ne düşünüyorsunuz bunu proje halinde önlerine sunmak gayet olumludur. Güçlüklerden yılmayacağınız bu dönemde, girişimci davranmalı, tecrübelerinizi ve bilgi birikiminizi sunmaya çalışmalısınız. Dinamik bir şekilde hareket etmek, hem zaman kaybının önüne geçecek hem de sizi diğer kişilerden daha çabuk öne geçmenizi sağlayacaktır.

Yalnız dikkat etmeniz gereken konu kesinlikle sabırsız davranmamaktır. Herşeyin hemence olmasını istemek yerine, sizin için en gerekli olana kitlenmek ve hedefinizi gerçekleştirmek için organize hareket etmek ve tabiki sabırlı olmaktır. Aynı anda birden fazla projeyle uğraşmak yerine, tek bir hedef belirlemek son derece akıllıcadır. Kaldı ki sizler zekanızı belirli bir işe odakladığınız takdirde elinizden hiçbir iş kurtulmaz. Dikbaşlı ve inatçı davranmaktan sakınmalı, özdenetiminizi kendi içinizde sağlamalı ve gerçekçi düşünerek hareket etmeye çalışmalısınız. 20 Mart itibariyle başlayan bu enerjiden yararlanmalı ve girişimci davranarak hedefinizi gerçekleştirmelisiniz.
Para Konuları
Finans hayatınızla ilgili her konuda Mart ayına damgasını vurabilecek en önemli transit Mars gezegeninin Yengeç burcundaki seyri. Günlük yorumlardan takip ettiğiniz gibi Mars Eylül 2007 de yine yengeç burcundaydı 15 Kasım 2007 de bu burçta geri hareketine başladı, 31 Aralık günü de sizin burcunuza geri dönmüştü. Oldukça farklı bu iki burçta ileri geri hareketleri nedeniyle sizleri de oldukça şaşırtmıştı. Bir yandan parasal konularda elinizdekini korumanız gerekirken, İkizler burcunda iki seçenek arasında kalarak ne yapacağınızı ne yöne gideceğinizi şaşırmış olabilirsiniz. 4 Mart günü tekrar Yengeç burcunda seyrine başlayacak Mars gezegeni sizi Eylül sonu, Kasım ve Aralık döneminde yaşadıklarımızla yüzleşmeye ve tekrar o konuları gözden geçirmeye çağırıyor. Bu durumun siz İkizler için anlamı ise, parasal kazanımlarınızla ilgili konularda mücadele vermeden önce asıl iş,aile ve ruhsal dünyanızdaki sorunları çözmeniz gerektiğidir. Çünkü yengeç burcu ev,aile, yaşadığınız ülke veya anayurdunuz kısaca manevi değerlerinizi ön plana getirici bir etki sunar. Daha fazla efor gerektiren bir süreçtir. Normal zamanlarda hızlılıkla hallettiğiniz işlerde yavaşlık, kimi günlerde maddi açıdan biraz ürkeklik, elinizdekini korumak isteği yükselebilir. Bu süreçte harekete geçmek yerine durup beklemeyi tercih edebilirsiniz. içinde bulunduğunuz sektör yada ülkenizde yaşanan gerginlikler bile parasal durumunuzu etkileyecek tarzda olabilir. ailevi işlerden elde edebilecek kazancı gösterir yalnız mücadele vermenizi gerektirici olabilir. kimileriniz için yeni bir yuva kurmak, ev satın almak için harekete geçmek demektir. Bazılarınız ileriye yönelik hedefleri adına tüm ailesini korumak, kollamak için daha fazla çalışmak zorundadır. Bu etki birçok örnek oluşturularak çoğaltılabilir. Ek bir gelir kaynağını gösterebilir. Siz bir işte çalışıyorsunuzdur fakat ev ve aileyi ilgilendiren bir ek gelir kaynağınız daha vardır. Bir de çok önemli bir hatırlatmakta bulunmak isterim. Satürn gezegeni sizin de bildiğiniz gibi Eylül 2007 den beri yuva evinizden geçmekte ve sizi gerek iş, gerekse özel hayatınızda bir temel kurabilmek adına disiplin etmekte. Geri harekette olduğu için doğal olarak eski konular yuvanız içinde fazlasıyla geçmekte. Yenilenmek, değişmek ve bundan sonra güven içinde yaşamak için özellikle maddi güce ihtiyacınız bulunduğu gibi birlik ve beraberlik bilinciyle hareket etmeniz gerekiyor. Birbirinizden parasal veya başka nedenlerle kopmak yerine birleşerek hareket etmeniz faydalıdır. maddi ve manevi yönden ne kadar organize olabilirseniz o denli kuvvet elde edebilirsiniz.

Bu süreçte tutumlu olmayı bilmek gerekir. Evinizin tadilatı, değişimi konularında para harcanabilir veya para bulmanız gerekebilir. Bu tarihte, her şeyden önce kendinizi ifade etmeyi, haklarınız için mücadele etmeyi muhakkak bilmeniz gerekecektir. Parasal veya manevi konularda tarafsız olmaya çalışmanız, daldan dala atlamak yerine belirli bir hedef belirlemeniz faydalıdır. İhtiyaçlarınızı karşılamak adına aşırı duyarlılık göstermemeli, yapılması gereken ne varsa kararsızlık, dağınıklık göstermeden mücadele edebilmelisiniz. Kendi içinizdeki, çevrenizdeki dünyayla aşırı şekilde ilgilenme, olan bitene hassasiyet göstermek yerine dış dünyada güçlü durarak geleceğinizi garanti altına alacak akılcı çözümler bulmalısınız. Geçmiş aylardaki sorunları muhakkak bir sonuca bağlanmalı dolambaçlı yollara sapmadan ne yapılması gerekiyorsa gerçekleştirmelisiniz. Kendinizi ve yaptığınız işi tanıtmalı, daha geniş bir çevre edinmek için sosyal ilişkilerinizi güçlendirmelisiniz. Bu size finansal gelir olarak geri dönebilir. Bu süreçte daha önce yaptığınız işlerle ilgili paranızı almak adına mücadele verebilirsiniz. Çünkü bu enerji altında gelgitli durumlar yaşanabilir, huzursuzluklar görülebilir. Gerekirse hakkınızı kanuni yolla elde etmeye çalışmalısınız.

Pozitif Enerjili Günler :4-5-8-9-13-14-17-18-22-23-

Zayıf Enerjili Günler : 1-6-7-27-28-9-20-21-
Yeniay : 13-14
(Ay gezegeninin İkizler burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay Takviminiz :1-27-28
(Ay gezegeninin Yay burcundan geçerek burcunuzla ters açı yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
24 Mart 2008       Mesaj #93
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
İkizler - 24.03.2008 , Pazartesi
burcOzellik

Sevgili İkizler günlük enerjinizin ilki, sabaha karşı etkisi hissedilmeye başlayan Ay Akrep burcunun yansıması şeklinde başlayacaktır. Bu etki altında, günlük iş temponuzdaki verimlilik oldukça önemlidir. Gerek pazartesi oluşunun yoğunluğu ve gerekse çevrenizdeki insanlarla olumlu ilişkiler kurma gerekliliği her ne kadar zorlayıcı olsa da, mantıklı bakış açınızla bunları çabucak düzene koyabilirsiniz. Zihinsel ve duygusal anlamda odaklanma gücünüzü sağlayacak bu enerjiden yararlanarak, detaylı işlerin altından kolaylıkla kalkabilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken konu mantığınızın daha fazla ön planda olmasıdır. Bu sizi olabilecek gerilimli durumlardan koruyabilir. Ayrıca kişisel girişimlerinizde çabukluk ve pratiklik ön planda olacağından zorlu işlerde çözüme ulaşmak için, herşeyden önce etrafınızdaki insanlara veya uğraştığınız konulara olan yaklaşımınızda, farklılığınızı ortaya koymaya daha fazla önem vermelisiniz. Siz normal zamanlarda aynı anda birden fazla işe el attığınız için genel olarak dağılmanız mümkün olmaktadır. Fakat günün ilk yarısında hedef koyduğunuz konularda sabit ve oldukça kuvvetli içgüdülere sahip olacağınız için, potansiyel olarak becerikliliğiniz daha fazla ön plana gelebilir.

Saat 15:27 itibariyle başlayacak etkiler altında ise, mesleki konulardaki düşüncelerinizi, idealist bir yaklaşımla sunabilme gücünü içinizde hissedebilir hatta bizzat uygulama fırsatı bulabilirsiniz. Sempatik tavırlarınız ve diplomatik görüş yapınız size vizyon kazandırabilir. Belki çalışma arzunuzda çok yoğun bir ihtiras bulunmayabilir ama bunun nedeni biraz da otorite konumunda bulunan kişilerin bazı ertelemeleri nedeniyledir. Siz birçok fikri ortaya attığınız halde onlar biraz daha zamanı olduğunu öne sürebilirler. Bu sadece iş hayatında değil, evinizde bulunan kişiler veya ailesiyle yaşayanların da hissettiği ortak bir duygudur. Günü şöyle bir özetlersek, kimlik duygunuz, zekanız ve becerikliliğinizi, yapmayı düşündüğünüz işlere yansıtmanız halinde son derece hızlı çalışabilir, işlerinizi kolayca organize edebilir ve kolay etki altında kalmadan günü bitirebilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
25 Mart 2008       Mesaj #94
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
İkizler - 25.03.2008 , Salı
burcOzellik

Sevgili İkizler bugün, işbirlikçi, barışçıl ve dostane yaklaşım tarzını benimsemeniz size kendinizi iyi hissettirecektir. Günlük temponuzda ekip ruhuna sahip olacak ve tanıdığınız dostları biraraya getirirek aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz. Çalışma hayatında olan burç mensupları, iş arkadaşlarıyla önümüzdeki haftasonu için şimdiden bir program yapabilirler. Onlarla yardımlaşarak işinizi kolayca bitirmeniz mümkün olacaktır. İçinde bulunduğunuz her ortama bugün rahatlıkla adapte olma enerjiniz yüksek. Esnek uyumlu tavırlarınızla bulunduğunuz mekanda ters giden herşeyin üstesinden gelebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu kendinizi fazla yormamak ve ne olursa olsun dinlenmek için zaman yaratmak olmalıdır.

Bugün yakın çevrenizle aranızdaki sözel iletisiminiz oludukca yuksek. Ailenizdeki büyüklerinizle size ait özel konuları konuşabilir ve birlikte karar alabilirsiniz. Uyum duygunuz onlar aranızda köprü oluşturabilir. Mesafe duygusuna önem veren siz burç mensupları her ne olursa olsun herkese eşit uzaklıkta olmak isteyebilirler. Bugün temizlik ve sağlık konularında daha hassas olabilirsiniz. Hijyen konularında titizlik gösterebilirsiniz. Kontrollü duruşunuzla ciddiyet kazanabilir ve takdir görebilirsiniz. Saygı ve disiplinin şart olduğunu düşünerek dikkatli adımlar atmak isteyebilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
7 Nisan 2008       Mesaj #95
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
İkizler - Pazartesi , 07.04.2008
burcOzellik

Sevgili İkizler haftaya Ay Boğa burcunun sakin ve kontrollü enerjisiyle adım atıyorsunuz. Bir ikizler için bu durum bilinçaltında kararlılık enerjisi yaratabilir. Hangi konuda ne yapmayı düşünüyorsa şöyle geri planda oturup stratejisini belirleyebileceği iyi bir zamandır. Bazı anlarda kendi içinizde çelişkilere düşebilirsiniz fakat bu size ait olduğunu düşündüğünüz her bir değerinize sahip çıkmak isteğinizden kaynaklanmaktadır. Risk altına girmek yerine böyle sakin olmak, ılımlı ve sessiz kalmak son derece mantıklı olacaktır. bu sizi olabilecek ters durumlardan da koruyabilir. Diğer yandan hedeflerinizle alakalı konularda öne atılmaya hazır ve birçok insanla temas halinde olmanızı sağlayan enerji desteğiniz mevcuttur. Bu sizi başkalarıyla ortak paylaşım konularında güçlendirici bir rol oynayabilir. Fakat yine de kimlerle görüşüyorsunuz kimlerle işbirliği yapmaya çalışıyorsunuz iyi incelemenizi öneririm. Bu etki altında gözden kaçabilecek bazı durumlar sonradan problem yaratabilir, dikkatli olmakta fayda var.

Gün içindeki bir başka etki ise, hayallerinizi gerçekleştirmenizi ve ideallerinizi gerçek hayatta uygulamanızı sağlayacak mesleki ihtisaslaşma, öğrenim hayatınız ve geniş bir çevre edinmeniz adına olabilecek işlerde koordine halinde hareket etmeyi ön plana almanızdır. Madem amacınız belli o zaman yetkili kişilerle irtibata geçerek nasıl daha başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz veya nasıl daha başarılı tercihler yapabilirsiniz bunları danışmayı ihmal etmeyin. Bu sizi tekil olarak hareket ederken birilerinin yanıltmasına karşı koruyacaktır. Tecrübeli insanlardan destek isteyin ve sözel ifadenizi ön planda tutarak kendinizi tanıtmayı ihmal etmeyin.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #96
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
İkizler - Çarşamba , 09.04.2008
burcOzellik

Sevgili İkizler günün en renkli, en hareketli ve en aktif burç mensuplarından birisi sizsiniz. Bugün sizin için hem isteklerinizi dış dünyada gösterme gücünüz yüksek hem de duygusal anlamda yapacağınız görüşmeler faydalı geçebilir. Yoğunluk o denli yüksektir ki, nereye nasıl yetişeceğinizi saptamak hakikaten ancak sizin içinden çıkacağınız bir durumdur. Görüşmeler fazlasıyla ön plandadır ve bunların tümünde kendinizi ve yapmak istediklerinizi ifade etmek baş sırayı almaktadır. Yakın çevrenizde bulunan kişilerle gerek haberleşerek gerek birebir görüşerek işlerinizi yoluna koyabilir, halledemediğiniz durumlara hemen yeni bir çözüm üretebilir, sistemin düzgün yürümesini sağlayabilirsiniz. Gün içinde sürekli birileri arayabilir, bir şeyler danışabilir ve siz rahatlıkla izah edebilirsiniz. Tabi ki bu yoğunlukta bazı detaylar gözden kaçacaktır. Böyle durumlarda ajandanıza not olabilirseniz bir sorun çıkmayacaktır. Ayrıca bugün zihin faaliyetleriniz çok yüksektir, herhangi bir konuya iki farklı açıdan yaklaşabilir ve verimli bir sonuç alabilirsiniz.

Özel ilişkiniz açısından yüzeysellik görülebilir. Çünkü bugün genel olarak herşeyi mantıklı bir bakış açısı altında ele almak isteyebilirsiniz. o yüzden de duygusallık yerine, arkadaşlık ilişkisi içinde olmak, hobilerinizi paylaşmak, zihinsel açıdan bağ kurmaya çalışmak ön plandadır. Herhangi bir konuda fikrini almak ne düşündüğünü öğrenmek veya kendi düşüncelerinizi aktarmak isteğiniz önemlidir. fiziksel açıdan kıpır kıpır haliniz gözlerden kaçmaz, bir yerde uzun süre durmak, dinlemek, ciddi işlerle uğraşmak canınızı sıkabilir. Siz bugün çevrenizi bilginizle, hareketliliğinizle ve zekanızla fethetmek istersiniz. Bu doğrultuda hareket etmek size keyif katacaktır
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
12 Nisan 2008       Mesaj #97
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
İkizler - Cumartesi , 12.04.2008
burcOzellik

Sevgili İkizler bugün yuvanız ve ailenizi ilgilendiren bir meselede birilerinin gereksiz yere olaya dahil olması sizi sinirlendirebilir. Birlikte olduğunuz kişinin sizi aşırı sahiplenmesi ve özgürlüğünüzü denetim altına alması da günün keyifsiz geçmesini sağlayabilir. Neden ne olursa olsun kendi başınıza buyruk davranmanız bugün mümkün olmayabilir. Yurtdışı bağlantılı bir para işiniz için bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bugün sakin olmanın ve mantıklı düşünmenin günüdür ve siz bunu yapmadıkça daha fazla kendinizi üzebilirsiniz.

Bugünkü enerjiler nedeniyle güvenlik duygunuzu ön plana almak zorundasınız. Siz aktif bir şekilde hareket etmek isterken başkalarının hiç hakkı olmayan şekilde sizi yönlendirmeye kalkması içinizdeki şevkinizi de kırıyor. Fikirlerinizin sanıldığı gibi uygulanması zor değil. Sadece sizin daha geniş açıdan bakan insanlarla olmanız gerekmekte. Sırf sağlam olması adına aynı noktada kalmak size komik gelebilir. Ama umudunuzu kaybetmeyin, ortak bir nokta oluşturmak adına politik olun ve uzlaşmak için öncelikle konuşmayı deneyin. Belki de yarın herşey yoluna girecek ve siz boşuna üzülmüş olacaksınız. Saat 20:32-Pazar 08:29 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, ihtiyaçlarınız dışı harcamalarda bulunmamalı, sahip olduğunuz değerlerinizle alakalı konulanda olgun ve sağduyulu davranmaya dikkat etmelisiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
13 Nisan 2008       Mesaj #98
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
İkizler - Pazar , 13.04.2008
burcOzellik

Sevgili İkizler günlük enerjileriniz Ay Aslan burcunun saat 08:29 da başlayan etkisi altında şekillenecektir. Bu enerjinin sizler için anlamı, yakın çevrenizdeki kişiler üzerinde liderliğinizi göstermek, öne atılmak ve cesaretinizi göstermektir. Güçlü tepkilerinizle, insanları etrafınıza toplamaktan hoşlanabilir, esprili hallerinizle ilgi odağı olmak isteyebilirsiniz. bir yandan sözel gücünüzle diğer taraftan tavırlarınızla dikkat çekmemeniz mümkün değildir. Rakip tanımadan istediğiniz kulvarda öne geçebilirsiniz. amacınız zirvede kalmak ve üstünlük sağlamaktır. Bunun için her türlü mücadeleyi gösterebilir, yenilmekten hoşlanmayabilirsiniz. Başkalarının gittiği yoldan gitmek yerine kendi rotanızı tercih edebilir, dışarıdaki insanların seslerine kulaklarınızı kapatabilirsiniz. Güçlü dürtüleriniz size yoldaştır ve sizin olduğunuz yerde bir başkasının hüküm sürmesi mümkün değildir. Saat 09:30 itibariyle başlayan etkiler altında ise, ideallerinizi gerçekleştirmek ve yakın çevrenizden ziyade henüz sizi tanımayan kişiler üzerinde etkili olmak arzunuz büyüyebilir. Siz kalıbınıza sığmadığınız için, bulunduğunuz alanın size yeterli gelmediğini düşünebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla ilişki kurmak, kendinizi tanıtmak ve etkili olmak başlıca isteğinizdir. Sosyal organizasyonlar, belirli bir amaç için bir araya gelenler arasından en önde gelmek ve diğer rakiplerinizi geride bırakmak dürtünüz yine ön planda olabilir.

Kısaca bugün liderlik, öne geçme ve başarma hırsınız yüksektir. İnancınız konusunda zihniniz son derece parlaktır ve kendi yaşam felsefenizden özveride bulunmadan ilerlemek istemektesinizdir. Bu ister eğitim hayatınız olsun isterse başka bir konu, önemli olan tek şey, planlarınızın istediğiniz gibi gerçekleşmesi ve vizyonunuzun kabul edilmesidir. Akşam saatlerinde ise, hedeflerinize varabilmek ve kendinizi ispatlamak için, maddi ve manevi anlamda desteğe duyduğunuz ihtiyaç artabilir. Buradaki destekten kastınız üzerinizde kontrol kurulması değil, sizin fikirlerinize ve yapmak istediklerinize saygı duyulmasıdır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
14 Nisan 2008       Mesaj #99
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
İkizler - Pazartesi , 14.04.2008
burcOzellik

Sevgili İkizler günlük enerjilerinizin yaratabileceği durumları örneklerle açıklamak isterim. Kimileriniz için gelecek son derece önemli olduğundan ilerisini düşünerek bir ev veya yatırım yapmayı düşünüyor olabilirsiniz. Bu durumda kazancınız eğer yeterli değilse doğal olarak bu bir gerilim işaretidir. Kimileriniz ise belirli bir ücretle çalışmak yerine daha büyük hedefler belirleyerek kısa yoldan daha güçlü olmak niyetiyle yeni bir karar alabilir fakat ailesinde bulunan kişiler buna pek taraftar değildir, bu durumda girişimleri onlar tarafından engellenerek belirli bir sınırda durması için ikazda bulunulabilir. Bu durum da deminki örnekteki gibi gerilime neden olabilecek bir haldir. Bazılarınız ise ailevi sorumlulukları nedeniyle kazandıklarıyla giderleri arasında büyük bir açık vermektedirler, bu durum da kişinin gerginleşmesi adına yeterlidir. Bazılarınız ise yeni bir hayat kurmak istemekte, evlenip çoluk çocuğa karışmak istemektedir fakat içinde bulunduğu şartlar yeterli değildir. Bu ve buna benzer durumlar nedeniyle bugün hissedilen ortak duygu, sizin dışınızdaki güçlerin sizin ilerlemenize neden olan baskılarıdır.

Bir ikizler daima aktif ve girişimci zeki insandır. Desteklenmek hoşlarına kadar ama aşırı duygusal reaksiyonlar gösteren insanlardan uzak dururlar. Çünkü mantığın çözemeyeceği hiçbir şey yoktur. Bugün ise parasal konularda ortaya sürülen fikirler ikizler insanları için mantık dışıdır ve kabul edilemezdir. Kimileriniz bu etki altında isyan bayrağı açarak yeter diyebilir, kimileriniz saygısından susmak zorunda kalır. Her iki tepki de zorludur ve büyük problemlere neden olabilir. Benim size önerim ise, mantık ve sağduyunuzla hareket etmeniz, düşündüğünüz konuları ve yapmak istediklerinizi size engel çıkaran kişilerle ılımlı bir şekilde konuşmanız ve ortak bir nokta oluşturmaya çalışmanızdır. Eski yaraların deşilmemesi ve sorunların abartılmaması için bu kesinlikle şarttır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
18 Nisan 2008       Mesaj #100
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Ikizler YIkizler
TIkizler
İkizler - Cuma , 18.04.2008
burcOzellik

Sevgili İkizler bugün aşk konusunda karmaşa ve huzursuzluktan kaçmak isteğiniz yoğun. Zarif, çekici, samimi ve duyarlı insanlarla bir arada olmak isteyebilir ve bulunduğunuz ortama ayak uydurabilirsiniz. Derin ve duygusal anlamda bağ kurmaktan ziyade isteklerinizi ve çekiciliğinizi dış ortamlarda göstererek beğeni ve takdir toplamak niyetindesiniz. Çünkü bugün sevgi, ilgi, sempati ve uyum arayışınız diğer günlere göre çok daha ön planda. Burada amacınız çekişmelerden uzak kalmak ve hayatın tadına varmak. Öğleye doğru etkisi hissedilmeye başlayacak etkiler altında ise, çevrenizle olan iletişiminizde eskiye oranla daha bir ciddiyet içinde olabilirsiniz veya içinde bulunduğunuz şartlar gereği böyle olmak zorunluluğunuz vardır. Belki katı ve tutucu bir şekilde gözden geçirmeler yapmaktasınız. Çünkü üzerinizdeki sorumluluk hakikaten çok fazla. Bir yandan aile büyükleriniz diğer yandan meslek hayatınız açısından çevrenizdeki insanlarla uzlaşı içinde olmak durumundasınız. Kendinizi ispat etmek ve göstermek adına ciddi ciddi düşünme zamanı. Çünkü yaşam hızla akıyor ve yapılması gereken bir çok iş var.

Geçmişten bu yana gelen problemler ve bir yandan maddi ve manevi anlamda kimseden destek görmeden ilerleme zorunluluğu kolay değil. Güçlü olmak için tek bir nokta üzerinde odaklanmak gerekiyor. Oysaki siz her alanda hareket etmek ve özgürce girişimlerde bulunmaktan hoşlanan bir kişisiniz. Fakat şimdi öyle bir noktaya geldiniz ki, artık dağılmadan toparlanmak mecburiyetiniz bulunmakta. Bu durum her ne kadar canınızı sıkıyorsa da, yapılacak tek çare şu an için sağlam bir güvenlik ağı kurmak ve temkinli bir şekilde ilerlemek ve denenmiş, kanıtlanmış, risk taşımayan olgular içinde bulunmak. Bu sizin yapınıza uymasa da şu an için en doğru yol bu gözüküyor.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar