| | #21 (mesaj-linki) |
biraz geç de olsa güne merhaba dedim klasik pazartesilerden birini yaşıyorum yine. umarım böle devam etmez....
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Bugün arkada$ımı getirdim ewe parti yapmaya..Yiyecekler felan depolandı sabaha kadar uyumak yok dedik bakalım ne olacak en ba$ta onu ağlattım aslında ama suçlu ben değilim gerçekler acı weriyor hayat i$te 1de $arkı koydu oooffff... | |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Merhaba Günlük, Çok yorgunum.. Çok uykum var.. Çok işim var.. Tatil yapmak istiyorum.. Ve sadece uyumak istiyorum.. Neyse.. Gidiyorum buralardan.. Dönüyorum durmadan.. Ya da ; Yolcudur Abbas.. Tutsanız durmaz.. Görüşürüz günlük.. Hoşçakal, ama bugün için.. Yarın kısmetse yine beraberiz.. | |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Sawunmasız duygular içindeyim bekleyiş we özlem çekiyorum dön artık dönnn........... | |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
Ah ah... ki ne ah taşınıyorum..... nerden mi tabii ki dükkandan .... siz nerden zanettiniz ?... dünyadan mı ?... siteden mi ?... yok daha kararlıyım .... sizlerleyim bırakmaya da hiç niyetim yok ...! | |
|
![]() |
BizBize / Sanal Günlük Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sanal TV | HarmDestroy | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 27-07-2008 19:19 |
| Günlük - Günlük Nedir - Günlük Hakkında | Demir YumruK | X-Sözlük | 2 | 21-04-2008 20:37 |
| Sanal Gerçeklik | ThinkerBeLL | Mühendislik Bilimleri | 2 | 27-03-2008 00:45 |
| Sanal - Sanal Nedir - Sanal Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 0 | 18-12-2007 17:17 |
| Bir Günlük | TeKiN42 | Sizin Video'larınız | 0 | 19-04-2007 01:18 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||