| | #41 (mesaj-linki) |
Cvp: Erkekler neden aldatir?
valla açıkçası her erkek aldatmaz ama genelde erkekler aldatır ama bu sadece erkeklerin suçuda değildir bi erkk zaten ruhen aldatıosa olay bitmiştir ben sevgilimle aramda bunu yaşadığmm için söylebilirim ki bi ilişkide erkek ve bayan arasında yaşlar ve fiziki özellikler ne kadar iki taraf içinde uygun ve tartışılmaz olsada fikirler çok farklı olabilio ben kendim için söyleyebilirimki ben kız arkadaşımla bu aralar kötü durumdayım ve bu onun bana ilgisizliğinden dolayı oluo ben ne kadar onu sıkmadan ona yaklaşmak istesemde o beni hep geri itti ama ben den ayrılmak gibi bi şeyide asla düşünmediğini biliyorum ama bi erkeğin ilgiye bi bayan kadar ihtiyacı var bence ki bu karşılıklı olmalı ben kız arkadasımın benden ayrılarak 1 sene kadar uzun bi süreden sonra boşluğa düşmesinden korkuyorum o gercekten çok iyi ve çok sadık biri ama bunlar yetmio birazda ilgi olmalı ve sırf bu yüzden ondan soğudum ve onun da benden soğumasını bekliyorum ve şu an ben tamamen koptum ve onu bekliyorum ve artık düzelceğide yok yorulduğumu hissediyorum ve onun kadar sadık biri tekrar karşıma çıkarmı bunu bilemiyorum ama sırf bu yüzden eğer bu dereceden sonra aldatmak sayılıyosa ben onu aldatıyorum...bu bi itiraf sayılmaz heralde: | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
Cvp: Erkekler neden aldatir? Alıntı:
Güzin abla gibi oldum abi pardon... | ||
|
| | #43 (mesaj-linki) |
Cvp: Erkekler neden aldatir?
Erkekler 40 lı yaşlara gelince ,bir ünvan sahibi olunca,bol paraya kavuşunca ve genç bakar bayan için iyi bir av olunca aldatır.Buna halk arasında kırk basması denir. ![]() Sağlam adamlar için "söz meclisten dışarı" diyeyim ama az bulunurlar..soyları tükenmek üzeredir. | |
|
| | #44 (mesaj-linki) |
Cvp: Erkekler neden aldatir? Hepinizin yazdıkları çok doğru hak veriyorum çoğunuza.. Bence bir insan partnerinde gerçek aşkı tatmışsa,paylaşımları ve zevkleri birbirine uyuyosa,ve her türlü şeyi sınırsız karşısındakine tattırıyosa o ilişki kolay kolay aldatmaya gitmez..Ama yakın çevremdede gördüğüm evlendikten sonra ilişkilerin bozulması,gerek ailesel faktörlerden,gerek birbirlerine olan saygı çerçevesini yitirmekten,gereksede çocuğun verdiği bazı sıkıntılar eşleri biranda başka konumlara götürebiliyo,Buna çok rastladım,çevrem çok geniştir.. Aldatma heriki cinsde yaşanıyo,erkek-kadın farketmez.Ama daha çok erkeğin fıtratında var.Kadın eğer her türü doyuma ulaşıyosa,ve kalbende doyurulyosa,kısaca mutluysa aldatmaya kalkışmaz,Ama erkeğin fıtratı gereği hassastır,gerek ailesel konuda sıkıntılar yaşasın,gerek maddi sıkıntılar yaşasın,kafasını dağıtmak için farklı ortamlara kendilerini atabiliyolar,Bide kötü arkadaşlarında çok etkisi olduğunu düşünüyorum.Yani çok çabuk pes ediyolar,kiminiz bana karşı çıkacaksınızdır.Ama erkeklerin yetiştirilme tarzı gereği sıkıntıya gelemezler,evde bazı iş paylaşımları çoğu erkeğe sıkıntı verebiliyo,çocuk bakımını eşler birlikte üstlenmeli,ama bazı babacıklar bu görevdende sıyrılıyolar.Kötü arkadaş etkiside çok büyük çünkü evli bir erkeğin eşini aldatamaması o erkeğin zayıflığını göstereceği için,sırf arkadaşlarının nazarında erkekliklerini ıspat etmek için aldatıyolar.Bukadar basit şeyler için bile aldatıyolar..Haa kadınlarda artık bozuldu,Daha çok evli kadınlar aldatmakta,Bunu artık biliyoruz ve sayısı arttıkça çok üzücü bir hal alıyo günümüzce..(buarada bazı erkekler bu konunun dışında,ben çevremden gördüklerimi analiz ederek örnek veriyorum) ŞİMDİLİK BUKADAR. | |
|
| | #45 (mesaj-linki) |
zawallıcıkalr(: Aldatan birisininn bana kalırsAa bİ bEyİNn naklİne ihtİyacIı warr....(: Gerçii entriikalarLa dolu bİi hayaT yaşADIğıMIz içinn GünÜMüZde GAYETT doğal karşılıolaarrr . AçıkçaSı bEnim hayat Felsefemde yer almadııĞıı İÇiN bu KOnuU çİrKİN BİŞEY OLARAK bAkıOrUmmM(: Kendi adıma SöLiYİm BENİ aldatııcaak erkek daha Doğmmamışştır ![]() Boş işler bunların Hepsİi.....Kendine gÜwenı olmayan zawallıcıklar bunları yapanlar ıyuzden cümle kirliliğine gereq yoqqq | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| aldatan erkeklerden itiraflar, aldatan erkeklerin itirafları, aldatan kadın itirafları, aldatan kadınların itirafları, aldatan kadınların itirafı, aldatma itirafları, erkeklerden itiraflar, eşlerini aldatanların itirafları, ihanet itiraflari, ihanet itirafları, |
Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kadınlar Neden Aldatır? İhanet Eder? | Morrigan | Kadınca | 21 | 22-09-2008 18:34 |
| Deniz Arcak - Eller Aldatır | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 29-03-2008 20:59 |
| Neden - Neden Nedir - Neden Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 06-02-2008 23:46 |
| İhanet - İhanet Nedir - İhanet Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 0 | 25-01-2008 22:08 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||