Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Sayfa 3

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 381.340 Cevap: 1.809
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
17 Ocak 2007       Mesaj #21
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç Burcu Genel Özellikler
Koç burcu yeni başlangıçları ve doğumu temsil eder. Koç insanı doğal, içgüdüsel, taze saf ve hayattan zevk alan bir yapıdadır. Çekingenlik duygusu ona yabancıdır. Koç burcunun başlıca niteliği, her zaman kesin olmasa da olumlu bir zeka düzeyi ve yüksek beyin kapasitesi göstermesidir. Koç insanı anlık tepkiler gösterir, bütün cesareti, enerji ve yaratıcılığı anlık bir meydan okumadır. Hiçbir şeyden çözülmemiş sorunlar kadar nefret edemez.uzun süre çabalaması gerektiğinde sık sık tahammülünü kaybeder.
Sponsorlu Bağlantılar

Hayat onlar için heyacanlı bir maceradır. Her yönüyle hayatin tadini çikarmak isterler. Bazilari koçta bencillik niteliklerinin fazla olduğunu düşünürler. Çünkü o, başkalarinin kendi hakkinda ne düşündüğünü, hareketlerinin onaylanip onaylanmadiğini öğrenmeye çalişmaz. Başkalarinin onu bildiğinden şaşirtmasina izin vermez. Koç yaşamin her aninda daima bir meydan okuma davranişlari gösterir.

Koç kendini sinirlanmiş ve başarisi engellenmiş hissettiği anda, koçun içindeki savaşçi tabiat birdenbire canlanir. Bir koça birşeyi beğendirmek zor ve yorucu bir iştir. Bununla birlikte koçun yardimseverliğini reddettiğinizde karşinizda yaralanmiş ve hayal kirikliğina uğramiş bir insan bulursunuz. Çünkü aldirmaz görünmesine rağmen o, aşiri derecede hassas ve duygusaldir. Paylaşma ve yardim teklifinin reddi durumunda tepkisi depresif bir halde içe dönme olabilir, fakat kendini ilkel bir öfke ve kizgin bir hava içine sokar.

Koçlar ivir zivir ile uğraşmayi başkalarina birakir. Devamli yenilik peşinde olma dürtüsünü hayat boyu bastiramazlar. Aksi halde kişiliklerini kaybederler. Açiklik ve dürüstlükleriyle arasira diğer insanlari yaralarlar. Aslinda yaralama düşüncesi akillarindan bile geçmez

Koç Burcu Kadını
Koç burcu kadını hareketli, konuşkan ve girişimci yapısıyla dikkat çeker. Oldukça da esprilidir. Alımlı,atletik yapılı ve narindir. Eleştirmeyi ve hoşlanmadığı şeyleri mutlaka dile getirir. Toplum içerisinde cazibe ve farklılığıyla dikkat çeker.

Koç kadını iş hayatında oldukça hırslı ve idealisttir. Aklına koyduğunu mutlaka gerçekleştirmek ister ve çizdiği yolda hiç şaşmadan ilerler.Zamanı kullanmayı iyi bilir ve çalışkandır. Koç kadını özellikle içten ve sempatik tavırlarıyla arkadaş çevresinde aranan eğlenceli bir dosttur. İçten içe biraz tedirgin ve huzursuzdur. Kendisini fazlasıyla tenkit eder ve hep bir yarış içerisindeymiş gibi kendiyle çok uğraşır. Dostlarına ve sevdiklerine çok önem verir ve fazlasıyla fedakardır.

Duygusal yapısı oldukça hassas olduğu için olumsuz tenkitler onu fazlasıyla kırabilir. Evine ve ailesine çok düşkündür ve bu konuda da her konuda olduğu gibi mükemmeliyetçidir.

Sürekli hareketli olmayı seven Koç burcu kadını boş zamanlarında da sosyal aktivitelerde bulunmak, spor yapmak ve dostlarıyla vakit geçirmekten çok keyif alır.
Koç Burcu Erkeği
Koç burcu erkeği kendine güvenen, hareketli ve enerjik yapısıyla toplum içinde fark edilir. Otoriterdir ve otorite kurmaktan keyif alır. Dik başlıdır ve hata yaptığında bunu kabul etmek istemez ve bencil davranışlar sergiler.

Koç burcu erkeği özgürlüğüne fazlasıyla düşkündür. Dostları ve arkadaşları için yapmayacağı şey yoktur. İnsanlara yardım etmeyi ve onların sorunlarını paylaşmayı sever. Cömerttir ve maddi anlamda da özgür olmayı sever. Kendi işini kurmak ve yürütmek onlar için çok daha caziptir.Başkalarından emir almaktan hoşlanmaz.

Koç burcu erkeği incindiği zaman oldukça kırıcı olur ve sözünü sakınmaz. Tenkitçidir, sert bir dille eleştirebilir. Ev hayatına ve ailesine oldukça düşkündür, fakat dışarıdaki hayatını da fazlasıyla sever. Bu onun yerinde duramayan hareketli yapısından kaynaklanmaktadır.Daima kendini evinde huzurlu ve rahat hissetmek ister.


MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
18 Ocak 2007       Mesaj #22
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ (21 Mart - 20 Nisan): Abur cubur yemeye son derece meraklısınız. Bu nedenle sizin için tehlike çanları çalıyor. Tuz ve alkolden uzak durarak bunun yerine bol bol su için. Domates, patates, soğan, kuru fasulye, mercimek, karnıbahar, marul, yeşil salata, ıspanak, turp, pirinç, zeytin, elma, balkabağı, ceviz gibi besinler haftalık beslenmenize mutlaka eklenmesi gerekli yiyeceklerdir. Sizin için gerekli olan tatlılar! Kayısı gibi fazla şeker içermeyen tatlılar olmalıdır.

Sponsorlu Bağlantılar

MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
18 Ocak 2007       Mesaj #23
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 18.01.2007 , Perşembe


Bugün, sosyal ilişkilerinizde tepkilerinizi kontrol etmeniz güçleşebilir. Sizin görüş açınız yada uğraştığınız işlerle ilgili yöntemleriniz başkaları tarafından tuhaf yada geçersiz bulunabilir. Sizi yönlendirmeye ve yönetmeye kalkışabilirler ve bu durum gerginlik yaşamanıza neden olabilir. Mesafe duygunuz yükselir ve siz kızgınlığınızı bu şekilde göstermeyi uygun bulabilirsiniz. Otorite konumundaki kişilerle çatışmak kolaylaşır. Bu kimi zaman aileniz, kimi zaman ise patronunuz olabilir, bugünkü enerjilerle başa çıkmanın en kolay yolu kişiliğiniz ile duygularınızı dengelemeye çalışmaktır.

Bugün, karşı cinsiniz olan kişilerle yaşamsal konularda fikir ayrılıkları görüleceğinden sorunları olanlar en azından bu etki geçene kadar beklemede kalmalıdırlar, tam tersi durumlarda problemler büyüyecek ve daha ileri boyuta çıkabilecektir. Kırmızı ışık yanmanın tam zamanı diyebiliriz. Diğer yandan teknik konularda bir takım terslikler görülebilir. Mesleğiniz bu tür konularla ilgili iseniz şimdiden önleminizi alınız. Bunun dışında evinizde yada işyerinizde yine uğraştığınız işlerle alakalı sorunlar da görülebilir. İşleriniz gecikebilir yada durup dururken bazı aletler arızalanabilir. Günlük bir etkidir. Yarına kadar beklemede kalınız veya uzman kişilerden yardım isteyiniz.

MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
19 Ocak 2007       Mesaj #24
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 19.01.2007 , Cuma
burcOzellik

Bugün, kendinizi orjinal ve güçlü bir şekilde ifade edeceksiniz. Özgürlüğünüz kelimelerinize yansıyacak. Kimsenin sizin üzerinizde hakimiyet kurmasına izin vermeden duygularınızı açıkça belli edeceksiniz. Eğer gerginseniz karşınızdaki insanların bunu anlaması gerektiğini düşünebilirsiniz. Bugünkü etkiler her ne olursa olsun güçlü bir ifade tarzı olacaktır. Tartışma yada çatışmalı bir gün değildir. Anlayış gösterdiğiniz için anlayış beklemekte doğal olarak hakkınızdır. Bugün dostlarla aranızdaki ilişkinin yoğun olduğu bir gün. Odak noktanızda arkadaşlarınız ve aynı amacı paylaşan kişiler oluşturacaktır.

Bugün, ilgi alanlarınızı payaşan kişilerle ortak olarak yapılan işlerde başarı sizden yana. Projeleriniz yada düşündüğünüz birtakım yenilikleri sizinle aynı hedefe kitlenmiş kişilerle konuşanak ortak bir amaç için plan yapabilirsiniz. İnsanlarla anlaşmanız gayet olumlu olduğundan beklentileriniz karşılanacaktır. Birgünlük bu etkiden yararlanarak düşündükleriniz için adım atmalisiniz. Ayrıca size doğrudan yada dolaylı olarak yardım edecek insanların varlığını da üzerinizde hissedeceğiniz etkiler mevcut olacaktır. ideallerinizi gerçekleştirmek için ortak olarak hareket etmek adına iyi birgün diyebiliriz.
firari33 - avatarı
firari33
Ziyaretçi
19 Ocak 2007       Mesaj #25
firari33 - avatarı
Ziyaretçi
Burcum hakkında çok şey bildiğimi düşünüyordum, fakat yazılanları okuyunca ancan düşüncemin gerçek olduğunu anladım . Evet şimdİ çok şey biliyorum vaybe harika bir burcum varmış iyiki annem beni 12 Nisan da dünyaya getirmiş ona tşk ediyorum.Haydi KOÇ lar hep birlikte ileriiiiiiiiiiiiiMsn Grin ....
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
20 Ocak 2007       Mesaj #26
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 20.01.2007 , Cumartesi
burcOzellik

Bugün, arkadaşlarınız ve sizinle aynı görüşe sahip olan kişilerle aranızdaki uyum duygusu yüksek olacaktır. Bu uyum doğaldır ki bir amaç adına toplanmanıza ve birlikte hareket etmenizi sağlayacaktır. İdealleriniz aynı olduğu için gerçekleştirmek istedikleriniz de aynı doğrultuda olacaktır. Birlikten doğan bu kuvvetle sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Projeler, gruptaki faaliyetleriniz yada ortak bir hedef için toplanmanız sonucu stratejik kararlar alabilirsiniz. Bugün sizin duygularınız ruh halinizle uyumlu olduğundan, herhangi bir konuda adım atarken zorluk yada isteksizlik çekmezsiniz.

Bugün, kolayca uyum sağlayacağınız arkadaşlıklar kurmanız kolaydır. Uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerle biraraya gelebilir yada onları arayabilirsiniz. Dostlarınızın sizin yardımınıza ihtiyacı duyduğu anlarda onların yanında olabilir ve destek verebilirsiniz. Yaşamınızdaki olaylara bugün, daha insancıl ve geniş bir perspektiften bakabilir daha hümanist yaklaşımlar sergilersiniz. Kendinizden çok dostlarınızın yararına olacak eylemlerde bulunursunu. Ortak amaçlar için biraraya gelir ve mücadenizi birleşerek gerçekleştirebilirsiniz.

MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
24 Ocak 2007       Mesaj #27
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 24.01.2007 , Çarşamba
burcOzellik

Bugün, hedeflerinizi en yüksek seviyeye yükseltme arzusu içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz insanların da yararına olan fikirleriniz size saygı ve sevgi duyulmasını sağlayacaktır. Kendi hedeflerinizi ve arzularınızı onlarınkiyle eşit tutma isteğiniz doğal olarak size kazanç getirecektir. Günlük temponuz içersinde hareketli ve enerjik duruşunuz işlerinizi de kolayca düzenlemenizi sağlayacaktır. Bugün adım attığınız konularla alakalı olumlu sonuçları iki hafta içinde alabilirsiniz. Yeni adımlar için gayet olumlu etkiler altındasınız. İleriye dönük idealleriniz için kararlı olunuz ve startınızı veriniz.

Bugün, bağlı olduğunuz gruplarla ortak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Geniş görüşünüz ve dostlarınızla olan uyumunuz sonucu faydalı işler yapacaksınız. Güçlü olan arkadaşlarınız da sizden desteklerini esirgemeyecekler. Liderlik gücünüzle her sözünüzü dinletebilirsiniz. Atılgan ve yürekli kararlarınız etrafınızdaki insanların size hayranlık duymasını sağlayacaktır. Sorumluluk dolu davranışlarınız değer verdiğiniz herkesin size güvenmesini sağlayacaktır. Organizasyon konularında gayet uygun bir gün. Bireysel olmaktan ziyade bütünleşmek adına hareket ederseniz hem yorulmamış hem de kolayca işlerinizi yola koymuş olabilirsiniz.
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
25 Ocak 2007       Mesaj #28
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 25.01.2007 , Perşembe
burcOzellik

Bugün, burcunuzda oluşan yeniay size taptaze enerjiler müjdeliyor. Bundan yararlanmanızı ve kendinize duyduğunuz güveni asla kaybetmemenizi öneriyorum. Bugün, toplumsal konularda duyarlı olmamaya dikkat ediniz. Tembellikten uzak durunuz. İşverenlerinizle aranızdaki ufak anlaşmazlıklar çıksa da, bunun geçici olacağını unutmayınız. Uzun yolculuklarla ilgili konularda enerjileriniz gayet olumlu. Bir seyahat durumunuz söz konusu olacaktır. Gıdanıza dikkat etmeyi de ihmal etmeyiniz.

Bugün, iş hayatınızla ilgili konular sizi rahatsız edebilir. Aşk konularında ise son derece olumlu bir gün olacaktır.Bunları sırayla açıklayalım, öncelikle patronlarınız tarafından kendinizi sevilmeyen ve anlaşılmayan biri olarak hissedebilirsiniz. İşi olmayan koçlar ise umutsuzluk hissedebilirler. Bütün bunlar aslında sizin kendinizle alakalı hislerinizdir. Oysaki bugün gayet aktif enerjileriniz mevcut. Biraz hırs ve azimle halledemeyeceğiniz mesele olmayacak. Yeterki siz isteyin.
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
26 Ocak 2007       Mesaj #29
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 26.01.2007 , Cuma
burcOzellik

Bugün, parasal konular gündeminizi oluşturacaktır. Kazanma isteğinizin yoğunluğu iş bağlantıları kurmanızı sağlayacak, sahiplenme arzunuz yüksek olduğu için durumunuzu riske atmaktan çekineceksiniz. Sağlam adımlar atmaya çalışacaksınız. Sizin için bugün maddi güvenliğinizi sağlamak ve oluşturmak önemli, bu nedenle tam emin olmadan harcama yapmamanız yerinde olacaktır. Bugünkü enerjiniz sahip olduğunuz her şeyi korumaktan yana olmanızı sağlar. Genel anlamda bir kaybetme korkusu da beraberinde vardır.

Bugün, kişisel değerleriniz ve maddi-manevi kaynaklarınıza özel bir önem vereceksiniz. Konfor içinde yaşamak ve kimseye muhtaç olmamak adına daha çok hırslı bir çalışma arzusu ile dolu olursunuz. Borç verdiğiniz paranız varsa, verdiğiniz kişiyle bağlantınızı kontrol etmenizde fayda var. Finansal konularda adım atarken özellikle bugün ve yarın kazanç ve kayıplarınızı iyi hesaplayınız. umudunuzu kaybetmeden yeteneklerinizi güvenliğiniz adına harekete geçiriniz.
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
27 Ocak 2007       Mesaj #30
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 27.01.2007 , Cumartesi
burcOzellik

Bugün, maddi güvenliğinizle alakalı konularda fikirlerinizi açıklarken gergin ve vesveseli olabilirsiniz. Düşünceleriniz ve hareketlerinizde derinlik ve dayanıklılık fazladır. fakat bu durum dahi asabi davranmanızı engellemeyecektir. o nedenle daha sakin kalmanızda fayda vardır. Geleceğiniz konusunda endişeli ve maddi durumunuzla alakalı kuruntulu bir ruh hali sizi sarabilir. Sanki herşey olumsuz geçecek ve siz başladığınız işlerinizi bitiremeycekmiş gibi bir hisse kapılabilirsiniz. Oysaki son derece akıllı ve yetenekli olduğunuz konular vardır. Ve bu şüpheler bugünkü enerjilerin etkisiyle olduğu için elinizden geldiğinizce sakin olmaya çalışmakta fayda vardır.

Bugün, finans konularında kesinlikle başarılı olma isteğiniz çok yüksektir. Ve bu yüzden de tüm odak noktanızı bu alana çevirebilirsiniz. Duygusal güvenliğiniz, ne kadar paranız olduğuyla yakın bağlantılıdır. Parasal sorunlarla karşılaşılır, yaşamınızın için günlük rutinde gerekli olan gücü kendinizde bulamadığınızı düşünebilirsiniz. Kendinizi sanki engellenmiş yada zayıf pozisyona düşmüş gibi bir hisse sahip olabilirsiniz. Fırsatlar karşınıza çıksa dahi bunları tam olarak yerine getiremediğiniz için, bugün kendinizi moral olarak iyi hissetmeyebilirsiniz. Demin de bahsettiğim gibi sakin olmalı ve günün negatif enerjisi nedeniyle kendinizi bırakmamalı ve sakin tutmaya özen göstermelisiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar