Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Sayfa 4

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 381.750 Cevap: 1.809
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
28 Ocak 2007       Mesaj #31
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 28.01.2007 , Pazar
burcOzellik
Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, iletişim gücünüz özellikle duygusal konularda son derece güçlü bir etki ile sizi destekleyecektir. Çevrenizdeki insanlardan destek gördüğünüz gibi, partneriniz yada ortak fikirde olduğunuz kişilerden de onay alacaksınız. Bilgiyi öğrenebilme hafızanızda tutabilme ve etrafınızdaki kişilere iletme yönünüzde size ayrı bir kuvvet verecektir. Kadınlarla ilişkileriniz gayet olumlu geçtiği gibi onlardan da destek görebileceksiniz.

Bugün, aktif olan duygularınıza, mantık ve analiz yeteneğinin de katılması sayesinde ufak tefek sorunların üstesinden gelebilecek olumlu bir gün geçireceksiniz. Öğrenme amaçlı yeni fırsatlar elde edecek ve kısa yolculuklar yapacaksınız. Rutin olan herşey bugün sizi bezdirecek ve değişim yapma ihtiyacı duyacaksınız. Bugün meraklı ve konuşkansınız. Yakın çevrenizle sohbetlerde canlı davranacak ayrıca her konuda söyleyecek birşeyler bulacaksınız.



MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
29 Ocak 2007       Mesaj #32
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 29.01.2007 , Pazartesi
burcOzellik
Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, çevrenizle olan iletişiminiz mükemmel derecede güçlü ve olumlu enerjiler altında olacaktır. Geçmiş olayları ve tanıdığınız tüm insanları hatırlayacak bir hafızaya sahipsiniz. Fikirlerinizi ve yapmak istediklerinizi sözel olarak anlatabilmenin kolay olacağı bugün, orjinal ve sıradışı düşüncelere sahipsiniz. Zihinsel kabiliyetiniz o kadar yüksek olacakki, siz bile bu kadar hızlı öğrenmenin şaşkınlığını yaşayabilirsiniz. İletmek istediğiniz her konuya bilgi birikiminizi ve tecrübenizi katabilirsiniz. Konuşmanızdaki akıcılık çevrenizdeki insanların fazlasıyla dikkatini çekecektir.

Bugün, zekanız işlek, bilinçaltı ve sağduyunuz dengeli şekilde olacaktır. espri kabiliyetinizle etrafınızdaki insanlara keyifli anlar yaşatacaksınız. Kısa yolculuklar açısından da epey hareketli bir gün olacaktır. Gözlem yeteneğinizin gücü sayesinde çevrenizde olan biten herşeyi algılayacaksınız. Bu size günlük işlerinizde kolaylıklar getirecektir. Düş gücünüz zengin olacaktır ama siz yine de gerçekçilikten uzaklaşmayacaksınız. Yabancı dil öğrenmek yada biliyorsanız etrafınızdaki insanlarla anlaşma sağlamanız kolaylaşacak ve siz iş bağlantılarında haberleşme açısından yüksek tempolu bir gün geçireceksiniz. Uyum sağlamakta hiçbir zorluk çekmeyeceksiniz

MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
30 Ocak 2007       Mesaj #33
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 30.01.2007 , Salı
burcOzellik

Bugün, güçlü duygularınızla, bilinçli kararlarınızı dengeli bir şekilde kullanmalısınız. Kendi iç dünyanızda ailenizle ve değer verdiğiniz herşeyle uyum içinde olduğunuz için düşünmeden ve iyice araştırmadan ani ataklarda bulunmamak gerekir. Bunun tam tersi durumda kendi kendinizle çelişebilirsiniz. İsteklerinizin gücü, gün içinde çocukça bir şekilde eylem yapmaktan yana olabilir, o an ne istiyorsanız onu yapmaktan yana olabilirsiniz. Fakat bir yandan sahip olduğunuz herşeyi riske atma durumu da söz konusudur. Bu iki enerji sizi rahatsız edebilir. İçinizden bir ses "yapmalısın" derken diğer bir ses "ya kaybedersem" demektedir.

Bugün, bu iki duyguyu ortalamanın yolu, çok güvenilir olmadıkça ve kesinkes doğrulanmadıkça eylemden uzak kalmaktır. Diğer taraftan ise olumlu iki enerjiniz bulunmakta. Birincisi duygusal güvenliğinizin ailenizle ilgili bölümünde kendinizi gayet rahat hissetmenizdir. Yuvanızda ve iç dünyanızda sizi seven insanların varlığı mesleki olarak ta kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacaktır. Kısaca sahip olduğunuz değerler dış dünyada başarılı olmanız için sizi destekleyecek ve yüreklendirecektir. Yeterki siz, başınıza buyruk bir şekilde ve sonu belli olmayan isteklerin sizi esir almasına izin vermeyin.
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
30 Ocak 2007       Mesaj #34
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
8,2 KOÇ BURCU
8,2Her şeyden önce sizi tebrik etmekle işe başlayalım. Çünkü sizin
8,2kadar enerjik, hayata renk katan kimseler bulunamaz. Sizin için
8,2dünyanın tuzu, biberi de diyebiliriz. Siz, insana şevk veren,
8,2cesaretlendiren, neşelendiren tiplerdensizin. Bulunduğunuz yerde
8,2kimsenin canı sıkılmaz. Zira canınız istediği zaman karşınızdakileri
8,2oyalamasını, onların her şeyi unutmalarını sağlayabilirsiniz. Fakat bu
8,2sadece siz arzu ettiğiniz zaman olur. Çünkü siz her şeyden önce
8,2kendisini düşünen bir tipsiniz. Her söze "ben" diye başladığınız da
8,2bilinmektedir. Onun için de ancak sözlerinizi zevkle dinleyecek, size
8,2hayran olacak ve itiraza kalkmıyacak kimselerin yanında bütün
8,2cazibenizi ortaya koyarsınız. Şartlar değişir, biri size karşı gelmeye
8,2kalkar veya tenkide cüret ederse durum bir anda değişir. Birden
8,2öfkelenerek o tatlı havayı bozabilirsiniz. Öfkelenmekte belki haklı belki
8,2hazsızsınız. Ancak bu konuda yıldızınızın etkisinde kaldığınızı
8,2söylemeliyiz.
8,2 Yıldızınız cazibe, savaş ve sex temsilcisi Marsdır. Bu yıldız
8,2ateş etkili, yakıcı, sert, haşin ve insafsızdır. Bu yıldız kadınlara
8,2fevkalade cazibe, erkeklerede sex gücü verir. Yıldızın Koç
8,2burcunda olan kimselere verdiği şirinlik, cana yakınlılık,
8,2sevimlilik sözlerle anlatılacak gibi değildir. Siz çok çabuk
8,2öfkelenen bir tipsiniz. Duyduğunuz öfke son derece yıkıcıdır.
8,2Aslında bütün yapacağınız bağırmaktır. Hem siz bağırdıkça
8,2açılır ve en yaralayıcı, en sert sözleride söylersiniz. Bu şekilde
8,2fikirlerinizi açıklamanız öfkenizin geçmesine sebep olur. Ama
8,2öfkeniz geçtikten sonra pişman olabilirsiniz.
7,1-=[7,72,8H8,13a8,2s4,9B8,13a8,3h9,5C8,13a7,1 2000 ]=-
8,2 KOÇ BURCU
8,2Gurubunuz
8,2 Ateş
8,2Uğurlu gününüz
8,2 Salı
8,2Uğurlu sayınız
8,2 9
8,2Uğurlu taşınız
8,2 Pırlanta
8,2Uğurlu renkleriniz
8,2 Ateş kırmızısı, nar çiçeği
8,2Uğurlu çiçekleriniz
8,2 Lale, gelincik, papatya
8,2Uğurlu kokunlarınız
8,2 Manolya, lavanta çiçeği
8,2Uğurlu müzik
8,2 Hızlı tempolu parçalar ve marşlar
8,2En bilirgin özelliğiniz
8,2 Cesaret
8,2En büyük emeliniz
8,2 Zafer
8,2En büyük hatanız
8,2 Acelecilik
8,2En büyük arzunuz
8,2 Liderlik
7,1-=[7,72,8H8,13a8,2s4,9B8,13a8,3h9,5C8,13a7,1 2000 ]=-
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
31 Ocak 2007       Mesaj #35
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 31.01.2007 , Çarşamba
burcOzellik

Bugün, özgür düşünceler içinde, yaşamınızla ilgili konularda tek başına karar vermek ihtiyacı hissedebilirsiniz. Hiç kimsenin sizin üzerinizde hakimiyet kurmasını istemiyorsunuz. Herşey hakkında abartılı kararlar alabileceğiniz birgün olabilir. Düşünmeden iyice araştırmadan hiçbir konuda hemen karar vermeyiniz. Yurtdışı bağlantılı teklifler açısından olumlu gelişmeler söz konusu olsa da, uzun vadeye dayalı durumlarda bu konuda uzman olan kişilerden yardım almaktan çekinmeyiniz.

Bugün, yeni bir iş kolu için karar almanız gerekebilir. Bu bugüne kadar ilgilendiğiniz bir alan olmayabilir. Tam olarak başaracağınıza emin olmadığınız durumlar olabilir. Yakın tanıdıklarınız buna engel oldukları için onlarla çatışabilirsiniz. Sizi engellediklerini düşünerek kırıcı davranabilirsiniz. Görüntünüzde değişikliğe gitmek isteği de yoğun olacaktır. Saçınızın şekli, giyim tarzınız gibi. Bunların hayatınıza renk katacağını düşünerek gerçekleştirebilirsiniz. Bu değişim sizin her zamanki görüntünüzden çok farklı bir imaj olabilir.

MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
1 Şubat 2007       Mesaj #36
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ BURCU VE KOÇ BURCUNUN ÖZELLİKLERİ
  • koc
  • Elementi : Ates
  • Özelligi : Sezgi
  • Yönetici Gezegeni : Pluto ve Mars
  • Metali : Demir
  • Ugurlu Günü : Sali
  • Ugurlu Sayisi : 9
  • Ugurlu Tasi : Pirlanta, beyaz safir, yakut
  • Ugurlu Renkleri : Ates kirmizisi, nar çiçegi
  • Ugurlu Çiçekleri : Lale, gelincik, papatya
  • Ugurlu Kokulari : Manolya, lavanta çiçegi, itir
  • Ugurlu Müzik : Hizli tempolu parçalar
  • En Belirli Özelligi : Cesaret
  • En Büyük Ideali : Zafer
  • En Büyük Hatasi : Acelecilik
  • En Büyük Arzusu : Liderlik
  • En Büyük Yetenegi : Yönetim iliskileri

    koc

    Son günlerde, zorlu tavirlari ve güleryüzüyle olaganüstü dostça davranan biriyle tanistiniz mi? Tanri yardimciniz olsun. Herhalde bir Koç size el koymus olmali. Özellikle, sohbet sirasinda konusmayi yönlendirmekte biraz sikinti çektinizse...

    Kadin olsun, erkek olsun, bu insanlar nerede bir haksizlik oldugunu hissetseler orada savasa girisirler. Fikirlerini yüksek sesle söylemekten de hiç çekinmezler. Sonradan pisman olabilir ama öfke aninda gözü hiçbir seyi görmez.

    Koç, burçlar aleminin ilk yildizidir ve dogumu temsil eder. Koç, sadece kendisinin bilincindedir. O, burçlar aleminin büyümeyen bebegidir. Kendi ihtiyaçlari herseyden önce gelir. Bir Koç insani aklina birsey geldigi zaman ya da aklindan birsey çikarmak istedigi vakit, saat kaç olursa olsun (sabahin ilk saatleri ya da gecenin bir yarisi) hiç tereddüt etmeden sizi çagiracaktir. Bir sey istiyorsa onu mutlaka alacaktir.

    Üstündeki masumiyet saldirganligini yumusatir. Koç'ta seytanca fesatligin zerresi bile yoktur ve yasami boyunca da böyle kalir. Sonsuza kadar sevdigi insanlara bütün kalbiyle inanir. Her zaman düser ve kalkip ayni seyi tekrar dener. Kafasinda toplanan kuskular, biri çikip da kendisine iyi davraninca hemen yok olur.

    Inanilmaz hayaller kurar ve asla yalan söylemez. Karsinizda gördügünüz insan ne ise O'dur. Onda gizli ya da karisik hiçbir sey yoktur. Tipki bir bebek gibi çabuk kirilir ve çaresizdir.

    Koç'u dis görünüsünden tanimak çok kolaydir. Koç insanlarinin kararli ve keskin çizgili yüzleri vardir. Pek ender olarak yumusak ve belirsiz olurlar. Belirgin kaslari çogunlukla, Koç isaretini meydana getirecek sekilde, burnun dar köprüsü üstünde birlesirler.

    Basta ve yüzde bir ben veya bir iz farkedebilirsiniz; günes vurdugu zaman saçlarin kizila çaldigini ve yüzün normalden daha renkli oldugunu görürsünüz. Normal olarak genis omuzlu ve yürürken gövdeleri hafifçe öne dogru egilir, baslari ileridedir, konusurken de öyle.

    Hemen hemen her zaman büyük bir telas içindedirler. Kemik yapilari iyi ve güçlüdür. Duruslari üstün egolarini ve kendilerine duyduklari güveni yansitir.

    Koç nadiren sinirli bir sekilde bakislarini odada gezdirir. Öyle yaptigi zaman artik sizinle konusmak istemiyor demektir. Baska bir sey dikkatini çekmis ve sizi unutmustur. Söylediklerinize de dikkat etmiyordur. Sakin gücenmeyin!

    Koç hiç kuskusuz seçtigi meslegin veya kendi hesabina kurdugu isin en yüksek mevkiinde olacaktir.

    Koç dobra bir insandir. Içtenlik ve dürüstlük Koç'un önde gelen özellikleridir. Ancak, bazilari dengesizdir ve çocukça bir sorumsuzluk içindedir.

    Ince hesaplar yapamamasi nedeniyle, ustalikli stratejik hileler yapmak bu insanlar için imkansizdir.

    Koç'larin çogu kendilerinden çok baskalari için servet yapar. Herkes kadar o da paradan hoslanir, ancak övgü ve ünden biraz daha fazla haz alir.

    Merih insanlari çogunlukla müthis öfkeli olmakla suçlanirlar. Aslinda öyledirler; ama öfkeleri çabuk geçer. Bir kez öfkeyi yendikleri zaman genellikle üzüntü konusu gömülür, unutulup gider... Koç insani kisilere pek öfkelenmez. Kivilcim yagmuruna tutulabilirsiniz, ancak atesi aslinda tahammül edemedigi bir fikre ve duruma karsi açmistir.

    Insanda sok yaratan küstahligina ragmen, Koç bir yerde, sosyal zerafet örnegi de olabilir. Kesinlikle bilmedigi konularda, heyecanli ve ilgili tavirlarla saatlerce konusabilir.

    Bir realist ve ayni zamanda kararli bir idealist olan Koç, çogunlukla duygusal davranislara karsidir. Son olarak Koç'larin en önemli özelliklerinden birine deginmek istiyoruz; onlar muhalefeti çok severler, öyle ki, aslinda akillarina yatan bir konu bile olsa, isin mutlaka karsi çikacak bir yönünü yakalamakta ve buna muhalefet etmekte üstlerine yoktur.
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
1 Şubat 2007       Mesaj #37
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 01.02.2007 , Perşembe
burcOzellik

Bugün, aşka bakış tarzınız cömert, sevgi dolu ve uyumlu olacaktır. Sevdiğiniz insana sadakatle bağlı ve kendinizi adayan bir ruh hali içindesiniz. her ne kadar aşkta her zaman cesur ve deneyimsel baksanız da, ilişkinizi bugün önemsemekte ve ona değer verdiğinizi de göstermek eğiliminde olacaksınız. Yaşamı kucaklayan ve eğlenceli hoş taraflarını hissettiğiniz birgün olacaktır. Olaylara ve kişilere daha iyimser bakmakta, güleryüzünüzle ve iyi huylarınızla sevdiklerinizi kucaklamaktasınız. Kendinizi özel ve önemli hissetmekten zevk alacaksınız. Lüks olan herşey, zevklerinizi yaşamak isteğiniz de yoğun olacaktır.

Bugün, etrafınızda tanınmak ve methedilmek size fazlasıyla keyif katacaktır. Çocuklar gibi neşeli, ışık saçan ve herşeye karşı hevesli olacaksınız. İlgi ve hayranlığa özel bir ihtiyaç duyabilirsiniz. Duygularınızı açık ve doğrudan ifade etmeyi tercih edersiniz. Tek isteğiniz önderliğinizin kabulüdür. Kimsenin sizin sözünün önüne geçmesini istemezsiniz. Sizi saymayan yada önemsiz olan biri olduğunda küsebilir ve bunu da hareketlerinizle gösterirsiniz. Şans oyunlarında bugün olumlu birgündür. Ateşli öncü enerjinizle güzel bir gün sizi bekliyor
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
2 Şubat 2007       Mesaj #38
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 02.02.2007 , Cuma
burcOzellik

Bugün, aşktan yana şansınız yüksek olacaktır. İlginizi cömertçe sevdiğiniz kişiye göstereceksiniz. Zengin ve renkli bir duygu dünyasına sahip olduğunuz için, o da size karşı ilgisiz kalmayacaktır. İlişkinizdeki sorunları kolayca çözebileceksiniz. İfadeniz coşkulu, enerjik ve hareketli birgün sizi bekliyor. Sağlığınız da aynı şekilde olumlu. Yaşamı eğlenceli ve güzel yanlarıyla düşünecek, herşeyin güzel olacağına dair inancınız da artacaktır. Gündelik sorunların altından kolaylıkla kalkabileceksiniz. Kendinizi ifade gücünüzdeki pozitiflik diğer insanların da sizinle beraberken huzur ve neşe bulmasına yol açacaktır.

Bugün, keyifli, neşeli ve iyimser enerjileriniz, maddiyatla ilgili konularda da size şans getirecektir. Sizden büyük bir kişinin desteği sayesinde önemli bir ödemenizi yapabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar ise sempatik duruşları ve neşeli halleriyle dikkat çekebilir ve yeni biriyle tanışabilirler. İlişkisinde problem olanlar ise son karar için biraraya gelebilirler. Büyük bir ihtimalle ilişkiniz için pozitif bir sonuç ortaya çıkacaktır. Spor, spekülasyon ve şans oyunlarında da şans sizden yana olacaktır. Bugün bir yakınınızın doğum haberini alabilirsiniz. Ayrıca bugün çok sevdiğiniz birinden süpriz bir hediye gelebilir. Zengin ve lüks şeylere ilginizi artacaktır. Turizm faaliyetleriyle uğraşanlar için de olumlu bir gün olacaktır.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2007       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YKoc
TKoc

Koç - 03.02.2007 , Cumartesi

Bugün, eğlenceli, yeni ve heyecan veren herşeye karşı isteklisiniz. Kendinizi dışa vurum gücünüz çok yüksek olacaktır. ilgi ve dikkat merkezi olmak isteğiniz de aynı şekilde yoğun. Zamanı en olumlu şekilde geçirmek ve vaktinizi sevdiğiniz hobilere ayırmak size keyif katacaktır. Sırf kendiniz adına değil, sevdiğiniz kişilerin de mutlu olması için bulunduğunuz ortamlara neşe ve pozitiflik katacaksınız. Şans oyunları ve spekülasyonla ilgili konularda da yine yüksek enerjileriniz mevcut olacaktır. bazen sırf ilgi görmek adına mızmızlıklar yapabilirsiniz. Ama bu daha fazla sevilme ihtiyacınızdan ileri gelecektir.

Çocukları olan burç mensupları onlarla beraber spor ve her çeşit oyunu içeren aktiviteler düzenleyebilirler. Çocuklarınız bugün ilgi kaynağınız olacaktır. bugün sevgilinizle birlikte sinema, tiyatro yada benzeri eğlence mekanlarında bulunmak hoşunuza gidecektir. Onu gözünüzde yücelteceksiniz. Aynı şekilde o da size olan beğenisinden ve hayranlığından söz edecektir. Ruhunuzu duygularınızı ve yeteneklerinizi ifade gücünüzün de yüksek olacağı bugün, aşk adına en çok istediğiniz şey gerçekleşecektir. İlişkisi olmayan burç mensupları ise bugün girdikleri her ortamda yeni bir arkadaş edinebilecek çekiciliğe sahipler. Sanat ve müzik alanlarıyla uğraşanlar için başarılı çalışmaların olacağı birgündür. Bu enerjiler altında herşey olumlu görünse de, siz yine de şans oyunlarına aşırı ilgi göstermekten ve mantıksız risk almaktan sakınınız.
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
4 Şubat 2007       Mesaj #40
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 04.02.2007 , Pazar
burcOzellik

Bugün, eleştirel tutumunuz ve karşınızdaki insanı mükemmel görme isteğiniz nedeniyle sorun çıkabilir. Geçmişte yaşadıklarınızla alakalı benzer olaylar gündeme gelebilir ve siz sert tepkiler verebilirsiniz. Bir yandan sahip olma güdünüz yüksektir bir yandan davranışlarınız soğuklaşır. Kimi anlarda aşırı bir mantık güdebilir kimi anlarda ise pişman olarak karşınızdakinin gönlünü almaya çalışırsınız. Bu tepkileriniz sizin karşınızdaki insan tarafından değişken biri olarak görülmenize neden olabilir. Lütfen sakin olunuz.

Bugün, duygusal olarak asabiyet, gerginlik ve hemen parlayan bir tavır içinde hareket edebilirsiniz. bir yerde uzun süre durmak istemez özgürlüğünüzü herşeyden çok önemseyebilirsiniz. Sizi eleştirenlere karşı esneklik göstermez ve sert tepkiler verebilirsiniz. İlişkinizin yara almaması için bugün sözlerinize özellikle dikkat ediniz. Kopartıcı ayırıcı etkiler altında acil kararlardan uzak durunuz. Şansınıza güvenerek her sözün söylenmeyeceğini biliniz. Susmanın avantajını kullanınız.


Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar