Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Sayfa 5

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 381.483 Cevap: 1.809
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
5 Şubat 2007       Mesaj #41
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 05.02.2007 , Pazartesi
burcOzellik
Sponsorlu Bağlantılar

Bugün cana yakınlığınız ve sempatikliğinizle başkaları tarafından çok sevileceksiniz. İnsanlar sizin yaptığınız yanlışları bile görmezden gelecekler. Kendinizi sağlıklı ve gün boyu enerjik hissedeceksiniz. Sorumluluklarınızı kolaylıkla yerine getirmeniz mümkün olacaktır. Sabah uyandığınız andan itibaren üstünüzde zindelik, pozitiflik ve enerji olacaktır. Tepkilerini her zaman içinden geldiği gibi veren bir burcun mensubu olarak, günü daha bir olumlu ve geniş açıdan görme etkisine sahipsiniz. Yeni bir iş günü olması dolayısıyla bu durumunuz gün boyu işlerinizi kolayca bitirmenizi sağlayacaktır.

Bugün bayanlar ikili ilişkileri açısından güzel birgüne merhaba diyebilirler. İş konusunda daha analizci düşünecek ve hijyen, sağlık konularının da önemle üstünde duracaksınız. Çevrenizde bulunan maddi koşulları iyi durumdaki insanlardan yardım ve destek görebilirsiniz. Mutluluğu yakalama yeteneğiniz de bugün mükemmel derecede olacaktır. agresiflikten uzak, enerjik, işlerine kendini adamış bir ruh halinde oluşunuzla haftaya gayet enerjik başlıyorsunuz. Yarım kalan tüm işlerinizi ve yapmanız gereken görüşmelerinizi en ince ayrıntısına kadar planlayabilir, arta kalan zamanınızı da sevdiğiniz uğraşılarla geçirebilirsiniz. İhtiyaçlarınız için de kredi açısından olumlu bir gün olacaktır. beklediğiniz haberini akşam üzeri alacaksınız.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 06.02.2007 , Salı

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, duygularınızı sevdiğiniz kişiyle paylaşımınız ve onun da size karşı olan hislerinden emin olmanız sonucu, günü keyifle geçireceksiniz. Kendinizi bir ilişki içinde yada duygusal olarak güvende hissetmek genel yaşam zorluklarının da üstesinden gelmenizde etkin olabilir. Siz ilişkiler konusunda her ne kadar özgür düşünseniz de, bugünkü enerjiler bu konuya özel önem vermenizi sağlayacaktır. Bu önem çok aşırı bir hassasiyetin getirdiği sevgi ihtiyacı olmaktan ziyade, bilinçli bir bakış açısıyla düzen ve huzur getiren bir ilişki, yaşam açısından önemli olduğunu düşünmeniz yönündedir.

Bugün, evli olanlar, birlikte yaşamanın olumlu sonuçlarını daha iyi hissedebilirler. Düzenli bir hayat, belirlenmiş bir bütçe ve iki kişi arasındaki sevgi ve saygı olduğu zaman, doğal olarak hayat ta kolaylaşmaktadır. İlişkisi olmayanlar ise, bugün bir yanlızlık duygusu ile yaşamlarının güzelleşmesi adına bir ilişki ihtiyacı içinde olabilirler. Aralarında sorun olan çiftler ise, bugünkü etkilerin verdiği ruh haliyle, problemlerin konuşularak halledileceği yönünde bir karar alabilirler. Birbirlerini arayarak biraraya gelebilir ve bu ayrılık döneminin kendi üzerlerindeki etkisini sorgulayabilirler. Eğer temeli sağlam oluşturulursa bu enerjiyle ilişkinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #43
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç 06.02.2007
Bazı gelişmeler sizi memnun edecek. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı yoğunlaştıracak, çok daha güçlü ve kararlı bir tutum içine gireceksiniz. Sevdiğinize karşı duygularınızı harekete geçirecek bir haber alabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 07.02.2007 , Çarşamba

Bugün, meslek hayatınızdaki güç ve başarı hırsınızın, bazı kişiler tarafından engellenmesi sizi gergin hale sokabilir. Çalışma alanınızla, ilgili içinden çıkamadığınız zorluklar bulunabilir. Amacınız, toplum içindeki varlığınızı güçlü kılarak iyi bir seviyeye getirmek olduğu halde karakterinize uymayan bir disiplin içinde hareket etmek zorunluluğu sizi fazlasıyla rahatsız etmekte. Girişimlerinizi kendi arzularınıza göre yönlendirmek istediğiniz halde bunu yapamamak zaman kaybınıza da neden olduğu için, sizin gibi aktif biri için zor birgün anlamı taşıyabilir. Bu enerji nedeniyle, beraber olduğunuz kişiye karşı daha olumlu ve daha esnek davranmaya çalışınız. Kısaca kızgınlığınızı ondan çıkarmaya kalkmamalısınız.

Bugün, birilerinin hakimiyeti nedeniyle yaşamınızın kontrolünde zorluklar oluşacaktır. Başarının, disiplinli çalışma ve engelleri sabırla karşılamak sonucu geleceğini söyleyen insanların, sizdeki çalışma hırsını es geçmesini aklınız almıyor gibi. Burda dikkat etmeniz gereken konu, karakteriniz gereği içinizde oluşan kızgınlıkları kontrol altında tutmanızdır. Elinize aldığınız her işi bıkmadan ve usanmadan gerçekleştirmek zorunda olduğunuzu unutmayınız. Belki bu durum sizi gerginleştiriyor olabilir. Ama bugün için yapılması gereken en doğru ve en olumlu davranış budur. Bunun dışındaki tavırlar sizin etrafınızdaki insanlarla aranızdaki samimiyeti zorlayacak duruma gelebilir.
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #45
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
koc
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #46
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
Bugün, güçlü bir gözlem yeteneği ve sağlıklı bir sağduyuya sahip olacaksınız. İlişkinizle ilgili konularda bu iki enerjiden de yararlanabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin davranışları veya konuşmalarının altında yatan sebepleri yada a dan z ye tüm özelliklerini kolaylıkla algılayabilirsiniz. İsteğiniz huzur bulmak olduğu kadar ayrıca zorlanmak ta olduğu için, pek suyunuza gitmesinden ziyade, yeri geldiğinde kendi fikirlerini size kabul ettiren bir yapıda olmasını da bekleyebilirsiniz. Çatışmaya gönüllüsünüz ama bunun altında yatan neden, birlikte olduğunuz kişinin ne kadar güçlü olduğunu anlamak amaçlıdır.

Bugün, mükemmel bir zihin kabileyitiniz de bulunmakta. Birlikteliğinizle ilgili geçmiş olayları, yaşananları ve konuşmaların tümünü hatırlayabilirsiniz. Konuşmanız o denli akıcı olacak ki, belkide safdışı bırakılmaya çalışılırken tüm yönetimi üzerinize alabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu, bilinçli olarak düşündüğünüz herşeyle, iç dünyanızda çatışmamak olmalıdır. Yani neyi istiyorsanız adımını attığınız anda, vazgeçmeden kararlı olmayı bilmelisiniz. Bir adım geri dahi durmak, sizi başkalarının gözünde, güçsüz duruma sokabilir.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
9 Şubat 2007       Mesaj #47
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
09-02-2007 Cuma
Bugün, ailenizle aranızdaki ilişkiler açısından sakin olmanız gereken etkiler altındasınız. Sizin düşünceleriniz onlarla uyuşmadığı gibi, yaşamak istediğiniz hayatın ise kabul edilmesi imkansız gibi bir şeydir. Yaşamınıza ait denetim ve kontrolün kendinizde olmasını istersiniz. Ödemelerinizle ilgili konulardaki gelişmeler de onlarla aranızda sorunlara neden olabilir. Kaynak olarak gördüğünüz kişilerden son zamanlarda destek alamayışınız gerginliklere sebep olabilir. Borçlarınız konusundaki sıkıntılarda yanınızda yer almadıkları gibi bir de sorun çıkarmaları nedeniyle onlara lütfen yüklenmeyiniz. Herkesin sizin gibi düşünmeyeceğini bilmelisiniz.

Bugün, baskıcı taleplere tahammül gücünüz yok gibi. Herşeyi sadece isteğiniz doğrultusunda yapmak istiyorsunuz. Geleceğinizi ilgilendiren konularda alacağınız kararlara herkesin saygı göstermesi gerektiğini düşünüyorsunuz. Evli burç mensupları, maddi konularda eşleriyle çatışma içine girebilirler. Sizin borçlar konusundaki titizliğinize karşınızdaki kişinin uymayışı sizi epeyce gerginleştirebilir. Yuvanızda gerçekleştirmek istediğiniz yenilikler olmasına rağmen, elinizdeki olanakların buna yeterli olmayışı, sıkı bir bütçe kontrolünün şart olduğu yönünde sizi düşündürebilir. Daha sakin bir şekilde konuşmanız ve empati yapmanız daha faydalı olacaktır.
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
9 Şubat 2007       Mesaj #48
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 09.02.2007 , Cuma
burcOzellik

Bugün, birlikte olduğunuz kişinin üzerinizdeki hakimiyeti sizi rahatsız edebilir. Sağduyunuzla düşünmeye çalışsanız da bu durum size bir baskı gibi gelebilir. Kendinizi beğendiğiniz için, onun size karşı bu düşkünlüğü bazen hoşunuza gidiyordur ama bugün sıkılabilirsiniz. Duyarlılığınız ve hayalgücünüz bugün sizden uzak olduğu için tepki verebilir ve onun üzülmesine neden olabilirsiniz. İçsel yönden pek huzurlu bir gün yaşamadığınız için davranışlarınızla ortamı gerebilirsiniz. Espri yeteneğiniz bugün devrede olmadığından en ufak bir şakayı bile kaldıracak durumda değilsiniz. En iyisi onunla konuşun ve bir müddet yanlız kalmak istediğinizi söyleyin. Eminiz size anlayış gösterecektir.

Bugün, duygularınızı sözel olarak ifade ederken geçmiş olaylar zihninizde canlanabilir. Ve nedense hatırlananların çoğu gerilimli konulardır. Kendinizi ifade tarzınız cansız, kolayca sinirlenmeye müsait birgün geçirebilirsiniz. Değişim isteğiniz sizi bir müddet karşınızdaki insandan uzak tutabilir. Kendinizi sevdirmek yada onu kendinize bağlamak gibi bir isteğiniz yok. İstediğiniz ilişkiniz konusunda yönetimin elinde olması ve bugün yapmak istemediklerinizin kesinlikle kabul edilmesini bekliyorsunuz. Güç ve kontrol isteğiniz bilinçaltınızda çatışmalara neden olabilir. Depressif ve melankolik havanız sevdiğiniz kişiyle aranızdaki köprüleri yıkabilecek durumda. Size kısaca zehir küpü denilecek etkiler altındasınız.
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
10 Şubat 2007       Mesaj #49
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 10.02.2007 , Cumartesi
burcOzellik

Bugün, maddi güvenliğinizle ilgili konularda kafanızın içinde şüpheler oluşabilir. Başarılı olduğunuz birçok şey olmasına rağmen sanki yetersiz kalacakmışsınız gibi yada maddi olarak zor duruma düşecekmişsiniz gibi bir korku sizi sarabilir. Bugünkü Ay pozisyonunun neden olduğu bu durumun tüm gününüzü zehir etmesine izin vermemelisiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmeli, engellerle karşılaşsanız bile yılmamalısınız. Bugünkü enerjilerin etkisiyle fazla çalıştığınız halde, elde ettiklerinizin az olduğunu düşünerek yaşamınızın kontrolünün elinizden çıkabileceğini asla düşünmeyin. Yeteneklerinizden şüphe etmeyin, kuruntuyu bir kenara bırakmayı da unutmayın.

Bugün, duygusal konularda da şüphe ve kuruntular sizi sarabilir. Cinsel yönden partnerinizle aranızda sorunlar oluşabilir. Sizin gergin haliniz onu da etkileyebilir ve aranızda ufak tefek kıskançlık mevzuları geçebilir. Aslında ortada hiçbir sebep yokken, birdenbire parlayabilir ve onu yersiz bir şekilde suçlayabilirsiniz. Ya da tam tersi bir tavrı sevgiliniz size gösterebilir. Bu durum karşısında aranızda hiç istemediğiniz halde gerginlik oluşabilir. sanki birbirinize güveniniz azalmıştır ve birbirinizi sorgular gibi davranışlar gösterebilirsiniz. İçinizdeki duyguları ifade etmeniz güçleşir ve güzel bir şeyler söylemek istediğiniz halde ters ters cevaplar verebilirsiniz. Belirttiğim gibi bugünkü enerjinin etkisiyle oluşan bu duruma karşı yapmanız gereken kendinizden emin olmak ve güvenli durmaktır
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
11 Şubat 2007       Mesaj #50
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
11-02-2007Pazar


Bugün, özgür düşüncelerinizle, yaşamınızla ilgili konularda tek başına karar vermek ihtiyacı içindesiniz. Hiç kimsenin sizin üzerinizde hakimiyet kurmasını istemiyorsunuz. Herşey hakkında abartılı kararlar alabileceğiniz birgün olabilir. Düşünmeden iyice araştırmadan hiçbir konuda hemen karar vermeyiniz. Yurtdışı bağlantılı teklifler açısından olumlu gelişmeler söz konusu olsa da, uzun vadeye dayalı durumlarda bu konuda uzman olan kişilerden yardım almaktan çekinmeyiniz.

Bugün, yeni bir iş kolu için karar almanız gerekebilir. Bu bugüne kadar ilgilendiğiniz bir alan olmayabilir. Tam olarak başaracağınıza emin olmadığınız durumlar olabilir. Yakın tanıdıklarınız buna engel oldukları için onlarla çatışabilirsiniz. Sizi engellediklerini düşünerek kırıcı davranabilirsiniz. Görüntünüzde değişikliğe gitmek isteği de yoğun olacaktır. Saçınızın şekli, giyim tarzınız gibi. Bunların hayatınıza renk katacağını düşünerek gerçekleştirebilirsiniz. Bu değişim sizin her zamanki görüntünüzden çok farklı bir imaj olabilir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar