Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Sayfa 6

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 381.472 Cevap: 1.809
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
12 Şubat 2007       Mesaj #51
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
12 subat pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor.
Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere
neden olacak. Seviyor ve seviliyorsanız aranızdaki bütün sorunları halledebilirsiniz.
Güçlü cinselliğinizle onu tam anlamıyla kendinize bağlayabilirsiniz. Sevdiğiniz
yoksa sizi çok beğenen iki kişi arasında kalabilirsiniz. Seçiminizi yapmanız epey
güç olabilir. Sağlığınız şu sıralar gayet iyi.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #52
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
13-02-2007 Salı

Sponsorlu Bağlantılar

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durum iş hayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınız iş yok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz. İşlerinizi zorlaştırmayın. Sevdiğinizden alacağınız sevindirici bir haberle rahatlayacaksınız. Ve işlerinize dört elle sarılacaksınız. Yeni biri ile tanışacaksınız. Sakın kendinizi kaptırmayın. Zira sevdiğinizi incitebilirsiniz. Ayaklarınıza dikkat edin. Fazla yormayın.

AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
14 Şubat 2007       Mesaj #53
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
14-02-2007 Çarşamba

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
15 Şubat 2007       Mesaj #54
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 15.02.2007 , Perşembe
burcOzellik

Bugün, iş hayatınızla ilgili konular odak noktanız olacaktır. Siz, toplum içindeki konumunuzu fazlasıyla önemseyen bir kişisiniz. Ama sizin dışınızdaki insanların baskıcı tutumu yada sığ bakış açıları nedeniyle istediğiniz atılımı gerçekleştirmeniz zorlaşmakta. İstediğiniz gibi bir iş ortamı olmayışı, gelir durumunuzun geleceğe güvenle bakmanızı sağlamayacak kadar yetersiz oluşu gibi nedenler bugün ağırlık noktanızı oluşturacaktır. Bu bakış açısı doğal olarak size bir hırs ve atak olma cesareti getirdiği gibi, tam tersine gerginleşerek etrafınızdaki kişilere sert davranışlar göstermenize de neden olabilir. Hangi anlamda kullanacağınıza karar vermelisiniz.

Bugün, mücadele etmeniz gereken konuların başında iş hayatınız gelecektir. Ya koşullarını beğenmediğiniz yaşamınızı yeniden gözden geçirerek atılım yapacaksınız yada şikayetçi olduğunuz halde değiştirmek yerine olanlara tepki göstereceksiniz. Öncelikle yapmanız gereken, bugünkü enerjinizi kendinize yada çevrenize tepkisel davranışlar göstererek itici olmaktan ziyade, yaşamınız için gereken yönlendirmeyi yapmak için kullanmak olmalıdır. Siz savaşçı gücünüzü, toplum içindeki yerinizi belirlemek için adım atmakta kullanmalısınız. Çabuk sıkılma huyunuzu yada vazgeçme alışkanlığınızı yeniden gözden geçirin ve bilinçaltınızdaki baskının sizi esir almasına izin vermeyin.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #55
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
16 Şubat 2007 - Cuma
Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelin. Olumlu düşünen insanlarla beraber olmaya çalışın. Bunun faydasını göreceksiniz. Fazla ağır yükler taşımayın kollarınızda problem yaratabilir.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #56
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
17 Şubat 2007 - Bugün




Bugün, yakınlarınızla biraraya gelerek orjinal bir gün geçirebilirsiniz. Önceden planladığınız bir yolculuk gerçekleşebilir. Yeni tanıştığınız bir kişiyle ilkkez bugün görüşebilirsiniz. Heyecanlı ve sıradışı olan işleriniz gayet olumlu enerjiler mevcut olacaktır. Ani ve beklenmedik bir program yapabilir ve dostlarınızla kısa bir seyahate çıkabilirsiniz, yada kardeşinizin önemli bir davetinde ailenizle biraraya gelerek hoşça vakit geçirebilirsiniz. Bugünkü gelişmeler ne olursa olsun sizi keyiflendirecektir.

Bugün, çevrenizdeki güzellikleri keşif duygunuz yükselecektir. Hiç görmediğiniz yerleri görme isteğiniz size yeni deneyimler yaşatabilir. Arabayla yapılan kısa yolculuklar, alışveriş yapmak yeni bir filme gitmek yada yakın bir akraba büyüğünüzü ziyaret etmek gibi akvitilerde bulunabilirsiniz. Bugün yeme içme konularında tatlı yiyeceklere aşırı bir ilgi gösterebilirsiniz. Diyet yapıyorsanız bugün ara verebilir kendinize güzel bir ziyafet çekebilirsiniz. Çocuksu, sıradışı ve gönlünüzce eğleneceğiniz bir gün olacaktır. Kısaca keyifli bir gün sizi bekliyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
18 Şubat 2007 - Bugün
Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz. Size türlü yerlerden irili ufaklı paralar gelecek. İyi bir yatırım yapabileceksiniz. Sevdiğinize uymaya çalışın, anlamsız kıskançlıklarla onu üzmeyin. Şu sıralar kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler. Bunlardan uzak durmaya çalışın.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #58
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
zographicov5
havinn - avatarı
havinn
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #59
havinn - avatarı
Ziyaretçi
tipik koç burcu kızıyım ya aynen valla öle ama bilgiler için tekrar teşk.ederimMsn Wink
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #60
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
19 Şubat 2007 - Bugün

Bugün, dünyaya yaklaşım tarzınızda duygusallığınız ön planda olacaktır. Çevrenizdeki insanlara sert tepkiler vermek yerine, daha hassas davranabilirsiniz. Kimseyi kırmak yada kendi istekleriniz doğrultusunda yönlendirmek gibi bir niyetiniz olmayacaktır. Kendi içinizde huzur bulmak, sakin kalmak amacıyla çevrenizden uzaklaşabilir, kendi kendinizle başbaşa kalmak isteyebilirsiniz. Gizli kapaklı şekilde hareket etmeniz, sizi tanıyan kişiler tarafından ilginç karşılanabilir. Bunun kötü anlamda bir şey olduğunu sanmayın. Sadece sessizliği daha fazla benimsemenizden ileri gelmektedir. Çalışma hayatınızdaki yoğun programa odaklanarak büyük bir konsantrasyonla işlerinizi bitirmekten yana olabilirsiniz.

Bugün, dayanma gücünüz ve sabrınız yüksektir. Herşeyi oluruna bırakarak, telaş etmeden günlük programınızı uygularsınız. Başka insanlara hizmet etmek duygunuz yükselir ve özellikle size ihtiyacı olabilecek insanlara onların bilgisi olmadan gizlice yardım eli uzatırsınız. Bu maddi yada manevi anlamda bir destek olabilir. Bencil duygulardan uzak, tüm sevdiklerinizi kendiniz kadar düşünerek hareket etmeniz sonucu insanların takdirini kazanabilirsiniz. Sezgi gücünüzün yükselişi etrafınızda olan biten herşeyi kolaylıkla anlamanızı sağlayacaktır.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar