Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Sayfa 9

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 379.153 Cevap: 1.809
MaKaLeLe - avatarı
MaKaLeLe
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #81
MaKaLeLe - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 10.03.2007 , Cumartesi
burcOzellik
Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, büyük bir enerji ve canlılık sahibisiniz. Hedefinizin ne olduğunu saptamalı, nasıl elde edeceğinizi planlamalı ve girişim için cesaretinizi ortaya koymalısınız. İzlemeniz gereken yol ve akıl alacağınız kişilerle ilgili araştırma yapmalı ve en kısa sürede biraraya gelerek en doğru yöntem hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Çevrenizdeki insanlar sizin aktif kimliğinizi bildikleri için beklediğiniz desteği vermeleri de kolay olacaktır. İstekli olmak başarmanın yarısı olduğundan kendinizden kuşku duymadan hareket etmeye önem vermelisiniz. Bu nedenle durmayın, faal olun. Cömert olmak, başka insanları gözetmek, onlara yaklaşmak ve mutlu etmeye çalışmak ta bugünün enerjileri arasında olacaktır.

Yabancılarla görüşmek ve bağlantı kurmak açısından da şanslı etkiler altında olduğunuzu biliniz. Bu nedenle yolculuklara çıkabilir, yazışmalarda bulunabilir, yeni insanlarla tanışarak farklı bakış açıları yakalayabilirsiniz. Öğrendiğiniz bilgileri diğer insanlarla paylaşarak onların da faydalanmasını sağlayabilirsiniz. İnancınızın yükseleceği bugün, geleceğe daha güvenli bakabilir ve başarılı olacağınız konusunda umutlanabilirsiniz. Gönül maceraları açısından da hareketli enerjilere sahipsiniz. Deneyimlere açık olduğunuz için kolayca ilişkiye girebilir ve maceracı duygularınızı doyurabilirsiniz.

the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
11 Mart 2007       Mesaj #82
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 11.03.2007 , PAZAR

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, duygusal konularda dengenizi kaybedebilir ve bazı anlarda birdenbire değişkenlikler gösterebilirsiniz. Özgürlük isteğiniz yoğundur ve hiç bir şekilde kısıtlanmaya izin vermezsiniz. Normal olmayan birtakım insanlarla garip şekilde beraber olmaktan hoşlanabilirsiniz. Çabuk alınabilir, geçimsiz bir insan haline gelebilirsiniz. Gün boyu karşı cinsle sorunlar yaşayabilir yada onların yarattığı sorunlarla uğraşabilirsiniz. Hiçbirşeye bağlanmak istemez, sizi kısıtlayacak sözlerden yada davranışlardan nefret edebilirsiniz.

İnsanların gözü önünde olmak bugün sizi rahatsız edebilir. Fazla ilgi görmek yada odak noktası haline gelmek sizi keyifsizlendirebilir. Herhangi bir insanla bir konuda uzlaşmaya varmak istemez, bağlayıcı tüm olguları reddedebilirsiniz. Bugün özgür olmak ve özgürce yaşamak istiyorsunuz. Eğer kendinizi hapsolmuş gibi hissederseniz aşırı abartılı sözlerle karşılık verebilirsiniz. Yalnız kalmak ve kendi kendinizle başbaşa olmak istersiniz. Çalışıyor olsanız bile köşenize çekilecek, tüm coşkunluğunuzu sadece kendi istediğiniz gibi çıkarmayı tercih edeceksiniz.

the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #83
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ - 12.03.2007 , PAZARTESİ


Bugün, ruhsal olarak kendinizi, sevgi ve güzellikler içinde ifade etmeye çalışacaksınız. Çevrenizdeki olumsuz her durumla baş etme gücüne sahipsiniz. Kimsenin huzurunuzu kaçırmasına veya problem çıkarmasına fırsat vermeyecek ve gerekli müdahalede bulunacaksınız. Çünkü huzurunuzu her şeyden fazla önemsemektesiniz. İçgüdüsel olarak insanları kendinize nasıl sevdireceğinizi de bildiğinizden sizinle birlikte olan kişiler de mutlu olacaklar ve yanınızdan ayrılmak istemeyeceklerdir. Düşünceli ve kibar davranışlarınızla takdir kazanacaksınız. İşlerinizi kolayca halledecek ve ters bir durumla karşılaşmayacaksınız. İnancınızın yüksek oluşu sayesinde ruhunuzdaki olumsuzluklar sona erecek geleceğe güvenle bakacaksınız.

Uzun yolculuklarla ilgili görüşmelerin gündeme geleceği bugün, yabancı kişilerle gerek iş gerekse özel hayatınızla ilgili adımlar atmanız kolay olacaktır. Sözel ifadenizdeki renklilik, karşınızdaki kişinin kim olursa olsun etkilenmesini sağlayacaktır. Ticaretle uğraşanlar için yapacakları kontratları açısından olumlu bir gün olacaktır. Alış ve satış işlemlerinde sonuç mükemmel olacaktır. Maddi getirisi yüksek olan sözleşmelere imza atılabilir. İlahi bir yardım anlamı taşıyan bugünkü etkiler altında işlerinizi yararınıza olacak şekilde düzenleyebilirsiniz. Hukukla ilgili mevzularda ise mahkemelerdeki işlerinizin kolayca çözümleneceğini bilmelisiniz. Rüyalarınız gerçeğe yakın olacak ve hedeflerinizi kolayca gerçekleştirme fırsatı bulacaksınız.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
13 Mart 2007       Mesaj #84
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ - 13.03.2007 , SALI


Bugün, görevlerinizin yoğun oluşu nedeniyle içinizden geldiği gibi hareket etmeniz zorlaşabilir. Ruhsal olarak kendinizi kısıtlanmış hissedebilir ve en ufak bir şeyde patlama noktasına gelebilirsiniz. Çok fazla sorumluluk altında kalarak asıl yapmanız gereken işleri ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Tüm gününüz işleriniz nedeniyle programlandığı için özel hayatınıza ayıracak zamanı bulmanız güç olabilir. Oradan oraya koşuşturmalar, karşınızdaki insanlara açıklama yapma zorunluluğu ve her şeyin size sorulması zamanınızı yeterince alacaktır. İçinizdeki güçlü başarma isteğiniz yerini fazla çalışmanın getirdiği bıkkınlığa bırakabilir. Başka insanların size duyduğu ihtiyaç nedeniyle hayır demekte zorlanabilir ve tüm gün işinizin dışındaki mevzularla da ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Güvenli ve sakin ortamlara ihtiyaç duyacağınız bugün, problem teşkil edecek her şeyden uzak durma meylinde olabilirsiniz. Bu nedenle ilişkinizdeki sorunları bile düşünmek istemediğiniz gibi sevginizi ve şefkatinizi önem verdiğiniz insanlara bile göstermeyebilirsiniz. Kendinizi geriye çekerek daha çok işinizle meşgul olmanız sonucu, sevdiğiniz kişi kendisinden uzaklaştığınızı düşünerek tedirgin olabilir. Bu konuda tek bir söz söylemesine bile tahammül edemeyerek kırıcı davranabilirsiniz. Bugün sizi tanıyan herkesin anlayışlı ve hoşgörülü olması gerekebilir. Çünkü pek sitem yada başka bir şey kaldıracak durumda değilsiniz. Patronunuz yada beraber çalıştığınız kişilerle aranızda oluşabilecek gerginlikler karşısında sakin olmalı ve gün içinde kendinizi müzik dinleyerek yada kısa molalarla zinde tutmaya çalışmalısınız.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
14 Mart 2007       Mesaj #85
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ - 14.03.2007 , ÇARŞAMBA


İş hayatınızda ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle, işinizle alakalı baskı kurabilir, daha fazla kazanmak adına farklı yolların denenmesini önerirsiniz. İşinizin herkes tarafından beğenilmesini ve güç elde etmek için dönüşümlere ihtiyacınız olduğunu belirtirsiniz. Onların fikirleri sizinle aynı olmadığında, gerekirse ortaklıktan vazgeçeceğinizi bile söyleyebilirsiniz. Sizin için bugün, her ne olursa olsun güç konusu önemlidir. Gizli saklı ne varsa ilginizi çekebilir. Sezgileriniz o denli güçlüdür ki, etrafınızda ne olup bittiğini anında sezebilirsiniz. Baskıcı taleplerinizle herkes tarafından bugün tuhaf karşılanabilirsiniz.

Bugün, sevdiğiniz kişi üzerinde baskı kurabilir ve güç sağlamaya çalışabilirsiniz. Zihinsen ve duygusal odak noktanız, tensel arzularınız ve bunların karşılanması üzerine kurulu olabilir. Güçlü içgüdüsel tepkilerinizle, her türlü isteğinizi kabul edeceğini ve böylece çekici olacağınızı düşünebilirsiniz. Onun size bağımlı olması size kendinizi keyifli hissettirebilir. En ufak karşı çıkışında yada ilişkinizle alakalı sorunu ortaya getirdiğinde, hemen kontrol duygunuzla olaya hakim olur ve hiçbir sorunun olmadığını her şeyin yolunda gittiğini söyleyebilirsiniz. Ona olan duygularınız bugün fazlasıyla kıskançlık ve affedilmezlik dolu olabilir.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
14 Mart 2007       Mesaj #86
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
koec3
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #87
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ - 15.03.2007 , PERŞEMBE

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak. Bunu gözünüzde büyütüp sevdiğinizle tartışmayın. Nasıl olsa herşey kısa bir süre içinde yoluna girecek. Siz kısmetlisiniz. Aşkta yenilik olacak. Sevdiğiniz varsa ona sadık kalın. Böbreklerinize dikkat.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #88
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Stresten arınma


Marstarafından yönetilen ve öncü nitelik taşıyan Koç insanı için harekete geçmek çok önemlidir. Sizi strese sokan konu ile ilgili hiç bir şey yapamamak sizi daha da çıldırtabilir. Gene de öfke ile davranmak yarardan çok zarar getirecektir. Değişiklik ve riskle aranızın iyi olmasına rağmen detaylardan nefret ettiğiniz için gözünüzden kaçan bir şeyler olacaktır.

Koç burcu çok iyi strateji belirler ama biraz durmalı ve bütün olasılıkları gözden geçirmelisiniz. Atacağınız adımlara karar vermeden, farklı durumların doğurabileceği iyi ve kötü sonuçların listesini yazarsanız harekete geçmeden iyice düşünmüş olacaksınız. Koç’un enerji ve adrenalin miktarı çok olduğundan düşünmeden harekete geçip hata yapma olasılığınız yüksektir.

Bu zaman zarfında içinizdeki hırsı basketbol, futbol, squash, boks gibi hareketli sporlarla dışarı atabilirsiniz. Futbol ya da basket maçına giderek ve avaz avaz tezahürat yaparak da deşarj olabilirsiniz. Sizin gibi enerji dolu bir
ateş burcunun stresli durumlarda yapacağı en iyi şey sinirini spor ve hareketle dışarı atarken olaylardan biraz uzaklaşmak ve bakış açınızı tazelemek olacaktır.

Koç burcu vücutta “kafa”yı yönettiği için stres altında iken baş ağrıları çekebilirsiniz. Mars tarafından yönetilen kafeinli içecekler, alkol, baharatlı yiyecekler, parlak ışıklar, yüksek sesli müzik ya da konuşma, çalan telefonlar ve bunun gibi sinir yaratan şeylerden kendinizi iyi hissedene kadar uzak durmalısınız. Gözlerinizin üstüne ılık çaya batırılmış pamuk parçaları koyarak dinlenirken sakinleşebilirsiniz.

Arabanıza binerek (hızlı gitmemek kaydı ile) uzun bir tur atmanız kafanızı dağıtacaktır. Bir çok Koç insanı araba kullanırken rahatlar, tabii ki trafiğin kalabalık olmadığı zamanları söylüyoruz. Arabanız ile uğraşmak da –yağını değiştirmek, ufak tefek değişiklikler yapmak yıkamak gibi- kafanızı dinlendirecektir.

Koç insanı yanlızlığı sevmez, arkadaşlarınızla bir araya gelerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Karamsar, olumsuz tiplerden uzak durmalı pozitif, iyimser insanlarla sorununuzu unutana kadar birarada olmalısınız. Yüksek sesli tekno ya da disco çalan bir klüpte iyice deşarj olabilirsiniz.

Bazen stres Koç insanını tutkulu bir sevgiliye dönüştürür. Eğer siz de böyle iseniz sevgilinizi baştan çıkarın ve onu büyüleyin
.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #89
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 17.03.2007 , Cumartesi


Bugün, çevrenizdeki insanların sorunları ve kişisel yaşamları hakkında, kendi iç dünyanıza çekilerek düşünmek isteği duyabilirsiniz. Kendi bakış açınızı kimseyle paylaşmaktan hoşlanmaz ve ele aldığınız her konuya daha iyimser ve ılımlı bir düşünce penceresinden bakmaya çalışırsınız. Sizin için gerçekten önemi olan kişilere özel bir dikkat gösterir ve onlar adına neler yapacağınızı kendi kafanızda saptamaya çalışırsınız. Bugünkü etkiler altında karar verirken öncelikle kendinizi merkez olarak görmeyi bir kenara bırakırsınız. Sizin için önce karşınızdaki insanlar ve onlara nasıl yardımcı olacağınız önemlidir. Değersiz ve boş konuşmalardan sıkılacağınız için, yalnız kalma isteğiniz daha yoğun olacaktır. Bugün, diğer insanların da sizin bu ruh halinize anlayış göstermeleri yerinde olur.

Duygularınızı açıklama tarzınız bugün, daha sempatik ve şefkatli bir tutum içinde gerçekleşebilir. Yumuşak kalbinizle karşınızdaki insanın gönlünü hoş edecek ve onu mutlu edecek sözleri kolaylıkla sarfedebilirsiniz. Hiç kimsenin size bir şeyi rica etmesine yada yardımcı olmanızı söylemesine gerek kalmadan siz gereken ne ise onu yapacak kadar verici ve cömert davranabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların başlarına gelen felaket yada sorunlar karşısında o kadar duyarlı düşünürsünüz ki, aynı şeyin sizin başınıza gelmesi halinde neler yapacağınızı kurgular ve onlar için dualar ederek yada aynı acıyı içinizde hissederek üzülebilirsiniz. Hayatın sevimsiz olan yanları yada ağır sorumluluklarından kaçma isteğiniz de bugünkü etkiler nedeniyledir. Kendinize ait bir dünya içinde kendinizle yada gerçekten özel gördüğünüz kişilerle bir arada olma isteğiniz de yüksek olacaktır. Gizli saklı ilişkilere meyil gösterebilir ve aşkınızı gözlerden uzak yaşamayı tercih edebilirsiniz.
HayLaZ61 - avatarı
HayLaZ61
VIP BuGS_BuNNY
17 Mart 2007       Mesaj #90
HayLaZ61 - avatarı
VIP BuGS_BuNNY
Son günlerde, zorlu tavirlari ve güleryüzüyle olaganüstü dostça davranan biriyle tanistiniz mi? Tanri yardimciniz olsun. Herhalde bir Koç size el koymus olmali. Özellikle, sohbet sirasinda konusmayi yönlendirmekte biraz sikinti çektinizse...

Kadin olsun, erkek olsun, bu insanlar nerede bir haksizlik oldugunu hissetseler orada savasa girisirler. Fikirlerini yüksek sesle söylemekten de hiç çekinmezler. Sonradan pisman olabilir ama öfke aninda gözü hiçbir seyi görmez.

Koç, burçlar aleminin ilk yildizidir ve dogumu temsil eder. Koç, sadece kendisinin bilincindedir. O, burçlar aleminin büyümeyen bebegidir. Kendi ihtiyaçlari herseyden önce gelir. Bir Koç insani aklina birsey geldigi zaman ya da aklindan birsey çikarmak istedigi vakit, saat kaç olursa olsun (sabahin ilk saatleri ya da gecenin bir yarisi) hiç tereddüt etmeden sizi çagiracaktir. Bir sey istiyorsa onu mutlaka alacaktir.

Üstündeki masumiyet saldirganligini yumusatir. Koç'ta seytanca fesatligin zerresi bile yoktur ve yasami boyunca da böyle kalir. Sonsuza kadar sevdigi insanlara bütün kalbiyle inanir. Her zaman düser ve kalkip ayni seyi tekrar dener. Kafasinda toplanan kuskular, biri çikip da kendisine iyi davraninca hemen yok olur.

Inanilmaz hayaller kurar ve asla yalan söylemez. Karsinizda gördügünüz insan ne ise O'dur. Onda gizli ya da karisik hiçbir sey yoktur. Tipki bir bebek gibi çabuk kirilir ve çaresizdir.

Koç'u dis görünüsünden tanimak çok kolaydir. Koç insanlarinin kararli ve keskin çizgili yüzleri vardir. Pek ender olarak yumusak ve belirsiz olurlar. Belirgin kaslari çogunlukla, Koç isaretini meydana getirecek sekilde, burnun dar köprüsü üstünde birlesirler.

Basta ve yüzde bir ben veya bir iz farkedebilirsiniz; günes vurdugu zaman saçlarin kizila çaldigini ve yüzün normalden daha renkli oldugunu görürsünüz. Normal olarak genis omuzlu ve yürürken gövdeleri hafifçe öne dogru egilir, baslari ileridedir, konusurken de öyle.

Hemen hemen her zaman büyük bir telas içindedirler. Kemik yapilari iyi ve güçlüdür. Duruslari üstün egolarini ve kendilerine duyduklari güveni yansitir.

Koç nadiren sinirli bir sekilde bakislarini odada gezdirir. Öyle yaptigi zaman artik sizinle konusmak istemiyor demektir. Baska bir sey dikkatini çekmis ve sizi unutmustur. Söylediklerinize de dikkat etmiyordur. Sakin gücenmeyin!

Koç hiç kuskusuz seçtigi meslegin veya kendi hesabina kurdugu isin en yüksek mevkiinde olacaktir.

Koç dobra bir insandir. Içtenlik ve dürüstlük Koç'un önde gelen özellikleridir. Ancak, bazilari dengesizdir ve çocukça bir sorumsuzluk içindedir.

Ince hesaplar yapamamasi nedeniyle, ustalikli stratejik hileler yapmak bu insanlar için imkansizdir.

Koç'larin çogu kendilerinden çok baskalari için servet yapar. Herkes kadar o da paradan hoslanir, ancak övgü ve ünden biraz daha fazla haz alir.

Merih insanlari çogunlukla müthis öfkeli olmakla suçlanirlar. Aslinda öyledirler; ama öfkeleri çabuk geçer. Bir kez öfkeyi yendikleri zaman genellikle üzüntü konusu gömülür, unutulup gider... Koç insani kisilere pek öfkelenmez. Kivilcim yagmuruna tutulabilirsiniz, ancak atesi aslinda tahammül edemedigi bir fikre ve duruma karsi açmistir.

Insanda sok yaratan küstahligina ragmen, Koç bir yerde, sosyal zerafet örnegi de olabilir. Kesinlikle bilmedigi konularda, heyecanli ve ilgili tavirlarla saatlerce konusabilir.

Bir realist ve ayni zamanda kararli bir idealist olan Koç, çogunlukla duygusal davranislara karsidir. Son olarak Koç'larin en önemli özelliklerinden birine deginmek istiyoruz; onlar muhalefeti çok severler, öyle ki, aslinda akillarina yatan bir konu bile olsa, isin mutlaka karsi çikacak bir yönünü yakalamakta ve buna muhalefet etmekte üstlerine yoktur.
Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi...

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar