Arama

Astroloji - Fallar - Koç; - Sayfa 11

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 380.918 Cevap: 1.809
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
1 Nisan 2007       Mesaj #101
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
1 Nisan 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Yoğun bir iş temposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak. Sevdiğiniz bu yoğun dönemde sizi destekleyecek. Bu arada istemeden de dostlarınızı ihmal edebilirsiniz. Bu da biraz canınızı sıkabilir.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #102
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
2 Nisan 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Yeni biri ile tanışacaksınız. Duygusal birliktelik olabilir. Şüpheciliğiniz ve bencil davranışlarınız etrafınızdakileri kırıyor. Sağlığınıza dikkat edin. Özellikle cinsel sorunlar olabilir.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #103
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
3 Nisan 2007 - Bugün

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesinde iş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir. Bu arada bazı insanlarla sorun yaşayabilir, onlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Onlarla savaşacak gücünüz var. Kendinize dikkat etmezseniz kısa zamanda yorgun düşersiniz. Ayaklarınıza dikkat.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
5 Nisan 2007       Mesaj #104
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
5 Nisan 2007 - Bugün

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir. Ailenizin sözlerini ona nakletmeyin. Bu sorun yaratabilir. Sevdiğiniz yoksa kendinden emin çekici biriyle tanışacaksınız. Spor yapmayı ve diyet uygulamayı ihmal etmeyin.
ac61 - avatarı
ac61
Ziyaretçi
20 Nisan 2007       Mesaj #105
ac61 - avatarı
Ziyaretçi
Cok güzel bir yazi harika kendimi orda buldum burclarco konuda uyar derdim ama bu yazidan sonra tamam cok tsk sana.insanlarin hatalarini görmesi cok önemli özelik le de insalraln olan ilisgilerde.....Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2007       Mesaj #106
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 30.04.2007 , Pazartesi

Bugün, duygularınızı dış dünyada pek göstermek istemeyebilirsiniz. Çelişkilerle dolu bir düşünce tarzı görülebilir, yaşamın gerçekleri karşısında çok farklı düşünceler içine girebilirsiniz. Gizli olan herşeyi ortaya çıkarma konusunda başarılı olacaksınız. Herşeyi daha önceden biliyormuş gibi bir izlenim içine girebilir, hayalı düşüncelere yatkın olabilirsiniz. Yasak konular sizi cezbedebilir. Duygusal tepkilerinizi ayarlamakta güçlük çekebilirsiniz. Özellikle akşamüzeri saatlerinde daha sakin kalmaya lütfen özen gösteriniz.

Bugün, dostlarınızla biraraya gelecek ve son derece aktif bir gün geçireceksiniz. Gizli düşmanlıklardan korunabilecek, borçlarınız konusunda yakın arkadaşlarından destek göreceksiniz. Birlikte düzenlenen aktiviteler nedeniyle seyahat konuları gündeme gelecektir. Başkalarının fikirlerini kolaylıkla sezecek ve daha önce yaptığınız bazı iyilikleriniz çevrenizdeki insanlar tarafından takdir edilmenizi sağlayacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #107
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 01.05.2007 , Salı


Bugün, finansal konularda daha rahat enerjiler altındasınız. Kolayca para harcama meyliniz yükselebilir. Hiç düşünmeden isteklerinizin peşinden gider ve sahip olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Sıradışı orijinal şeyler için plan dışı harcamalarda bulunabilirsiniz. Ailenizden birinin doğum günü yada bir arkadaşınızın daveti için hediye seçebilir ve onları mutlu etmek isteyebilirsiniz. Bugün çekici ve hoş görünümlü kişilere yönelebilirsiniz. Rutin yaşantınızdan sıkıldığınız için macera yaşama isteğiniz yükselebilir. Daha önceden tanıdığınız biriyle karşılaşabilirsiniz ve ona bakış açınız farklılaşabilir. Sizin için ilginç bir gün olacağı şüphesiz.

Bugün, çok yakın tanıdığınız biri size bir sırrını verebilir. Duyduklarınız karşısında ilginç tepkiler verebilirsiniz. Kıskançlık yada kin duygunuz artabilir ve bu kişiyle yüzleşmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Sakin olmanızı engelleyen bir abartılı bir ruh hali sizi sarabilir. İyice araştırmadan yada tam anlamadan acil tepkiler vermeyiniz. Önce karşınızdakine kendisini savunması için hak tanımayı ihmal etmeyiniz. Bugün sanat, ticari ve gösteri amaçlı konularda olumlu enerjiler altındasınız. Bahar mevsiminin bu ilk gününün size taptaze enerjiler getirmesini diliyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2007       Mesaj #108
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Koç - 02.05.2007 , Çarşamba


Aşk ilişkinizle alakalı yoğun enerjilerin olduğu birgün yaşayacaksınız. İlişkinize çok geniş bir açıdan bakacak, iyimser duygularınızla sevdiğiniz kişiye destek olacaksınız. Birlikte olmak, onunla beraber eğlenmek, hoşlandığınız şeyleri yapmak size keyif verecek. Bugün tüm sorunları bir kenara koyarak olumlu düşünceler içine gireceksiniz. İlişkisi olmayan burç mensupları ise, bugün çok şanslı etkilere sahipler. Karşılarına yeni bir insan çıkabilir ve içlerindeki tüm çılgınlıkları yaşayacak bir ilişkiye adım atabilirler.

Yüreğinizdeki bu olumlu ve çocuksu enerjilerle yapacaklarınızdan daha fazlasına söz vermemeye dikkat etmelisiniz. Uyum sağlama isteğinizin de yoğun olacağı bugün her konuda esnek davranmanız kolay olacaktır. İlişkinizi ciddiyete dönüştürme konusunda hala çekimser oluşunuz nedeniyle çıkacak sorunlar bile bugün keyfinizi kaçırmayacaktır. Sizin için evlilik konusunun çok uzak bir fikir olduğu bugünlerde eğlenmek ve hoşça vakit geçirmekten başka birşeyin canınızı sıkmasına izin vermeyeceksiniz.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
7 Mayıs 2007       Mesaj #109
nünü - avatarı
Ziyaretçi
07/05/07

KOÇ - Maddi konuları daha fazla önemseyebilir ve birikimlerinizi artırma yoluna gidebilirsiniz. Yeni düşünceler, anlaşmalar size destek verebilir. Yeteneklerinizi somutlaştırabileceğiniz olanaklar var. Sabırlı hareket etmeli ve bütçenizi sağlamlaştırmaya bakmalısınız. Ayrıca yakın çevrenizde olup bitenler, kardeşlerle ilgili konular ya da kısa yolculuklar da sizi fazlasıyla ilgilendirebilir.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #110
nünü - avatarı
Ziyaretçi
2007 Mayıs Ayı Burç Yorumu
Koç

Aşkta bu ay yine duygusal olacaksınız. Aşk hayatınızda hiç kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek.
Siz aşka ve cinselliğe her zaman çok önem veren bir kişi olarak bu ay her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını size hatrırlatmak isterim. Partiden partiye koşarken, katılacağınız toplantılarda bir çok kişinin dikkatini çekeceksiniz. Bazılarınız macera isteği içinde hareket edecek. Fakat siz yine dikkatli olmak zorundasınız. Birçoğunuzun anılarında kalacak güzel kısa süren aşklar da gündeme gelecektir. Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil. Bu tarihlerde kendi içinize yönelmeli, değer verdiğiniz duygularınızla ilgilenmek için çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Yine bu ay yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişiklerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır.
Bu ay başarı dolu bir ay olacak. Mars yönetici gezegeniniz bu ay yaşamınızda büyük önem taşıyor. Cesur ve özgür olcağınız bir ay içindesiniz. Çevrenizdeki şartları değiştirerek, kendi bildiğiniz yolda ilerliyorsunuz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru bir zaman dilimi içinde olduğunuzu biliyorsunuz. Maddi açıdan parlak bir dönemde olacaksınız. Paraya karşı ilginiz artacak. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır.
Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Cesur, aktif ve risk almaya hazırsınız. Maddi korkularınızı bir kenara atacaksınız. Bu ay akıllıca adımlar atmalı ve hata yapmamalısınız. Mars size hem para kazandırırken, hemde bol bol harcamanıza neden olacaktır. Bu ay iş arayanlar için önemli bir süreç. Yaşam felsefesi ile ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Bilinçaltınızda takıntı halinde bulunan ideallerinizde yoğunluk yaşayacaksınız. Uzak ülkelerde yaşayan dostlarınızla haberleşecek, işinizle ilgili yurt dışı açılımları için gerekli doneleri toplayacaksınız.
Sağlığınız mükemmel görülüyor. Mars size çekicilik ve enerji verirken, sinirli ve asabi olmanıza da, neden oluyor. Dişler, dizler, kemikler bu ayın dikkat edilmesi gereken organlarınız. Ayrıca cildinize özen göstermeli ve ayak bileklerinizi korumalısınız. Uyku düzeniniz önemli. Çok çalışıyorsunuz, dinlenmeye özen göstermelisiniz. Rutin kontrollerinizi yaptırmalı, spora daha fazla zaman ayırmalısınız. Kemikleriniz için gerekli mineralleri almalı ve dişlerinizle ilgili sorunlarınızı çözmelisiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar