Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 5

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 355.332 Cevap: 1.763
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Şubat 2007       Mesaj #41
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
22 Şubat 2007, Perşembe
Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat)
kova
Sponsorlu Bağlantılar
Birlikte olduğunuz insanın, sizden sakladığı bazı sorunları var. Bu sorunlar maddi veya ailesiyle ilgili olabilir. Onunla bu konuyu gündeme getirmek için konuşmanız gerekli. İş yaşamınızda iddialı sayılabilecek beklentileriniz var. Temponuz ve verimli çalışmanız, bu beklentilerinizin kısa bir süre sonra gerçekleşmesine yardımcı olacak. Para konularındaki mutsuzluğunuz, veriminizi etkileyebilir. Yemek için yaşayanlardansınız. Fakat unutmayın ileride bu kilolar başınıza dert olur.

Beyin_2 - avatarı
Beyin_2
Ziyaretçi
23 Şubat 2007       Mesaj #42
Beyin_2 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Müge Yıldırım Arkadaşımın Yaptığı güzel Exel çalışması ile yükselen burcunuza göre kişilik analizi yapabilirsiniz. Aşağıda linkini veriyorum. Saygılarımla... http://rapidshare.com/files/17917039/yukselenburc.xls.html
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Şubat 2007       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 24.02.2007 , Cumartesi


Bugün, keyifli, neşeli olmanızı sağlayan canlı bir enerjiyle güne merhaba diyeceksiniz. İçinizde yeni bir aşkın kıvılcımını taşıyorsunuz. Nereye kadar sürer ya da ne olacak gibi sorular oluşmadan bu heyecanı yaşamaktan yanasınız. önyargısız ve sadece kendinizi mutlu etmek adına içinizdeki çocuğu canlandırmak niyetindesiniz. Üstünüzdeki ağırlığın altında kalmaktansa silkelenerek yeni bir adım atmanın size iyi geleceğini biliyorsunuz. Kendinizi bu enerjinin akışına izin vererek ödüllendiriniz. Bugün size iyi geleceğini bildiğiniz birşeyi mutlaka yerine getirin. Kendinize dinlenme boşlukları yaratın ve gönlünüzün istediği şekilde davranın. Aynı zamanda sizin düşüncelerinizi destekleyen kişileri arayın ve son günlerdeki gelişmelerden bahsedin.

Bugün, ilişkisi olanlar sevdiklerine bir süpriz yapabilirler. Yada aldıkları güzel bir haberle keyifli bir akşam geçirebilirler. Özgürlüğünüzü bir başkası adına terketmek, bütünleşmek ve aşk adına hareket etmek için güzel bir enerjiye sahipsiniz. Hiç durmayın doğal akışa kendinizi bırakarak çocuksu bir şımarıklık içinde etrafınızdaki insanlara şakalar yapın, güldürün ve gülün. Bugün karşı cinsle aranızda hiçbir sorun kalmayacaktır. Ayrıca otorite konumundaki kişiler yada aile bireylerinizle de güçlü bir diyolog içinde olacaksınız. Moraliniz gayet düzgün, işlerinizi kolayca yoluna koymuş olmanın keyfiyle öncelikle en yakınınızda olanları kucaklayın. Fırsat bulursanız alışverişe çıkın ve kendinize muhakkak dinlenme boşlukları yaratın. Aşkta fetih duygunuzun gücünü kullanarak yeni bir aşk için girişimde bulun. Süprizlerle dolu birgün olabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Şubat 2007       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 25.02.2007 , Pazar


Bugün, aşk konusunda yeni kararlar alabilirsiniz. Bir ilişki yaşarken daha gerçekçi davranıp daha fazla kendinizi düşünmekten yanasınız. Aşkta, iletişim konusunun ne kadar önemli olduğunu ve fikirsel olarak ta anlaşmak gerektiğini ve bu nedenle ilişkiler açısından fazla iyimser davranmanın zamanla sorun çıkaracağını düşünmektesiniz. Yoğun duygusallıktan uzak durmanın karşı cins üzerinde etkin olmak için şart olduğunu biliyorsunuz. Bugüne kadar yaşadığınız beraberlikleri düşündüğünüzde aslında ne kadar çok şey verdiğinizi anlayacaksınız. Pişmanlıktan ziyade kendinizi düzenlemek gerektiğine karar verebilirsiniz. Son günlerde dikkatinizi çekmekte olan kişiyle, bu düşüncelerinizi kesinlikle uygulayarak bir beraberlik yaşayabilirsiniz.


Bugün, son günlerdeki yorgunluğunuz nedeniyle yapmaya pek fırsat bulamadığınız işleri tamamlayabilir. Ve fırsat buldukça dinlenebilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle biraraya gelmek için akşamı tercih edebilirsiniz. bir kutlama yada davete katılabilirsiniz. Yeni bir proje üzerinde araştırmalar yapabilir veya evdeki işlerinizi bitirebilirsiniz. Şans oyunlarına merakla ilgi duyabilir ve bugün şansınızı deneyebilirsiniz. Olumlu enerjilerinizi en iyi şekilde değerlendireceğiniz birgün olacaktır.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
26 Şubat 2007       Mesaj #45
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 26.02.2007 , Pazartesi



Bugün, çevrenizdeki insanlara karşı sahiplenici ve koruyucu tarzda yaklaşacaksınız. Kardeşlerinize, komşularınıza karşı ruhsal duyarlılığınız yükselecek ve onların sorunlarına hassasiyetle eğileceksiniz. Aile duygunuzun güçlü oluşu, etrafınızdaki tüm insanları da sevgiyle kucaklamanızı sağlayacaktır. Derin bir ruhsal duyarlılık bugün sözel ifadenizde de görülecektir. Öğüt verici, doğru yolu gösterici tarzda nasihatlerde bulunacak kendinize ait tecrübeleri sevdiğiniz kişilerle paylaşacaksınız.

Bugün, büyüklerinizi arayarak hatırlarını soracak ve birşeye ihtiyaçları olduğunda yardımcı olacağınızı belirteceksiniz. Çevrenizdeki insanlar, tanıdık olsun veya olmasın sizdeki bu olgunluğun ve güzel ifadenin hayranı olacaktır. Ve böylece takdir toplayacak beğeni kazanacaksınız. Sizin de şefkat ve ilgi ihtiyacınız yoğun olacaktır. Gördüğünüz ilgi sayesinde siz de bu duygularınızı doyurabileceksiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 27.02.2007 , Salı


Bugün, günlük iş temponuzun yoğunluğu nedeniyle kendinizi stres altında hissedebilirsiniz. Hiç dinlenme fırsatı bulamayıp sürekli çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Tahmininizden daha uzun süren işler nedeniyle diğer görevlerinizi yerine getirmemek gibi bir durum oluşabilir. Hatta öyle dolusunuz ki, kendinize bile ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Özellikle göğüs ve mide ağrılarına karşı gün boyu taze sebze ve hafif yiyecekler yemeğe gayret ediniz. Kaygı yaratacak durumlardan yada şüphelerden dolayı kendinize engel koymayınız. İş konusunda kafanızın içinde oluşan sorularla mücadele etmenin tek yolu kendinize olan güveni dimdik ayakta tutmak olmalıdır.

Bugün, özellikle iş yaşamınızda hemcinsinizle aranızda sorunlar oluşabilir. sizin düşündükleriniz onlar tarafından gerçekleşmesi zor olarak bulunabilir. Ve onların bulduğu çözümler ise size fazla sınırlayıcı gelebilir. Siz orjinal veya sıradışı olmaktan yana iken, onlar ufacıcık bir meseleyi bile fazla büyüterek hep kontrolü ele almaktan yana olabilirler. bu durumda size güven duyulmadığını düşünebilirsiniz. Bugün ayrıca geçmişte işinizle alakalı bir konuda yaptığınız bir yanlışlık tekrar gündeme gelebilir ve siz suçlandığınızı düşünebilirsiniz. Ama bunla alakalı olmadığını boşuna şüphe ettiğinizi göreceksiniz.
orAcle - avatarı
orAcle
Ziyaretçi
27 Şubat 2007       Mesaj #47
orAcle - avatarı
Ziyaretçi
grçekten çok güzel bir çalışma olmuş emeği geçen herkese bir KOVA burcu olarak teşekkürlerimi sunuyorum ellerinize sağlık
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Şubat 2007       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
28 Şubat 2007 - Bugün
Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelin. Olumlu düşünen insanlarla beraber olmaya çalışın. Bunun faydasını göreceksiniz. Fazla ağır yükler taşımayın kollarınızda problem yaratabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1 Mart 2007 - Bugün

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuşku ve kuruntulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Yeni bir atılım yapmak için büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
1 Mart 2007       Mesaj #50
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Kova burcunun özellikleri şunlardır


Kova, akıllı, bilgili, bağımsız olmakla birlikte zor durumda kaldığı an kendini kurtaracak beceriye sahiptir.

Kova insanı insanlığın iyiliği için çalışmaktan zevk alır. Dünyanın geleceği ile ilgilenir, dünyayı daha iyi bir yer haline getirip kendisinden daha kötü durumda olan insanlara yardımcı olmak ister. Balık burcu, insanlara bire bir yardım etmek isterken, Kova genel anlamda insanlığa faydalı olmak ister.

Kova insanı oldukça idealisttir. Bütün insanların ırk, cinsiyet, din ve sosyal durumuna bakılmaksızın aynı imkanlara sahip olmasını ister. Bütün burçlar içinde en önyargısız olanıdır, her türlü insanla dostluk kurar. İlerici hatta radikal fikirlere sahiptir. Önceden ne yapacağı kestirilemiyen eksantrik bir yapısı vardır. En şaşırtıcı tipler Kova burcundan çıkar. Başkalarından farklı olmayı arzular.

Modern görünüşüne rağmen inatçı ve sabit fikirli olabilir. Sabit burç olduğu için bir konu hakkındaki fikri kolay kolay değişmez. Dikkafalı ve özgürlüğüne aşırı düşkün bir tiptir. Kişisel özgürlüğü onun için o kadar önemlidir ki bu yüzden en yakın ilişkilerini bile kesip atabilir. Dostlarını sevmesine rağmen arada her zaman bir uzaklık bırakır, ona yaklaşmak oldukça zordur. Genellikle kişiliğini gizler.

Aşkta bir sevgiliden çok bir dost arar. Onun kalbine giden yol İkizler burcu gibi, kafasından geçer. Tensel tutkulara sahip değildir. Entelektüel ilgilerini paylaşacağı birini bulduğu zaman bağlanabilir.Size bağlansa bile sizi sahiplenmeyecektir, kıskanç değildir. Evlendiği zaman tutku ve meraklarını tatmin etmek için yeterince özgür olmak ister.

Kova insanı oldukça zeki, felsefe, teknoloji, bilim ve yeniliklerden hoşlanan yetenekli bir kişidir. Kendi işinde çalışırsa çok verimli olabilir. Keskin zekası ve parlak fikirleri ile başka insanları yönlendirebilir. Gelenek ve alışkanlıklarla arası iyi değildir. Geçerliliğini kaybetmiş sistemleri bırakıp yeni düzen getirmek ister. Bilimin her alanında başarıyı elde edebilir. Yüksek teknoloji, bilgisayar, internet, uzay bilimleri, televizyon, yayıncılık, astronomi, astroloji ile ilgili işler ona göredir. İyi bir yazar ya da öğretim görevlisi olabilir.


Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar