Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-05-2007   #21 (mesaj-linki)
Fattur - avatarı
Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu

ya arkadaşlar benim sorun biraz farklı harhalde.
Benim Msn Plus ve msn birlikte sorunsuz çalışıtordu. Bende mssgres.dll nin office 2007 teması için olanı vardı.onu kullanıyordum bayadan beri ondada sorunsuz çalışıyordu .
ama bugün tema dosyasını orjinal olanla değiştirince hatlar karıştı . msn plus çalışyor ama düğmeleri yoq. Lütfen yerdım edin ayarlarından baktım orda ekli button lar
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 26-05-2007   #22 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Program Ekle veya Kaldır'dan Windows Live Messenger'ı onarmayı dene. Kaldırıp tekrar yüklemeyi demiyorum, sadece onar! Hala düzeltemediysen tabi.
Eski 30-05-2007   #23 (mesaj-linki)
krqal

benim messenger plus yüklüydü sorun yoktu şimdi sorun çıkıyor hata raporu falan geliyor msn plusu siliyorum sorun gidiyor yüklüyorum geri geliyor sorun yardım edermisiniz??
Eski 30-05-2007   #24 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Önceden çalışıp şimdi çalışmıyorsa muhakkak bir şey yapmışsınızdır, değil mi? Ne yaptınız ki acaba bilgisayara? Bir de WLM ve MsgPlus!'ın sürüm numaralarını yazar mısınız?

Bu hatayla karşılaşmadan az önce bir script almış mıydınız Messenger'a? Cevabınız evetse o scripti devre dışı bırakıp deneyin önce?
Eski 03-06-2007   #25 (mesaj-linki)
krqal

WLM : sürüm 8.1 (derleme 8.1.0178.00)
msgplus! :sürüm4.21
bir kaç script yüklü idi ama açık deildi kapalıydı şimdi discovery yüklü sorun yok .
anti virsü porgramım avast ben her zaman pc yi açtığımda görev yöneticisinden kapatıyorum tam kapatırken o sorun oluştu ve ne kadar silip yüklediysemde geçmedi.
Eski 03-06-2007   #26 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Messenger Plus!'ın son sürümü 4.22 yayımlandı. Belki o sorun bilinen bir sorundur ve düzeltilmiştir. Son sürümü yükle, ondan sonrasını ben de bilemiyorum. Belki Windows Live Messenger ve Messenger Plus! Live'ın temiz yüklemeleri sorunu çözebilir.
Eski 24-06-2007   #27 (mesaj-linki)
merw

Messenger Plus! Live 4.23.276 sürümü msn 8.5 Beta ile uyumlumudur acaba?
Eski 24-06-2007   #28 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

merw adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Messenger Plus! Live 4.23.276 sürümü msn 8.5 Beta ile uyumlumudur acaba?
Evet.
Eski 24-06-2007   #29 (mesaj-linki)
askbahcesiningulu

ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
LÜTFEN...
MESENGER PLUS'I KURDUM. ÇALIŞIYOR. FAKAT ÖZLELLİKLERİNDE ÇOKLU MSN AÇABİLECEĞİM YAZIYORDU. BEN BİR TÜRLÜ BECERİP İKİNCİ MSNİ AÇAMADIM.ÖZELİKKLER KISMINDA ÇOKLU MSNI KULLNAMAYI DA ONAYLADIM AMA YOK.
NERDEN AÇIYORUZ.HANGİ BUTONDA,VEYA NERDEN OLUŞTURUYORUZ.
LÜTFEN AYRDIM EDİN YOKSA ÇILDIRACAĞIM....
Eski 24-06-2007   #30 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

askbahcesiningulu adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
LÜTFEN...
MESENGER PLUS'I KURDUM. ÇALIŞIYOR. FAKAT ÖZLELLİKLERİNDE ÇOKLU MSN AÇABİLECEĞİM YAZIYORDU. BEN BİR TÜRLÜ BECERİP İKİNCİ MSNİ AÇAMADIM.ÖZELİKKLER KISMINDA ÇOKLU MSNI KULLNAMAYI DA ONAYLADIM AMA YOK.
NERDEN AÇIYORUZ.HANGİ BUTONDA,VEYA NERDEN OLUŞTURUYORUZ.
LÜTFEN AYRDIM EDİN YOKSA ÇILDIRACAĞIM....
Windows Live Messenger kısayoluna kaç defa tıklarsanız o kadar yeni Windows Live Messenger işlemi başlar ve farklı hesaplar kullanarak birden fazla oturum açabilirsiniz.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
live, messenger, uyumsuzluğu, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40