| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu
evet arkadaşım plus bende de sorun yaptı sürekli reset atıyor ben de kaldırdım hata vermeyen bi program linkiyle birlikte önerebilirmisiniz | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |||||
wlm 8.x Messenger Plus! Live 4.23.276 | |||||
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
merhaba arkadaşlar aynı sorunla bende karşılaştım. bendeki msn 8.0'dı ve 8.1' e yükselttim ama bilgisayarı her açıp kapatmamda plus gidiyo baştan kurmam gerekiyo. şimdi en son sürümü yükledim plus 4.23 ama yine olmuyo. acaba hangi msn sürümü ile hangi plus sürümlerinin sorunsuz olarak çalıştığını yazabilirmisiniz. bende ona göre yükleme yapayım. yardımlarınızı bekliyorummm | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |||||||||
![]() aaaa, bakın ne buldum: | |||||||||
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
iyi gunler ben live messenger 8.1 kullanırken, live messenger ile uyumlu messenger plus 4.23 yukledim. Fakat yuklemeyi tamamladıgı halde messenger ile plus butunlesmiyor. Tekrar baslıyor messenger ama plus olmadan. Bilgisayar ı yeniden baslattım ama halen sorunum devam ediyor. forumlardan okudugum kadarıyla sunu soyleyebılırım herhangi bir smiley programı bilgisayarımda yüklü degil. simdiden cok tesekkurler.. | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
mrb arkdaşlar öncelikle bende şöyle bir sorun var msn 8.5.1283.0601 ve discovery 1.3 yüklü msn 4.23 plus! ı yüklemeyi deniyorum fakat bu msn messenger 8.0 yada windows live messenger yada üstünü gerektirir.Msn Plus!ın uyumlu bir sürümü indirmek için tıklayın die bir hata veriyor lütfen yardım edin . teşekkürler.... | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu http://www.msxlabs.org/forum/674090-mesaj153.html | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
benmkisi ztn türkçe
| |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |||||
![]() virus programı olarak nod 32 kullanıyorum.. Ne yapabilirim... bu arada daha once de yazmıstım ama cevabı bulamadım..rıca etsem cevabı bır de ozel mesaj olarak atar mısınız? Biraz acemılık var da | |||||
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğuPeki Plus!'ı yükledikten sonra kendisini Program Ekle veya Kaldır'da görüyor musunuz? Eğer görüyorsanız, onu tamamen bir kaldırın. Ardından Messenger'ı kaldırın. Şimdi ikisini yeniden yüklemeyi deneyin virüs yazılımlarınızı devre dışı bırakarak. Umarım bu yöntemi daha önce denememişsinizdir ve şimdi işe yarar.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messenger, uyumsuzluğu, windows |
| 8 1 de plus gorunmuyor, |
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 21:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |