Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Messenger Plus!
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-08-2007   #31 (mesaj-linki)
elektrowolf
Cvp: Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu

evet arkadaşım plus bende de sorun yaptı sürekli reset atıyor ben de kaldırdım

hata vermeyen bi program linkiyle birlikte önerebilirmisiniz
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 10-08-2007   #32 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

elektrowolf adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
evet arkadaşım plus bende de sorun yaptı sürekli reset atıyor ben de kaldırdım

hata vermeyen bi program linkiyle birlikte önerebilirmisiniz

wlm 8.x
Messenger Plus! Live 4.23.276
Eski 10-09-2007   #33 (mesaj-linki)
duymygu

merhaba arkadaşlar aynı sorunla bende karşılaştım. bendeki msn 8.0'dı ve 8.1' e yükselttim ama bilgisayarı her açıp kapatmamda plus gidiyo baştan kurmam gerekiyo. şimdi en son sürümü yükledim plus 4.23 ama yine olmuyo. acaba hangi msn sürümü ile hangi plus sürümlerinin sorunsuz olarak çalıştığını yazabilirmisiniz. bende ona göre yükleme yapayım. yardımlarınızı bekliyorummm
Eski 11-09-2007   #34 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

duymygu adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba arkadaşlar aynı sorunla bende karşılaştım. bendeki msn 8.0'dı ve 8.1' e yükselttim ama bilgisayarı her açıp kapatmamda plus gidiyo baştan kurmam gerekiyo. şimdi en son sürümü yükledim plus 4.23 ama yine olmuyo. acaba hangi msn sürümü ile hangi plus sürümlerinin sorunsuz olarak çalıştığını yazabilirmisiniz. bende ona göre yükleme yapayım. yardımlarınızı bekliyorummm
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Sisteminizde SweetIM ya da SmileyCentral yazılımları yüklü mü? Eğer bu yazılımlar mevcutsa, Plus! ile uyumlu olmadıkları için kaldırılmaları gerekmektedir. Program Ekle veya Kaldır listesinden SweetIM/Smiley Central kaldırıldıktan sonra, Windows Live Messenger da kaldırılmalı ve C:\Program Files\MSN Messenger klasörü silinmelidir
Alıntı:
çok teşekkür ederim.bende SweetIM vardı,onu kaldırdım ve sorun çözüldü. tekrar teşekkürler..

aaaa, bakın ne buldum:
duymygu adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba arkadaşlar bende live plus ile sweetim aynı anda kullanamıyorum live plus son sürümünü kullanıyorum 4.11 ama sweetim kurunca plus kalkıyor ortadan anlayamadım lütfen yardım

Eski 22-09-2007   #35 (mesaj-linki)
ilknurguns

iyi gunler ben live messenger 8.1 kullanırken, live messenger ile uyumlu messenger plus 4.23 yukledim. Fakat yuklemeyi tamamladıgı halde messenger ile plus butunlesmiyor. Tekrar baslıyor messenger ama plus olmadan. Bilgisayar ı yeniden baslattım ama halen sorunum devam ediyor.
forumlardan okudugum kadarıyla sunu soyleyebılırım herhangi bir smiley programı bilgisayarımda yüklü degil.
simdiden cok tesekkurler..
Eski 22-09-2007   #36 (mesaj-linki)
TuRKaMaN - avatarı

mrb arkdaşlar öncelikle bende şöyle bir sorun var msn 8.5.1283.0601 ve discovery 1.3 yüklü msn 4.23 plus! ı yüklemeyi deniyorum fakat bu msn messenger 8.0 yada windows live messenger yada üstünü gerektirir.Msn Plus!ın uyumlu bir sürümü indirmek için tıklayın die bir hata veriyor lütfen yardım edin .
teşekkürler....
Eski 22-09-2007   #37 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

TuRKaMaN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mrb arkdaşlar öncelikle bende şöyle bir sorun var msn 8.5.1283.0601 ve discovery 1.3 yüklü msn 4.23 plus! ı yüklemeyi deniyorum fakat bu msn messenger 8.0 yada windows live messenger yada üstünü gerektirir.Msn Plus!ın uyumlu bir sürümü indirmek için tıklayın die bir hata veriyor lütfen yardım edin .
teşekkürler....
http://www.msxlabs.org/forum/674090-mesaj153.html
Eski 22-09-2007   #38 (mesaj-linki)
TuRKaMaN - avatarı

benmkisi ztn türkçe
Eski 23-09-2007   #39 (mesaj-linki)
ilknurguns

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Cevaplandı:
http://www.msxlabs.org/forum/messeng...tml#post470390
yalniz benim bilgisayarımda ne sweet-im ne de smiley central vs türünde bir program olmadığı halde windows live messenger 8.1 (8.1.0178.00) üzerine messenger plus live 4.23.276 kuramıyorum. basarılı bir sekılde bilgisayarıma yukledıgım halde messenger da plus gozukmuyor

virus programı olarak nod 32 kullanıyorum.. Ne yapabilirim...

bu arada daha once de yazmıstım ama cevabı bulamadım..rıca etsem cevabı bır de ozel mesaj olarak atar mısınız? Biraz acemılık var da
Eski 24-09-2007   #40 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

ilknurguns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yalniz benim bilgisayarımda ne sweet-im ne de smiley central vs türünde bir program olmadığı halde windows live messenger 8.1 (8.1.0178.00) üzerine messenger plus live 4.23.276 kuramıyorum. basarılı bir sekılde bilgisayarıma yukledıgım halde messenger da plus gozukmuyor

virus programı olarak nod 32 kullanıyorum.. Ne yapabilirim...

bu arada daha once de yazmıstım ama cevabı bulamadım..rıca etsem cevabı bır de ozel mesaj olarak atar mısınız? Biraz acemılık var da
Anladığım kadarıyla sizin sorununuz Smiley'cilerin sorunundan biraz farklı. Çünkü onlar ilk başta bütünleşmeyi sağlıyorlar, ancak bilgisayarlarını yeniden başlattıklarında Plus! gitmiş oluyor. Sizinkisi hiç bütünleşmiyor.

Peki Plus!'ı yükledikten sonra kendisini Program Ekle veya Kaldır'da görüyor musunuz?

Eğer görüyorsanız, onu tamamen bir kaldırın. Ardından Messenger'ı kaldırın. Şimdi ikisini yeniden yüklemeyi deneyin virüs yazılımlarınızı devre dışı bırakarak. Umarım bu yöntemi daha önce denememişsinizdir ve şimdi işe yarar.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
live, messenger, uyumsuzluğu, windows
8 1 de plus gorunmuyor,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 21:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40