| | #31 (mesaj-linki) | |
| ileti geçmişi
discovery kurduktan sonra ileti geçmişimi görüntüleyemez oldum. bu konuda ne yapabilirim?
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: ileti geçmişi
| |||||
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme
belgelerim\sohbet günlüklerimde başka yerde olma şansı yok
| |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme
| |||||
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| İleti geçmişinin görünmemesi
Herkese merhaba, Live messenger 8.5 Live!Plus Stuff Msn Discovery programları bilgisayarımda kurulu.. İleti geçmişimi farklı bir klasöre depoluyorum.Daha önceden bilgisayarıma format bile atsam ileti geçmişim ve özellikle son konuşmalarım ekrana geliyordu. Ancak msn discovery ve stuffplug'ı yükledikten sonra son iletilerim ekrana yansımamaya başladı.Sorunumun çözümü hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İleti geçmişinin görünmemesiMessengerDiscovery'nin yüklediğiniz sürümü 1.5.800 ise buradan eski sürümü indirip kurun. Bu sürümde o sorun yok. | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Msn Geçmiş Dosyası yardım
salamunaleyküm arkadaşlar ben yeniyim sitenizde baya inceledim gayet guzel ve hoş bi site elinize sağlık benimde bi yardima ihtiyacim var yardim ederseniz çok sevinirim msnde kayıt altında tutugum geçmis dosyalarindan 1 tanesine ulaşamiyorum şu şekilde uyari veriyor yardimci olabilirseniz sevinirim.... XML sayfası görüntülenemiyor XML girişi stil sayfası kullanılarak görüntülenemez. Lütfen hatayı düzeltin ve Yinele düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin. Metin içeriğinde geçersiz karakter bulundu. 'file:///D:/aysetok2383712682.xml' kaynağı işlenirken hata oluştu. | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Msn Geçmiş Dosyası yardım
| |||||
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| contacts de toplanan ileti geçmişini nasıl okurum
merhaba ben msn iletilerimi normal iletilri kaydet alarak işaretlemedim ve kaydetmedi şimdi onları okumamlazım bildiğim kadarla contacts klasörü içine kaydediliyor ama bu dosyalar normal ileti geçmişi görüntüleri gibi görüntülenip okunamıyor bunları okuyacağım bir program varmı contacts dosyasına baktım kaydedilmiş dosyalar var ama açamıyorum yardım edin lütfen şimdiden teşekkürlwer | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: contacts de toplanan ileti geçmişini nasıl okurum | |
|
![]() |
| Etiketler |
| kaydetme, log, messengerda, msn, İletileri |
| iletilerimi ac, msn de yazilanlari kaydetme, msn yazilanlari kaydetme, |
MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery ile Web Kamerası Görüntüsünü Kaydetme | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 58 | 1 Hafta Önce 18:46 |
| Flash Kaydetme - Swf İndirme / Kaydetme - FlashCapture | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 9 | 09-10-2009 23:01 |
| HyperSnap-DX 6 (Ekran Resmi Kaydetme) | -magic- | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 26-06-2009 13:29 |
| Konuşmalarınızdaki Metinleri Arayın - Gönderdiğiniz İletileri Çabucak Tekrar Gönderin | ahmetgns | Messenger Plus! | 1 | 05-07-2008 18:36 |
| MSN Answering Machine (Ses Kaydetme) | virtuecat | Diğer MSN Messenger Programları | 4 | 04-06-2008 21:44 |