Arama

MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme - Sayfa 6

Güncelleme: 8 Ağustos 2012 Gösterim: 170.435 Cevap: 118
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
4 Mart 2009       Mesaj #51
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı
deryacl adlı kullanıcıdan alıntı

ARKADAŞLAR BENİM SORUNUM EŞİM LE AYNI BİLGİSAYARI KULLANIYORUZ.İLETİLERİNİ KAYDETMEK İSTİYORUM.AMA ARAÇLAR MENÜSÜNDE KAYDET DEDĞİMİNDE İLETİLERİNİ SAKLANAN KLASÖRDEN SİLİYOR.BAŞKA KAYIT YAPILACAK VE ONUN ÖĞRENMİYCEĞİ BİR ŞEKLİ VARMI.DAHA ÖNCEKİ İLETİLERİ KAYDETMEDEN GÖRME ŞANSIM VARMI.LÜTFEN YARDIM EDİNNNN.

https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6531-windows-live-messenger-plus-live-final.html

Sponsorlu Bağlantılar
Eklentiyi kurduktan sonra plus/tercihler/konuşmalar/sohbet günlükleme/günlük depolama yeri belirlediğiniz bir hedef yol seçerek kayıt işlemi yapabilirsiniz ayrıca günlüklerinizi siizin belirleyeceğiniz bir şifre ile de koruyabilirsiniz

MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme
w662
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
7 Mart 2009       Mesaj #52
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Violence adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar meraba benım sorunum ben daha önceki msn sohbet günlüklerimi D' de kendi klasörümde saklıyordum ve istediğim zaman okuyordum fakat bilgisayarı bi kere formata verdik ondan sonra hiçbirini okuyamamaya başladım ( yanılmıyorsam Dye de format atıldı ve atılmadan önce biz hepsini dvdye çekmiştik dosyaların sonra formattan sonra dvdyi geri takınca tüm kayıt dosyaları çıktı fakat tıklatılınca boş bi sayfa gelmeye başladı her defasında ) . Hiçbiri okunmuyordu ama dediğim gibi formata gitmeden önce okuyabiliyordum daha sonra bi kez daha formata verdik sonra bi tanesine rastgele tıkladığımda açıldı ve okudum ama sadece o açıldı diğerleri hala açılmıyor..Belki de ilk formattan döndüğünde de açılıyordu ama yeni farkettim bilemiyorum.Lütfen buna bi çare bulun arkadaşlar bunun derdi ne olabilir ne yapmam lazım çok lazım bunlar bana ...Msn Confused

"Sohbet Günlüklerim" dediğinizden, tutulan kayıtların Messenger Plus!'ın kayıtları olduğunu anlıyorum. Bu doğru mu, yoksa Messenger'ın kendi XML kayıtları mı? MsgPlus!'ın kayıtları ise bu kayıtlar şifreli mi (*.ple uzantılı) şifresiz mi (düz metin için *.txt uzantılı, renkli için*.html uzantılı)? Herhangi bir hata iletisi alıyor musunuz? Dosyaları açtığınızda hangi program ile açılıyor?
Sponsorlu Bağlantılar
Violence - avatarı
Violence
Ziyaretçi
7 Mart 2009       Mesaj #53
Violence - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

"Sohbet Günlüklerim" dediğinizden, tutulan kayıtların Messenger Plus!'ın kayıtları olduğunu anlıyorum. Bu doğru mu, yoksa Messenger'ın kendi XML kayıtları mı? MsgPlus!'ın kayıtları ise bu kayıtlar şifreli mi (*.ple uzantılı) şifresiz mi (düz metin için *.txt uzantılı, renkli için*.html uzantılı)? Herhangi bir hata iletisi alıyor musunuz? Dosyaları açtığınızda hangi program ile açılıyor?

msgPlus ın kayıtları. Herhangi bir hata iletisi almıyorum. Sadece ileti kaydına tıklattığım zaman sol altta "bitti" yazıyor ve sayfa bomboş şekilde..
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
8 Mart 2009       Mesaj #54
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

msgPlus ın kayıtları. Herhangi bir hata iletisi almıyorum. Sadece ileti kaydına tıklattığım zaman sol altta "bitti" yazıyor ve sayfa bomboş şekilde..

Dosyaların sahipliğini almanız gerekiyor olabilir. İngilizceniz varsa buradan okuyabilirsiniz. Türkçe olarak da bunu açıklayan makaleler bulabilirsiniz. Google'da "Dosyaların sahipliği nasıl alınır" gibi şeyler aratın.
melih_tc - avatarı
melih_tc
Ziyaretçi
8 Mart 2009       Mesaj #55
melih_tc - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar selam. normalde ileti geçmişini kaydet dediğimizde hesabımızı görüntülediğimiz bilgisayarın ilgili klasörüne kaydediyor iletileri. bir hesaba hangi pc den oturum açılırsa açılsın iletileri istediğimiz bir adrese(net üzerinde) kaydeden bir program var mıdır? veya bu mümkün müdür? bana çok imkansız gelmiyor aradım ancak bulamadım. fikriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
8 Mart 2009       Mesaj #56
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
melih_tc adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar selam. normalde ileti geçmişini kaydet dediğimizde hesabımızı görüntülediğimiz bilgisayarın ilgili klasörüne kaydediyor iletileri. bir hesaba hangi pc den oturum açılırsa açılsın iletileri istediğimiz bir adrese(net üzerinde) kaydeden bir program var mıdır? veya bu mümkün müdür? bana çok imkansız gelmiyor aradım ancak bulamadım. fikriniz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

Evet, mümkünmüş ve yapılmış Msn Grin https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/132382-online-msn-loglarini-saklamak.html Ancak oturum açtığınız her bilgisayara bunu kurmanız gerekiyor.
Violence - avatarı
Violence
Ziyaretçi
9 Mart 2009       Mesaj #57
Violence - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Dosyaların sahipliğini almanız gerekiyor olabilir. İngilizceniz varsa buradan okuyabilirsiniz. Türkçe olarak da bunu açıklayan makaleler bulabilirsiniz. Google'da "Dosyaların sahipliği nasıl alınır" gibi şeyler aratın.

Kesin çözüm olur mu ?
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
9 Mart 2009       Mesaj #58
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

Kesin çözüm olur mu ?

Sorun dediğim şeyse anlattığım şey kesin çözüm olur, neden olmasın? Ancak sorunun gerçekten bu olup olmadığını denemek için şöyle bir şey yapabilirsiniz.

Messenger Plus! Live'ın son sürümünün (4.80) bir parçası olarak gelen Günlük Görüntüleyici (Log Viewer.exe) programı var. O açılmayan dosyalardan birini bu Günlük Görüntüleyici ile açmaya çalışın. Bunu yapmak için dosya üzerinde sağ tıklayın, Birlikte Aç... > Program Seç'i seçip oradaki listede varsa Günlük Görüntüleyici'yi seçip, listede yoksa Gözat tuşu ile bu programı "C:\Program Files\Messenger Plus! Live\" altından bulup seçip dosyayı açın.

"Belirtilen dosya okuma erişimi için açılamadı." diye bir uyarı alırsanız sorun bahsettiğim sorundur. Düzeltilmesiyle ilgili internette yardım bulamazsanız onu da açıklayabilirim.
Violence - avatarı
Violence
Ziyaretçi
10 Mart 2009       Mesaj #59
Violence - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Sorun dediğim şeyse anlattığım şey kesin çözüm olur, neden olmasın? Ancak sorunun gerçekten bu olup olmadığını denemek için şöyle bir şey yapabilirsiniz.

Messenger Plus! Live'ın son sürümünün (4.80) bir parçası olarak gelen Günlük Görüntüleyici (Log Viewer.exe) programı var. O açılmayan dosyalardan birini bu Günlük Görüntüleyici ile açmaya çalışın. Bunu yapmak için dosya üzerinde sağ tıklayın, Birlikte Aç... > Program Seç'i seçip oradaki listede varsa Günlük Görüntüleyici'yi seçip, listede yoksa Gözat tuşu ile bu programı "C:\Program Files\Messenger Plus! Live\" altından bulup seçip dosyayı açın.

"Belirtilen dosya okuma erişimi için açılamadı." diye bir uyarı alırsanız sorun bahsettiğim sorundur. Düzeltilmesiyle ilgili internette yardım bulamazsanız onu da açıklayabilirim.

Dediğinizi yaptım . birlikte aç kısmına geldim lod viewer seçtim ama olmadı yine açmadı ama "belirtilen dosya okuma erişimi için açılamadı " gibi bir hata da vermedi normal problemimde olduğu gibi açmadı.Ama sadece log viewer la mı açmak lazım bunun yanında word pad okuyucu falan da var
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
10 Mart 2009       Mesaj #60
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

Dediğinizi yaptım . birlikte aç kısmına geldim lod viewer seçtim ama olmadı yine açmadı ama "belirtilen dosya okuma erişimi için açılamadı " gibi bir hata da vermedi normal problemimde olduğu gibi açmadı.Ama sadece log viewer la mı açmak lazım bunun yanında word pad okuyucu falan da var

Dosyaları bir de Not Defteri ile açmaya çalışın lütfen.

Dosyaların boyutları yaklaşık olarak 5 kilobayt ve daha fazla, öyle değil mi?