| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
arkadaşlar benim hotmail adresimin şifresini ve bilgileri değiştirmişleraçamıyorum ne yapmam gerekir
| |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |||||
İnceleyin Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) | |||||
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
İlk olarak merhaba ben hesap kapatma işlemini yaptım ama kapanıp kapanmadığını başka msnden e-posta göndererek mi anlayacağım? Birde bi msndeki kişileri başka msn e eklemek istiyorum kişi sayısı çok el yordamıyla tek tek değilde başka bir çözümü varmı acaba 2 soruma yanıt alabilirsem sevinirim Son Düzenleyen nail06; 24-06-2009 @ 18:36. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - SilmeMuhtemelen 2. sorunuzla ilgili forumumuzda açıklayıcı bir konu vardır ama şimdi onu bulmaktansa şöyle tarif edeyim: Adreslerin alınacağı adresle Messenger'da oturum açın, menüden Kişiler > Anlık ileti kişilerini kaydet... öğesini seçerek listenizi bir dosyaya kaydedin. Daha sonra adreslerin verileceği adresinizle Messenger'da oturum açın, menüden Kişiler > Anlık ileti kişilerini al... öğesini seçin, daha önce kaydettiğiniz dosyayı seçin... bitti. | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
Hocam yaklaşık 1 hafta önce kapattığım hesabıma bi e-posta gönderdim deneme amaçlı iletiniz gönderildi yazıyor ama postmaster şöyle bir mesaj geliyor:This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed. ileti gönderilmedi gibi bişi hesap kapatıldımı yani 30 gün girmesem etkinsizleşirmi? | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - SilmeSiz e-posta gönderdiğinizde "İletildi" demesinin sebebi gönderdiğiniz e-postanın karşı tarafın posta kutusuna değil e-posta hizmet sağlayıcının sunucularına aktarılmış olmasıdır. O sunucu, e-posta iletisini belirtilen posta kutusuna iletemeyince gönderene "İletilemedi" olarak karşı e-posta atar. | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
wlla hiç kapatılmıyor sadece e-posta hesabın kapatılıyor
| |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
bir tane zaten var diğerini lüzumsuz görüyorum o yüzden kapatmak istiyorum kullanmıyorumda
| |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |||||
çok kullanmadığım için kapatmak istiyorum. | |||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msn adresini kapatmak istiyorum, msn hotmail kaydol, msn kapama, msn kapatma nasıl olur, msn oturum kapatma, |
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Adresi Almak - Yeni MSN Hesabı Açmak | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 57 | 3 Gün Önce 18:58 |
| Türkçe Hotmail - Türkçe MSN - Hotmail Türkçe'leştirme - 250 MB - 2 GB | aorgun | Arşive Kaldırılan Konular | 32 | 23-06-2008 15:57 |
| Msn hesabı gözükmüyor yardım | romeo_21 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 15-05-2008 21:15 |
| Pascal’ın Din Üzerine Olasılık Hesabı | yüksel2 | Din/İlahiyat | 0 | 17-03-2008 22:32 |