| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
arkadaşlar benim hotmail adresimin şifresini ve bilgileri değiştirmişleraçamıyorum ne yapmam gerekir
| |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |||||
İnceleyin Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) | |||||
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
İlk olarak merhaba ben hesap kapatma işlemini yaptım ama kapanıp kapanmadığını başka msnden e-posta göndererek mi anlayacağım? Birde bi msndeki kişileri başka msn e eklemek istiyorum kişi sayısı çok el yordamıyla tek tek değilde başka bir çözümü varmı acaba 2 soruma yanıt alabilirsem sevinirim Son Düzenleyen nail06; 24-06-2009 @ 18:36. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - SilmeMuhtemelen 2. sorunuzla ilgili forumumuzda açıklayıcı bir konu vardır ama şimdi onu bulmaktansa şöyle tarif edeyim: Adreslerin alınacağı adresle Messenger'da oturum açın, menüden Kişiler > Anlık ileti kişilerini kaydet... öğesini seçerek listenizi bir dosyaya kaydedin. Daha sonra adreslerin verileceği adresinizle Messenger'da oturum açın, menüden Kişiler > Anlık ileti kişilerini al... öğesini seçin, daha önce kaydettiğiniz dosyayı seçin... bitti. | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
Hocam yaklaşık 1 hafta önce kapattığım hesabıma bi e-posta gönderdim deneme amaçlı iletiniz gönderildi yazıyor ama postmaster şöyle bir mesaj geliyor:This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed. ileti gönderilmedi gibi bişi hesap kapatıldımı yani 30 gün girmesem etkinsizleşirmi? | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - SilmeSiz e-posta gönderdiğinizde "İletildi" demesinin sebebi gönderdiğiniz e-postanın karşı tarafın posta kutusuna değil e-posta hizmet sağlayıcının sunucularına aktarılmış olmasıdır. O sunucu, e-posta iletisini belirtilen posta kutusuna iletemeyince gönderene "İletilemedi" olarak karşı e-posta atar. | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
wlla hiç kapatılmıyor sadece e-posta hesabın kapatılıyor
| |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| Windows Live ID Kapatma Sorunu Merhaba Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum Windows Live ID mi kapatamamak. Böyle bir sorun alıyorum acaba sorun nereden kaynaklı? Micrsoft accountumu kapattım birkaç gün içinde microsoft accountun deactive olacagını yazdı. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Eğer microsoft account umu kapattıysam live id'm de kapanır mı? Ve live id nin kapanması ile messengerda artık oturum açılmaz değil mi öyle biliyorum ama yine de söyliyeyim dedim. | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live ID Kapatma Sorunu | |
|
![]() |
| Etiketler |
| hesabı, hotmail, kapatma, msn, silme |
| mesene sil, msn oturum kapat, |
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Adresi Almak - Yeni MSN Hesabı Açmak | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 69 | 2 Gün Önce 00:18 |
| Türkçe Hotmail - Türkçe MSN - Hotmail Türkçe'leştirme - 250 MB - 2 GB | aorgun | Arşive Kaldırılan Konular | 32 | 23-06-2008 15:57 |
| Msn hesabı gözükmüyor yardım | romeo_21 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 15-05-2008 21:15 |
| Pascal’ın Din Üzerine Olasılık Hesabı | yüksel2 | Din/İlahiyat | 0 | 17-03-2008 22:32 |