| | #31 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
Arkadaşlar ben hesabımı kapattım ama maillere girebilir miyim diyerek denemek için tekrar giriş yaptım..Mailllerin olduğu sayfada şöyle bir yazı çıktı daha doğrusu mail gibi görünüyor: Tebrikler! Bir Hotmail hesabı sizin için ayrılmış durumda.Lütfen bilin ki, hesabınızı etkinleştirdikten sonra ancak aşağıdakileri uygularsanız etkin kalacaktır:
Ben burda etkinleştire tıklamadım ama yinede hesabım etkinleşmiştir belki diyerek msn hesabımı tekrar kaldırmak istedim hesabı kaldırı tıkladığımda bu yazı tekrar çıktı önüme..Şimdi benim hesabım yeniden mi etkinleşti ya ![]() ![]() cevaplarsanız çok sevinirim | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Alıntı:
Veya o hesaba şimdi bir e-posta göndermeyi deneyin, eğer "İletilemedi" gibi bir karşı e-posta alırsanız, hesabınızın kapatıldığından emin olabilirsiniz. Ama yine "aaa kapanmış, dur bir deniyeyim" diye tekrar oturum açmaya çalışmayın, çünkü 120 gün geçmediği için tekrar o "Hesabımı etkinleştir" mesajıyla karşılaşmanız çok muhtemel. Eğer "İletilemedi" gibi bir karşı e-posta almazsanız, artık bilemiyorum ne yaparsınız. İsterseniz geri etkinleştirin ve geri kapatın. Ama bir daha da kurcalamayın, olur mu şaka şaka
| ||
|
| | #33 (mesaj-linki) |
ARKADAŞLAR ORDA YAZILANI AYNE UYGULADIM BEN ZATEN AMA OLMUYO İŞ İNADA BİNDİ ORDA "GENEL GÖREVLER" DİYE BİŞEY AÇILMASI LAZIM AMA ORDA DEVAMLI "YÜKLÜYOR" DİYOR O YÜZDEN OLMUYOR BUNUN DAHA BASİT YADA BAŞKA Bİ ŞEKLİ YOKMUUUUUUUUUU | |
|
| | #34 (mesaj-linki) |
ben kapatamıyorum lütfen yardım edin takip edildiğine dair mail ler geliyor .yukardaki şekilde yapamadım ücretli hizmetlere baglı olduğu söyleniyor
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Alıntı:
Tarayıcı önbelleğini silip tekrar deneyin. Ayrıca daha basit nasıl olabilirki? Sonuçta var olan birşeyi sonlandırıyorsunuz. girişte direk buraya tıklayın diye bir düyme olsaydı pek iyi olmazdı. | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 132 | 9 Saat Önce 14:57 |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 161 | 1 Hafta Önce 15:59 |
| Hotmail hesabıma giriş yapamıyorum | masderxxx | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 32 | 14-07-2008 19:36 |
| MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar | aorgun | MSN İfadeleri (Emoticons) | 49 | 09-07-2008 21:46 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||