| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme
Teşekkürler.. | |||||
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Ancak siz ülkenizi hatırlamıyorsanız şansınız az olabilir. Çünkü sizden bu tür bilgileri isteyecekler ki hesabın sahibinin siz olduğunu ispatlayabilesiniz. Aldığınız hata iletisi parolanızın değiştirilmiş olduğunu gösterir çünkü hesaplar o kadar kısa süre içinde kapatılmaz. | |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
hesap kapatmaya ugrasiyorum olmuyor
| |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme | |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
arkadalar msnimdekii bazı kişileri tamamen silmek istiyorum gizliliktende görünsün istemiyorum yapabiliceğim bişi varsa lütfen yardımcı olun :'(
| |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |||||
http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...ple-silme.html Artı... Gizlilik'tede görünmesini istemiyorsanız karşı tarafın silmesini rica edeceksiniz... Karşı taraf kişi listesinden silmeden Gizlilik'ten kaldıramazsınız... | |||||
|
| | #69 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
slm arkadaşlar engellilerin kişi listesini karşı taraf silmeden engellemeden silemezmiyim nolur yardımcı olunn ((
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| hesabı, hotmail, kapatma, msn, silme |
MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Adresi Almak - Yeni MSN Hesabı Açmak | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 69 | 2 Gün Önce 00:18 |
| Türkçe Hotmail - Türkçe MSN - Hotmail Türkçe'leştirme - 250 MB - 2 GB | aorgun | Arşive Kaldırılan Konular | 32 | 23-06-2008 15:57 |
| Msn hesabı gözükmüyor yardım | romeo_21 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 15-05-2008 21:15 |
| Pascal’ın Din Üzerine Olasılık Hesabı | yüksel2 | Din/İlahiyat | 0 | 17-03-2008 22:32 |