Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 10-11-2007   #31 (mesaj-linki)
exodus
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme

Arkadaşlar ben hesabımı kapattım ama maillere girebilir miyim diyerek denemek için tekrar giriş yaptım..Mailllerin olduğu sayfada şöyle bir yazı çıktı daha doğrusu mail gibi görünüyor:

Tebrikler!
Bir Hotmail hesabı sizin için ayrılmış durumda.Lütfen bilin ki, hesabınızı etkinleştirdikten sonra ancak aşağıdakileri uygularsanız etkin kalacaktır:
  • Önümüzdeki 10 gün içinde en az bir kere oturum açın.
  • İlk (10) günlük süre sonrasında, her 30 günde en az bir kere oturum açın.
Devam etmek için Hesabımı Etkinleştir'e tıklayın.
Ben burda etkinleştire tıklamadım ama yinede hesabım etkinleşmiştir belki diyerek msn hesabımı tekrar kaldırmak istedim hesabı kaldırı tıkladığımda bu yazı tekrar çıktı önüme..Şimdi benim hesabım yeniden mi etkinleşti ya

cevaplarsanız çok sevinirim
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 11-11-2007   #32 (mesaj-linki)
Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Cvp: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme

Alıntı:
exodus adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar ben hesabımı kapattım ama maillere girebilir miyim diyerek denemek için tekrar giriş yaptım..Mailllerin olduğu sayfada şöyle bir yazı çıktı daha doğrusu mail gibi görünüyor:

Tebrikler!
Bir Hotmail hesabı sizin için ayrılmış durumda.Lütfen bilin ki, hesabınızı etkinleştirdikten sonra ancak aşağıdakileri uygularsanız etkin kalacaktır:
  • Önümüzdeki 10 gün içinde en az bir kere oturum açın.
  • İlk (10) günlük süre sonrasında, her 30 günde en az bir kere oturum açın.
Devam etmek için Hesabımı Etkinleştir'e tıklayın.
Ben burda etkinleştire tıklamadım ama yinede hesabım etkinleşmiştir belki diyerek msn hesabımı tekrar kaldırmak istedim hesabı kaldırı tıkladığımda bu yazı tekrar çıktı önüme..Şimdi benim hesabım yeniden mi etkinleşti ya

cevaplarsanız çok sevinirim
Muhtemelen yeniden etkinleşmedi. Bence siz o hesabı o haliyle bırakın ve 120 gün boyunca bir daha aramayın, sormayın. 120 gün sonra aklınıza eserse bir deneyin, bakın bakalım yine oturum açabilecek misiniz?

Veya o hesaba şimdi bir e-posta göndermeyi deneyin, eğer "İletilemedi" gibi bir karşı e-posta alırsanız, hesabınızın kapatıldığından emin olabilirsiniz. Ama yine "aaa kapanmış, dur bir deniyeyim" diye tekrar oturum açmaya çalışmayın, çünkü 120 gün geçmediği için tekrar o "Hesabımı etkinleştir" mesajıyla karşılaşmanız çok muhtemel.

Eğer "İletilemedi" gibi bir karşı e-posta almazsanız, artık bilemiyorum ne yaparsınız. İsterseniz geri etkinleştirin ve geri kapatın. Ama bir daha da kurcalamayın, olur mu şaka şaka
Eski 26-11-2007   #33 (mesaj-linki)

ARKADAŞLAR ORDA YAZILANI AYNE UYGULADIM BEN ZATEN AMA OLMUYO İŞ İNADA BİNDİ
ORDA "GENEL GÖREVLER" DİYE BİŞEY AÇILMASI LAZIM AMA ORDA DEVAMLI "YÜKLÜYOR" DİYOR O YÜZDEN OLMUYOR BUNUN DAHA BASİT YADA BAŞKA Bİ ŞEKLİ YOKMUUUUUUUUUU
Eski 19-12-2007   #34 (mesaj-linki)

ben kapatamıyorum lütfen yardım edin takip edildiğine dair mail ler geliyor .yukardaki şekilde yapamadım ücretli hizmetlere baglı olduğu söyleniyor
Eski 20-12-2007   #35 (mesaj-linki)

Alıntı:
BONCUK054 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ARKADAŞLAR ORDA YAZILANI AYNE UYGULADIM BEN ZATEN AMA OLMUYO İŞ İNADA BİNDİ
ORDA "GENEL GÖREVLER" DİYE BİŞEY AÇILMASI LAZIM AMA ORDA DEVAMLI "YÜKLÜYOR" DİYOR O YÜZDEN OLMUYOR BUNUN DAHA BASİT YADA BAŞKA Bİ ŞEKLİ YOKMUUUUUUUUUU
yüklüyor diyip bekliyorise muhtemelen tarayıcınızda problem var, internet bağlantınız düşük ancak siz yinede ajaxlı sistemi kullanıyorsunuz.

Tarayıcı önbelleğini silip tekrar deneyin. Ayrıca daha basit nasıl olabilirki?
Sonuçta var olan birşeyi sonlandırıyorsunuz. girişte direk buraya tıklayın diye bir düyme olsaydı pek iyi olmazdı.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
hesap değiştir, hotmail hesabı değiştirme, hotmail hesabını kaldırma, hotmail hesap değiştir, hotmail hesap değiştirme, hotmail kaldır, hotmail kaldırmak, hotmaili kaldırma, msn hesabı değiştirme, msn hesabı kaldırma, msn hesabımı değiştir, msn hesabını değiştirme, msn hesabını kaldırma, msn hesap değiştir, msn hesap değiştirme,
Konu Araçları

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 132 9 Saat Önce 14:57
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 161 1 Hafta Önce 15:59
Hotmail hesabıma giriş yapamıyorum masderxxx MSN Teknik Destek/Bilgiler 32 14-07-2008 19:36
MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar aorgun MSN İfadeleri (Emoticons) 49 09-07-2008 21:46
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 00:26Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13006401 saniyede (27.20% PHP - 72.80% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR