| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?7.5 için denedim internet cafeciyim mecburum 7.5 kullanmaya çünkü çook çabuk açılıyor Liwe Çook Ağır Msn neyi Tanımak için Saatlerce Döndügü Gene oldu 7.5 i Aynen uygulladım Ama olmadı Şoyle bi Hatta Mesajı Gönderdi [31 Sıra Sayısı Msidcrl.dll Dinamik Bağlantı Kitaplığında Bulunamadı.] Sizce Bu NBeden olabilir Bana Yardımcı olursanız Sevinirim iyi Günler... | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
ben o zipli dosyayı nasıl o klasöre atabilirim yardım
| |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? msn 7.0'ın güncellenmiş versiyoununu yükledim fakat gene başka bir sürüm var güncelleyin, fln gibi bir uyarı verio msn ütfen yardımmmmmm | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
abi 1 ci sayfakı ilk 2 mesajını okudum ama anlıyamadım eki yukluyorum Msn messengere kopyalıom msn 7,5 kuruyorum 31 sıra sayısı msidcrl dinamik baglantı kitaplıgında bulunamadı diyorrrrrrr.Yardım edin nolor.
| |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |||||
Bilgisayarım\C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içine atabilirsiniz. Not : Bu işlemi yaparken Msn'niz kapatmayı unutmayınız. | |||||
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
banada bi yardım edebilirmisiniz....rica ediyorum msn 7.0 nin güncellenmiş versiyonunu yükledim ama hala yüksek bi sürümünü yükleyin fln diyor...ve açılmıo msn | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |||||
Burdan ilgili dosyayı indirip: DLL-files.com - msidcrl.dll, free download C:\WINDOWS\System32 klasörüne kopyalamayı deneyin. İşe yaramazsa MSN Messenger 7.5'i tekrar kurmayı deneyin: MSN Messenger 7.5.0324 Türkçe | |||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 31 sıra sayısı, 31 sıra sayısı msidcrl dll, msn messenger 11, |
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? | virtuecat | Bunları biliyor musunuz? | 133 | 4 Hafta Önce 17:20 |
| Sigara Kullanıyor musunuz? | firstlady | Anketler | 63 | 08-02-2009 11:53 |
| Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? | kompetankedi | Anketler | 269 | 08-02-2009 11:26 |
| Counter Strike Hakkında Bunları Biliyor musunuz? | SeRCaX.TR | Bunları biliyor musunuz? | 7 | 03-02-2009 16:48 |
| Siz uyurken masaüstünüz ne yapıyor merak ediyor musunuz? | Blue Blood | Karışık Flash'lar/Video'lar | 54 | 22-11-2006 10:04 |