Arama

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Sayfa 13

Güncelleme: 11 Ağustos 2012 Gösterim: 282.190 Cevap: 446
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Eylül 2007       Mesaj #121
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
blackone12 adlı kullanıcıdan alıntı

program files'te messenger plus3 diye bi klasör yok! Zip'tyeki msgplush.dll dosyasını nereye kopysalayacam ben bilen var mı acaba?

Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Windows Live Messenger 8.1 sürümüne yükseltmenizi öneririm. Zaten çok fark yok.

Sponsorlu Bağlantılar
Çok talep gelirse 8.0 için de zorunlu güncellemeyi devre dışı bırakan bir exe sürümü hazırlayabiliriz.

Güncelleme: Windows Live Messenger 8.0 için zorunlu güncellemeyi kapatacak msnmsgr.exe dosyası için tıklayınız:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

--------------------------------------------------------------------------------------------------

MESAJ GÜNCELLEMESİ: Aslında aşağıda yer alan bilgiler, bu konunun en son sayfalarında bulunan bilgilerdi. Kolaylık olması açısından bu mesaja ekliyorum.

Windows 2000 uyumluluğunu açtıysanız, bu işlemleri yapmadan önce kapatınız.

-MSN Messenger 7.5 Çözümü: Bu konunun ilk sayfasında bulunan ekteki msnmsgr.zip dosyasını indirip içindeki msnmsgr.exe dosyasını C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içine kopyalamalısınız. Eski dosyanın üzerine yazmayı ve bu işlemleri yaparken Messenger'ınızın kapalı olması gerektiğini unutmayınız.

-Messenger Plus! v3 Çözümü: msnmsgr.exe dosyasını değiştirdikten sonra Messenger Plus! v3 ve dolayısıyla StuffPlug-NG, uyumsuzluk sorunu yüzünden çalışmayacaklardır. Fakat bu çalıştıramayacağınız anlamına gelmiyor Msn Happy İlk sayfanın ilk mesajında bulunan ekteki MsgPlusH.zip dosyasını indirin ve içinden çıkan MsgPlusH.dll dosyasını C:\Program Files\MessengerPlus! 3 klasörünün içine kopyalayın, eski dosyanın üzerine yazın. Eğer yazma işlemi başarısız olursa CTRL + ALT + DEL tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni çalıştırın ve İşlemler listesinden MsgPlus.exe'yi bulup sonlandırın, kopyalama işlemini tekrar deneyin.

Adım adım yapmanız gerekenler:

-Ctrl + Alt + Del tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni çalıştırın.
-İşlemler sekmesine gelin.
-Listeden msnmsgr.exe işlemini bulup İşlemi sonlandır tuşuna basın.
-Listeden MsgPlus.exe işlemini bulup İşlemi sonlandır tuşuna basın.
-İndirmiş olduğunuz MsgPlusH.zip dosyasının içindeki MsgPlusH.dll dosyasını C:\Program Files\MessengerPlus! v3 klasörünün içine kopyalayın.
-Mevcut dosyanın üzerine yazmak isteyip istemediğinizi soracak, onaylayın.
-MsgPlus.exe dosyasına çift tıklayın.
-Başlat > Programlar > MSN Messenger 7.5 kısayoluna tıklayın.
-Sonuç olumsuz olursa ilk maddeye dönün ve yavaş yavaş aşağı doğru gelin.

Yukarıdaki mesajda belirtilmiş, altı çizili yeşil olarak renklendirilmiş tümce sorunuzun yanıtıdır.. good
Tabi MessengerPlus! 3 yüklü olması gerekir.
g53800 - avatarı
g53800
Ziyaretçi
14 Eylül 2007       Mesaj #122
g53800 - avatarı
Ziyaretçi
çok denedim yazıları çok okudum ama plus olmuyor yauuu
Sponsorlu Bağlantılar
safarinet - avatarı
safarinet
Ziyaretçi
14 Eylül 2007       Mesaj #123
safarinet - avatarı
Ziyaretçi
kafeme kurdum yaptım fakat bugün bi çogu yine aynı hatayı güncelleme hatasını verdi acaba nedendir
gelmez - avatarı
gelmez
Ziyaretçi
14 Eylül 2007       Mesaj #124
gelmez - avatarı
Ziyaretçi
Yok Gene Ayni Hata Veriyor Windows Farkli Sürücüde Kurulu Oldugu Icin mi Anlamadim

Msn Sad(

7.5 işlemi tamamdir cok tesekkur ederim.. saolun ama şimdide PLUS calişmiyor denildiği gibi MsgPlusH.dll bu dosyamizi PLUS icine kopyaladim ama PLUS calişmadi bu konuda yardimlarinizi bekliyorum..

Cok Tsk..
Son düzenleyen gelmez; 14 Eylül 2007 22:08 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
14 Eylül 2007       Mesaj #125
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
HcPsi adlı kullanıcıdan alıntı

4.11 - 4.20 - 4.23 hepsini denedim aynı sorun. 8.0'yı 8.1 sürümü gibi gösterdiğimiz için oldu sanırım ama tam hata nerede anlamadım. Delirmek üzereyim Msn Happy

MSN Messenger'dan Windows Live Messenger'a geçmek büyük değişiklik sayılır. Fakat Windows Live Messenger 8.0'dan Windows Live Messenger 8.1'e ya da Windows Live Messenger 8.5'e geçmek çok büyük bir değişiklik sayılmaz. Ya Plus! olmadan Windows Live Messenger 8.0 kullanacaksınız ya da basitçe daha üst bir sürüme güncelleyeceksiniz. Üzgünüm, şu an daha fazla çözüm önerisi getiremiyorum.

Alıntı
blackone12 adlı kullanıcıdan alıntı

program files'te messenger plus3 diye bi klasör yok! Zip'tyeki msgplush.dll dosyasını nereye kopysalayacam ben bilen var mı acaba?

Önce Messenger Plus! v3 sürümünü kurmanız gerekiyor. Bu sayfadan indirebilirsiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/

Alıntı
anjnot adlı kullanıcıdan alıntı

bende dediklerinizi denedim ama başaramadım.sonra denetim masasında msn live mess-plus live ve eski msne aşt tüm programları kaldırdım..

7.5i baştan kurdum.eklentileride hallettim şimdilik 7.5 sorunsuz çalışıyo ama saatın yanındaki ikonlar yani msn ikonları eski ikonlar gibi değil..bulanık yada nasıl diyim böyle kare kare bölünmüş gibi bu neden kaynaklanıyo normal mi?bilgisayarı yeniden başlattım ama fayda etmedi

Siz Windows 2000 uyumluluğu ile sorununuzu çözmüş olmalısınız. Simge probleminden kurtulmak istiyorsanız dosya kopyalama yöntemini denemelisiniz.

Alıntı
safarinet adlı kullanıcıdan alıntı

kafeme kurdum yaptım fakat bugün bi çogu yine aynı hatayı güncelleme hatasını verdi acaba nedendir

Tekrar güncelleme uyarısı vermemeli. Gözden kaçırmış olduğunuz bir şeyler olmalı. MSN Messenger 7.5'i tekrar kurup msnmsgr.exe dosyasını bizim verdiğimizle tekrar değiştirin.

Alıntı
gelmez adlı kullanıcıdan alıntı

Yok Gene Ayni Hata Veriyor Windows Farkli Sürücüde Kurulu Oldugu Icin mi Anlamadim

Msn Sad(

7.5 işlemi tamamdir cok tesekkur ederim.. saolun ama şimdide PLUS calişmiyor denildiği gibi MsgPlusH.dll bu dosyamizi PLUS icine kopyaladim ama PLUS calişmadi bu konuda yardimlarinizi bekliyorum..

Cok Tsk..

Messenger Plus! v3 sürümünü tekrar kurun ve ilgili dll dosyasını tekrar indirip ilgili klasöre kopyalayın.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Sonuç olarak;

Ya Windows Live Messenger 8.1 - 8.5 gibi üst sürümlere güncelleyeceksiniz,

Ya Windows 2000 uyumluluğu ile güncelleme sorununu aşıp simge sorunu ile yaşamaya alışacaksınız,

Ya da verdiğimiz EXE ve DLL dosyasını kullanarak MSN Messenger 7.5 ve Messenger Plus! v3'ü kullanmaya sorunsuz devam edeceksiniz...

Tüm Messenger sürümlerine burdan ulaşabilirsiniz:

(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
anjnot - avatarı
anjnot
Ziyaretçi
14 Eylül 2007       Mesaj #126
anjnot - avatarı
Ziyaretçi
bende dediklerinizi denedim ama başaramadım.sonra denetim masasında msn live mess-plus live ve eski msne aşt tüm programları kaldırdım..

7.5i baştan kurdum.eklentileride hallettim şimdilik 7.5 sorunsuz çalışıyo ama saatın yanındaki ikonlar yani msn ikonları eski ikonlar gibi değil..bulanık yada nasıl diyim böyle kare kare bölünmüş gibi bu neden kaynaklanıyo normal mi?bilgisayarı yeniden başlattım ama fayda etmedi

bu msjın sahibi benim şimdi ben durumu hallettim mi anlamadım ilk sayfada anlattıklarınız yapılırsa ikonlar garip kalıcak?ben durumun farkında olmadan 7.5 sorunumu halllettim mi?7.5i çalıştıranlardada ikon eski ikon gibi mi?yoksa bende göründüğü gibi bulanık mı?
Turkish - avatarı
Turkish
Ziyaretçi
14 Eylül 2007       Mesaj #127
Turkish - avatarı
Ziyaretçi
emeğine sağlik kardesim Bi Sorum olcak size Ya.. Bizim cafede Sİmdi Bazi Makineler.. 7,0 Dan başkasini acmiyor Nasi,l live veya 7,5 acmasını sağlariz bir bilginiz varmı acaba ben okadar aradim bunla ilfgili Pek ipucular Bulamadim Bi kac tane vardi aslinda ama Olmadi Denildiği Gİvbi SOnuç Gerçekleşmedi yardımcı olursaniz.. sevinirim saygılar Kolay Gelsin..
HcPsi - avatarı
HcPsi
Ziyaretçi
14 Eylül 2007       Mesaj #128
HcPsi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

MSN Messenger'dan Windows Live Messenger'a geçmek büyük değişiklik sayılır. Fakat Windows Live Messenger 8.0'dan Windows Live Messenger 8.1'e ya da Windows Live Messenger 8.5'e geçmek çok büyük bir değişiklik sayılmaz. Ya Plus! olmadan Windows Live Messenger 8.0 kullanacaksınız ya da basitçe daha üst bir sürüme güncelleyeceksiniz. Üzgünüm, şu an daha fazla çözüm önerisi getiremiyorum.

8.1 ve 8.5 kurdum denedim CPU'yu o kadar kasıyor ki %80'den aşağı düşmüyor bu MSN'yi kitliyor ve bu sorun sadece benim adresimde oluyor başka bir adres ile giriş yaptım mı sorun yok halen çözemedim bunu.
piglet - avatarı
piglet
Ziyaretçi
14 Eylül 2007       Mesaj #129
piglet - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar,
bende msn 7,5 vardı yeni sürüm yazısı cıktı.
yukle dedim yuklenmeye basladı 8.1 fakat sonlara dogru bi kutu cıktı ve
USN gunluk yazılamıyor diyor.kaç kere denedıysem kurmayı bu yazı cıkıyor.ve
7,5 yada diger baska hiç bir surumden msn e giremiyorum şuan???
bilgisi olan var mı. tskler..
piglet - avatarı
piglet
Ziyaretçi
14 Eylül 2007       Mesaj #130
piglet - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar yardım edebilcek olan var mı bana ??