| | #241 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
ya benim sorunum daha msni yüklerken ortaya çıkıyo.. 7.5 u yüklemesi tamamlanır tamamlanmaz uygulama düzgün olarak başlayamadı. hata kodu c0000142 flan dio. nedeni ne olablr?????????? bilen varsa yardm edeblr misnz lütfen..
| |
|
| | #242 (mesaj-linki) | |
stuff plug için nası yapıcaz
| |
|
| | #243 (mesaj-linki) | |
bu mesenger kendini sürekli bir üst versiyonuyla değiştiriyomu yoksa bizmi yapıyorduk ?
| |
|
| | #244 (mesaj-linki) | |||||
![]() son sürüm için: http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...-5-turkce.html | |||||
|
| | #245 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Arkadaşlar bende 7.0 sürümü var,mecburum onu kullanmaya (win98 var da) Bu yöntem 7.0 için geçerli midir acaba? mssnger.zip'i indirdim,msn dosyasına kopyaladım. mscrdll eksk dedi.Onu da indirdim, shell bilmem ne dll eksik dedi onu da indirdim. sonra açmadı işte. Bir de hppplus,zip v3 (gibi bişeydi) baştaki 2 dosyadan diğeri hani.Onu indirmeme gerek var mı,çünkü onnu kopyalayacagım msnplus yok bende? Valla silicem bu msn'yi,yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim 3 gün oldu microsoft ocagıma incir ağacı dikeli! | |
|
| | #246 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?bu hata kodu 0000142 ye nasıl bir çözüm buldunuz bende de aynı sorun oluşuyo fakat çözemedim.. başka kimsede böyle bi sorun yok gibi.. ![]() nedir bilen var mıııııııııııııı?????????????? Son Düzenleyen digiti; 30-09-2007 @ 12:55. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #247 (mesaj-linki) | |
insanlar eski msnlerde ne buluorlar anlamıyorum Son Düzenleyen ahmetgns; 30-05-2008 @ 20:57. Sebep: gereksiz resim kaldırıldı | |
|
| | #248 (mesaj-linki) | |
valla bende uyumluluğu windows 2000 yapınca başka bir şey yapmadan çalıştı çok şükür.. | |
|
| | #249 (mesaj-linki) | |
Merhaba, 8.0'ı anlattığınız yöntemle sorunsuz çalıştırdım hatta üzerine messpatch de yaptım tam istediğim gibi oldu. Üzerine messenger plus v.4 de kurdum. Plus'ın önceden kullandığım ayarlarını kaydedip ordan import ederek çalıştırdım. Ancak hiçbir şekilde plus'ın kendine özgü tuttuğu logları şu an tutmuyor Linkte verdiğiniz MsgPlusH.dll dosyası v.3 için sanırım. Bu sorunu aşmak için v.3 plus mı kurmamız gereklidir?
| |
|
| | #250 (mesaj-linki) | |
Bilen yok sanırım......
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| messenger, msn, musunuz, sürümünden, vazgeçemiyor |
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? | virtuecat | Bunları biliyor musunuz? | 133 | 11-10-2009 17:20 |
| Sigara Kullanıyor musunuz? | firstlady | Anketler | 63 | 08-02-2009 11:53 |
| Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? | kompetankedi | Anketler | 269 | 08-02-2009 11:26 |
| Counter Strike Hakkında Bunları Biliyor musunuz? | SeRCaX.TR | Bunları biliyor musunuz? | 7 | 03-02-2009 16:48 |
| Siz uyurken masaüstünüz ne yapıyor merak ediyor musunuz? | Blue Blood | Karışık Flash'lar/Video'lar | 54 | 22-11-2006 10:04 |