Arama

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Sayfa 15

Güncelleme: 11 Ağustos 2012 Gösterim: 282.325 Cevap: 446
EfSaNe_BaRo - avatarı
EfSaNe_BaRo
Ziyaretçi
15 Eylül 2007       Mesaj #141
EfSaNe_BaRo - avatarı
Ziyaretçi
Benım bir sorum olacak size dediğinizi uyguladım ve sorunsuz çalıştı MSN Messenger 7.5 0324 güncelleme isteği çıkmıyor artık, yanlız ben Mess Patch yada A-Patch kuramıyorum şuan da titreşim korumasını devre dışı bırakmam ve reklamlardan kurtulmam lazım 7.5 de!çift msn kullandığım için Live 8.5 de var c:program files dizinin de
7.5 sürümü masaüstünde şuan ordan çalıştırıyorum ama işte patch yapamıyorum mess yada a-patch hiç bir sürümünü kabul etmiyor uyumsuz diyor yardımınızı bekliyorum.. Tşk...
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
15 Eylül 2007       Mesaj #142
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
EfSaNe_BaRo adlı kullanıcıdan alıntı

Benım bir sorum olacak size dediğinizi uyguladım ve sorunsuz çalıştı MSN Messenger 7.5 0324 güncelleme isteği çıkmıyor artık, yanlız ben Mess Patch yada A-Patch kuramıyorum şuan da titreşim korumasını devre dışı bırakmam ve reklamlardan kurtulmam lazım 7.5 de!çift msn kullandığım için Live 8.5 de var c:program files dizinin de
7.5 sürümü masaüstünde şuan ordan çalıştırıyorum ama işte patch yapamıyorum mess yada a-patch hiç bir sürümünü kabul etmiyor uyumsuz diyor yardımınızı bekliyorum.. Tşk...

Mess Patch Light kullanınız.
Sponsorlu Bağlantılar

Bu siteye girin, sol tarafta messpatch light banner'ı var, ona tıklayın:
Mess with MSN Messenger: msn emoticons msn names display pictures download
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
piSsTikky - avatarı
piSsTikky
Ziyaretçi
15 Eylül 2007       Mesaj #143
piSsTikky - avatarı
Ziyaretçi
ßiri ßana Yardım Edeßilirmi msn 7.5i kullanmak KOnusunda Lütfen.Msn Sad
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
15 Eylül 2007       Mesaj #144
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
piSsTikky adlı kullanıcıdan alıntı

ßiri ßana Yardım Edeßilirmi msn 7.5i kullanmak KOnusunda Lütfen.Msn Sad

Bu konudaki yegane amacım bu. 36 sayfa geriye dönmekle başlayın lütfen Msn Happy
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
spk_ghost - avatarı
spk_ghost
Ziyaretçi
15 Eylül 2007       Mesaj #145
spk_ghost - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

StuffPlug-NG'yi denemedim, uygun bir zamanda yükleyip kontrol ederim ama şimdiye kadar başka sorun yaşayan çıkmadı...

peki stuffplugNG in veya Plus! ın verisonuyla bir ilgisi war midir???

StuffPlug-NG 2
MSN Plus ! 3.60.144

StuffPlugNG i yeniden kurarak hallettim
ama bazi ufak hatalar olustu olsun
kullanabiliom ya yeter

51921241bj9
Son düzenleyen spk_ghost; 15 Eylül 2007 04:06 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
yOuNgDeWiLd - avatarı
yOuNgDeWiLd
Ziyaretçi
15 Eylül 2007       Mesaj #146
yOuNgDeWiLd - avatarı
Ziyaretçi
Vallahi Helal olsun saatlerdir yapmadığım kalmadıı MSN Live'ye esir olmayı bile göze almıştım ama en ssevdiğim sürüm olan 7,5'de şuan MSN mi açtım gerçekten çok tşk ederim sevgili dostum...

Sadece yaptığım 1.ZİP li dosyayı yükleyip masa üstüne çıkarmadan Program Files daki MSN Messenger'ın içine atmak oldu... Çok sağol tekrarda..
OnEoFtHeMaN - avatarı
OnEoFtHeMaN
Ziyaretçi
15 Eylül 2007       Mesaj #147
OnEoFtHeMaN - avatarı
Ziyaretçi
Neutralizer walla çok makbule geçti dökümanı hazırlayan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.msidcrl.dll hatası alan arkadaşlar MSN Messenger 7.5.0324 Türkçe msn sürümünü yüklesinler sorunları %99 çözülecektir.
ntka - avatarı
ntka
Ziyaretçi
15 Eylül 2007       Mesaj #148
ntka - avatarı
Ziyaretçi
adszgx9
Böyle bir hata verdi 7.5 yamasında ne yapmam gerekli Arkadaşlar.
loafer girl - avatarı
loafer girl
Ziyaretçi
15 Eylül 2007       Mesaj #149
loafer girl - avatarı
Ziyaretçi
yha arkadaşlar msn messenger 7.5 sürümünü yukluorum kuruyorumm msn actıgımdaaa oturum ac dıorumm bı dosya cıkıyo msn son surum yuklemek ıstermısınız dıoo ewt hayr dıye bı secenek cıkıyoo hyr dıorumm tekrardan oturum ac dıorumm hala aynı dosya cıkıyooo.... ne yapmam gerekıyoooMsn Sad yardımcı olurmusunuzz...
ŞİMDİDEN TŞK...
ntka - avatarı
ntka
Ziyaretçi
15 Eylül 2007       Mesaj #150
ntka - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
loafer girl adlı kullanıcıdan alıntı

yha arkadaşlar msn messenger 7.5 sürümünü yukluorum kuruyorumm msn actıgımdaaa oturum ac dıorumm bı dosya cıkıyo msn son surum yuklemek ıstermısınız dıoo ewt hayr dıye bı secenek cıkıyoo hyr dıorumm tekrardan oturum ac dıorumm hala aynı dosya cıkıyooo.... ne yapmam gerekıyoooMsn Sad yardımcı olurmusunuzz...
ŞİMDİDEN TŞK...

Bu sayfanın ilk sayfasına git ordaki programlaı indir sorun kalmayacaktır.