Arama

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Sayfa 35

Güncelleme: 11 Ağustos 2012 Gösterim: 282.015 Cevap: 446
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
23 Nisan 2009       Mesaj #341
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
euphrates adlı kullanıcıdan alıntı

...

Sponsorlu Bağlantılar

Arkadaşım Wİndows Install Celan Up denedin mi ?

Gizli dosyaları görütülemek için yeni bir kullanıcı oturumu açın bilgisayarınızda. Bilgisayar yöneticisi olsun. Oturum açarken gizli dosyaları aktif hale getir seçeneği var. Onu işaretleyip oturumu açın. Bunun dışında sistem geri yükleme önerebilirim. WLM 2009 yüklemeden önceki bir tarihe göre bilgisayarınıza sistem geri yükleme yapabilirsiniz. Servis pack 3.5 'ten dolayı da bazı sorunlar oluyor olabilir. Normalde Windows Install CleanUp programının kesin işe yaraması lazım ama işte servis pack sürümünden dolayı da çalışmıyor olabilir. Bahsettiğim işlemleri bir de güvenli kip 'te deneyin.

Windows Installar CleanUp indirmek için TIKLAYIN

Kurulum bittikten sonra programı açın. ( Başlat > Programlardan açabilirsiniz) Programın amacı bilgisayarınızda bulunan Messenger sürümlerini tamamen kaldırmaktır. Programı açtığınızda karşınıza ufak bir pencere açılır, pencerenin içinde bir liste göreceksiniz. Listeden sadece " Windows Live " olarak başlayan programları seçin ve aşağı kısımdan Remove 'ye basarak kaldırın.

Sonucu belirtin lütfen.
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
euphrates - avatarı
euphrates
Ziyaretçi
23 Nisan 2009       Mesaj #342
euphrates - avatarı
Ziyaretçi
Arkadasım Denedım Olmadı İşte Yalan Söylucek Halim Yokya Hiçbirişe Yaramıyor.

Sponsorlu Bağlantılar
ARKADASLAR MESSENGER'IN HANGI SURUMU YUKLU OLURSA OLSUN SİLEN BİR PROGRAM KOMPLE
PROGRAMI INDIRDIKTEN SONRA SADECE START'A BASIN O KADAR

ZAPMESSENGER

WLM 2009'Dan
Kurtulmak İstiyorum Sorunlar Hatalardan Bıktım ! Diyenler...
Msn Mad

Yeni Sürüm Güncelleştirmesi Çıkmamasını İstiyorsanız Windows Live Messenger 8.1.0178.00 Yükleyin Son Sürümünü - Herhangi bir Msn Plus İle Çoklu Oturum Açabilirsiniz...
MESSENGER 8.1 DOWNLOAD
MESS PATCH DOWNLOAD
A PATCH DOWNLOAD

Herşey Doğru Aynı Sorunları Bende Yaşadım Hiçbir Problem Yok Herşey Tamam Msn Up

ZeRoCool - avatarı
ZeRoCool
Ziyaretçi
26 Nisan 2009       Mesaj #343
ZeRoCool - avatarı
Ziyaretçi
ya dicek soz yok harikasiniz ya
serkanbabax - avatarı
serkanbabax
Ziyaretçi
18 Haziran 2009       Mesaj #344
serkanbabax - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar,

Hala benim gibi msn 7.5 hastasıysanız ve bu hastalıktan vazgeçemiyosanız işte size versiyon numarası son sürüm olarak değiştirilmiş .exe dosyası...

Peki bu ne işe yarar diye soranlara siz msn messenger 7.5 sürümünü yüklediğinizde oturum açmaya çalışırken size zorla veya sık sık karşınıza çıkarak update yani güncelleme ekranını çıkartıyor ve sizi çok ciddi şekilde canınızı sıkıyor işte tam bu sırada bu dertten kurtulmanız için bu dosya işinizi yarayacaktır tek yapmanız gereken bu .exe dosyasını;

"C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe" bu yola kopyala yapıştır yapmanızdır çıkan soruya evet derseniz tamam olacaktır unutmayın bu işlemi yaparken msn programınız kapalı olmalı ve msn ikonuna sağ altta tıklayarak çıkış demelisiniz hepsi bu kadar sömürün gayri (:

http://rapidshare.com/files/245710715/msnmsgr.rar

Not: Sayın Editörler bu sizin zamanınızda dağıtmış olduğunuz "msnmsgr.exe" dosyasının uptade edilerek sürüm notu değiştirilmiş halidir silmemenizi rica ediyorum saygılarımla....
Son düzenleyen serkanbabax; 18 Haziran 2009 01:08 Sebep: Rapid linki değiştirilmiştir
gamilocak - avatarı
gamilocak
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #345
gamilocak - avatarı
Ziyaretçi
abi 8.1 içinde msnplus için bişiler bulun lütfen nolur ekleyip anlatın deniz_ank_93@hot
jashua01 - avatarı
jashua01
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #346
jashua01 - avatarı
Ziyaretçi
yeni sürüm numarasına göre uygun msn 7.5 exeyi hazırlayacakmısınız acaba ?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Eylül 2009       Mesaj #347
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Güncelleme
Alıntı

MSN Messenger 7.5.0324 sürümünü kullanmaya devam etmek istiyorsanız ekteki msnmsgr.7.5.zip dosyasını indirip C:\Program Files\MSN Messenger\ klasörüne kopyalayın. MSN Messenger'ın tamamen kapalı olduğundan emin olduktan sonra ZIP içindeki iki dosyayı buraya çıkartın ve eski dosyaların üzerine yazın. MSN Messenger 7.5 kullanmanıza olanak sağlayan bu dosyalara aynı zamanda A-Patch uygulanmıştır (Reklamlar kaldırılmıştır, çoklu oturum açma ve diğer bazı özellikler aktif edilmiştir).

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
hysteresis - avatarı
hysteresis
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #348
hysteresis - avatarı
Ziyaretçi
MSN 7.5 kullanıyorudum, ben evde yokken kardeşim MSN 2009 (14.0.8089.726) güncellemesini yapmış. Tekrar 7.5'e dönüp güncellemeyi engelleme işlemlerini yapabilmem için önce 2009'u kaldırmam mı gerekiyor, yoksa 7.5'i indirip kursam kendiliğinden sürümü düşer mi?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Eylül 2009       Mesaj #349
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
hysteresis adlı kullanıcıdan alıntı

MSN 7.5 kullanıyorudum, ben evde yokken kardeşim MSN 2009 (14.0.8089.726) güncellemesini yapmış. Tekrar 7.5'e dönüp güncellemeyi engelleme işlemlerini yapabilmem için önce 2009'u kaldırmam mı gerekiyor, yoksa 7.5'i indirip kursam kendiliğinden sürümü düşer mi?

Önce kaldırmanız gerekiyor.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
hysteresis - avatarı
hysteresis
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #350
hysteresis - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Önce kaldırmanız gerekiyor.

Teşekkürler.

Peki, MsXLabs Messenger Uninstaller uygulamanız bu sürüm için de işe yarıyor mu? Yarıyorsa MSN'i kaldırmadan önce smiley, görüntü resmi, vs. yedeklemem gerekir mi?