| | #226 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
bide oyle deniiim bari zaten 10 kez silip kurdum bir kes daha yapsam nolcak ki | |
|
| | #227 (mesaj-linki) |
Bir kaç sorum daha olacak sanirim bnm ![]() 1. dediğinizi yaptım ![]() sadece resimdeki gibi çoklu giriş dedim bunu deyince online olduktan 1-2 sn sonra tekrar düşüyor bağlantı ve aşağıdaki gibi bir sorun ortaya çıkıyor ![]() 2. MSN Messenger 7.5 ile Windows Live Messenger 8.1 i ayni anda calistirma ihtimalimiz warki aslinda 7.5 in versionu 8.1 olduğuna göre 8.1 e multi giriş yaptığında onlardan birinin 7.5 olması mümkün olmali | |
|
| | #228 (mesaj-linki) |
Merhaba; bu güncellemeyi messenger 7-0816 versiyonuna göre de yapabilirmiyiz. zipli dosyayı denedim çalışmadı.. yada bu versiyon numarasını nerden değiştiğini söylerseniz bizde yapmaya çalışabiliriz.. İyi çalışmalar | |
|
| | #229 (mesaj-linki) |
evet arkadaşlar ilacı bulabildim sonunda 7.0.0816 .. 7.5.. versiyonlarda çalışıyor denenmiştir. C:\Program Files\MSN Messenger klasöründeki msnmsgr.exe nin üzerine sağ tıklayıp özellikler i seçin ordan uyumluluğa tıklayıp ordaki seçeneklerden windows 2000 i seçin ve uygula ve tamam deyin sonra msn yi açtığınızda onarım yapacak ve msn oturumu açılacaktır. Kolay gelsin | |
|
| | #230 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Alıntı:
http://www.msxlabs.org/forum/692990-mesaj11.html | ||
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| gncelledikten sonra almyor, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||