Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 22-09-2007   #226 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

bide oyle deniiim bari
zaten 10 kez silip kurdum bir kes daha yapsam nolcak ki
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-09-2007   #227 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

Bir kaç sorum daha olacak sanirim bnm
1. dediğinizi yaptım

sadece resimdeki gibi çoklu giriş dedim
bunu deyince online olduktan 1-2 sn sonra tekrar düşüyor bağlantı
ve aşağıdaki gibi bir sorun ortaya çıkıyor

2. MSN Messenger 7.5 ile Windows Live Messenger 8.1 i ayni anda calistirma ihtimalimiz warki
aslinda 7.5 in versionu 8.1 olduğuna göre 8.1 e multi giriş yaptığında onlardan birinin 7.5 olması mümkün olmali
Eski 22-09-2007   #228 (mesaj-linki)
dartii

Merhaba;
bu güncellemeyi messenger 7-0816 versiyonuna göre de yapabilirmiyiz. zipli dosyayı denedim çalışmadı..
yada bu versiyon numarasını nerden değiştiğini söylerseniz bizde yapmaya çalışabiliriz.. İyi çalışmalar
Eski 22-09-2007   #229 (mesaj-linki)
dartii

evet arkadaşlar ilacı bulabildim sonunda
7.0.0816 .. 7.5.. versiyonlarda çalışıyor denenmiştir.

C:\Program Files\MSN Messenger klasöründeki msnmsgr.exe nin üzerine sağ tıklayıp özellikler i seçin ordan uyumluluğa tıklayıp ordaki seçeneklerden windows 2000 i seçin ve uygula ve tamam deyin sonra msn yi açtığınızda onarım yapacak ve msn oturumu açılacaktır. Kolay gelsin
Eski 22-09-2007   #230 (mesaj-linki)

Alıntı:
dartii adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
evet arkadaşlar ilacı bulabildim sonunda
7.0.0816 .. 7.5.. versiyonlarda çalışıyor denenmiştir.

C:\Program Files\MSN Messenger klasöründeki msnmsgr.exe nin üzerine sağ tıklayıp özellikler i seçin ordan uyumluluğa tıklayıp ordaki seçeneklerden windows 2000 i seçin ve uygula ve tamam deyin sonra msn yi açtığınızda onarım yapacak ve msn oturumu açılacaktır. Kolay gelsin
Tavsiyem, bu sürüme güncelledikten sonra uyumluluk sorununu halletmeye çalışmanız:
http://www.msxlabs.org/forum/692990-mesaj11.html
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
gncelledikten sonra almyor,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:01Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10918999 saniyede (64.49% PHP - 35.51% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR