Arama

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Sayfa 44

Güncelleme: 11 Ağustos 2012 Gösterim: 282.015 Cevap: 446
kardelenxxx82 - avatarı
kardelenxxx82
Ziyaretçi
13 Kasım 2010       Mesaj #431
kardelenxxx82 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim sorunumda şu msn mi açtığımda kişi listemin en üst kısmında şu ileti duruyor...ağ ilişkili nedenlerle , bazı gelişmiş
messenger özellikleri kapatıldı.anlık ileti gönderip almaya devam edebilirsiniz..sizce bu iletide ne demek istiyor..baktım gördüğüm kadarıyla hiçbir özelliği kapanmamış..ağla ilgili deyince şüphe sardıda beni...mümkünse yardımcı olurmusunuz?
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
13 Kasım 2010       Mesaj #432
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
kardelenxxx82 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar benim sorunumda şu msn mi açtığımda kişi listemin en üst kısmında şu ileti duruyor...ağ ilişkili nedenlerle , bazı gelişmiş
messenger özellikleri kapatıldı.anlık ileti gönderip almaya devam edebilirsiniz..sizce bu iletide ne demek istiyor..baktım gördüğüm kadarıyla hiçbir özelliği kapanmamış..ağla ilgili deyince şüphe sardıda beni...mümkünse yardımcı olurmusunuz?

Bence 7.5 eski bir sürüm olduğu için Microsoft bu sürümden yavaş yavaş desteği kesiyordur.
Sponsorlu Bağlantılar
FOX - avatarı
FOX
Ziyaretçi
18 Aralık 2010       Mesaj #433
FOX - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bende 2011 messangerden nefret edip 7.5 dediğiniz gibi yükledim sorun yok çalıştırıyorum ama görüntü resmini değiştirirken veya ifade oluşturmaya çalıştıgımda msn atıyor kendi kendine kapanıyor bunun bi çözümü varmı acaba ?
sellomello - avatarı
sellomello
Ziyaretçi
19 Aralık 2010       Mesaj #434
sellomello - avatarı
Ziyaretçi
Yardımcı Olurmusunnnnn

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ocak 2011       Mesaj #435
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben msn yükleyemiyorum bir türlü mesenger 9 vardı sildim şimdi hiç birini yükleyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım yenisini yüklemeye çelıştığım zaman sizde daha üst sürümü var diyor fakat mesenger ile ilgi ne varsa sildim lütfen yardım edin sabaha kadar uğraştım olmadı
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
11 Ocak 2011       Mesaj #436
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
msnmsgr.exe dosyası güncellendi. İlk mesajdan MSN Messenger 7.5 ile oturum açabilmenize izin veren dosyayı indirebilirsiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
abuz555 - avatarı
abuz555
Ziyaretçi
27 Ocak 2011       Mesaj #437
abuz555 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

MSN Messenger 7.5 ve Windows Live Messenger 8.0 için güncelleme istemeyen EXE'ler yayımlamıştık. Windows Live Messenger 8.1 için güncelleme istemeyen EXE'yi ekteki ZIP dosyasından indirebilirsiniz. (Windows Live Messenger'ı kapatın ve ZIP içinden çıkan msnmsgr.exe dosyasını \Program Files\MSN Messenger klasörüne kopyalayın, eski dosyanın üzerine yazın.)

Maalesef değil. MSN Messenger 7.0 kullanmalısınız.

8.1 kullanıyorum fakat güncellemeyi zorunlu kılmışlar şu ana kadar sorun yoktu bugün başladı yine. dediginiz exe dosyasıonı indirip kopyalayıp degiştirdim fakat olmadı, ne önerirsiniz.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
27 Ocak 2011       Mesaj #438
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
abuz555 adlı kullanıcıdan alıntı

8.1 kullanıyorum fakat güncellemeyi zorunlu kılmışlar şu ana kadar sorun yoktu bugün başladı yine. dediginiz exe dosyasıonı indirip kopyalayıp degiştirdim fakat olmadı, ne önerirsiniz.

Belki eski bir msnmsnr.exe dosyasını indirmişsinizdir. Şurdan indirmeyi deneyin:
Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
mricall - avatarı
mricall
Ziyaretçi
21 Haziran 2011       Mesaj #439
mricall - avatarı
Ziyaretçi
hepinize selamlar,bende bi sorun yazayım msn 7.5 tan vazgecemiyorum ama kameralı sohbet edemiyorum dediklerinizi harfiyen yaptım,msn calısıyor fakat karsımdakı kişi kamera görmüyor yani kamerayı gönderiyorum ama hemen reddediliyor,o da bana kamera gönderemiyor,çünkü kamerasız görünüyormusum bende de kameralar görünüyor''hem benim hemde karsımdakinin''ama gönderir göndermez hemen reddediliyor...simdiden tesekkür ederim
mutlu_mutlu - avatarı
mutlu_mutlu
Ziyaretçi
24 Haziran 2011       Mesaj #440
mutlu_mutlu - avatarı
Ziyaretçi
Canım sıkıldı.Yeni sürüm msn yi kaldırdım.Şimdi yeniden msn 7.5 kullanmak istiyorum.Kameralı görüşme yapmak istemiyorum zaten.Fakat kuramıyorum.Yeni sürümü yükleyin diyor.Uyumluluğu değiştiriyorum.Yine olmuyor.Biliyorum sıkıldınız belki de bu sorundan ama yine de sormak ve çaresini öğrenmek istiyorum.Microsoft bu sürümü bırakıyor ama ben bırakmak istemiyorum....