| | #231 (mesaj-linki) |
SELAM
merhaba bir konuda yardıma ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz selam ordamısınız yardıma ihtiyacım var msn 7.5 istiyorum ama olmuyo yapamıyorum anlamıyorumki hiç bişey yardım edermisiniz Son Düzenleyen eflatun_eflatun; 23-09-2007 @ 01:44. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #232 (mesaj-linki) |
Cvp: SELAM | |
|
| | #233 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
burdamısınız ay burdan başka biyere yazamıyorum cevap lütfen burdamısınız bu forum bana çok karışık geldi Son Düzenleyen eflatun_eflatun; 23-09-2007 @ 02:08. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #234 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? | |
|
| | #235 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
yada burdamısınız ay iyice kafam karıştı sizi bulmıyorum bi türlü nerelere girdim nerden yazdın ben yaw argo olucak ama salaklaştım galiba kafayı yedim | |
|
![]() |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||