| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
evt dediklerinizi yaptım kopyalandı fakat bu seferde plus tamamen yok oldu nolur yardımmmmmmmmmmmmmmmm
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
yaw bende nie olmuo herşeyi yaptım. msnmsgr.zipin içindekini attım c-progfiles-msnmessengerin içine msidcrl.zip in içindekini attım system32 ye hemde gene c-progfiles-msnmessengerin içine gene aynı hata gene aynı hata | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
hade tamam ben 7.5 den vazgectım ama daha suraya bı avatar bılem yapamadım yazı dolu heryerrrrrrrr salak dieni vururum ![]() kactı Son Düzenleyen only_1907; 14-09-2007 @ 02:52. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |||||
MSN Messenger'ın simgesinin saatin yanında görünmediğinden emin olun. Kopyalama işlemlerini yaparken MSN Messenger tamamen kapalı olmalıdır. İlk mesajdaki adımları bir kez daha uygulayın... | |||||
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
oncellikle tesekkür ederim calismaniz icin. msnplus ile ilgili dediklerinizi yaptim fakat plus calismiyor genede.uyumluluk sözlesmesi die bise cikio ondada ileri deyince live plus yüklemeye kalkiyor.Anliyacaginiz plus isini halledemedim onu nasil yapacam bir bilginiz var mi ? | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |||||
Banada yardim edebilirmisiniz ... | |||||
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
olmuo bende live kullancaz artık napalım. 10 defa silip tekrar yükledim 7.5 i her defasında yaptım kopyalama işlemini ama olmuo kader | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
lütfen biri yardim edebilirmi ya plus'i silip tekrar yükledim o dosyayi degistirdim fakat msn e girince gene plus calismiyor uyumluluk sözlesmesi die bise cikiyor tam olarak ne yapmam lazim acaba?
| |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?![]() -Ctrl + Alt + Del tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'ni çalıştırın. -İşlemler sekmesine gelin. -Listeden msnmsgr.exe işlemini bulup İşlemi sonlandır tuşuna basın. -Listeden MsgPlus.exe işlemini bulup İşlemi sonlandır tuşuna basın. -İndirmiş olduğunuz MsgPlusH.zip dosyasının içindeki MsgPlusH.dll dosyasını C:\Program Files\MessengerPlus! v3 klasörünün içine kopyalayın. -Mevcut dosyanın üzerine yazmak isteyip istemediğinizi soracak, onaylayın. -MsgPlus.exe dosyasına çift tıklayın. -Başlat > Programlar > MSN Messenger 7.5 kısayoluna tıklayın. -Sonuç olumsuz olursa ilk maddeye dönün ve yavaş yavaş aşağı doğru gelin. | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
sakin yazdiklarimi ourmsunuz demeyin lütfen yaklasik 10 dk yazdiklarinizi okuyorumm ![]() yazdiklarinizz cok uzun bilgisayadan okadr cok anlamyiorumm ... | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| messenger win2000, msn for win2000, msn win2000, türkçe msn kurma, win2000 msn, |
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Absürd Ansiklopedi / Bunları biliyor musunuz? | virtuecat | Bunları biliyor musunuz? | 133 | 4 Hafta Önce 17:20 |
| Sigara Kullanıyor musunuz? | firstlady | Anketler | 63 | 08-02-2009 11:53 |
| Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? | kompetankedi | Anketler | 269 | 08-02-2009 11:26 |
| Counter Strike Hakkında Bunları Biliyor musunuz? | SeRCaX.TR | Bunları biliyor musunuz? | 7 | 03-02-2009 16:48 |
| Siz uyurken masaüstünüz ne yapıyor merak ediyor musunuz? | Blue Blood | Karışık Flash'lar/Video'lar | 54 | 22-11-2006 10:04 |