| | #21 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Alıntı:
yardımlarınızı bekliyorum.. SAygılar... Son Düzenleyen maavera; 14-09-2007 @ 00:32. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | ||
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Alıntı:
http://www.msxlabs.org/html/stuffplu...stuff-plug.php | ||
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
Ne kadar teşekkür etsem az fakat şöyle bir sorun var plusta ![]() Bu menü ve bir kaç yer daha görüntülenmiyor.Pencereleri tek bir yerde toplama özelliği benim için çok önemli bir özellikti.Yardımcı olursanız çok sevinirim. | |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? mrb sayin ustadlarim benim sorunum su ben 7,5 surumunnden baska surumleri sevmiyorum ama 8,5 de olmasi gerekiyor ikisinide kullanabilme gibi bir luksum varmı simdiden tskler | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
Maalesef Microsoft böyle bir zorunluluk getirmişken ve biz de bu zorunluluğu ortadan kaldırmaya çalışırken, kusursuz bir çözüm bulmamız epey zor. Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > MSN Messenger > Değiştir > Onar Messenger Plus! v3'ü de yeniden kurun: http://www.msxlabs.org/html/messenge...msgplus-v3.php Bu yöntemi deneyin: Alıntı:
| ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||