Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 14-09-2007   #21 (mesaj-linki)
maavera
Varsayılan Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Burdan ilgili dosyayı indirip:
DLL-files.com - msidcrl.dll, free download

C:\WINDOWS\System32 klasörüne kopyalamayı deneyin.

İşe yaramazsa MSN Messenger 7.5'i tekrar kurmayı deneyin:
MSN Messenger 7.5.0324 Türkçe

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (MSN Messenger 6.2 - 7.0 - 7.5)
Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger)

Bunlardan birisi işinizi görecektir.
Maalesef bu programlarda version problemi çıkartıyor...

yardımlarınızı bekliyorum.. SAygılar...

Son Düzenleyen maavera; 14-09-2007 @ 00:32. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-09-2007   #22 (mesaj-linki)

Alıntı:
maavera adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Maalesef bu programlarda version problemi çıkartıyor...

yardımlarınızı bekliyorum.. SAygılar...
StuffPlug-NG'yi kullanın, çoklu oturum özelliğini aktif edin:
http://www.msxlabs.org/html/stuffplu...stuff-plug.php
Eski 14-09-2007   #23 (mesaj-linki)

Ne kadar teşekkür etsem az fakat şöyle bir sorun var plusta

[Resim]

Bu menü ve bir kaç yer daha görüntülenmiyor.Pencereleri tek bir yerde toplama özelliği benim için çok önemli bir özellikti.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Eski 14-09-2007   #24 (mesaj-linki)

mrb sayin ustadlarim benim sorunum su ben 7,5 surumunnden baska surumleri sevmiyorum ama 8,5 de olmasi gerekiyor ikisinide kullanabilme gibi bir luksum varmı
simdiden tskler
Eski 14-09-2007   #25 (mesaj-linki)

Maalesef Microsoft böyle bir zorunluluk getirmişken ve biz de bu zorunluluğu ortadan kaldırmaya çalışırken, kusursuz bir çözüm bulmamız epey zor.

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > MSN Messenger > Değiştir > Onar

Messenger Plus! v3'ü de yeniden kurun:
http://www.msxlabs.org/html/messenge...msgplus-v3.php

Bu yöntemi deneyin:
Alıntı:
Güncelleme 2: Bu kesin çözüm değildir ama sizde işe yarayabilir. C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özellikler'e girin. Uyumluluk sekmesi altındaki ilk kutucuğu işaretleyip Windows 2000'i seçin ve Tamam'a tıklayın. MSN Messenger'ı tamamen kapatıp yeniden açın ve oturum açmayı deneyin. İşe yaramazsa asıl çözüm yöntemini deneyin.
Geriye Windows Live Messenger 8.1 - 8.5 sürümlerinden birine güncellemek ya da Messenger Plus!'ı uyumlu olduğu kadar kullanmak kalıyor... Tabii bir sonraki muhtemel gelişmeye kadar...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
2 msn i kullanabilmek icin program, 7.5 i kullanabilmek için, mesene kurma, messenger 7.5i, msn 7.5 kullanabilme, msn 7.5 kullanabilmek, msn 7.5 kurma, msn 7.5 kurmak, msn 7.5 ve plusu yeniden kullanma, msn messenger 7.0 kurmak, msn messenger 7.5 yeniden kullanmak, msn plusu kurma, stuff ng msn 7.5, win2000 de msn 7.5, win2000 mesene kurma,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:34
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11358905 saniyede (40.84% PHP - 59.16% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR