| | #246 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Alıntı:
bu hata kodu 0000142 ye nasıl bir çözüm buldunuz bende de aynı sorun oluşuyo fakat çözemedim.. başka kimsede böyle bi sorun yok gibi.. ![]() nedir bilen var mıııııııııııııı?????????????? Son Düzenleyen digiti; 30-09-2007 @ 11:55. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | ||
|
| | #247 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
insanlar eski msnlerde ne buluorlar anlamıyorum Son Düzenleyen ahmetgns; 30-05-2008 @ 19:57. Sebep: gereksiz resim kaldırıldı | |
|
| | #248 (mesaj-linki) |
valla bende uyumluluğu windows 2000 yapınca başka bir şey yapmadan çalıştı çok şükür.. | |
|
| | #249 (mesaj-linki) |
Merhaba, 8.0'ı anlattığınız yöntemle sorunsuz çalıştırdım hatta üzerine messpatch de yaptım tam istediğim gibi oldu. Üzerine messenger plus v.4 de kurdum. Plus'ın önceden kullandığım ayarlarını kaydedip ordan import ederek çalıştırdım. Ancak hiçbir şekilde plus'ın kendine özgü tuttuğu logları şu an tutmuyor Linkte verdiğiniz MsgPlusH.dll dosyası v.3 için sanırım. Bu sorunu aşmak için v.3 plus mı kurmamız gereklidir?
| |
|
| | #250 (mesaj-linki) |
Bilen yok sanırım......
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| 0000142 hata, 0000142 hatası, 0000142 hatası nasıl, 7,5 çalıştırmam için, msn 50, msn messenger 0000142 hatası, msnmgr.exe hata sebebi, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||