Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-09-2007   #246 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

Alıntı:
spk_ghost adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kusra bakmayin belki bu sorunu biri yazmıştır ama sayfa 13 e kadar okuyabildim herşeyi sonrası sıkıcı geldi herkes aynı hatalardan bahsedio:p

şimdi ben MSN 7.5 Msn Plus 3! ü kurdum bunlardan sonra da Windows Live Messenger 8.1 ve buna ait hangi plus warsa onu da kurdum
Güsel Güsel Geçinioduk

1. Problem
MSN 7.5 i açmaya çalışırken gerçekleşio

2. Problem de
Windows Live Messenger da
belki süre ile alakalıdır
sorun yokken bir den tüm konuşma pencereleri kapanıor
Saatin yanındal, live simgeside gidio
Ctrl + Alt + Del den de işlemelere bakıyorum msnmgr.exe yok olmuş oluo
Trojan Worm vs düşündüm
fakat ağdan laptopdan bakıncada aynı sorunlar karşılaştım
masaüstünde de laptopda da sadece 1 kez karşılaştım bu sorunla fakat nedeni ni merak ediyorum falan filan işte

bence okumamşsın ama zipli dosyayı .../MSN Messenger/ klasörünün içine çıkarıcaksın ve bir uyarı gelcek

msgmsgr.exe dosyasınını msgmsgr.exe ile değiştirmek istiyormusunuz die
Evet diceksin
eğer başka sorunlarla karşılaşırsan tekrar 50 ye kdr okumanı tavsiye ederim

bu hata kodu 0000142 ye nasıl bir çözüm buldunuz bende de aynı sorun oluşuyo fakat çözemedim.. başka kimsede böyle bi sorun yok gibi..

nedir bilen var mıııııııııııııı??????????????

Son Düzenleyen digiti; 30-09-2007 @ 11:55. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 30-09-2007   #247 (mesaj-linki)

insanlar eski msnlerde ne buluorlar anlamıyorum

Son Düzenleyen ahmetgns; 30-05-2008 @ 19:57. Sebep: gereksiz resim kaldırıldı
Eski 01-10-2007   #248 (mesaj-linki)

valla bende uyumluluğu windows 2000 yapınca başka bir şey yapmadan çalıştı çok şükür..
Eski 02-10-2007   #249 (mesaj-linki)

Merhaba,

8.0'ı anlattığınız yöntemle sorunsuz çalıştırdım hatta üzerine messpatch de yaptım tam istediğim gibi oldu. Üzerine messenger plus v.4 de kurdum. Plus'ın önceden kullandığım ayarlarını kaydedip ordan import ederek çalıştırdım. Ancak hiçbir şekilde plus'ın kendine özgü tuttuğu logları şu an tutmuyor Linkte verdiğiniz MsgPlusH.dll dosyası v.3 için sanırım. Bu sorunu aşmak için v.3 plus mı kurmamız gereklidir?
Eski 02-10-2007   #250 (mesaj-linki)

Bilen yok sanırım......
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
0000142 hata, 0000142 hatası, 0000142 hatası nasıl, 7,5 çalıştırmam için, msn 50, msn messenger 0000142 hatası, msnmgr.exe hata sebebi,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:44Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13226390 saniyede (56.25% PHP - 43.75% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR