Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 02-10-2007   #251 (mesaj-linki)
diamondmonster
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
Arkadaşlar bu faydalı yazıyı internette dolaşırken buldum ve 7.5 sürümüne tekrar geçmek istiyorum.
Özellikle benim gibi bilgisayarı fazla hızlı olmayan kullanıcılar 8.1'den pek hoşlanmamışlardır.

Söylediğiniz dosyayı 5 kere indirmeme rağmen RAR dosyasının bozuk olduğu iletisi ile karşılaşıyorum.

Sizlerden ricam 7 MB olan bu dosyayı rapid'e atmanızdır.İnanın çok makbule geçecek.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 03-10-2007   #252 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
Alıntı:
diamondmonster adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar bu faydalı yazıyı internette dolaşırken buldum ve 7.5 sürümüne tekrar geçmek istiyorum.
Özellikle benim gibi bilgisayarı fazla hızlı olmayan kullanıcılar 8.1'den pek hoşlanmamışlardır.

Söylediğiniz dosyayı 5 kere indirmeme rağmen RAR dosyasının bozuk olduğu iletisi ile karşılaşıyorum.

Sizlerden ricam 7 MB olan bu dosyayı rapid'e atmanızdır.İnanın çok makbule geçecek.
Hangi klasöre kaydediyorsanız dosyayı, farklı bir klasör seçerek bir kez daha kaydetmeyi deneyin.

Alternatif olarak:
http://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/msnmsgr.zip
Eski 04-10-2007   #253 (mesaj-linki)
ya bende MessengerPlus! 3 dediğiniz yok ne yapmam gerekiyo
Eski 04-10-2007   #254 (mesaj-linki)
msn mesenger şuan kaydedemedik diyo ve yine açılmıyo bi yardım etseniz dediklerinizi harfi ile yaptım ama bi sonuç elde edemedim
Eski 05-10-2007   #255 (mesaj-linki)
hewal emeğe saygı ama biraz daha açıklasaydın güzel olurdu ... sadece konuyu anladım meseleyi anlamadım
HodobaX
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
messenger 7.5 rapid msn messenger 7.5 rapid
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:32
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11131406 saniyede (53.06% PHP - 46.94% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR