| | #266 (mesaj-linki) | ||
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Alıntı:
Cevap yazmadan önce konuları okumanız, en azından ilk mesajını, daha iyi olur.Küçük bir not: Dediğiniz yöntemi uygularsanız, Messenger Plus! eklentisini çalıştıramayabilirsiniz. Alıntı:
| |||
|
| | #267 (mesaj-linki) |
Msn 7,5 için çoklu oturum açma yaması ama farklı olcak?
Aslında konuyu çoklu oturum açma yaması kısmında soracaktım ama o bölümde hiçbir soru konusu açılmadığı için onun yerine burada konu açıp sormayı daha uygun gördüm. Kullandığım Messenger sürümü http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...r-musunuz.html Bu linkten bakarak daha iyi anlarsınız aslen 7,5 sürüm ama main dll dosyasında ki değişiklikle 8,1 olarak görünüyor microsoft tarafından. yine o linkteki msn plusı kullanmaktayım. Sitedeki tüm yamaları denedim nerdeyse hiçbiri işe yaramadı, yamaların kimisi uygulanmadı, uygulananlar da da msn bozuldu oturum açıldığında hiçbirşey çıkmadı (muhtemelen dll hatasından) bu nedenle sanırım buna özel bir çoklu oturum açma yaması gerek. Bu konuda yardım bekliyorum teşekkür ederim. | |
|
| | #268 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? hepsini teker teker, dediğiniz gibi uyguladım.. hepsi yüklü şu anda.. messenger 7.5 msgplus stuffplug fakat bir sorunum var.. şöyle ki, listemde bulunan kişilerin ismini renkli olarak göremiyorum.. plus yüklü, özelliklerini kullanabiliyorum fakat listemdeki kişileri renkli olarak göremiyorum.. isimleri kodlu olarak çıkıyor.. "(b) ahmet (/b)" gibi.. bu neden düzelmiyor.. yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler.. | |
|
| | #269 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Alıntı:
| ||
|
| | #270 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
Dün bir anlık bir hevesle bilgisayarıma msnime 8.5 indirdim.Tabikide yüklemeyi beceremedim ve sildim.Bu sefer geri msn 7.5 yükliyeyim dedim bu seferde yükledikten sonra daha yeni sürürümümüz var denemk istermisiniz enceresiyle karşılaştım ve msn açılmadı.Geçen eylül aylarındada bu tip bir sorunla karşılaşmıştım.Bu site sayesinde çözmüştüm.Dünde sorunumu çözdüm ama bu seferde plus yükleyemiyorum.plusı indiriyorum ama plus yüklemek için mesenger minimum 4.6 olmalıdır diyor.e zaten 7.5 yardımcı olabilir misiniz ?
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||