| | #271 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? msn 7.5 indirme Linkinde sorun var | |
|
| | #272 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Öyle görünüyor ki Microsoft, MSN Messenger 7.5 sürümünün indirme bağlantısını sunucularından kaldırmış. MSN Messenger 7.5 kurulumunu ilk mesaja ek olarak ekledim. Bu bağlantıya tıklayarak da doğrudan indirebilirsiniz: http://www.msxlabs.org/forum/attachm...1&d=1208677711 | |
|
| | #273 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? teşekkür ederim Microsoft 7.5 sunucularından indirmeyi kaldırmış fakat alt versiyonu olan 7.0 halen indirile Biliyo 7.5 kaldırıyoda neden 7.0 kaldırmıyo anlamış değilim garip bi durum | |
|
| | #274 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Alıntı:
| ||
|
| | #275 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? msn 8.1 sürümü kullamak istiyorum ama her oturum açtığımda yeni sürüm mecvut güncelleyin uyarısı çıkıyor bunu önlemek mümkün mü ? 8.5 sürümüne yükseltmek istemiyorum | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| messenger 7.5 sürümü indir, messenger ilk sürüm, msn 7,5 sürümü, msn 7.5 kurulum, msn 7.5 kurulumu, msn 7.5 sürümü, msn 7.5 sürümü indir, msn messenger ilk sürüm, msn yükseltmek istemiyorum, msne 7.5, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||