| | #276 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
vista işletim sistemi ile msn 7.5 kullanmanın bir yolu var mı acaba ?
| |
|
| | #277 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? | |
|
| | #278 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
msn 8.1 sürümü kullanıyorum ama her oturum açtığımda yeni sürüm mecvut güncelleyin uyarısı çıkıyor bu uyarıları nasıl durduracağım bunu için bir yama var mı? not: güncellemek istemiyorum 8.1'den memnunum .
| |
|
| | #279 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? öncelikle emekleriniz için teşekkürler.. benim bir sorum olacak.. Msn Messenger 7.5 sürümü, Windows Me (Millennium Edition) sürümü ile uyumlu mu? şimdiden teşşekkürler.. | |
|
| | #280 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Alıntı:
Maalesef değil. MSN Messenger 7.0 kullanmalısınız. | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||