Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 25-05-2008   #281 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

msidcrl.dll hatası alıyorum yardım edin lütfen : (
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 25-05-2008   #282 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

Alıntı:
freezybrs adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msidcrl.dll hatası alıyorum yardım edin lütfen : (
Aşağıdaki bağlantıdan MSN Messenger 7.5 Türkçe sürümü indirip kurun:
http://www.msxlabs.org/forum/attachm...1&d=1208677711
Eski 26-05-2008   #283 (mesaj-linki)

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Aşağıdaki bağlantıdan MSN Messenger 7.5 Türkçe sürümü indirip kurun:
http://www.msxlabs.org/forum/attachm...1&d=1208677711
önceki sayfalara baktım da, sabrınız ve yardımınız için gerçekten teşekkürler
işe yaradı!
Eski 29-05-2008   #284 (mesaj-linki)

TEŞEKÜRLER BU GÜNCELEŞTİRME YAPMADAN MSN ÇLIŞTIRMA ÇOK İŞİME YARADI
NE ZAMAN GÜNCELEŞTİRSEM YVAŞLIYODU BİLGİSAYARIM
Eski 30-05-2008   #285 (mesaj-linki)

win me kullanıyorum.. msn 7.0 kurdum fakat bu sefer yine mecburi güncelleştirme istiyor.. acaba bunun için de bir ilaç var mı??
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:37Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10165906 saniyede (51.27% PHP - 48.73% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR