Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-05-2008   #286 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

Alıntı:
leiyos adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
win me kullanıyorum.. msn 7.0 kurdum fakat bu sefer yine mecburi güncelleştirme istiyor.. acaba bunun için de bir ilaç var mı??
MSN Messenger'ınızın tam sürüm numarasını yazabilir misiniz? Yardım>Messenger Hakkında penceresinden bakabilirsiniz.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 31-05-2008   #287 (mesaj-linki)

Üzgünüz şuanda sizi msn messenger için kaydedemedik.Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Bu hatayı veriyor ne yapmak gerek ?
Eski 31-05-2008   #288 (mesaj-linki)

Alıntı:
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MSN Messenger'ınızın tam sürüm numarasını yazabilir misiniz? Yardım>Messenger Hakkında penceresinden bakabilirsiniz.
Sorunu, tamamen olmasada çözdüm sayılır.. Microsoft'un kendi sitesinden 7.0 sürümünü indirdim.. Sorunun çözemediğim kısmı da şu ki, messenger ingilizce
Sürüm: 7.0.0820
Eski 31-05-2008   #289 (mesaj-linki)

MSN Messenger 7.0.0820 Türkçe
(Windows 2000; Windows 98; Windows 98 Second Edition; Windows ME; Windows XP)
Eski 31-05-2008   #290 (mesaj-linki)

Alıntı:
BLacKsTaiN adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Üzgünüz şuanda sizi msn messenger için kaydedemedik.Lütfen daha sonra tekrar deneyin.

Bu hatayı veriyor ne yapmak gerek ?
Daha sonra tekrar denemek...

MSN Messenger 7.5'te mi oturum açmaya mı çalışıyorsunuz? Yoksa başka bir şeyde başka bir şey mi yapmaya çalışıyorsunuz, çok az bilgi vermişsiniz.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
massanger for win me, messenger 7 for win me, messenger 7.0.0820 turkish, messenger winme, msn 7,58, msn 7.0.0820 türkçe, msn winme, msn+windowsme, win me msn, winme msn,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:03Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13883710 saniyede (65.32% PHP - 34.68% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR