Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 19-07-2008   #296 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

Alıntı:
Anaxielia adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Msn Messenger 81000395 Hata Kodu ve Çözümü

1- E-posta adresinizin aşağıdaki ölçütleri karşıladığından emin olun:
Yalnızca bir (@) işareti içerir.
Art arda gelen noktalar (.) içermez. Örneğin, kullanıcı..adı@etkialanı.com adresine izin verilmez, ancak kullanıcı.adı1.adı2@etkialanı.com adresine izin verilir.
Kısa çizgi (-) veya nokta (.) ile başlamaz.
Yalnızca aşağıdaki karakterleri içerir:
Büyük veya küçük harfler
Rakamlar
Alt çizgi karakterleri (_)
Kısa çizgiler (-)
Noktalar (.)
64 veya daha az sayıda karakter içeren bir kullanıcı adı vardır.
64 veya daha az sayıda karakter içeren bir etki alanı adı vardır.

2- Kimlik bilgilerinizi yeniden girin ve Messenger oturumu açmayı yeniden deneyin.
bu çözüm işe yaramıyor. hepsini kontrol ettim. lütfen yardımm

Son Düzenleyen windyy; 19-07-2008 @ 12:17. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-07-2008   #297 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? Cvp: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

Aynı sorun bendede var lütfen yardım...bende kontrol ettim hiç bir faydası yok
Eski 23-07-2008   #298 (mesaj-linki)

çok kaLiteLi bir payLaşım.. bu site her zaman farkını beLLi edior.. teşekkürLer msxLabs.. (tam rekLamLık cümLe hea)
Eski 23-07-2008   #299 (mesaj-linki)

evet aynı sorun bendede var.
Eski 23-07-2008   #300 (mesaj-linki)

Arkadaşlar bendede 7.5 te o sorun devam etti...Sonra msn 7.0 yi kurdum...eklenti olarak msn plus ve stuff plug ta kurdum...dün ve bu saate kadar kullanabiliyordum...şimdi msn 7.0 dede o sorunu vermeye başladı...hem 7.5 te hemde msn 7.0 de aynı hata kodunu veriyor ve msn yi açmıyor hata kodu :81000395

***Not**:Msn 7.0 teki sorun çözüldü ...7.5 i kullanamayanlar bu olay çözülene kadar msn 7.0 yi kullansınlar derim...zaten 7.5 le hemen hemen aynı...
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 01:28Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10564399 saniyede (50.44% PHP - 49.56% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR