Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-09-2007   #76 (mesaj-linki)
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

Alıntı:
eren_erdal adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkada$lar ben msn listesini komple silmek istıyorum bi seferde hem msn mesenger da kı listemı hemde hotmail kişiler listesndekileri silmenin bi yolu var mı
Hotmail kullanıcıysanız, yani hesabınızla ilişkilendirilmiş bir e-posta adresi de varsa, Windows Live Hotmail'i bir web tarayıcısında açın, orada Kişiler bölümüne gidin, orada da herkesi toptan yukarıdaki kutucuğu işaretleyerek işaretleyin ve Sil düğmesine basın. Eğer Microsoft olmayan bir e-posta adresi kullanıyorsanız, Messenger Plus!'ı yükleyin, Messenger'da oturum açın ve MsgPlus! programının Kişi Listesi Temizleyici özelliği ile en azından Anlık İleti kişilerinizi toptan seçerek silin (Hepsini seçmek için baştakini seçtikten sonra Shift tuşunu basılı tutarak en sondaki kişiye tıklayın.)

Son Düzenleyen ahmetgns; 22-09-2007 @ 20:18. Sebep: Yanlış bilgilendirmeyi düzelttim.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-09-2007   #77 (mesaj-linki)

Windows Live Spaces, arayüzünü değiştirdiği için yöntem tam aşağıda anlatıldığı gibi çalışmıyor. Bu sefer kişilerinizin Profil sayfasına girdiğinizde, soldaki sekmelerin arasında "Messenger görünümü" sekmesi yok ise engellenmişsiniz demektir. O sekme var ise engellenip engellenmediğiniz hakkında bir şey söylenemez.
Alıntı:
gönülçelen adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam arkadaşlar ; sizi engelleyeni görmenin çok kısa ve pratik bir yolu var,tesadüfen buldum bu yolu. Sizi engellediğini düşündüğünüz kişinin üzerinde sağ tuş yapıp profil bilgilerine ulaşıyorsunuz, eğer görüntü resmi bir tane ve resmini göremiyorsunuz, eğer görüntü resmi iki tane çıkıyor ve görebiliyorsanız engel yoktur . Denemenizi tavsiye ederim, umarım yardımcı olmuşumdur.
Tebrikler gönülçelen. Gerçekten dediğin yöntem çalışıyor. Ancak tam senin dediğin gibi değil. Şöyle ki:

Eğer kişinizin profilinde görünüm yukarıdaki gibiyse yani iki tane resim kutusu görünüyorsa, bu kişi sizi engelledi mi, engellemedi mi, belli değildir. Hiçbir şey söylenemez. Düzenleme: Bu durumda bir yöntemle İzinli olup olmadığınız anlamak bazen mümkün olabiliyor. Şöyle ki: Eğer arkadaşlar listenizde hiçbir arkadaşınız yoksa, ve kişinizin profil sayfasındaki oturumunuzu kapatmanız durumunda, kişinizin Messenger görünümü bilgisi ortadan kayboluyorsa, o zaman kişiniz size İzin veriyor demektir.

Eğer kişinizin profilinde durum bu şekildeyse yani sadece tek resim kutusu görünüyorsa, sizi engellemiş demektir. Büyük konuşmak istemiyorum ama sanki "Kesin" diyesim geliyor.

Bu hatayı Windows Live takımlarına ben rapor ediyorum. Aklıma gelen en basit çözüm, Profil sayfalarındaki Messenger görünümü İzinler'ine "Hiç kimse" seçeneğinin de eklenmesi. Böylelikle, kişilerin Messenger bilgilerini göremeyenler, engellendikleri konusunda emin olamayacaklar. Lütfen siz de hatayı bildirin.
https://feedback.live.com/eform.aspx...ey=wlmessenger

Ayrıca bu yöntemi kullanacak başkalarına gizliliğinizi çiğnetmemek için şu adımları uygulamalısınız:

Messenger'da oturum açın > Seçenekler'e girin > Kişisel sekmesinde "Profil Düzenle"ye tıklayın. Açılan profilinizde Messenger görünümü izinlerini "Herkes" olarak belirleyin. Profilinizi ziyaret eden herkes Messenger görünüm bilgilerinizi görecek ancak en azından engelledikleriniz durumu çakmayacaklar.

Son Düzenleyen ahmetgns; 20-10-2007 @ 15:04.
Eski 23-09-2007   #78 (mesaj-linki)

kusura bakmayın eksik cümle yazmışım
şöyleki profilde tek resim kutusu görünüyorsa engellenmişsinizdir büyük bir olasılıkla, iki resim kutusu görünüyorsa engel yok demektir.Bu benim deneyimlerim sonunda bulduğum bir olasılık...

birisi sizi engellemiş ise kesinlikle tek resim kutusu görünüyor.

Son Düzenleyen gönülçelen; 23-09-2007 @ 00:18. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 27-09-2007   #79 (mesaj-linki)

Alıntı:
gönülçelen adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kusura bakmayın eksik cümle yazmışım
şöyleki profilde tek resim kutusu görünüyorsa engellenmişsinizdir büyük bir olasılıkla, iki resim kutusu görünüyorsa engel yok demektir.Bu benim deneyimlerim sonunda bulduğum bir olasılık...

birisi sizi engellemiş ise kesinlikle tek resim kutusu görünüyor.
Sağolun
ama dün dediğiniz gibi bakabiliyordum bugün kimin profiline tıklasam hiç birşey çıkmıyor..
Eski 27-09-2007   #80 (mesaj-linki)

Hiçbir şey çıkmıyor derken??? Sayfa mı açılmıyor, yoksa hiç bir resim kutusu mu çıkmıyor?
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
engel msn, hotmail kişileri, messenger görünümü, msn de engelleyen kişileri görme, msn engel, msn engelleyen görme, msn engelleyen kişileri görme, msn engelleyen ve silenler, msn profil, msn profıllerı,
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 171 3 Gün Önce 11:35
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 506 4 Gün Önce 22:39
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 183 5 Gün Önce 00:50
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 4 Hafta Önce 20:13
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:28Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13155103 saniyede (67.36% PHP - 32.64% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR