| | #251 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
merhaba, ben "engelleyenlere ileti gönderme" kısmını tıkladım ve sayfa, sayfa buraya geldim, program tarzı özel şeylerle de olsa böyle bi ihtimal yok sanırım. benim birbirinden bağımsız 3 sorum var 1. "mail" adresinin engellenip engellenmediğini nasıl anlarız, kişinin gönderilen maili okuduğunu nasıl anlarız. 2. kişisel iletilerim "space" sayfam da listelenmiş halde duruyor bunları nasıl gizleyebilirim, engellediğim kişi bile profilden space'ime geçse görebiliyor. bu iletilerin hiç bir kimseye gözükmemesini nasıl sağlayabiliriz. 3. "msn" de bizi engelleyen kişinin neler yaptığını görebilmemizi sağlayan özel programlar var mıdır? saygılar. | |
|
| | #252 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
seçeneği var ve orayı işaretsiz hale getirin. Şimdi sizinle ilgili yenilikler sayfasında hala bu tür bilgileri görüyor iseniz bunları yanlarındaki küçük simgelere tıklayarak gizleyebilirsiniz.
| |||||||||
|
| | #253 (mesaj-linki) | |
| Hotmailden kişi listesi silme
Selamunalayküm Ben msn kişi listemi sildim ama plusdan bakdıqım zaman Listende oldugun kişileri göster kızımı ve msn seçenekler / gizlilik bölümünde hala kişiler ekli oluyor ve msn açdıqım zaman bana ileti yazıyorlar bu kişi listesi nasıl kökden sıfırlanır bu arada gelen kutusu tüm kişiler bölümündende sildim yardımlarınız için saolun şimdiden ![]() Not: Kısaca sıfır msn açmış gibi istiyorum | |
|
| | #254 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmailden kişi listesi silme Sign In 'den oturum açıp kişi listenizi temizleyin.
| |
|
| | #255 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmailden kişi listesi silme MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi konusunda verilen program yardımıyla bunları da silebilirsiniz. Ancak silmek yerine İzinli listenizdeki herkesi Engelli listenize taşımak daha iyi bir çözümdür, bu durumda size ileti gönderemezler. Sizi ekleyenlerin gösterildiği listeye ise herhangi bir müdahalede bulunamazsınız. O adresinizi sıfırlamak istiyorsunuz ancak sıfırladığınızda dahi bir süre sonra aynı sorun baş gösterir. O yüzden sıfırlamak da çok iyi bir şey değil bence. | |
|
| | #256 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar benim sorum farklı ama cvb bekliyorum eskiden engelleyip sildiklerimiz tekrar nasıl bulabiliriz gizlillikten bile bulamadığım için sordum bunu gerçekten çok acil bir durummmmm Son Düzenleyen simsime; 17-05-2009 @ 17:18. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #257 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) | |
|
| | #258 (mesaj-linki) | |
birinin sizi engelleyip engellemediğini öğrenmenin çok basit bir yolu var kişi offline iken slm nbr tarzı bişi yazıp gönderin sizi engellediyse mesaj şak diye size geri döner iletilemedi yazar engellememiş ise online olduğunda mesajınız ona gitmek üzere alınır... Çoğu zmn işe yarar bu yöntem deneyin.
| |
|
| | #259 (mesaj-linki) | |
| msn de beni ekleyenlerin listesini silme
msndeki gizlilik bölümünde msnde beni ekleyenlerin listesini silmek istiyorum. bunun bir yolu var mı lütfen yardım edin acil cevap bekiyorum çok acil çok çok önemli lütfen yardım bekliyorum!!!!!
| |
|
| | #260 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: msn de beni ekleyenlerin listesini silme...
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| engelleyenler, kişi, listesinden, msn, msnde, silenler |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu | EfthaLia | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 66 | 1 Gün Önce 13:13 |
| "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı | ahmetgns | MessengerDiscovery | 8 | 15-10-2009 14:56 |
| Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler | Gabriella | Komik Resimler/Karikatürler | 13 | 16-09-2009 13:44 |
| E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak | onurfb_ | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 14 | 04-09-2008 13:08 |
| Engellenen Kişi listesinden kurtulma | levoank | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 07-04-2008 20:08 |