| | #26 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Alıntı:
bide başka bi programla dene gerçekten seni sildikelrinimi öğrenebileceksin?? ya o programla öğrendiğinden daha fazla kişi listesi çıkaracaktır sana yada daha az çünkü o tür programlar anlık engellemeleri bile sizi silmiş olarak gösterebiliyor umarım anlatabilmişimdir.. | ||
|
| | #27 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) | |
|
| | #28 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
Evet güzel bi yöntem ben denedim..
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) arkadaşlar bunlar güzel bir yöntem ama bende birşey söylemek isteesdim.. messenger plus live'da plus/kişi temizleme listesi (Contact list clean up) buna tıklıosunuz ve bir pencere açılıyor orda herşeyi gösteriyor zaten...en son sohbet edilen zaman/ enson ne zaman online oldu / kişinin listesindemisiniz... bu kesin bir çözüm die düşünüyorum... | |
|
| | #30 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
benimde kullandıgımyöntemler 1. beni sileni öğrenmek için en iyi yolu msn plus kişi listesi temizle tıklıyorum cıkan pencerede sol altta zaten yazıyor eklenmiş hanesinde NO yazanlar kişi listesinden sizi silmiş olanlardır tabi bende hemen siliyorum 2. beni engelleyenide en iyisi pragramsız bir msn adresi daha alırsınki herkezin 3-5 adresi var genelde onla o kişiyi listeme alıyorum farklı biri gibi sohbet ediyorum sonra onu engelliyorum ve birdaha sohbet etmıyorum ve o kişi beni zamanla listesinde unutuyor genelde oyle oluyor ve beni biri engelledigini düşünüyorsam diger adresten girip bakıyorum şuan bunu kız arkadasımada yapıyorum insan azda olsa şüphelenıyor acaba beni engelliyormu diye kac defa baktım hiç birindede engellemiyor bence sizde deneyin | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 163 | 6 Saat Önce 02:13 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3865 | 9 Saat Önce 23:22 |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 145 | 3 Gün Önce 12:33 |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 497 | 2 Hafta Önce 19:46 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||