| | #11 (mesaj-linki) |
hiç bi içerik yüklenmiyor
merhaba siteyi ve forumları uzun zamandır takip ediyorum böyle bi sorunla karşılaşınca sizden yardım istemek mantıklı geldi. geçen hafta benim msn adresi hack lendi ve malesef geri alamadım bende yeni bi msn adresi alıp kullanmaya başladım ama bu adrese ne winks ne dinamik arka plan ne de avantar yüklenmiyo ''içerik yüklenemedi daha sonra tekrar deneyin'' sürekli bu uyarıyla karşılaşıyorum.. sizce sebebi ne olabilir??
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
arkadaşlar benim de msn de ifadelerim özelliğini kullanamıyorum bi ifade gönderdiğimde ifade yerine kısayol yazıları çıkıyo birde bir göz kırpması gönderdiğimde veya aldığımda msn kendiliğinden oturumu kapatıyor ben bu özellikleri kullanabilmek için msn yi birkaç kez silip tekrar kurdum fakat nafile yine olmuyor yine olmuyor bana bir yardımcı olsanız memnun olurum | |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
bizim şifremizde dogru ne maile girebiliyoruz ne msn'e bunun kotruluş yolu yokmudur? bilen arkadaş yokmu.. | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
Alıntı:
| ||
|
| | #15 (mesaj-linki) | |||||
Alıntı:
SaygıLar. Alıntı:
SaygıLar... Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 31-03-2006 @ 22:28. | ||||||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 497 | 1 Hafta Önce 19:46 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 144 | 4 Hafta Önce 23:37 |
| Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) | inloVe | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 25-09-2007 15:52 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 04:32 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||