Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 29-10-2005   #11 (mesaj-linki)
sildan
hiç bi içerik yüklenmiyor hiç bi içerik yüklenmiyor

merhaba siteyi ve forumları uzun zamandır takip ediyorum böyle bi sorunla karşılaşınca sizden yardım istemek mantıklı geldi. geçen hafta benim msn adresi hack lendi ve malesef geri alamadım bende yeni bi msn adresi alıp kullanmaya başladım ama bu adrese ne winks ne dinamik arka plan ne de avantar yüklenmiyo ''içerik yüklenemedi daha sonra tekrar deneyin'' sürekli bu uyarıyla karşılaşıyorum.. sizce sebebi ne olabilir??
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 29-10-2005   #12 (mesaj-linki)
mustafakilic

arkadaşlar benim de msn de ifadelerim özelliğini kullanamıyorum bi ifade gönderdiğimde ifade yerine kısayol yazıları çıkıyo birde bir göz kırpması gönderdiğimde veya aldığımda msn kendiliğinden oturumu kapatıyor ben bu özellikleri kullanabilmek için msn yi birkaç kez silip tekrar kurdum fakat nafile yine olmuyor yine olmuyor bana bir yardımcı olsanız memnun olurum
Eski 29-10-2005   #13 (mesaj-linki)

bizim şifremizde dogru ne maile girebiliyoruz ne msn'e
bunun kotruluş yolu yokmudur? bilen arkadaş yokmu..
Eski 29-10-2005   #14 (mesaj-linki)

Alıntı:
eskopate adlı kullanıcıdan alıntı
selam benim msn ile ilgili problemim msn açmadan hata vermesi hata koduda 80048820 yeniden msn yi yükledim ama olmadı 7.5 de oluyor tabi bu hata 7.0 yükledim ama yine olmadı bir yardım etseniz?
MERABA ARKADAŞLAR AYNI SORUN BU SABAHTAN BERİ BENDE DE VAR. İKİ KEZ YENİDEN KURDUM 7.5İ AMA DEĞİŞEN BİRŞEY OLLMADI. AYNI HATA KODUNU VERİP DURUYOR. BAĞLANTI SORUN GİDERİCİSİNİ AÇTIĞIMDA İSE ANAHTAR BAĞLANTI NOKTALARI NIN YANINDA UYARI İŞARETİ ÇIKIYOR. SABAHTAN BERİ Bİ TÜRLÜ İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM. LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNN
Eski 29-10-2005   #15 (mesaj-linki)

Alıntı:
jayjay67 adlı kullanıcıdan alıntı
MERABA ARKADAŞLAR AYNI SORUN BU SABAHTAN BERİ BENDE DE VAR. İKİ KEZ YENİDEN KURDUM 7.5İ AMA DEĞİŞEN BİRŞEY OLLMADI. AYNI HATA KODUNU VERİP DURUYOR. BAĞLANTI SORUN GİDERİCİSİNİ AÇTIĞIMDA İSE ANAHTAR BAĞLANTI NOKTALARI NIN YANINDA UYARI İŞARETİ ÇIKIYOR. SABAHTAN BERİ Bİ TÜRLÜ İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM. LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNN
Merhaba İLk OLarak Msn ni Kapat Daha Sonra Monitörün Sağ ALt Köşesinde ki Saat e İki Kere TıkLa ve Gün/Ay Hatta Saatin DoğruLuğunu KesinLeştir.. Dana Sonra SırasıyLa BaşLat>ÇaLıştır> regsvr32 softpub.dll Yazıp Enter Yap....

SaygıLar.

Alıntı:
PLAYYYY ONU YAPTIM TEŞEKKURLER AMA TEKRAR AYNI HATAYI VERİYORRR. BAŞKA NE OLABİLİR NEDENİ Bİ FİKRİN VARMIII??
JAy JAy Msn n KapaLı OLsun Yaparken ve Dikkat Et Tarih Saat Gün Ay Vs. AyarLarın Tamam OLsun Daha Sonra Yukarıda ki Verdiğim Komutu Aynen UyguLa ve Pc ni Yeniden BaşLat..

SaygıLar...

Alıntı:
Playyy, saat tarih hepsini kontrol ettim. dediğin komutu da yazdım. Başarıyla gerçekleştirildi dedi. ama yine aynı hatayı veriyor. Messenger 7 yüklesem bişe değişir mi acaba?? Değişcekse nereden yükleyebilirim?
Jay Jay Birde Msn i ve Tüm EklentiLerini Pc nden KaLdır ve Pc ni Yeniden BaşLat Msn i Kur ve Aynı KomutLarı Tekrar İzLe BakaLım NasıL OLacak.. Sende Başka Bir Sorun Var Sanırım.. OLmazsa Tekrar Dön buraya Bir Çaresine BakaLım..

Alıntı:
RESTART YAPMADAN ÖNCE Bİ DE WİNDOWS MESSENGERİ KALDIRABİLECEĞİM Bİ ÇALIŞTIR KOMUTU VEREBİLİRMİSİN. ONU DA KALDIRMAMIN Bİ YARARI OLABİLİR BELKİ PLAYYYYY. SEN DAHA İİ BİLİRİSİN
Windows Msg. İLe Bir ALakası Yok Jay Jay Ama BuLabiLirsem Komutu Yazarım Buraya Ok

Alıntı:
PLAYYYY. BİŞE DİCEM AMA KISMAK YOK TAMAM MI OLMADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ALLa ALLa Enteresan Bir Durum,, OLmaması İmkansız Bu Çözüm Herzaman % 100 Tam Sonuç Vermiştir.. Ben Biraz Düşüneyim Az Müsade Jay Jay..

Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 31-03-2006 @ 22:28.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
anahtar baglantı noktası hatası, anahtar bağlantı noktaları, anahtar bağlantı noktaları hata veriyor, anahtar bağlantı noktaları sorunu, anahtar bağlantı noktası, anahtar bağlantı noktası sorunu, anahtar bağlantı sorunu, anahtar bağlantısı hata veriyor, messenger anahtar bağlantı noktaları, msn anahtar bağlantı noktaları, msn anahtar bağlantı noktaları sorunu, msn anahtar bağlantı noktalarında hata veriyor, msn anahtar bağlantı sorunu, msn de anahtar bağlantı sorunu, msn ifadelerimde sorun var,
Konu Araçları

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 497 1 Hafta Önce 19:46
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 144 4 Hafta Önce 23:37
Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) inloVe MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 25-09-2007 15:52
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 04:32
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:25Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.17880297 saniyede (49.58% PHP - 50.42% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR