| | #101 (mesaj-linki) | |
| İnt bağlantısı sorunu
laptopumla kablosuz internet kullanıyorum fakat iş yerimdeki kablosuz ağdan internete giremiyorum. mevcut olan parolayi yaziyorum , internet bağlandı diyor ne msn nede internet sayfası acabiliyorum. internete girerken proxy denetleniyor diyip uzun bir sure sonra internet sayfası acilamiyor diyor yardımlarınızı bekliyoRum | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| vclx50 bpl hatası
sevgili yönetici, panda antivirüs kuruluyken onu silip, antivir kurdum ancak system 32 içinde panda security dosyasu silinmemiş.Revo uninstaller ile de silmeye kalktım ancak disk dolu yada silinmeye karşı korumalı yazısı görüntüleniyor.rich32 yükledim runtimes yükledim ayrıca system 32 altına attım.yine değişmedivclx50.bpl bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı.Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir uyarısı ekrandan hiç bir şekilde silinmiyor.Bu konuda yardım bekliyorum.Selamlar. mustafademirbag | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayar Teknik Destek
DVD-Rw kullanıyorum..bilgisayarı ilk aldıgımda dvd-rw çok yavaştı 10 kat yavaş calısıyordu ve yuksek derecede performans dusuklugu yasanıyordu(müzik bile donuyordu)..Aldıgım yere goturdum ve değiştirdi sorun duzeldi..Uzun bir süre sorunsuz kullandım..Şimdi tekrardan aynı sorun başladı bunun sebebi nedir acaba??
| |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayar Teknik Destek | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bende asus p4s800d anakart var ekran kartını değiştirmek istiyorum uyumlu olan en yüksek performanslı hangi ekran kartları var ? şuanki ekran kartı ge force fx5200
| |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
| Klasörler gizleniyor exe haline geliyor
Merhabalar... Birkaç gündür bilgisayarda tıklanan içerisine girilen klasörler kendini gizliyor+aynı isimle exe uzantılı klasör oluşturuyor. Çözemedim en son telefonumu bilgisayara bağladım hafıza kartındaki dosyalarda gidince yangın aldı bana ![]() Size durumu gösteren bi resim bırakayım | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Klasörler gizleniyor exe haline geliyor Combofix < Combofix'i indirip çalıştırın.
| |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
Brooklyn dediğin programı çalıştırdım diğer bi bela mavi ekran hatası yaptı sonlarda allahtan toparladım.. Yinede yardımın için çok saol
| |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
Sorunda orda zaten yedeklemeye kalksam yedeklediğimede virüs bulaşırsa ordan sonra tekrar al baştan.. format tek çare gibi gözüküyor dediğin gibi..
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| bilgisayar, destek, teknik |
Bilgisayar Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 2 Hafta Önce 23:54 |
| MSN İfadeleri Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 27 | 09-09-2008 22:15 |
| Messenger Plus! - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 495 | 09-09-2008 21:45 |
| Bilgisayar (PC) Oyunları - Teknik Destek | RuffRyders | Arşive Kaldırılan Konular | 61 | 09-09-2008 21:24 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 09:53 |